182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
vass17 #66575 ezért kaptak már ma páran
:D
-
"ti mindig fikáztok valakit."
"bezeg ha más hibázik azt nem fikázzátok"
:) -
Vpter #66573 KUBICA atom durva és a BMW csapat megérdemelte már ezt a győzelmet! -
azért ez mst nagyon jó volt, mert ma a németek meg a lengyelek csapnak össze szintén a fociEB-n is:) -
Nemtom mit kell szekálni Hamiltont.Akkora egy faszok vagytok hogy nem igaz...ti mindig fikáztok valakit...nektek senki se jó.Már nem azért.Most hibázott nah bumm...bezeg ha más hibázik azt nem fikázzátok ennyire.Ennyit rólatok ti csírák.Majd sírtok ha VB-s lesz.És leszarom ha büntit kapok meg ilyenek...meg ha leoltotok mert én kedvelem Hamitlon.LESZAROM!!!!!Én megmondtam a véleményemet.És ha valami nem tetszik róla akkor KUSS LEGYEN! -
Massa meg bement kimivel együtt kereket cserélni :D:D -
-
na grat, a bmw-nek meg kubicának. nagyon ott lebegett ez már nekik.
hamiltonnak meg elgalább ez a hatalmas pofon most remélhetőleg visszaverte az arcát. a lámpákhoz is tudni kéne alkalmazkodni.
ez tetszet az rtl-n. akkor kiminek ez most olyan mint ha ordítana :) -
Vpter #66567 Erről van szó! -
SzocsA #66566 massa az utolsó helyről hozta visza az 5.re hm?
hami meg 100 km/h ról nem bír megállni egy olyan kocsival aminek 25 méteres féktávja van 350 ről! -
valaki ahhoz az uccso ismétléshez amikor hami ellökte a kamerát
tudna valaki linket adni? -
Vpter #66564 Mert a két eset között volt egy kis különbség -
Vpter #66563 Szóval csak azt akartad mondani hogy a Kimié versenybalesetvolt ez meg Hamilton pancser amatőr hozzá állása!kösz -
Alonso: Kubica a legjobb!
:D -
annyit hogy Hamilton is hibázott meg Kimi is hibázutt még két héttel ezelőtt, akkor egy olyan versenyzőtöl vett el ha még csak 1 pontot is de nemtom pontosan mennyit, akinek nem mindig adódik meg az hogy pontot szerezzen, és akkor Kimi vette el tőle, most ugyan úgy fel lehetnénk rá háborodva mint Hamiltonra mert ott ő volt a hibás..... szal csak ennyit..... -
Ok, akkor a fél mezőny liszenszét vissza. -
Szerinted egy pilóta hogy kaphat versenyzői liszenszet?
Minden egyes kurva oldalt,minden egyes kurva sort tudnia kell még ha álmából is ébresztik fel. ez nem úgy van hogy pl DC nek 15-16 éve van liszence akkor neki nem kell tudni az újakat. Amint uj szabályt tudnia kell akármikor is hozzák és ez nem a csapat hibája volt . -
-
Majd 5 év mulva ráér higgadt lenni. -
SzocsA #66556 hol van mutasd linkelj! -
Digitman #66555 Olvasd csak el a nyilatkozatait amit a mai versennyel kapcsolatban van. Nem kicsit nagyképű volt. -
SzocsA #66554 az RTL élőben adta le az időmérőt?
mert ha nem akkor bunti lesz belőle! -
BMW foreva!!! -
Digitman #66552 Egyvalami hiányzik Hamiltonból, ami miatt szerintem sokan nem szeretik, ez pedig az alázat. Nagyon sokat gondol magáról, pedig még igen sokat kellene tanulnia. Rövid pályafutása során emiatt elég sok hibát követtet el. -
Egy apró kérdés, mióta ez a hülye szabály van hányan mentek át a piroson? szinte már mindenki vak a mezőnybe... ez nem a pilóták hibája, ez csapat hiba, mert nemtudják a szabályt, és nem nézik azt a rohadt lámpát vagy nem akarják, nemtudom. -
Kimi-nek ami visszajár
az jár -
1. Ferrari 73 pont
2. BMW-SauberF1 70 pont
3. McLaren-Mercedes 53 pont
1. Robert Kubica 42 pont
2. Lewis Hamilton 38 pont
3. Felipe Massa 38 pont
4. Kimi Raikkönen 35 pont
5. Nick Heidfeld 28 pont
6. Heikki Kovalainen 15 pont
-
madmanic #66548 nézd meg a viszajátszást a belső kamerát:
pontosan látni mikor reagál, rántja a kormányt, és már csattan
nincs 1 mp -
johnny1030 #66547 A futam előtt azt írták, hogy tarolhat Hamilton. Tulajdon képpen igaz lett. :( -
madmanic #66546 na jó.. ha zsigeri utálat akkor természetesen kivétel
-
te meg úgylátom a mormon niggernek szurkolsz. ez az ő hibája volt, nem hiszem el hogy nem látta a villogó pirosat és azt hogy 2 auto áll elötte,pláne úgy hogy kb 1-2 mp el utánuk jött ki a pitstopból. ha ezért nem büntetik meg akkor a McLaren és Hamilton seggét nyalja az FIA. -
Grat Kubica!
Hamilton egy köcsög, -fav
Most 1 hétig MaSzKa ellát minket BMW-s képekkel, történetekkel :D -
vass17 #66543 szerintem ez nem divathóbort, legalábbis magamból kiindulva:DDDDD -
HUmanHunter #66542 amúgy Hamilton beszopta a tegnapi nagy arcát :D -
-
madmanic #66540 Egyébként grat Kubica.. ráfért már -
Ajjaj most jön 2 hét Maszka féle BMW-s hadjárat
-
-
Most olvassuk el újból Lewis "legjobban alkalmazkodk a különleges helyzetekhez" Hamilton szerény verseny előtti nyilatkozatát... -
madmanic #66536 OMG.. végigolvastam közel 300 hszt.. ennyi igazi "divatbólutáljukHamiltontdrukkert" istenem....
Azt csinálta amit kellett. Jobbra fal, csak balra ránthatta a kormányt mindezt 80 km/h nál ( a belső kamerán látszik mennyi ideje volt reagálni )
Az idióta boxutca csiki csuki szabályt már rég el kellett volna törölni..
Versenyek óta mindenki csak szív miatta, kapják a büntetéseket...
Megnyitják a boxutcát a kijárat meg PIROS??? Miért? Nem haladt el a mezőny?? Akkor amíg nem zárkózik fel az egész mezőny nem kell megnyitni a boxutcát!
Vicc az egész.. meg a rendezés is akkora kalap sz@r, hogy az már cilinder.. Lerohad egy autó és nincs egy nyomorult daru kilométeres körzetben...