182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
na, azt a műfüves kanyart majd' mindneki beszopja ;)
de jól mennek, majdnem az egész mezőny 1mp-be belefért, persze tudom ez még csak teszt, de azért jó. -
Laceee #67053 Hamilton kavicsot gyüjt :) -
no, alonso már száguld is ismét -
bajor csapat főnöke azonban a Francia Nagydíj helyszínén, Magny-Cours-ban világossá tette, hogy nem gondolkodnak Alonso szerződtetésében: „Én többre tartom, ha az egész csapat együtt nő fel egy feladathoz - beleértve a versenyzőket is. Nem érdekel, hogy valakit csak azért szerződtessek le, mert volt már világbajnok." - idézi a német szakembert a Bild.
-
Idiótája. -
vótmá?
-
és hol van a francia csaje? -
madmanic #67047 kicsit lejjebb gögetsz ... -
az edzéseket hol lehet megnézni??? -
14:00-tól -
2és fél óra múlva:) -
a kitűzött programot csak sikerült azért teljesítenie, végül is a végén füstölt el.
massa jól oda nyomta azért. kovi meg összevissza kóvályog :)
kövi edzés mikor lesz? -
Kova meg rallyzik:D -
mekkora híg fosok ez a rönók....
bezzeg 2005ben meg 2006ban nem tudtak meghalni sosem, csak amikor tétnélkül van:) -
Dodo55 #67040 Lol, a tökéletesen megbízható Renault motor :D -
Alonso alatt meghalt a Renault:SDD jó gép... -
madmanic #67038 jók a mekik eddig
-
Ezen a versenyen -
melyik edzésen tesztelik ezt az új safety car fázis alatti dolgot? -
pauly #67035 http://bilmosk.org/simulcastPlayer.swf -
az nekem is jól jönne:) 
-
sziasztok!adnátok egy linket ahol nézhetem a szabadedzést? -
Mario most biztos örül mert múlt héten az WTCC és az F1-be is 2-s győzelem volt a BMW-nél :D
-
spect16 #67031 Csak ki emlékszik már arra a Mekinél. -
spect16 #67030 Ez ütött
.
-
Ismerőst írtam. -
szívesen átvállalnám a munkát és lennék ott "testpilóta" :D -
Valamelyik nagy gumigyártó:D -
Ecclestone lányát ki teszteli? -
Én nem olvastam végig, bocsi érte, mert sztem hibádzik az elején.
Hamilton nem rokon vagy ilyenek...most az itt a pláne, hogy 10évei elején odament RD-hez (vagy kihez), és lökött egy tökös dumát??!
kismillió és egy ilyen srác van, RD nem egy gokart futamot látogatott végig, és nem egy szimpatikus sráccal dumálhatott,...és pláne angliában nem egy szinesbörű autóversenyző tehetség van.
Hamilton végig bizonyított a pályáján, jobban mint Haidfeld aki szintén McLaren nevelés volt.
De ez nem ér fel egy 2× VB teljesítményével...még ha Hamilton nagy pénzt kapott volna...de valójában én igen gyík összegről hallottam amiért leszerződött.
Tök mindegy mi történt, Alonso-nak láthatóan jobbnak kellett volna lennie,...a jó eredményt nem kell magyarázni, a rosszat meg persze...sztem ez a lényeg.
Mindenkinek vannak kifogásai, de az nem visz közelebb a célhoz. -
WNW #67024 Ne viccelj, Alonso tesztelte a kocsit a teli idoszakban, a sajat allitasa szerint O vitt 6 tizedet a MCLarennek a teszteken, Alonso es DeLaRosa tesztelte a Ferraritol lopott megoldasokat, amibol Hamit kihagyta a 2 spanyol.. Es akkor nem ismerte a kocsit.... Jott egy kurva gyors kolok, es nem birta idegileg ezt feldolgozni a bazi nagy egoja, ennyi tortent.. -
A beállítás egy dolog, attól még a kocsi nemfog magától menni:) Pikének odaadhatnak minden beállítást ( meg is kapja ), mégse tud vele semmit sem kezdeni:) -
Ecclestone lánya a Sky-nak tudósít a hétvégén
Tamara ismét jelen lesz a paddockban
-
a felénél jöttem rá hogy az F1-ről szól :D -
madmanic #67020 én állat végigolvastam...
-
Alapvetően ott sánti egy kicsit az érvelésetek , hogy Hamilton 2 kivételével mindig Alonos beállitásával ment ( legalábbis ez lehetett olvasni) Igy azért Hamilton is profitál abbol hogy ott volt a csapattásra Alonso -
Nézd, olyan ez, mint amikor elmész egy jónevű céghez, mert tudod, hogy sokat fognak fizetni, kihívás a munka, cél, hogy nyereséget termeljetek végre, és ehhez te vagy a megfelelő ember, zsebedben az öt éve a Harvardon megszerzett diplomád. Korábbi cégednél szerettek, megbecsültek, és a cég neked köszönheti a felvirágzását, de te váltani akartál, mert újra volt szükséged. Ráadásul jól meg is fizetnek, de neked még nélküle is hatalmas motivációd van. Semmi sem állíthat meg, hogy az év dolgozója legyél.
Az új cégednél ráadásul minden megvan ami kell: a beruházásokhoz pénz, szolgálati kocsinak egy Aston Martint kapsz, és neked van a legjobb, leglégkondicionáltabb irodád, a legnagyobb csöcsü titkárnővel akit a városban felleltek.
