182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #66540 Egyébként grat Kubica.. ráfért már -
Ajjaj most jön 2 hét Maszka féle BMW-s hadjárat
-
-
Most olvassuk el újból Lewis "legjobban alkalmazkodk a különleges helyzetekhez" Hamilton szerény verseny előtti nyilatkozatát... -
madmanic #66536 OMG.. végigolvastam közel 300 hszt.. ennyi igazi "divatbólutáljukHamiltontdrukkert" istenem....
Azt csinálta amit kellett. Jobbra fal, csak balra ránthatta a kormányt mindezt 80 km/h nál ( a belső kamerán látszik mennyi ideje volt reagálni )
Az idióta boxutca csiki csuki szabályt már rég el kellett volna törölni..
Versenyek óta mindenki csak szív miatta, kapják a büntetéseket...
Megnyitják a boxutcát a kijárat meg PIROS??? Miért? Nem haladt el a mezőny?? Akkor amíg nem zárkózik fel az egész mezőny nem kell megnyitni a boxutcát!
Vicc az egész.. meg a rendezés is akkora kalap sz@r, hogy az már cilinder.. Lerohad egy autó és nincs egy nyomorult daru kilométeres körzetben... -
HUmanHunter #66535 gz Kubica 
Alonso, kurva váltó
-
praksi #66534 végre egy futam, amikor nem az olasz meg az angol himnusz szól :-) -
dav1d #66533 pedig az utóbbi idők legizgalmasabb futama volt de nagyon vegyes érzelmekkel...egyszerre elismerés kubicának de ugyanakkor Alonso versenye.
jól jött volna ez a pár pont...
-
Én reagáltam túl a "benyögdécselés"-t, sorry, sajnálom, elnézést.
És téged se akartalak inzultáli verbálisan...
Csak annyi mégegyszer a véleményem, ha ezt egy Japán csinálja, akkor soha sem versenyezhetne sehol -
-
-
Palik László elvesztette édesanyját. A népszerű tévés az elmúlt öt évben szinte minden szabad percét a kórházban, anyukája betegágya mellett töltötte. Édesanyja hosszan tartó, súlyos betegség után múlt szombaton adta fel a harcot.
A tereprali-versenyző érthető módon teljesen összetört, vigasztalhatatlan. Felesége, az RTL Klub Fókusz műsorvezetője, Marsi Anikó és gyermekei tartják benne a lelket. Arra azért most is ügyel, hogy huszonhárom hónapos Vilmos fia semmit ne érezzen a gyászból, de legalább ugyanilyen nehéz feladat megvigasztalnia előző kapcsolatából született tizennyolc éves lányát, Julcsit. -
szerintem fél szemmel a meccset nézzte :D -
Palik ma meglepően higgadt és visszafogottan beszélt... -
G_ArchAngel #66526 de azert meg elgondolkodott azon, hogy kinek az autojaba menjen bele...
Hamilton csalad mostanaban eleg gyenge autovezetesbol... -
Grat. a BMW-knek, Coulthardnak és Massanak! Nem volt semmi futam :) -
:D
Csak vonzza őt a piros szin biztos mint a bikákat:D -
A pódiumon mindenki piros ferraris sapkában van XD
Régen télleg ilyen volt a ferraris sapka nem? -
Lehet Hami is Kubica-ra fogadott?
-
Kellenének nagyobb mellek is meg ajakfeltöltés :P
-
Ez a verseny nem a szépségről szól... Az valami egészen más műfaj. -
kussmá, lengyel himnusz!
:D -
Is :D -
orrműtétre gondolsz ? xDD -
grat Kubinak, szép volt. Bár az angol sztárnak köszönheti a győzelmet... -
Már csak egy plasztikaisebész kéne Kubinak :P -
széttukjaabagázst -
És te melyik véleménnyel értesz egyet?
A fórum egyik lényege, hogy leirjuk a pályán történtekről alkotott véleményünket. Nem emlékszem, hogy beszólogattam volna neked, elnézést, hogy megsértettelek. -
Coulthard most szétcsap a csajok között xD -
már jo :D -
Elismerem szép volt Kubi!! Megérdemelte -
DJ BP #66509 Hamilton, aki mindenhez alkalmazkodik, csak színvak :DDD -
hibás a kiirás a konstructor -
Kubica át is vette a vezetést
-
/me koccint -
Kubicára egy kupicácal !!!
-
Nem. Legjobb. Nem azért, mert ennek, vagy annak szurkolok, alapvetően Ferraris vagyok, de volt izgalom, és nem az a kiszámítható sorrend lett, változatos eseményekkel. -
Kubica nyert!!!
-
jó nap ez :D -
A baleset: http://youtube.com/watch?v=WxpzNY60U2o
Egyértelműen folyamatosan pirosan villog a két lámpa, mikor Hamilton ütközik!