FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom direkt csinálta-e, de ilyen amatõr hibát nem lehet elkövetni.
Egyébként az valamit jelenthet, hogy a ferrarin kívül MINDENKI (régi bajnokok, stb) elítélte sumit.

Gracie Barra

mflex
Én arra lennék kiváncsi ,hogy mi a franctól rajtolnak ilyen-magasan verve a többit- a renaultok, nem lennék meglepõdve ha egyszer kiderülne, hogy Briatore csal! A Schumival is megtette amiröl nem tudott....

What about the forests?

V8
gyújtsák fel;D

!SCANIA!Simply the best! \"Köd elõttem, a többiek utánnam\"

BaliBoy
Hatalmasat csalódtam Laudában. Ilyen hülyeséget mondani, hogy Tv képbõl mindent meg lehet mondani. Vén szenilis...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kulabácsi
jaja!! a ferrarit meg oszlassák fel, sõt a fiat céget is büntessák meg....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Itt?Ne feledd a Honda jo az egyenesben,a kanyarba meg nem lehet elözni.
[Jakuza]
Van megegy.
Csalo modra atlehet hajtani a piros lampan es belehet kereszbe allni a celegyenesbe, hogy feltartson mindenkit. Aztan bejelenteni, hogy azert csinaltam, hogy igaza legyen a biraknak. :p

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mflex
Sõt szerintem a vb címeitõl is fosszák meg,zárják börtönbe végezzék ki...

What about the forests?

reaper4
nah kezdõdik nézzétek

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kulabácsi
elegem van már ebbõl az emberbõl, és azt sem tartom kizártnak h van vmi (pénz stb) a háttérben, vagy csak megint elõjött a atipikus nem nyerhet a ferrari dolog!! szemetek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mflex
igaz!!!!!!!!!!

What about the forests?

kulabácsi
hmm én csak most hallom vazze!! elsõrõl az utolsóra??? elég érdekes döntés, remélem el is veszik az összes pontját is!!! undorító amit mûvelnek vele!! ezt is valszeg briatore fassága okozta!!! rohadjon meg ott ahol van....

Lteebee
Az agurik mögé nehéz autóval sem ragadhat be :DDDD

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
LOL

Ugye nem maradsz sokáig itt a fórumon?

Suminak,motort csereltek,es a Boxbol rajtol.Nyilvanvaloan jol megtankoltak,es elkepzelhetö,hogy egy kiallassal ohalytja megtenni a versenyt,hogy ez mennyire lesz jo,ha nehez autoval,meg az Agurik möge is beragad,az erdekes lesz.Mindenesetre a boxbol valo indulasnak van egy masik elönye is,elkerülik a rajtbaleseteket.
[Jakuza]
Persze mert amirol beszelnek az nem mas mint halandzsa es gyulolkodes.
Jol jellemezte, Punker a beirasokat.
A magyar emberek manapsag hazudoznak es gyulolkodnek.
Valoban ezert tart itt ez az orszag ahol tart az ilyen emberek miatt.
Akik mashoz nem ertenek csak a felrebeszeleshez (magyarazzunk meg minden, meg ha nem is ugy van) es a gyulolkodeshez.Ezert is utaljak az olyan embereket, aki kiall a farbaval es megmondja az igazat.
Ma mar nem az a sikk, hogy kimenjen az ember szurkoljon a kedvenc csapatanak vagy kedvenc sportolojanak, hanem a masikat leqrvaanyazni.
Szoval ezek nem igazi szurkolok, csak ellendrukkerek.
Ki kellene oket mind egy lakatlan szigetre telepiteni, aztan vagy megtanuljak az egyuttmukodest es a masik tiszteletet, vagy ott doglenek meg mind.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mflex
Ugy értettem,hogy ma nem fog célba érni nyalóka!

What about the forests?

Chemo
MIért miért!!! Mert ez a gerinctelen renault csapat már csak igy tud nyerni, mocskolódnak, vádaskodnak... Nagyszerüen eltanulták a mekitõl!

DjDano
Egész egyszerüen nevetséges ahogy a Ferrari fanok mártírt akarnak csinálni Schumacherbõl.... vétett a szabályok ellen és bûnhõdött. Mellesleg épp ideje volt., mert a múltban számtalan kétes esetben szemthunytak a büntetés felett.

A Bulvárhányadék Index cikke meg egy eszméletlen nagy baromság!! Az index már nem tudd lejjebb süllyedni színvonalban... sajnálatos hogy ilyen szutykok még léteznek

Pharaoh
Attól még hogy nem neki szurkolsz, nem kell parasztnak lenni.

Lteebee
Átlag napi egy hsz itt az sg-n.

Úgy érzem, intellektuálisan kiteljesedtél ezzel a mondatoddal.
Gratulálok!

(javulást nem remélek)

mflex
Remélem Alonso ma megdöglik........
<#mf1>

What about the forests?

reaper4
hajrá Alonso :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DJ Bee18
Miért, te is azt a munkát választod, amelyik többet fizet, nem? :DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Mellesleg most én nem értem a hardcore antiferkásokat. Eddig csak az volt a bajuk, hogy Sumit nem büntetik, most tessék. Erre most látom egyre több embernél utálom Sumit szöveget (más fórumon is). Akkor is szemét, ha megbüntetik, akkor is ha nem.

