FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kenny85
Villenuve-nek is van 1 vb címe és most hol van meg eddig hol volt..
Alonso is úgyanígy fog járni (remélem)

De mégis honnan veszed, hogy gyorsabbak voltak?

Gracie Barra

a.carkey
Ez mindig vissza üt. Nem most, majd.

A medve nem játék.

ÁjjLe BoBBi
megkérdezhetem hogy te mi a faszról beszélsz?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Hát, mivel a renault nem lehet lelõni sem, így már nem sok esélye van. De azért a versenyeken még lehetnek jó kis párviadalok

Gracie Barra

Skynet85
lol Kimi azért tud élni:D

JGTC
pontosan mögötte voltak , mert a többiek lemaradtak Montoyától kezdve
az a kettõ tudott gyorsabbat menni nála nem is maradtak le, az már más dolog h feltartotta õket és nem tudtak elõzni

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Skynet85
Nem vagyok egy Alfons fan és akkor nagyon finoman fogalmaztam, de az hogy eltûnik a homályban picit durva azért még is csak van már 1 WB-je amúgy meg az élethez mák kell nézd meg a finn pilótákat mind balszerencsés és ez rajtuk is marad addig amíg versenyeznek, sajnos. Megkockáztatom jövõre a meki megbízhatóvá válik Alfons alatt na de ez még a jövõ zenéje...

Kenny85
Kimi jól nyomja :D
Hawaii feeling

Sõt, még az az 1 sumi sem biztos h gyorsabb, mert nem versenyeztek egymás ellen.

Gracie Barra

kulabácsi
vazz sumi 24 pont hátrányból nem hiszem h visszahozza ezt az évet, megint egy "kétes" eredetû bünti miatt el van baszva az év...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szerintem nem figyelted elég jól a versenyt, ugyanis MÖGÖTTE voltak.

Gracie Barra

RelakS
Durrva lenne :)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Dugó, értekezlet... Mit talál még ki ezekre a tumultusokra Palik? :D

BaliBoy
phuh. Sumi körönként hoz Culthardon 4 mp. Simán nyert volna. :(

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

JGTC
tegnap ugyanezt mondtam havernak

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
Webber és Raikonen

kulabácsi
LOL akkor én is!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sumi egy. Ki a másik 2?

Gracie Barra

Count Adyn
Akkor fogok gonoszan mosolyogni ha majd füstölgõ mercibõl mászik ki alonso minden 3.ik versenyen

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JGTC
<#wink>

Azért az többet számít, hogy a renault iszonyú megbzható, és Alonsó sem nagyon szokott hibázni. Persze azért a szerencsével sem áll hadilábon.

Gracie Barra

kulabácsi
tavalyi világbajnoksága is ezen múlott!! rohadt mákos, de ez nem lesz mindig így, és el fog tünni a homályba...

Pharaoh
Majd jövõre alatta fog elfüstölni az autó.

JGTC
nem elsõ alakalommal, 3ember volt gyorsabb nála a pályán abból Webber meg Ice Man már integet

JGTC
Alonso az évszázad mázlistája

Skynet85
Eskü már ,,vártam", hogy mikor lesz baja a mekinek Kimi alatt, hát eskü a génjeiben van a balszerencse Alfons meg Kimi duálisa:D

DjDano
Azért alonsonak nem jött rosszul Raikkonen kiesése, spórolhat a kocsival... de a mákot általánosságban éretttem

Count Adyn
Alonso is mehetne a levesbe, legalább egy kiesés ráférne végre.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a.carkey
Olyan ez, mintha tényleg valaki azzal szórakozna Bernie sportfogadási részlegénél, hogy megnyom egy gombot, és lehetõleg elsõ v. második helyrõl kiesik egy finn. Ha 3.4.5.6.7. ... 22., akkor soha semmi baja az autóknak (Mika és Kimi), ha 2. vagy elsõ, akkor bumm ... :)

A medve nem játék.

allock
jah :(

#hhwnd

Rosberg papának üzenem, hogy a fia mehet vissza az egyetemre!!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

kulabácsi
asszem ennek a nagydíjnak a végén lesz vmi új topik, anti alonsó fan klub néven:D

kulabácsi
ms-nek nem biztos h lesz még1, hisz a boxból indúlt...

DjDano
Lehet benne valami

Ez hol mák Alonsónak? mögüle estek ki, nem elõle.

Gracie Barra

kulabácsi
kezd vicces lenni!

RelakS
Rosberg! SC2?

a.carkey
Nos, végleg eldõlt a VB. MSnek még egy kerékcseréje lesz, így szerintem a végén max. 1 pontot fog kapni. :(

A medve nem játék.

a.carkey
Figyeljétek meg, ahogy Alonso átmegy a Mekihez, semmi baja nem lesz a Merciknek! :)

A medve nem játék.

DjDano
Na a Safety car megölte Kimi autóját... ilyen nincs :(

Alonso meg olyan mákgép, hogy ilyen sincs mégegy

kulabácsi
remélem nekimegy:D

BaliBoy
Ez csúnya lesz. MS Alonso mögött.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ÁjjLe BoBBi
a trokhár csicskáknak nem itt a helyük, szóval leszel szíves...

kulabácsi
jah már csak alonsot kéne elkapni vkinek, és boldogan álok fel a végén:D sumi meg pontszerzõ! de inkább lenne kimi a gyõztes, mint ez a tulok...bár még nincs vége!

Hát ja.
Kimi meg mindjárt a tengerbe ugrik:(

Gracie Barra

RelakS
Nem kéne bevezetni, hogy mittomén 100km/h alatt aktív hûtést kapjon a motor? :)

Raikönnen magától is kiszállta, nem kellett hozzá Webber...

[Jakuza]
Mindjart gondoltam, hogy nem a makkiraly Alonsonak az autoja all meg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ÁjjLe BoBBi
ez szánalom...