182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ezt igy nehéz, mert szinte minden pálya változott, talán Kanada nem annyira, de abban is át tettel pár nyújtott ívet egyenesre http://www.statsf1.com/ -
tényleg mennyivel gyorsultak az autok 25év alatt
érdekelne a BrabhamBMW és a mai BMW-bel
pályarekord
gyors kör időmérőn, mert ott akár 1400LE-vel is mentek régen
-
Lehet elavultnak néz ki,de hogy végsebességben ugyan azzal a motorral veri a mai kcoskat,arra azért mernék fogadni.Kicsi a leszoríerő,nem tartja anyira visza a kocsit,mint a mostaniakat. -
4 éves -
és az előzőek? lehet még jobban le voltak maradva. amúgy tuti benne van minden mai ami a szabályokba belefér, biztos nem engedélyezettek a kis szutyok szárnyak meg iylesmik -
ja 7év szép idő -
ez jóez, olyan, mint a 2001-es F1-es Ferrari -
pont ezt akartam benyomat ni -
madmanic #65650 Egy kis monacoi összefoglaló
-
Ez a Formula autó, szép. -
csinál az A1GP-re autót
Ferrarik lesznek majd
milyen elavultnak néz így ki
http://www.formula.hu/f1/ferrari-lesz-az-a1gp-autoja-c20382.html
-
Verstappen is ott megy.Legalábbis tavaly ott ment. -
Pár futamot láttam még a tavalyi szezonból tetszett, küzdenek a gépkkel látványos volt, sok autó bevállalós neves/névtelen fiatal/öregebb pilótákkal. -
Ha majd indulnak Magyarok akkor egyből mindenhol lehetne hallani róla.
Majd egyszer. -
Ez jó dolog, egy kicsit nő a sorozat értéke, csak jó lenne hoggyha felkapotabb lenne itthon is, mert sehol sem lehet látni. -
Lényegtelen, az a kérdés hogy ki megy el onnan hogyha igaz... remélem Kimi nem. -
G_ArchAngel #65642 Az A1GP első három évében a Lola által gyártott modellen, Zytek motorokkal szerelve versenyeztek a nemzetek pilótái. A következő évadban azonban új időszámítás kezdődik a sorozatban, hiszen a Ferrari mind kasztnival, mint pedig motorral el fogja látni a csapatokat.
Az új járgány első tesztjén már túl is vannak, s az első benyomások alapján mindenki nagyon elégedett. A tesztcsapat az elkövetkezendő hetekben Fioranóban és Imolában dolgozik tovább.
Az új évad szeptember 29-én indul Mugellóban. -
G_ArchAngel #65641 Monacóban felreppent a hír, miszerint Fernando Alonso előszerződést kötött a Ferrari istállóval. A csapat szóvivője, Luca Colajanni cáfolta a híresztelést. "Ez badarság."
Flavio Briatore ugyanakkor elmondta, hogy védence 2010-ben – Kimi Räikkönen visszavonulása esetén - csatlakozhat az olaszokhoz. "Tisztában vagyunk azzal, hogy ha nem tudunk versenyképes autót Fernando rendelkezésére bocsátani 2010-ben elhagyja a csapatunkat."
Ahogyan a híreket, a cáfolatokat is óvatosan kell kezelni. A McLaren-Mercedes Fernando Alonso, míg a Ferrari Kimi Räikkönen szerződését is az utolsó pillanatig tagadta.
Akkor alairtak... -
-
már BMW asztal is van mik vannak :D -
DJ BP #65638 egy lepukkant 325-ösből bármikor lehet csinálni :D -
-
Ilyen kell!:D -
Dehogynem. Rakat Kiszel Tündés cikket találhatsz a neten. :D -
Maszka-nak a humoros topikból:D
-
a szalagokat vedd le róla, igy nemtudjuk kinyomtatni
-
G_ArchAngel #65632 A Super Aguri egykori versenyzője és a Renault jelenlegi tesztpilótája Sakon Yamamoto új oldaláról mutatkozott be Monacóban: a péntek esti bulin ő volt a DJ Vijay Mallya jachtján, az Indian Empress-en.
A japán pilóta már Isztambulban felhívta magára a figyelmet, amikor egy rövid ideig ő szolgáltatta a zenét Mallya hajó-buliján. A Force India csapatfőnöke ezért a monacói bulira is meghívta fellépni - és óriási sikert aratott.
Sakon 17 éves kora óta foglalkozik komolyabban a dance műfajjal.
„A sanghaji Amber Lounge-ban volt először, hogy DJ-t játszottam Forma-1-es emberek előtt és azt mondták, hogy szeretik a zenémet. Aztán megkértek, hogy játsszak Isztambulban és azt mondtam, hogy nem probléma. Játszottam és jó voltam, így megint megkértek. Ha a Forma-1-es emberek boldogok, én is az vagyok."
Míg Sakon Isztambulban még csak 20 percet kapott, Monacóban már két órát játszhatott. Sokan azon viccelődtek, hogy Yamamoto jobb DJ, mint amilyen Forma-1-es pilóta, de a japán nem gondolkodik a pályamódosításon.
„Szeretek zenélni, de ha túl komolyan venném, akkor talán már nem élvezném. A nyomás nőne és ezáltal nehezebb lenne. De majd meglátjuk. Egész életemben együtt éltem a zenével, az biztos és ha valaki akar a következő partijára, szívesen játszom." - mondta.
Azert felhivnam a figyelmet, hogy a magyar F1 bulvar eddig egy szoval nem emlitette az indaiaibulihajtot:)))
Egy kicsit bosszanto, hogy a Ferrari/Red Bull/McLaren/Renault/BMW bulikrol cikkeznek, de ami ennel lejjebb van, az mar nem erdekli oket... -
G_ArchAngel #65631 ott van kicsiben, a mai nap felhozatalaban - ugysincs itt annyi Honda-rajongo:) -
védett oldal -
G_ArchAngel #65629 -
fel se tűnt :D -
G_ArchAngel #65627 ING -
ING lett a szponzor? tavaly mi volt? -
Rájöttem közben.
Bakker akkor az 200.000 HUF ott a képen? Jó neked! -
gettobuxa #65624 400 euro, ott figyel rajta -
Mennyibe került?
Ja, 400 Euro? -
gettobuxa #65622 aha :) -
Ez a tiéd? -
gettobuxa #65620 ez még offolás? :P
-
sztem is
én még nem láttan így széttörni F1-est
itt szigorú töréstesztek vannak már 1994 óta mikor Roland és Senna is meghalt
és ezt Max Mosley-nak köszönhetik a pilóták nagyrészt, hogy biztonságosabbak az f1-es gépek