FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
hát ja!! undorító...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

REALista
És Baumgartner is indulhatna akkor már!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

RelakS
Akkor már inkább Minardi régi gárdája, nem? XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kulabácsi
jah szép volt, ill nem volt:D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
a meki elvileg a futam után ki fogja majd vmikor hozni a jövõ évi vezetõi listáját nem?? kivi vok, h kimi neve rajta lesz e....

Azanemsemmi. Láttátok a renault gumijait?

Gracie Barra

Skynet85
Kell bele egy kis meki is, hogy azért legyen miért rágnia az embernek a körmét:P:D

JohnnySmith
LOL
A redbull (volt jaguáros) management iszonyat milyen dolgokat tud kitalálni :)))
Volt T3 promo,meg gyémánt berakás (anno Irvine autójába) most meg Superman köntös :))))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sumi megtett mindent amit lehetett!
REALista
Ja ha Alonso Schumi mellett rajtolt volna az utolsó sorban!!!!

DjDano
Gratu Montoyának és Coulthardnak is!!

RelakS
De ha már válaszolsz rá, legalább ne törölnéd! <#idiota>

Punker
ugye mondtam hogy jó futam lesz, ha az FIA nem szól bele még jobb is lehetett volna.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

RelakS
Mondom, kéne egy-két olyan versenyt rendezni, ahol totál egyenkocsikkal rohangálnak :) Készíthetné a ferrari meg a renault együtt pl <#idiota>

Ha minden évben más nyer itt, akkor jövõre Webberre tippelek. Meg is érdemelné.

BaliBoy
ÉLJEN SCHUMI!!! Õ volt ma a LEGJOBB!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kulabácsi
red bull meg a dobogón, hát nc

kulabácsi
jaja!!

Kenny85
koncentrált eltökélt paff persze ez 5% maradék 95 meg a mák

Mi a rákért mutatják a spanyolt, látjuk még eleget, mutassák már Rubenséket!

Kenny85
mér ezt a köcsögöt mutatják áááá

Bazz, még 5 kör és MS dobogón lett volna...

Skynet85
Büszkén felvállalom, hogy a helyesírásom pocsék, de igazad van VB mjad megpróbálok oda figyelni... nem fog menni:D Vas, igen szívesen megnézném az összes pilótát egy forma3-as bajnokságban ott azért nagyábbol egyformák a kocsik:D

RelakS
Barrichello remélem már elfelejtette az engedjemelsumi reflexét :D

kulabácsi
sumi bekattant vazze!! ezt vártam!! miért nem elöbb??:D

Kenny85
Schumi odalépett..csak késõn :S

REALista
Na még Alonso falhoz csapja kocsit és minden oké!!!!<#ravasz1>

RelakS
Na, most hajrá, kockafejû, legyen karácsonyotok! :)

kulabácsi
jah hát az édes kevés lesz, de ez is mutatja h simán nyert volna!! de trulli leállt és sumi már az 5ik!!

Schumacher vajon mennyit hoz körönként Barrichello-n? Már csak 10 másodpercre van, pedig nem olyan régen még fél percre volt. Sajnos már csak 6 kör van...

RelakS
Meg lehet akármilyen jó pilóta, ha xar vasat adnak alá

Egyébként meg vagy VB, vagy WC (Nem, nem 00, hanem World Champion), de döntsd már el! ;)

Szóltam én hozzád egy rossz szót is?

Gracie Barra

ÁjjLe BoBBi
mert?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Skynet85
Ne mond tényleg??? Na komolyra fordítva a szót igen tudom, hogy van és ezt mindeki tudja róla és pont errõl beszélek, aki ezt nem tudja értékelni, vagy felfogni hogy mit jelent és csak azt nézni, hogy az adott évadban hogy áll a pilóta nos, hogy is mondjam az ilyen tisza virág életû drukker azért nem azaz alap amit cipész csinált egy WB cím igenis nagydolog.

grebber
Akkor elismerésem Schumachernek hogy ezen a pályán ennyire feljött!

Next PC upgrade: 2022

kulabácsi
annyi!!

RelakS
A tegnapi "hibája" miatt a boxból kellett indulnia

kulabácsi
sdumit megbüntették, és az utolsó helyrõl kellett indúlnia

Kenny85
Alonso mákos mint a szar..Schumit nem büntetik meg akkor itt szarrá verte volna
fúú de utálom a kis öntelt hülyegyereket

Az idõmérõ semmit nem jelent, a súlykülönbségek miatt. Bár valszeg ugyanolyan vonatt lett volna, mint most(amíg ki nem estek), csak sumival az élen.

Gracie Barra

grebber
Nem néztem a futamot Schumacher hogyhogy csak 6. ?

Next PC upgrade: 2022

Te ne szolját be nekem, fõleg ne ok nélkül.

Gracie Barra

kulabácsi
:D

ÁjjLe BoBBi
elõször is te nem mondod meg mit csináljak
másodszor pedig fogd fel

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

JGTC
mért különbségek? na megyek vissza nézni

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Hát a tegnapiak alapján elvennék a 7 vb-címét is:)

Gracie Barra

kulabácsi
azt nem hiszem, de ez is olyan mint a bl, a másodikat nem jegyzik, nem tartják számon, nem érdekel senkit!! csak az évkönyvekbe kerûl be....

Elõször is moderáld magad.
Másodszor pedig nem értem a kérdésed.

Gracie Barra

a.carkey
Szerintem Kimi lesz a végén a 2., nem Schumi!

A medve nem játék.

kulabácsi
én is ezt akartam mondani, gyorsabb voltál:D