FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Hol?😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

desigo
Kimit megszivatta a csapata😞
ANNYIRA TUDTAM!!! ANNYIRA TUDTAM!!!
Ha nem az auto akkor a box.

DjDano
pálik a szükséges rossz 😊

Nem kellene Palikot eltiltani,többet beszel melle,mint rendesen,es mar olvasni sem tud Monterio=Montoya.
REALista
Szerintem csak szimplán 5 körrel elõbb kijön tankolni!!!

Rosberg is hibas volt ott.

desigo
monty ezt érdemelte!
RelakS
Fogadjunk, kimi alól kirohad a merci :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

VEGRE VERSENY 😊

Alonsot megint meg fogja menteni a Meki. Szethullik Raiko kocsija es szia.

REALista
Nagyon okos vagy!Nehogy már azt mond hogy Montoya hibálya volt!

Alonsot mondjatok,hogy szerencses,akkor Sumi mi?
fistin
MÉR NEM ISMÉTELNEK???????

Nem is nezem tovabb,ez a Rosberg gyerek volt minden bizodalmam.
Punker
most 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
Érdekes,hogy nem ismételnek vissza semmit
se a strartot se a balesetet
Punker
ja a szemét elõzni mert.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

REALista
Tetû Rosberg!

Punker
Monty hozza a formáját......

Rosberg... Vegre lattunk versenyt is.

desigo
a tetû montoya!!!!!!!!!!!!!!!!!!
desigo
hajrá Kimi!
Serpa
örülhetek.
nem volt hosszabítás.
😊

desigo
hál isten..
Ch_Slater
ezaz. nem lesz hosszabítás.<#eljen>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

kirol
Remélem én is.

Ch_Slater
most mondta, hogy akkor leadják a hosszabítást, majd az f1 elsõ fél óra eseményeit gyorsan összefoglalják és kapcsolnak élõbe. szemetek.
legalább akkor a sporklubon adnák az f1-et párhuzamosan.
góóóóól..király. remélem nem egyenlitenek.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Tegnap azt mondták, hogy ha a foci miatt nem tudják idõben elkezdeni, akkor késõ este megismétlik.
desigo
Ha a focinál hosszabítás lesz meg 11-es akkor,hogy mutatják az elejét?
Szerintem a NemetRTL ismetli,vagy a sport klub,de annak nem ismerem a müsorat.
Marki
Legalább kihasználná a 24 órás mûsorkeretet a retekklubb, és ismételnék a futamot éjszaka... Éjfél után érek haza a melóból :S

KoЯn

Egyebken,szerintem nem volt jo meccs.Kivancsi leszek a futamra?
Punker
sajna az idõpont választás a gáz, bár RtL-bõl kinézem hogy elfelejtették ilyen szinten már van hosszabítás is 😊

Hát ennyit a Ferrariról! Ezzel végleg eldõlt sajnos az idei bajnokság! Nem baj majd jövõre!
Kit--Kat
Hát alapvetõen F1 mindíg van, VB meg csak 4évente...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ja. Én legszívesebben kinyírnék valakit az RTL Klubnál, mert már ez a mai fél órás csúszás is durva volt. Nem igaz, hogy az a hülye foci fontosabb nekik mint az F1.
pff most mondták hogy lehet belecsúsznak a qva focival a forma1be és ha igen akkor majd éjszaka megismétlik.Hát elmennek a jó búsba

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

De használhattad volna a spoiler funkciót, és akkor aki el akarja olvasni az elolvassa, aki nem az meg nem.
Muszaly volt.Akkor addig nem is netezel?
Ezt muszály volt beírni?

Vagy akkor ott a spoiler tag.

Mert én meg véletlenül elolvastam, és akkor szerettem volna megtudni az eredményt, amikor majd nézem a tv-ben.
Alonso,Fisico,Kimi,Trulli,M.S.,Rosberg
2 rönö elöl <#gonosz3> és csak aztán raikönnen papa ejej <#rolleyes>

Shumi majdnem leverte a falat két helyen is erre a riporter "wall of champion" lol 😊)

Nemet RTL,Magyar RTL mind egyforma köcsög.Meg volt 20 mp a masodik etapbol,es belöktek a reklamot.
Punker
meccsnél lehetett volna hosszabítás

csak hiradó meg rejtélyek városa semmi fontos ami miatt tolni kéne

Punker
mert foci VB van? vag ymert soha nem adja az esti edzést élõben? bár szerintem egyszeren csak tetvek.

K RTL klub mi a a faxért nyomja felvételröl bah.Kénytelen vagyok német RTL nézni kikapcsolt hanggal mert ez a náci karatyolás kiborit <#violent>