Aznap, amikor belépsz, még minden szép. Élvezed a dolgod, de eltelik egy hónap, és kiderül, hogy veled együtt felvették a főnök egyik jóismerősét, akinek hasonlóak a körülményei - megkpaja a melletted lévő idodát, amiből sokkal jobb a kilátás -, pedig még semmit sem mutatott fel, csak tehetséges gyerek, a főnök ismerőse. A csapatod, a titkárnők, a főnökség - mivel a főnök ismerőse, és nemrég diplomázott Oxfordban, a "földije" - mellé állnak, sőt, kedvenc nagycsöcsü titkárnőd is az ismerős mellett akar dolgozni és hamarosan ott is dolgozik.
Aztán telnek múlnak a napok, és ha te csinálsz egy tízmillás üzletet, legyintenek, ha az ismerős csak fingik négy millát millát, vagy hatot, néha nyolcat, azonnal el vannak tőle ájulva, hogy micsoda munkaerő, mennyire komoly szerepe van abban, hogy a cég kezd kilábalni a bajokból, és a város vezető cége lesz. És ő is összehozza az első tíz millát a cégnek. Hűha. Még mindig te termelted a legtöbb pénzt, de egyszercsak versengésbe kényszerítenek, aminek a vége az, hogy kevésbé tudsz koncentrálni a munkádra, több hibát vétesz, és hamarosan az ismerős több lóvét kezd el termelni mint te.
Bár neked megvan a rutinod, mégis, az ismerősnek minden bejön, imádják, a sok vén visszavonult részvényesnek is ő a favoritja, pedig te voltál az, akivel ez az egész elkezdődött.
Legyintesz egyet, és próbálod teljesíteni a munkádat, de már kezdesz más cégek felé kacsingatni. Aztán ez valahogy kiderül. Azonnal összezárnak előtted a kollégák, és már nem is számítasz, csak kolonc vagy, hisz nekik ott a zseiális ismerős. Legszívesebben azt vennék, ha nem csinálnál profitot, hanem csak veszteséget, ráadásul hüle spanyol is vagy, se buzi, se néger, sem brit, semmi sem vagy.
De mákod van, mert csinálsz, és lassan feljössz profittermelésben az ismerősödre, sőt, nem sok kéne, hogy hatalmasat robbants, mögötted a tapasztalat, már kétszer voltál az év dolgozója, a legmenőbb. Ennek ellenére lemondanak rólad ...
Ezután csak az lesz a célod, hogy befejezd az évet, így vagy úgy, és jövőre máshol, ugyanúgy, kicsit többet kockáztatva, de új életet kezdjél.
Közben kiderül, hogy a céged egy olasz cégtől lopott adatokat, attól ilyen sikeres. Kezdenek összegyűlni a felhők a céged felett is. De te csak csinálod a dolgod. Aztán robban a bomba, és kiderül, hogy a versenyhivatal 100 millára büntette meg a céged. Felmerül, hogy felelőségre vonják a céged dolgozóit, köztük téged is, de nem, megússzátok.
Aztán az év vége felé, az "ismerős" egyszercsak nem tud több profitot termelni, sőt egy kínai céggel kapcsolatosan hatalmas bakit csinál, ami majdnem az év dolgozója címébe kerül, de akkor még megússza. Az utolsó esélyed és az "ismerősé" is, hogy egy brazil kaszinóban legalább visszaszerzitek a cég pénzét, amit elvesztett a cégetek, a saját hibájából (a főnököd is lassan észreveszi mekkorát hibázott, hogy nem engedett érvényesülni, és hagyni téged azt csinálni, amihez leginkább értesz, a bozótharcot meg megoldani a nyilvánosságon kívül, az "ismerőst" pedig egy évvel későbbre felfuttatni, amikor már tisztességet és türelmet tanult, hogy ne szálljon el vele az első alkalommal az a bizonyos ló).
De a rivális olasz cég egy finn munkatársa hatalmasat robbant a brazil kaszinóban, és így hatalmas nyereségre tesz szert a cége. Az "ismerős" hasonlóan hazárdírozik ugyanott, de veszít. Te bent az irodádban, munkával, még az év vége előtt, +6 millát még szerzel a cégednek, de ez már nem elég arra, hogy az olasz céget abban az évben megverjétek, így az több profitot termel, ráadásul a finn munkatárs lesz lesz a Business Weekend magazin szerint az év üzletembere. Holott pár hónappal előtte még sehol sem volt.
Még a télen otthagyod a céged és egy francia cégnél vállalsz melót, ahol sem Aston Martin, sem nagycsöcsü titkárnő, sem iroda jó kilátással. De hazatértél, és mégis mozog a Föld. -
dav1d #67017 ráadásul hamiltonon abszolut semmi nyomás nem volt ha ő lesz a második akkor is ép olyan "sztár" mint amilyen most -
dav1d #67016 könyebb volt hamiltonak megszokni egy teljesen új autót mint alonsonak átállni egy már megszokott jólmüködő járműből -
WNW #67015 Hogy megnyerje a VB-t.. Ehelyett egy kezdo siman leautozta, es sorozatban elotte vegzett mar az ideny kezdetekor.. Nem teljesitett, hogy akart elso pilota lenni..??????