182273
  • Minstrel
    ezt igy nehéz, mert szinte minden pálya változott, talán Kanada nem annyira, de abban is át tettel pár nyújtott ívet egyenesre http://www.statsf1.com/
  • MaSzKa
    tényleg mennyivel gyorsultak az autok 25év alatt

érdekelne a BrabhamBMW és a mai BMW-bel

pályarekord
    gyors kör időmérőn, mert ott akár 1400LE-vel is mentek régen
  • bardocz
    Lehet elavultnak néz ki,de hogy végsebességben ugyan azzal a motorral veri a mai kcoskat,arra azért mernék fogadni.Kicsi a leszoríerő,nem tartja anyira visza a kocsit,mint a mostaniakat.
  • Kit--Kat
    4 éves
  • Minstrel
    és az előzőek? lehet még jobban le voltak maradva. amúgy tuti benne van minden mai ami a szabályokba belefér, biztos nem engedélyezettek a kis szutyok szárnyak meg iylesmik
  • MaSzKa
    ja 7év szép idő
  • Minstrel
    ez jóez, olyan, mint a 2001-es F1-es Ferrari
  • MaSzKa
    pont ezt akartam benyomat ni
  • madmanic
    Egy kis monacoi összefoglaló

• Istencsászár
    Ez a Formula autó, szép.
  • MaSzKa
    csinál az A1GP-re autót
    Ferrarik lesznek majd

milyen elavultnak néz így ki

http://www.formula.hu/f1/ferrari-lesz-az-a1gp-autoja-c20382.html

• Norbi1990
    Verstappen is ott megy.Legalábbis tavaly ott ment.
  • Istencsászár
    Pár futamot láttam még a tavalyi szezonból tetszett, küzdenek a gépkkel látványos volt, sok autó bevállalós neves/névtelen fiatal/öregebb pilótákkal.
  • Norbi1990
    Ha majd indulnak Magyarok akkor egyből mindenhol lehetne hallani róla.
    Majd egyszer.
  • Istencsászár
    Ez jó dolog, egy kicsit nő a sorozat értéke, csak jó lenne hoggyha felkapotabb lenne itthon is, mert sehol sem lehet látni.
  • Istencsászár
    Lényegtelen, az a kérdés hogy ki megy el onnan hogyha igaz... remélem Kimi nem.
  • G_ArchAngel #65642
    Az A1GP első három évében a Lola által gyártott modellen, Zytek motorokkal szerelve versenyeztek a nemzetek pilótái. A következő évadban azonban új időszámítás kezdődik a sorozatban, hiszen a Ferrari mind kasztnival, mint pedig motorral el fogja látni a csapatokat.

Az új járgány első tesztjén már túl is vannak, s az első benyomások alapján mindenki nagyon elégedett. A tesztcsapat az elkövetkezendő hetekben Fioranóban és Imolában dolgozik tovább.

Az új évad szeptember 29-én indul Mugellóban.
  • G_ArchAngel #65641
    Monacóban felreppent a hír, miszerint Fernando Alonso előszerződést kötött a Ferrari istállóval. A csapat szóvivője, Luca Colajanni cáfolta a híresztelést. "Ez badarság."

Flavio Briatore ugyanakkor elmondta, hogy védence 2010-ben – Kimi Räikkönen visszavonulása esetén - csatlakozhat az olaszokhoz. "Tisztában vagyunk azzal, hogy ha nem tudunk versenyképes autót Fernando rendelkezésére bocsátani 2010-ben elhagyja a csapatunkat."

Ahogyan a híreket, a cáfolatokat is óvatosan kell kezelni. A McLaren-Mercedes Fernando Alonso, míg a Ferrari Kimi Räikkönen szerződését is az utolsó pillanatig tagadta.

Akkor alairtak...
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    már BMW asztal is van mik vannak :D
  • DJ BP
    egy lepukkant 325-ösből bármikor lehet csinálni :D
  • Istencsászár

• bardocz
    Ilyen kell!:D
  • a.carkey
    Dehogynem. Rakat Kiszel Tündés cikket találhatsz a neten. :D
  • Count Adyn
    Maszka-nak a humoros topikból:D
  • Minstrel
    a szalagokat vedd le róla, igy nemtudjuk kinyomtatni
  • G_ArchAngel #65632
    A Super Aguri egykori versenyzője és a Renault jelenlegi tesztpilótája Sakon Yamamoto új oldaláról mutatkozott be Monacóban: a péntek esti bulin ő volt a DJ Vijay Mallya jachtján, az Indian Empress-en.

A japán pilóta már Isztambulban felhívta magára a figyelmet, amikor egy rövid ideig ő szolgáltatta a zenét Mallya hajó-buliján. A Force India csapatfőnöke ezért a monacói bulira is meghívta fellépni - és óriási sikert aratott.

Sakon 17 éves kora óta foglalkozik komolyabban a dance műfajjal.

„A sanghaji Amber Lounge-ban volt először, hogy DJ-t játszottam Forma-1-es emberek előtt és azt mondták, hogy szeretik a zenémet. Aztán megkértek, hogy játsszak Isztambulban és azt mondtam, hogy nem probléma. Játszottam és jó voltam, így megint megkértek. Ha a Forma-1-es emberek boldogok, én is az vagyok."

Míg Sakon Isztambulban még csak 20 percet kapott, Monacóban már két órát játszhatott. Sokan azon viccelődtek, hogy Yamamoto jobb DJ, mint amilyen Forma-1-es pilóta, de a japán nem gondolkodik a pályamódosításon.

„Szeretek zenélni, de ha túl komolyan venném, akkor talán már nem élvezném. A nyomás nőne és ezáltal nehezebb lenne. De majd meglátjuk. Egész életemben együtt éltem a zenével, az biztos és ha valaki akar a következő partijára, szívesen játszom." - mondta.

Azert felhivnam a figyelmet, hogy a magyar F1 bulvar eddig egy szoval nem emlitette az indaiaibulihajtot:)))
    Egy kicsit bosszanto, hogy a Ferrari/Red Bull/McLaren/Renault/BMW bulikrol cikkeznek, de ami ennel lejjebb van, az mar nem erdekli oket...
  • G_ArchAngel #65631
    ott van kicsiben, a mai nap felhozatalaban - ugysincs itt annyi Honda-rajongo:)
  • Punker
    védett oldal
  • G_ArchAngel #65629
  • Punker
    fel se tűnt :D
  • G_ArchAngel #65627
    ING
  • Punker
    ING lett a szponzor? tavaly mi volt?
  • kirol
    Rájöttem közben.
    Bakker akkor az 200.000 HUF ott a képen? Jó neked!
  • gettobuxa
    400 euro, ott figyel rajta
  • kirol
    Mennyibe került?
    Ja, 400 Euro?
  • gettobuxa
    aha :)
  • kirol
    Ez a tiéd?
  • gettobuxa
    ez még offolás? :P

• MaSzKa
    sztem is

én még nem láttan így széttörni F1-est

itt szigorú töréstesztek vannak már 1994 óta mikor Roland és Senna is meghalt

és ezt Max Mosley-nak köszönhetik a pilóták nagyrészt, hogy biztonságosabbak az f1-es gépek