Lteebee
Most lesz Sumi és Felipe esete:D

DJ Bee18
de miért kellett leghátra sorolni, fõleg igazi bizonyíték hiányában. A 10-es csoport végére már logikusabb lenne... Hát folyton a biztonság érdekli a FIA-t, mennyire biztonságos az, hogy a VB pontverseny második helyén állója Albersék, Satoék mögött rajtol.
Egyébként lesz elõzés emlékezzünk Sumi és Bari esetére... :DDD

Nah, én léptem, itt az ideje elõkapni a sört, besötétíteni,popcorn és mire elkészülök gyün az F1 :P
jó szórakozást. alohha.

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Lteebee
Azt is MS nyerné:D
Egyszerûen jobb.

40éves tapasztalatt csak szar lehet. :)
de felesleges ezen vitázni, mondjuk én sose a ferrarit csak Sumit utáltam.

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

Lteebee
Nyugimá!
Senki sem vitatja a közhelyeidet.

háth én szívesebben nézném azt amikor még az iagzi nagyöregek püfölték egymást a pályákon.
Tényleg azzal a öregrókák GP versennyel mi lett?
nem akartak sorozatot csinálni belõle?

Punker
vagy csak ki akar próbálni 1 sz@r autót és csapatot <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

A mai? Mikor nem volt az? Kb az õskorban.

Gracie Barra

mért nincs igazam? manapság minden a énzrõl szól.
Alonso mért megy a Mclarenhez?
a pénz miatt.

Lteebee
oh

Félre értettél.
A mai világ korrupt, ha le tudsz fizetni ezt meg azt tied a pálya.

Lteebee
Ha ez a több pénz dolog igaz lenne, akkor:
1. toyota
2. ferrari
3. renault, vagy merci, vagy honda, vagy red bull.

Én mint merci fan mondom: Pénz beszél....
Tudod akinek több pénze van az nyer sajnos.
Annak örülnék ha a teknikát kiszednék a kocsikból csak a biztonsági cucok maradnának, és kb 90' évek eleje beli autokkal mennének. nah akkor voltak még versenyek, Senna meg Prost bási össze törte egymást a vb címért. azok voltak a szép idõk ;)

Lteebee
Kevés pilóta van a mezõnyben, aki elõbb jutna eszembe nála, ha ilyesfajta rosszindulatú csalás gyanúja merül fel.
Ez persze nem jelenti azt, hogy csalt és azt sem, hogynem jó pilóta.

A leghátrasorolás mindazonáltal túlzó büntetés.

jaja,így van..ezt elkéne juttatni a FIA-nak még a rajt elõtt<#eljen>...hátha észbe kapnak....

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Lteebee
A befolyásolható bírókat korábban a ferrari befolyásolta.
Legalábbis a mercifanok szerint...

Vagy akkor sem voltak befolyásolhatók?

Vagy mitõl függ az, hogy mikor kinek nagyobb a befolyása?

Lteebee
Én láttam a felvételt többször is.

Nem is én mondtam, hogy nem lassított és nem is én hivatkozok sárga zászlóra.
Ha valóban akkora külföldioldalakat bújó fan vagy, akkor tudod, mia szabály a sárga zászlónál.

JohnnySmith
Direkt ne szítsd a feszültséget....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hihi, gyõz az igazsággg :D
jujj, ma jó napom lesz érzem.
Sumit megbüntették, jajj dejól ebédeltem ennek örömére :P

5w0rdf15h
az a vicc h egyáltalán ilyet feltételeznek róla aki a legtapasztaltabb, legrutinosabb, legfelkészültebb és legsikeresebb az egész mezõnyben h így szerezzen magának elõnyt...ez kurva nagy vicc... amúgy meg a legjobban leírva az eset #36358-ben van, énis visszanéztem számtalanszor leblokkolt kerékkel senki se tud elfordulni lehet az akár az atyaúristen is akkor se...másik meg kész vicc h a kis pöcsök meg az ilye briatore szerû faszok szája addig sír amig csak elveszik a rajtelsõséget....szomorú h mennyire befojálhatók a bírók :((

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

egyet kell értenem Bandee-val, olvastam miket írtok. Most mégis mit csinálhatott volna Michael? Tolasson hátra abba a kanyarba, ahol alig van hely? Szép is lett volna: yo kis tömegkarambol lett volna belõle sztem, ha pedig elõre megy, leamortizálja Ferrariját, az meg neki szar... berepülhetett volna még a nézõkhöz, ha iszik1Redbull-t....ehh...és már megin a Ferrarit bántájk, mindig a Ferrarit<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#boxer>...sztem a legjobb megoldást választotta,amit ilyenkor választani lehet...dehát ez nemyo a FIA-nak,meg senkinek se.ehhh

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

A másik nyolc autó több másodpercre, Alonso 0.064 ezedre maradt le asszem.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

nézd vissza, ha felvetted - ha nem, akkor így jártál...

http://gaborszantai.co.uk/