FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A tavalyi év talán szerencsés volt a Spanyol számára,de az idén HA bajnok lesz azért nagyon meg dolgozott.
figy, én is útálom :D
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mondjuk inkább 12 pont, mert Alonso is 2-vel többet kapott így. De teljesen mindegy, minek számolgatsz? Ez van sajnos, kész. Idén oda-vissza adogatták egymásnak a balszerencsét
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
És ha nem McLarenes sapka lenne rajta,még tippelni semtudnék.<#nevetes1>#nevetes1>
Go Jeff Go!!!!
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
The only speedometer is in your head.
REAL MADRID
Amikor Alonso kiesett az Olasz nagydijon vesztett 6 pontot, mivel a 3. helyrol esett ki.
Ennek a ketto kiesesnek az erteke nincs a mostanihoz meg megkozelito merteku se, hiszen itt 10 pontrol van szo az utolso futam elott.
Raadasul emelett a cipesz kiesett Ausztraliaban is, a Torok nagydijon is elvesztegettek minimum 6 pontot.
Realisan kb most kellene max dontetlennek lennie a ket pilota kozotti kulonbsegnek, nem pedig 10 pontnak.
Es ezek nem szimplan , es ha feltetelezesek, hanem a kesz tenyek.
Oriasi szerencseje van Alonsonak, hiszen minden az o kezere jatszik, amikor a Hungaroringen kiesett, akkor is szerencseje volt.
Torok nagydijon se volt sehol, aztan safetycar bejott, ezzel a Ferrarit megfosztottak egy kettos gyozelemtol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Meg az is Alonso makja volt, ha mar kiesett nem pedig forditva.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kitaposhatja majd a belét, a motor bírni fogja.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Az is jo lenne, ha Kimmi a VODKA hellyett edzene egy kicsit, mert ugy nez ki mint egy nascar versenyzo mar...

Szerinte az Ausztral futamon is kiesett Alonso, ahogy Schumacher es igy fair. :P
Ez a gyerek egy kesz kabare.
Alonsonak meg nagyobb makja van mint masnak a foldkereken.
és ahogy te mondtad A mclaren nem tud egy jó autót építeni 5 éve
REAL MADRID
Isten most nem ér rá,segíthetek?
REAL MADRID
REAL MADRID
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Jean Todt: "Kimi, ugye tudod mi a dolgod...?"
Kimi R.: "Igen fõnök meglesz, amit kért..."
JT: "Sok jéggel kérem..."
KR: "Tudom, Alonso rázva, nem keverve..."
http://gaborszantai.co.uk/
REAL MADRID
jo de akkor Schumacher essen ki a 3dik helyrõl :DDDDDDDd
REAL MADRID