182273
  • DJ BP
    nincs ezzel semmi gond, max. a sajtó spirázza túl, mindkettő korrekten elmondta
  • M@TriX
    ezért ez már szerintem kissé túl van spirázva... (legfőképpen, hogy tudunk a sárgazászlós előzéseiről...)

[URL=http://www.vilagszinvonal.hu/index.php?option=com_alphacontent§ion=4&cat=69&task=view&id=23611&Itemid=99999999]"Úgy érzem, mintha egy kést döftek volna a szívembe"[/URL]
  • dav1d
    http://youtube.com/watch?v=LHum1si32PA
  • dav1d
    max Corinak hiányozna(ralf pénze)
  • Punker
    kötelező vizsgálat van minden esés után
  • a.carkey
    De mintha kivizsgálásra kórházba vitték volna Rosberget is legutóbb.
  • Solten
    Maszka és Arkangyal: A biztonságtechnika szerencsére eljutott arra szintre hogy Kubica a 200-ról-0-ra való lassulását 3cm-en, ennyivel megúszta... "Senna idejében" több mint valószínű hogy ő is fűbe harap.
  • MaSzKa
    azért, mert az elejét sehol nem merik mutatni

ez frontális ütközés volt régebbi autóval 300km/h-val

1-2 hónapig nem is versenyzett utána Ralf úgy volt hogy lehet lebénül a csigolyasérülése miatt

Kubica ütközése is nagy valt ott lassúlt az autó azért de inkább látványos volt

Kubica 2hét múlva már versenyzett is
  • G_ArchAngel #65530
    ha igy nezzuk, akkor Senna sem esett latvanyosat...
  • Solten
    Ez túró Kubica Montreali balesetéhez képest.
  • a.carkey
    A végén ő is rájött, hogy mekkora barom volt, de akkor már nem tudott átállni arra a fokozatra. Remélem a következő versenytől összeszedi magát.
  • MaSzKa
    ez még Kubicáénál is durvább volt 300-al telibe a betonfalat

csigolyarepedése is volt és 1 ideig kórház is volt

a sors íróniája 1 évvel utána ugyanitt Toyotával ugyanez sikerült

a Kaszás biztos itt várja
  • Solten
    Ez monacoi egy f*s pálya, teljesen alkalmatlan a mai F1-hez.
  • Kit--Kat
    Hát azérttt.... Ugyan nem teljesen olyan szitu, de azért szépen szét szakadt és nem 290nél.
  • Solten
    Sutil épp rossz helyen volt, előfordul...
  • Solten
    Jah, nem szakad ketté, csak hatezer alkatrész hétezerfelé repül róla.. ;)
  • Solten
  • bardocz
    De h esetleg pont a tömegközéppontnl találja el merőlegesen a kocsi a palánkot ilyen tempónál,akkor ott vagy a palánk,vagy a kocsi,persze ehez piszok nagy balszerencse kell.Mert így a kocsi egyik irányba sem forog el,hogy tovább csússzon,hanem vagy kettészakad,vagy öszegyűri a korlátot,vagy rögtön megáll,esetleg viszapattan.
  • vass17
    hidd el, ezek az autók nem szakadnak ketté. Annyira erős a belső váz (ami Kubicánál is látható volt), hogy az éles dolgokról is inkább lepattan, mintsem felakad.
  • bardocz
    Ez igaz,bár szerintem ezek a mai kocsik már anyra biztonságosak,hogy olyan drámai balesetek,mint ami p Zannardival történt meg,már nem fognak megtörténni,igaz az ő esetében kerülésnek esélye nem volt.Amúgy kiváncsi vagyok azét,hogy egy mai gép mit bírna ki olyan ütközésnél.No persze nem versenyen,meg emberekkel akarom látni.De az amit kibírt Kova kocsija,az szerintem biztonságtechika csúcsa,egyszerüen nem tudom hogy tud-e még ez valahova fejlődni,mert a F1 már nem hiszem,hogy olyan drasztikusan gyorsulna,és így ezt is "hanyagolhatják",ami eddig bevált most is jó alapon.Amúgy at a palánkot nem tudom miért nem veszik el onnan,egy kis bővítéssel(najó,ez városban nehézkesebb) megoldható lenne szerintem.
  • Kit--Kat
    Hát de mi a garancia, hogy nem a szegélyt kapja telibe, ketté is szakadna az autó. Másrészről ott van amit te is leírtál ebbe a hsz ban és igazad van, az voltál (bocs:D) és össze is szedte a csóri, csak pechére Sutilba így is beelcsúszott.
  • bardocz
    Hogy ha úgy ment volna tovább ott,mint DC,akkor nem lett volna semmi baja,de egyértelmű hogy aki megcsúszik megpróbálj megfogni,jónagy fasz voltam vasárnap az biztos:D
  • Istencsászár
    Majd ha lesz saját autód amit gondozol, takarítasz, lemosol és karban tartod akkor meg fogod böcsülni, legyen az Francia vagy akármi más... és "szeretni" fogod hidd el.
  • bardocz
    Haver nem mondta,ő arról akart meggyőzni,hogy japán kocsik szarok...ellenben nekünk is rönyó megánunk volt,és elég sok gond volt vele,nagybátyámé a korához képest mondjuk jólmegy.De az,hogy alig megy jobban,mint egy majdhogynem felenaiyba kerülő 1.4-es Fabia,azért szerintem picit szégyen,bár ez legalább 195-öt vitte,Fabia meg 170 vagy 180.
  • Kit--Kat
    És a többiek mögötte? Meg alapból kérdem én, ki akar 1 falra felkenődni pláne úgy, hogy a beeső helyen ahova kultárd is beszállt és a mellette lévő versenypályát 1 palánk sáv választja el, oda ki akar bele szakadni?

