FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt honnan veszed. Mert amikor kiírják, látszik, hogy folyamatosan növekszik a gáz, nem egybõl taposnak bele
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Érthetetlen, hogy a T. F-1 fan miért hozta ezt fel.
Egyértelmû, hogy a mai F1-rõl volt szó
...de ha már itt tartunk, még néhány tévhit:
"A Nascarban még 50 évesen, pocakosan, átlagos kondícióval is lehet futamokat nyerni."
Ez igaz, Harry Gant 52 évesen és 219 naposan nyert.
A Forma-1-ben ugyanez a rekord (utána néztem) Luigi Faioli nevéhez fûzõdik, aki 53 évesen és 22 naposan nyert versenyt.
Érthetetlen, hogy a T. F-1 fan miért hozta ezt fel. Nem ismeri a saját sportjának történelmét?
A NASCAR-ban szabadon falrakenhetik és kilökhetik egymást a versenyzõk.
Nem igaz. Van egy szabály, amely a "Reckless Driving" névre hallgat és szigorúan bünteti a szándékos lökdösõdést. Pont annyi szándékosság szokott elõfordulni, mint más szériákban.
Nekem nem azzal van gondom, hogy egyes embereknek nem tetszik a NASCAR, hanem azzal, hogy leírnak valótlan dolgokat és mivel a fórumokat olyanok is olvashatják, akik most ismerkednének a NASCAR-ral, esetleg nyitottak rá, elhiszik és befolyásolja õket ez az állítás.
A váltóra még visszatérve,nem csak hogy nem létezik ilyen váltó,de még értelmetlen is..felváltásnál a beállitott fordulatnál felvillan a led és elváltod,ennyi ez egyszerû,de a visszaváltás, az okoz gondod,ide kéne a segitség(ha létezne ilyen egyirányu automata válto)mert vagy beleváltasz és túlpörgeted a motort,vagy nincs elég motorfék.....
egyébbként meg még a blokkolásgátló is volt engedélyezve 1 évig....
A potméteres gázpedálról meg csak annyit,manapság már mindenhól ezt használják,ami nem azt jelenti le "TILT" mint egy flipper gép..
aztán meg a jobbak még a kipörgésgátlót ki-be kapcsolgatják,mert vannak kanyarok amiben inkább árt mint használna...
Na végülis ennyi,mielõtt még oda fajulna a dolog,hogy ez gyerekjáték és 20 perc alatt meg lehet tanulni...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ja tavaly 920-950 LE-s motorok voltak,most kb.800 körül vannak.(egyes becslesek szerint 780-850 között.
és kanyarstab. sincs,ami a túl vagy az alulkormányozotságot hivatott korigálni..
a mostani kb300le-vel gyengébb motoron meg mit nem értesz?
ennyi erõvel a motogp be is elektronika van? mert felvátásnál ott sem kuplongolnak.....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A teljesen automata valto a tiltott,felfele az automata pakolja,lefele meg a pilota,a rajtautomatikat meg azota helyettesiti mas,a többi minden van amit irtal.
Gondolom az összes csapat merö joindulatbol csökkenti az elektrika mennyiseget,amit az is jelez,hogy lassan mar annyi gomb lesz a kormanyon,mint egy regi magyar 4 soros röhögenyen.
Aztán, ezek már csak 2.4 literes motorok és 8 hengeresek,idén persze hogy már elviseli a kipörgésgátló ezt a -300 le-t
Tény,hogy alig maradt olyan nagysebességü kanyar amit nem lehet padlógázzal venni,de ez nem nascar ami magától kanyarodik,itt nincsenek nagyobb kerekek a jobboldalon,hogy kormányozni se keljen....
Tudom,hogy semmilyen ertelemben nem Fangiot akarta Sumi leamatörözni,csak azt a technikat amivel mas sorozatokban mennek(most mar direkt nem irok neveket),de ha ezt a következtetest nezzük,akkor igen csak helytallo amit irtam.
Meg egyszer,en mikor elinditottam ezt a vitat semikepp nem a ket sorozatot szerettem volna osszehasonlitani,csak az nem tetszett a nyilatkozatba,hogy van aki sajat magat istenkent allitja be,es mindenki mas,aki mast csinal,vagy szeret az szolga.
Ha jogosan szidtuk Briatoret,Alonsot,vagy barki mast a hülye duma miatt,most azt hiszem ra kell jönni,hogy a Ferrarisok se kernek kölcsön hülyeseget mastol.
38509-el maximalisan egyet tudok erteni,es ezt tartom a mai F1 legnagyobb bajanak,es nem a költsegeket,es egyeb mellekes dolgokat.
Ja Kubica volt az elsö edzes legjobbja.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezzel az erõvel Albers is határon megy mindíg. Arról nem tehet hogy csak erre elég. Vagy pl Kimi is szinte mindíg a maximumot nyújtja.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ezt senki sem tudhatja. De elég csak a csatájukat megnézni, Alonso és Sumi, láthattuk, hogy határon autóztak több 10 körön keresztül és nem hibáztak. Hidd el nem csak az autójuk jó...
Downhill!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha meglõzõl valakit és hozzáérsz stopßgo, ha átléped avonalat stopßgo, ha bármit csinálsz stopßgo szóval igazság szerint én nem is csodálkozom hogy nem versenyeznek. A boxba ha megelõzöm akkor jó ha nem leszek 2-dik.
