FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véleményetek szerint ezt halálosan komolyan mondta? Sportnyelven ezt hívják úgy, hogy zrikálás. Megy az adok-kapok oda-vissza. Nascar versenyzõket is megkérdezhetnék, mit gondolnak az F1-rõl, sztem ott se vélekednének másképp(Mi az a Forma1?).
"...f1-ben csak a technika kell a gyõzelemhez semmi más."
Kérdezzük meg a Renault második számú pilótáját errõl?
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A technikai szinvonal miatt mondja amatörnek a NASCAR-t!
Gondolom milyen amatör lehetett Fangio a maga szivar alaku,virsligumis autojaval.Vagy mennyire amatörök voltak a turbokorszak pilotai.Tök amatör lehetett azt a 1200-1500 LE-t a palyan tartani automata valto,szervokormany,kipörgesgatlo nelkül.Milyen amatör lehetett velük rajtolni automata kuplung,es rajtautomatika nelkül.Teljesen gyerekes dolog kanyarodni menetstabilizator,es kanyarvezerlö nelkül,teljesen butasag 40 mernökre halgatni,hogy hogyan allitsak be egy autot,milyen gumit tegyek fel.
Látom neked sem kell a szomszédba menned egy kis elvakultságért. <#whatever>#whatever>
Amúgy meg az általatok szídott amcsi szériákból jött emberek azért térnek vissza mert rájönnek hogy az f1 egy rakás sz*r. Csak úgy nyerhetsz ha a legjobb kocsid van. Odaát ez nem feltétlenül kell hogy meglegyen. Christiano Da Matta is ugyanígy volt. Tud vezetni, jó pilóta de megmondta hogy az f1-ben csak a technika kell a gyõzelemhez semmi más(és hogy semmi pénzért nem térne vissza). És esélyed sincs egy jó eredményre. Ha csak el nem rontják elõtted a dolgokat(vagy beültetnek valamelyik top autóba).
Sumi meg végleg leírta magát ezzel:
"Érdekes az egyáltalán? Nem hiszem, hogy különösebb élvezetet nyújtana, hiszen egy ovális pályán köröznek a versenyzõk."
Enyi erõvel az f1 is egy 0! Ebbõl a szempontból õk is rém unalmasak hiszen körpályán mennek. És egyáltalán mi jogon fikázza le azt a szériát? Majd ha megnyerte a sorozatot akkor beszólhat, de addig nem kéne pampognia.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Igazan az F1 soha sem lesz nepszerü odaát,mint ahogy itt Europaban sem a NASCAR,vagy az IndySeries,de ezert nem kell lenezni a masikat.
Na nemsokara szabadedzes,legalabb lesz uj temank.
Nem igazan jo a focis hasonlat,inkabb olyan ez,mintha a duplavékátébévé nagyvaltosulyu boxvilagbajnoka,szidná a szimplavékátébévé vilagbajnokat,igazabol mivel több ilyen szervezet van egyik sem igazi vilagbajnok.Mindkettö csak azert bajnok,mert mindkettönek vannak rajongoi,vannak akik nezik,es ezert talaltak par elvetemült ürget aki mindezt finanszirozza!
Igazabol mar regen az a velemenyem,hogy eszre kellene venni Suminak is,es a Ferrarinak is,hogy nem azert van az F1,hogy ök nyerjenek,hanem azert,hogy én,mi nezök szorakozzunk.Ebben a tekintetben ugyan olyan pilota mint Gordon,vagy a többiek,akik mas szeriakban versenyeznek.
En most nem Sumi kepessegeit vonom ketsegbe,hanem azt,hogy kisse elszallt magatol es teljesen jogtalanul ficskaz egy masik sorozatot.
Meg azt is meg merem kockaztatni,hogy ugyan ezt a kijelentest nem tette volna meg a tengerentuli futamok elött.
Ez kicsit túlzás nem?
Szerintem lehet 1 kört bírna menni versenyben mert a falon végezné.
Nemtudna mitkezdeni,hogy elõtte mellette mögötte autó.:-)
Nincs hozzászokva.
Go Jeff Go!!!!
Senki nem mondta, hogy társairól - Montoyáról!
(Bár tavaly Sato-t sem vacsizni hívta meg)
http://gaborszantai.co.uk/
ad2,az hogy monty nyert indy 500,az természetesen azt jelenti,van valami köze a 4 kerékhez,de nem azt,hogy egy sztár..
ad3,ha azt nézed hányan tudtak érvényesülni akik amcsiból jöttek europába versenyezni,rögtön kiderûl,mindegyik elbukottt,viszont aki innen ment oda,az mind bajnok lett,még olyan "öregen" is mint Mansel..