Nem mind1 már, így sem szerzett pontot a hirtelenjében jött nagy Sutilla együttérzőknek mondom, szóval nem kell sírni, hogy megfogta a kocsit 290ennél az alkesz finn, na igen, 1 lábtörést biztos elkerült a szemét...
  • GregSB
    Tény, mert mondta a haver / fater mi? :D
  • bardocz
    Szerintem ha afalat találja el,akkor még lett volna esélye Sutilnak,mert talán elfért volna Kimi a falon csúszva mellette.Aztán persze megint jött volna SC.
  • bardocz
    R5-ös,ami kéne rönyóból,de nagyon más nem:D
  • bardocz
    Amúgy mg mi közöd hozzá,ha esetleg hajtok is egy autót az milyen.
  • bardocz
    Nincs autóm,de ne te mond meg,hogy mit fikázhatok és mit ne,ha tudom hogy szarok a francia kcosit,és ez gyakorlatilag már tény.
  • G_ArchAngel #65508
    nincs az a rendezveny, amiert en orakat vonatozzak...
  • Kit--Kat
    Ugye ezt csak viccből mondod?
    Ha felcsapja a Ferrarit a falra, akkor is eltalálja Sutilt csak még nagyobb sebességgel, és még az milyen jó lett volna, hogy hátulról Mark Webber és a mezőny is bele és egymásba száll (Safety Car után ugye szélrányákban volt az egész mezőny kb az alagútban).

Szemét önző Kimi, inkább megfogta a kocsiját (amit nem tudom hányan tudtak volna).
  • MaSzKa
    azt birtam az f1 közvetítésekbe mikor elmondták ki kire fogadt a fogadóirodába és mikor vesztett akkor elismerően hátba veregették
    ne csüggedj :D
  • MaSzKa
    sztem összeakarta szedni akkor maradt volna 5. ha sikerül
    de ezt a próbálkozást a német bánta :(
  • Istencsászár
    Parkolt volna le a korlát mellett, és akkor Sutil pontokat szerez, Kiminek igyis ugyis mindegy volt, mert 0ázott:)
  • Kit--Kat
    Azt tudom, hogy 1 sártenger a parkolója, no de a tömegközlekedéssel is lehetetlen?!
  • Kit--Kat
    "Amit rtl klub csinál F1 közvetítés címén, az egy haveri alapon összejött futamnézés, odabaszva eléjük egy mikrofonnal, amibe ordíthatnak.
    "

Ezen nagyot röhögtem:D
  • MaSzKa
    :D legalább elsimerte

de segény Nick-re rájár a rúd
    itt lett volna lehetősége javítnai pl 5. hely

de ezt vette el Alonso

ha így megy tovább lassan veszélybe lesz az állása, mert ezt még Mario se nézi el neki
  • Istencsászár
    "Egy olyan helyen próbáltam megelőzni Heidfeldet, ahol nem lehet. Igaz Monacóban sehol sem lehet, de ott végképp nem. Az én hibám volt."
  • MaSzKa
    ja mit is lehet ott csinálni franciaországba?

mi mást mint b.s.ni :D