FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát persze mint ahogy az ellensúlyos lengéscsillapíto betiltása is az volt mert attól könyebb lett akocsija meg egyáltalán az is szerencse h Alonsonak hívják mert az ilyen nevû egyéneket semmi tehetség nélkül veszik fel az f1be meg az is szerencse hogy Ralf nem akrja a a bátyó mega Toyota sikerét ezért állt félre.ezt is most nem magyarázzátok meg<#mf1><#gunyos1>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Kit--Kat
Arról nem is beszélve,az sem kisszerencse, hogy Massa beregadt Heidfeld mögé, 1 hajszálnyival hamarabb tud kijönni, nem fogja le és Alonsonak eslye sincs a boxban lenyomni.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
3. helyrõl esett ki.... És õ 1 futamon belül kapta a szopatást pl. Schumachert külön Monacoban megszopatták és külön a motor hiba... ALonso mindenképp hátrányban volt már akkor is.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ha nekem valaki el magyarázná,hogy miért is volt szerencsés Alonso mikor ki esett Olaszországban?
A tavalyi év talán szerencsés volt a Spanyol számára,de az idén HA bajnok lesz azért nagyon meg dolgozott.
DJ Bee18
mondom IDEI egyenlege...

figy, én is útálom :D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Kit--Kat
Persze, De Alonso elfogja hinni, ha megneyri a VB-t, hogy tényleg jobb Michaelnél... És ezt úgy fogja hangoztatni mint ahogy a lecsalózta...

REALista
Kiegyenlített?????Alonso a világ legnagyobb mákere és ezt idén is bizonyította rendesen!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kit--Kat
NEM...

DJ Bee18
hiszen itt 10 pontrol van szo az utolso futam elott.

Mondjuk inkább 12 pont, mert Alonso is 2-vel többet kapott így. De teljesen mindegy, minek számolgatsz? Ez van sajnos, kész. Idén oda-vissza adogatták egymásnak a balszerencsét

DJ Bee18
hagyjad már, az idei egyenlege kiegyenlített. Igaz, hogy tavalyi év miatt még mindig inkább mázlista :))

aaaaaaaaaa......ilyen nincs <#rinya>

Sil3nt
ki lett az elso 5 helyezet?

CHEAPBOY
igazad van ingyen van az egész számára... rohejes...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

otrosinka
<#buck>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

CHEAPBOY
valaszthatta volna a gumicseret s akkor 4. helyen tuti beér. Ott szerencséje volt hogy kizartak kubicat, s emiatt igy is szerzett 1 pontot.

CHEAPBOY
gondolom az olasz nagydijas kieses is Alonso szerencseje volt. Schumi meg Melbourneben a falhoz vagta az autot, nem muszaki hiba volt, urambocsá.

CHEAPBOY
miert volt szerencseje hogy kiesett a magyar nagydijon?:OOOO Nórmális vagy?:D

otrosinka
alonso win, sumi out......................<#szomoru1>

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

MrSpock
Uhh..ha nemírtad volna kicsoda..komolyan nemiamertemvolna fel.LOL
És ha nem McLarenes sapka lenne rajta,még tippelni semtudnék.<#nevetes1>

Go Jeff Go!!!!

Shadowkiller
Na most akkormi lett a vége? Mert totál lemaradtam! :D

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Jeff Gordon
teljesen mindegy volt, ha végig ment volna azzal se ért volna többet, mert Hakkinen nyerte a futamot és még volt négy pont fórja is. ez volt MSnek talán a legnagyobb balszerencséje, amin el is ment a vb cime.

The only speedometer is in your head.

... és ha .......

REAL MADRID

[Jakuza]
Pontosan, hiszen Alonso a Hungaroringen vesztett volna 2 pontot, ha nem esik ki es a cipesz a 2. helyen beer.
Amikor Alonso kiesett az Olasz nagydijon vesztett 6 pontot, mivel a 3. helyrol esett ki.
Ennek a ketto kiesesnek az erteke nincs a mostanihoz meg megkozelito merteku se, hiszen itt 10 pontrol van szo az utolso futam elott.
Raadasul emelett a cipesz kiesett Ausztraliaban is, a Torok nagydijon is elvesztegettek minimum 6 pontot.
Realisan kb most kellene max dontetlennek lennie a ket pilota kozotti kulonbsegnek, nem pedig 10 pontnak.
Es ezek nem szimplan , es ha feltetelezesek, hanem a kesz tenyek.
Oriasi szerencseje van Alonsonak, hiszen minden az o kezere jatszik, amikor a Hungaroringen kiesett, akkor is szerencseje volt.
Torok nagydijon se volt sehol, aztan safetycar bejott, ezzel a Ferrarit megfosztottak egy kettos gyozelemtol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

joh én tisztába vok vele csak mondtam h valszeg ezt reagálná...nagyon hiányoznak most a hungaroringen hagyott pontok no meg a monte-carlo is szép lehetett volna...plusz melbourneben is...sima lehetett volna a vb ha...de ez már történelem...