Downhill!!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Coulthard meg szét alázná az õ ferrarijával.
Az tény,hogy kiállok mindig a véleményem mellett és nemigen vátoztatok rajta..
De az is tény meg tudom külömböztetni a "stuff"-ot a valóságtól
Jó néha Mika-ért is!Más világ volt anno.
Sajnos kevés az elõzés kevés az esemény egy versenyen,túl kötött minden.Nagyok a különbségek,és ez versenyrõl versenyre megmutatkozik.
Nemcsak az épp adott pályán,épp nemsikerült beállítani a technikát.
Go Jeff Go!!!!
a másik az hogy nem küldtelek el a Picsába, de azért ezek szerint te is tudod mi a gond, ezek a versenyzõk akiket igy lesajnálsz legalább akora versenyzõk mint az F1-esek. És tudod miért azért mert az ut ahogyan a NASCAR-ba jutottak ugyan az mint az f1. Gokart, turaautóbajnokságok stb.Pl Robby Gordon mint mondtam megy a DAKARon amerikába sivatagi Rally versenyeken. Tony Stewart, Dale Earnhardt Jr az amerikai 24 orás versenyeken szerepelnek. Casey Mears szintén ment már ilyen versenyeken. Szóval elég jó versenyzõk ezek. És szerintem az F1 és a NASCAR között túl nagy ahozz a különbség hogy hasonlítgatni kéne.
De ha megteszitek akkor Az f1-es autók mind televannak különbözõ elektronikai kütyükkel. A NASCAR-ban ez mind tiltott dolog és régi hagyomanyos hátsóhidas felfügesztésük van nincs kipörgésgátló és az autók 700-800le között vannak és ezzekkel az autókkal mennek azon a pályán is ahol volt F1 2x anyit. Ja és nem csak ezen a pályán mert van még egy az INFINEON. Ja és nem 20-indulnak hanem 43-an.
De mindegy gondolom igy se fogjátok azt mondani hogy jó mert amerikai meg stb.
Ugyhogy leszarom.
Downhill!!
Bár mindig voltak kiemelkedõ csapatok,de legalább lenne úgy 8-10 autó ami igazán versenyképes!
Go Jeff Go!!!!
Épp megjegyeztem az egyik havernak,hogy ennyit nemírtak mostanában f1-rõl.
Én sok sikert kívánok neki,bár szerintem nemlesz könnyú dolog.
Hétvégén verseny,kíváncsi vagyok Sumi mittud most kezdeni Alonsoval.
Ez már csak 2eséyles meccs.
Aza baj egyik pilótát sem komálom.:-(Mindenesetre..meglessük,ha nemalszom el rajta,ami azért elõszokott fordulni.
Go Jeff Go!!!!
Leirsz valamit ésa azután várod hogy mikor kötnek bele,és akkor támadsz.Érdekes egy stílusod van,de ezt már sokan tapasztalták.
A hozzászólásaid meg nemtükrözik a korodat az biztos!Nemegyszer jöttél már ezzel.
De remélem nincs harag.
Csak tolerálni kellene másokat is kicsit,és gondolkozni is néha.
Amúgy viccbõl bárkit lelehet fikázni,meg bántót írni,de sajnos ezt épp te nemszoktad díjazni,nemhogy mosolyognál..Na mindegy!
Go Jeff Go!!!!
De nem is ez a lényeg,hanem tovább erõlködsz,hogy nekem kellene elgondolkoznom amit írtam!! hát mire fel? azért mert te másképpen látod?
Ha majd te leírod,hogy gordon 2 kört ad Suminak 1 kör alatt itt az F1-ben én mosolyogni fogok rajta,nem pedig elküldeni téged a picsába...itt vannak a külömbségek,ami miatt mondom én,hogy te még csak 24 vagy nem pedig már....
Az hogy le hülyeztelek az nem túl igaz mert hülét irtam és direkt.
Megsérteni se sértetelek meg szóval nem értem mi agond?
Ezen felül ha nem akarod hogy bele kössenek amit irtál, akkor gondolkozz mielött leirsz valamit!!!!
Downhill!!
Nem véletlen az hogy egy NASCAR versenyre elmegy 200000-250000ezer ember és felmérések szerint amerikában minden második háztartásban nézik, ennél a sportnál csak a NFL nézettebb kint. Európába az F1 is emberek 100000 reit érdekli és egyik sem alaptalanul, mind kettõ élvezetes és jó.
Downhill!!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Azon kívül ha megnézted volna a Bajnokok tornáját mind Gordon mind Johnson elverte Schumit, azon kivül a NASCAR-osok zöme indul 24- órás versenyeken.
Robby Gordon indul a DAKARon. Tehát mirõl beszélsz?????
Azon kívül DAytonába és Talladegába annyival mennek a kanyarokba mint az F1-esek a célegyenesbe. Szóval hülyeséget nem kéne beszélni.
Egyébként én is szeretem az f1 és ráadásul Schumi fan vok, de a két sport tók más.
Downhill!!
Ferdítesz, csak az autókról beszélt, nem a pilótákról...
Vagy Massát, Barrichellot, pl., pont aktuális 😊
Esetleg Ide-t 😄D