182274
  • Solten
  • bordy
    jah, bisztos nem látott a dühtől hogy 2-en is leszervízelték őt.
  • proway
    "Nem ez volt a legjobb megállásom. Láttam a két fiút elől csatázni a bokszutcában, majd hirtelen megálltak. Láttam, hogy piros a lámpa, de mire lassítottam, már késő volt"- idézte a kanadai pályán nyilatkozó Hamiltont az autosport.com. "Teljesen más dolog, ha azért vagy mérges, mert nekimész a falnak, ez nem ugyanaz. Bocsánatot kérek Kimitől, de ilyen előfordul. Jobb lett volna, ha egyikünk sem esik ki, mert gyorsak voltunk, és én az élen álltam. Legközelebb jobb lesz." ha 1általán vlki engedi h legyen legközelebb!
  • Solten
  • johnny1030
    "Jobb lett volna, ha egyikünk sem esik ki, mert gyorsak voltunk, és én az élen álltam." Hát ez így nem igaz. A koppanáskor ő már csak a harmadik volt. Furcsa látni, hogy egy viszonylag szerény srácból egy év alatt mi tud válni a híresség miatt.
  • MaSzKa
  • Solten
    Hamilton...

Ezt a főkretént te jóég... Remélem köv. futamről eltiltják.
  • Firerock
    "Hamilton az élről rajtol Kanadában, de nem bízta el magát"
  • MaSzKa
    má nagy öröm van :D
  • gordon 24
    Az tök hülyeség hogy direkt csinálta!

Dehogy egyszerüne elnézte és egy nagyon béna hibát követett el..

Legalább ugyan akkorát mint akik most fel akarják menteni.
    Kimi is hibázott 2 hete akkor mindenki fejét vette volna, mostmeg Hami hibázot mindeki: Csapat hibázott!

Én azt mondom aki nem ismeri a lámpát, és a szineket annak nem szanad indulnia..

• Minstrel
    lökjél be pár BMW képet, hogy ne tudjanak írni
  • gameplusz
    "Nem ez volt a legjobb megállásom. Láttam a két fiút elől csatázni a bokszutcában, majd hirtelen megálltak. Láttam, hogy piros a lámpa, de mire lassítottam, már késő volt"

Hamilton

Hát, hozzánk ne jöjjön, mert az arcától nem férne be az ajtón...
  • DJKonya
    lehet hogy ez nyálas mentegetőzés de láttam hogy soak mondták hogy 350 ről 25 m a féktáv meg hogy mien hamar megáll egy f1-es autó, de új gumikat kapott, azok még hidegek, és a boxutca jóval porosabb meg mittomén mien mint amin percenként 300-al döngetnek át meg pont ott ahol a legnagyobb fékezések voltak, szerintem ha direkt csinálta volna hamilton akkor nem füstöltek volna a gumik
  • MaSzKa
    most ilyenkor megfigyelés alatt van a topic :D
  • Firerock
    az Spa-ba volt
  • bordy
    most nézem az f1hirek.hu-n "Lewis Hamilton idén is tarolhat Kanadában"
    valóban.
  • madmanic
    MOnacoban a célegyenes végén Schumachert mikor kilökte Sato, ő is odavert a sisakrostélyára...

• osho
    nyugi, ez már történelem
  • Nathan66
    az nem válbaveregetés volt, hanem, h figyeljen miközben mutatja neki, h piros volt..
  • Attila889
    hidd el ott lesz...és akkor fogsz sírni majd.....meg majd nyalni fogod a gombás lábát neki mert úgy fogod isteniteni és akkor már nem lesz nigger
  • Peppus
    Semmi értelme itt ilyeneket írni, itt a banda 90%-a Kimi fan. Úgyis megmagyarázzák, hogy Kimi az isten, mégha nyomi is :D És az hogy higgadt volt Kimi az eset után.. Szerintem egy normális ember nem így reagál, ezért is unszimpatikus ez az ember nekem. Semmi reakció, semmi hév, semmi.. Mint maga a pilóta.
  • Firerock
    #66565 ?
  • johnny1030
    Kimi nem egy kiabáló tipus. Tudta jól, ha örjöng akkor is kiesett, minek kiabálni. Mindentől függetlenül kiváncsi leszek kap e büntetést Hamilton.
  • SitatiS
    Jól haladsz..
  • Vpter
    Tény hogy jó pilóta nem ezt mondom!Elismerem a vezetői tudását de még sokat kell fejlődnie főleg ilyen téren!Amugy aszittem Kimi felképeli ott helyszinen de csak lenézően válba veregette és mutatta a hibát!És ez sztem pont elég volt neki hogy azonnal elszégyelje magát..
  • dav1d
    hol lesz az vb ? talán egy roncsderbin?
  • vass17
    remélem megint lesz akkora szerencséje, mint tavaly:)
    egyébként Alonso is megváltozott szerencsére, már kevésbé nagyképü, de nem tudom mi lesz, ha jobb csapathoz kerül:D
  • Attila889
    jajj most kaptam két büntipontot.Azt hiszi a kis modika hogy ezzel most megtanulom a leckét :D
    És még olyat se ír hozzá hogy ne beszélj legközelebb csúnyán vagy valami....Dikk már a véleményt se lehet megmondani faszparasztok.Büös Rai csírák.Rai a világlegtrébb F1-se!
  • MaSzKa
    Ma jónapom van:D