Akármilyen sértõ is egyeseknek,de az tény,Montoya csak egy egyszerû versenyzõ és nem az igazán jók közül,olyan akikbõl ezrével vannak és lesznek is pl az F1-ben...
aztán meg az sem kizárt,ha Sumi átruccanna egy nascar versenyre,1 körön belül lehet 2õt adna Gordonnak....
Tudom sokan megköveznének ezért,de a véleményem akkor is ez,mert szakmailag a nascar nemsok,ahoz csak hideg fej és nagy bátorság kell..
Sumi pedig éppen eléggé tiszteli amerikát(csak tudnám mire fel),hogy ok nélkül mondjon ilyesmit,ráadásul nemtudom te mikor és hol hallottad õt negativan nyilatkozni versenyzõ társairól....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Riporter:Es,mond Ronaldol miert nem igazolsz Angliaba?
Ronaldo😮tt is van foci? Rendeznek ott is bajnoksagot,ökis labdaval jatszak,ugy ahogy mi?
Riporter:Igen
Ronaldo:Nem is tudom,nem ismerek ott senkit,meg aztan milyen unalmas lehet az 22 ember szaladgal a palyan.Nem nekem valo.
Magyarra leforditva:Mi a bus Pic..nak menjek oda,itt en vagyok az ISTEN,ott meg en lennek a SENKI.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha õszinték akarunk lenni akkor közel állt a srác a Williams-szel, hogy megtépázza Schumi tekintélyét és megszakítsa a VB-szériát...
Ezt akár én is mondhadtam volna<#vigyor>#vigyor>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ennyi <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
MAS:
Sumacher nem erti Montoyat.
En viszont ertem,illetve megertem Sumit,egy külömbseg van közte es Montoya közt,ez utobbi sokkal,de sokkal bevallalosabb,es büszkebb!!!,meg ha esetleg nem is annyira jo soför.(pfuj,ezt pont en irtam!!??)
- PS: megkockaztatom,hogy Amerikaban,legalabb ugy ismerik,es tisztelik Montyt,az Indy500 miatt,mint itt Europaban Sumit,szamomra nem volt meglepö a döntese,mar csak ezert sem:
Montoya:idöpocsekolas volna tovabb az F1-ben maradni.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Bezzeg a regi 23 Km-es Nürburgring.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
El kellene dönteni,hogy versenyezni akarnak,vagy eladni valamit.
Mitosz kellene a pilotak körül,nem autogramm kell,hanem VERSENY.Ne egy olyan auto volanjat tekergessek,amit szinte barki el tudna vezetni.Egy 800 LE autot kipörgesgatloval,automata valtoval,automata kuplungal barki a vilagon elvezet,probaljuk meg ezt automatika nelkül.
2001-ben meg az elektronika elszabadulasa elött volt egy riport Juannal,es Genevel,meg mielött bevezettek volna,szemmel lathatoan nem tetszett nekik a sok kütyü,azt mondtak,hogy a kipörgesgatlo,csak a lusta pilotaknak jo,kipörgesgatlo nelkül is tudnak ugyan olyan gyorsak lenni,csak a verseny vege fele,mikor mar farad az ember,nelküle könnyebb hibazni.
Nem tudom mennyire legenda,de a szobeszed szerint,Vill,es monty a versenyek alatt rendszeresen kikapcsoltak.
Button? <over-rated> O is csak a politikailag hellyes valszt adja, meg persze a kulonbozo indokokat hogy miert nem tud nyerni.
Allitolag Bernie at fogja allitani a hetveget ismet, ahol: nem lessz sok teszteles het-kozben, de tesztelni fognak Penteken Delelott, es Delutan minden versenyzonek muszaj lessz ismerkedni a rajongokkal, es stb. Ami nagyon jo otlet, de mar szerintem keso... Igaz hogy nem szeretem, de ezert sikeres a NASCAR. Ok a versenyzoket reklamozzak, a F-1 pedig a technologiat. (szerintem)
Inkabb nezek meg egy Kanadahoz hasonlo kieséses parharcot,mit tiz unalmas rajt-cél gyözelmet.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Kihalt belõle a versenyzõi szellem.
Szebben is elbúcsúzhatott volna.
(de legalább nem fejelt le egy pilótát sem <#ravasz1>#ravasz1>)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nehany gondolat a valtasrol.
Azt mar az elsö verseny utan latni lehetett,hogy nem erzi jol magat a csapatban,ugy pedig nem lehet versenyezni.