Azt én is akartam írni, hogy a fair play fogalmával nincs teljesen tisztában. Az elfüstöléseknek vajmi kevés köze van hozzá.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

[Jakuza]
Mi is tortent ott a cipesszel, kapott egy pontot 8 helyett?
Meg az is Alonso makja volt, ha mar kiesett nem pedig forditva.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kit--Kat
pl mint 1998 Japán....

Kit--Kat
Ettõl a szar futamtól eltekintve a Ferrari bírja a gyûrõdést, nem kell kímélni....
Kitaposhatja majd a belét, a motor bírni fogja.

Mersant
Schumacher burokban szuletett, mar ideje volt hogy az elet 1 kis igazsagot tegyen ;-) (amugy Alonsot sem csipem, szal ne mazert mondtam)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sajnos nem lessz ez a fustoles ritka, a 2007 es szezontol kezdve. Ne felejts el, hogy Raikiki fog vezetni, es ha ugy kimeli a motort mint a McLaren nel, akkor Ferrari 'will go up in smoke'.... Sajnos.

Az is jo lenne, ha Kimmi a VODKA hellyett edzene egy kicsit, mert ugy nez ki mint egy nascar versenyzo mar...

plusz benyögné h hiába esett ott ki schumi szerzett pontot...

erre azt irná h alonso hungaroring:D

[Jakuza]
LOL azt mondja istencsaszar 1:1
Szerinte az Ausztral futamon is kiesett Alonso, ahogy Schumacher es igy fair. :P
Ez a gyerek egy kesz kabare.
Alonsonak meg nagyobb makja van mint masnak a foldkereken.

Kit--Kat
De Whhááá a Ferrari hosszú éveken át gyárt meghibásodás nélküli motorkat és erre pont most kell tönkremennie, nem Monacoban vagy akárhol.... Elég ilyesztõ látni 1 Ferrarit füstölni mert nagyon ritka.

a forma 1 csapatsport és nem csak a pilotákról szól

és ahogy te mondtad A mclaren nem tud egy jó autót építeni 5 éve

REAL MADRID

Max 36
Nem így kellett volna eldõlnie a vb-címnek,de hát ez technikai sport,és a mielromolhat,az sajna el is romlik,még a Ferrarinál is<#szomoru1>.Év elején senki nem gondolta,ilyen kiélezett lesz a csata.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Kit--Kat
Hidd el tudom.... Tavaly sem az zavart annyira, hogy nem Schumi a VB, mert van ilyen 5x egymás után az volt, 1x vége kell lennie, de hogy a máker Alonso lett csóri Kimit pedig végigszívta a mezõnyt, na ez már idegesített.

ezt mibõl vonod le

REAL MADRID

sztem simán lottozhatna amekkora máker...

magyarul szinte aki beül mclarenbe és nyer egy futamot kedvenc?:Pégondolom nagyon örülsz h kimi ferraris lesz és végre elérhetõ lesz számára a vb cím..mert ugye ha kimis vagy akkor te is annak örülnél ha vb lenne:) és pont egy ferrariban:)

Kit--Kat
HA Fisichella állna ott nem idegesítene ennyire beletörõdnék, de már megint Alonso van aki mocskosul nem érdemel meg még 1 ilyen címet....

áhh összeesküvés elméletek :P

REAL MADRID

Elég ha rábízzuk a következõ futamot a kékruhás ferrari szerelõkre :DD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

3golyonk van 3lövés...massa kimi és sato...bizakodo vok:) még esetleg ralfot lehetne bevonni bár ö ma is elég elözékeny volt a alonsitoval szembe:S

uh télleg:) kimiii is ott van még a ,,tárban":D

Kit--Kat
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kit--Kat
El is hisszük rólad.

uccsó futam elõtt, telefon:

Jean Todt: "Kimi, ugye tudod mi a dolgod...?"
Kimi R.: "Igen fõnök meglesz, amit kért..."
JT: "Sok jéggel kérem..."
KR: "Tudom, Alonso rázva, nem keverve..."

http://gaborszantai.co.uk/

divatE vagy?

REAL MADRID

"igy tiszta lenne"

jo de akkor Schumacher essen ki a 3dik helyrõl :DDDDDDDd

REAL MADRID