BMW 1. 2. F1
    Honda 1. MotoGP
    Talmácsi 3.
  • madmanic
    mi a kérdés?
  • MaSzKa
    Népszerű témák
    1. Namiez?
    2. FORMA1
    3. Foci EB 2008
    4. Kamionok
    5. Metallica forever
  • SzocsA
    nelson piquet helyett meg baumgartner nyugodtan beűlhetett volna a renaultba alonso társaként!
  • Nathan66
    kicsit tényleg nagyképű de van mire azért azt megkell hagyni...
  • Attila889
    én megmondtam engem nem érdekel ha büntit kapok.Én megmondtam a véleményemet.És elismerem hogy csúnya hiba volt de nem kell lehórdani.Bezzeg ha valamit jól csinál akkor igen szép volt meg ez meg az....nah jó inkább no comment
  • madmanic
    röpködnek a -k....
  • Vpter
    Ki szekálja miről beszélsz ember?!Nyisd már ki a szemed miket nyilatkozott verseny előtt?Mi lett belőle?elbaszta két ember versenyét!És h ne szekáljuk,idefigyelj ez egy az egyben versenyzői tapasztalatlanság és ráadásul még lökdösi a kamerát hagyukmáá..
  • Attila889
    jólvan dikk dühhből jött :D
  • kifli
    Az azért elég más volt itt a világbajnoki címért megy a harc...
    Ott kicsit a körülmények is rosszabbak voltak esős utcai pálya ez meg csak egy száraz box volt ráadásul monacoban kicsit a sebesség is nagyobb volt min itt
  • DjDano
    Rohadjon meg az RTL klub a mocskos szakértőivel együtt... Wéber, Szabó, Héder ezek jelentkezzenek az Anti Raikkönen FAN klubba! Jókedélyűen, röhögcsélve, kárörvendően azt merik mondani, hogy 1:1.
    Hol van ez Sutil esetétől, ahol Kimi a vizes pályán megcsúszott? Az sima versenybaleset volt... ez viszont egy amatőr Hamiton hiba.

+ rátesznek még egy lapáttal azzal, hogy Kiminél ez az őrjöngés és kinevetik szó szerint... Inkább arról beszélnének, hogy ki reagálta volna le még ilyen higgadtan, hátba veregetve azt aki pokollá tette a hétvégéjét!!! SENKI A VILÁGON.

Könyörgöm Kimi ezt a versenyt valószínűleg behúzta volna, lehet hogy itt úszott el a VB címe. Olyan ideges lettem ezektől a mocsokláda szakértői dumáktól, hogy mindjárt szétrobbanok

ui: Ha ezért nem kap büntetést Hami akkor semmiért....
  • kiserik
    Na ettől féltem. A 2 héttel ezelőtti baleset felhántorgatásától. És még a nyomorék retek kluppon is ezt csinálják, hogy így kell neked Kimi, GRATULÁLUNK Hami, szép volt, mert az előző meccsen a világbajnok megcsúszott, korrigált, majd beleesett egy csalással elé került pilótába (jó kicsit sarkosítok, de akkor is). Ez egyértelműen egy AMATŐR hiba volt Hamitól, nem versenybaleset. Ha ezt Sumi vagy DC ellen teszi régebben, valószínűleg egy-két atyai nyaklevessel, sírva megy vissza a boxba