182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szegény Kimi, ha megelégedett volna a 2. hellyel most első lenne. -
A JÓBÜDÖS QR... ANYUKAT.....mocskos csaló banda!!!!! 

-
Hát ezek a birák nem akarják hogy hamilton legyen a bajnok.Sztem semmi elönye nem származott abbol a kanyarlevágásból.És nem teljesen maga elé engedte kimmit meg volt a lehetösége hogy lezárja a szöget, de az elözés elött és után is majdnem kilökte a pályáról a mclarent sztem az nagyon szabálytalanság volt mint amiért most a buntetést adták.
A ferrari nem bir veszteni és ezért mindent megváltoztatnak hogy nekik jo legyen.Jo hogy nem találták ki hogy az ilyen esetekben fél kör elönyt kell adni annak aki levágja a kanyart az elözéskor vagy hogy 2 körrel elöbb lett vége a verszenynek az esö miatt hogy kimi nyerjen.
Ezért utálom a ferrárit, tavaly is ugyan ez volt mikor a mclarentöl elvették a pontokat, ott is bajnok lehetett volna hamilton ha nincs a kavarás a ferrarival -
és akkor most halál unalom lenne az egész. massa vs. kimi? höh -
Massa a büdös életbe nem fog vébét nyerni. Ahhoz Kiminek végig a féket kell taposnia, Hamiltonnak meg folyamatosan bénáznia, mint tavaly.
Viszont így 5 futammal a vége előtt!
2007
01 L.HAMILTON 84
02 F.ALONSO 79
03 F.MASSA 69
04 K.RAIKKONEN 68
2008
01 L.HAMILTON 76
02 F.MASSA 74
03 R.KUBICA 58
04 K.RAIKKONEN 57
Így Kimi is "simán" lehet még bajnok :D
-
Így van!
Jogos itélet ezen nincs mit vitázni.
Az persze oké hogy jobb lett volna ha nem igy ér véget, ha nem asztalnál dől el. Hamilton ezt elszúrta. Sokkal gyorsabb volt előzhetett volna késöbb is..
-
Nem érdemlik meg,hogy ittlegyenek. -
Mekláren inkább ne sírjon,örüljenek,hogy tavalyi után nem zárták ki őket.Pedig az lett volna a jogos. -
A McLaren örülhet vagy nem...
Örülhet annak miután bebizonyosodott róluk, hogy "loptak a Ferraritól" egyáltalán nem olyan bümntetést kaptak, hogy kizárják őket az éves futam (ak)ról. Nem örülhet viszont annak, hogy ez miatt, akármilyen kis hibát "vétenek" mindig meg is fogják őket "baszni" ,hacsak a legkissebb gyanú felmerül, hogy vétkeztek.
A Ferrari és a FIA az "ilyenekre" örömmel fog lecsapni.
Egy biztos egy teljes 1-2 éves kizárás lett volna a jogos a mekkkklérennek.. -
Szabálytalan volt az tény, ugyanis visszakellet volna állnia olyan távolságba mint amilyenbe volt. úgy nem bírta volna megelőzni,kifékezni,tehát a bünti jogos. Adhatak volna 30 mp-t is ugy Alonso 3. lett volna. -
Brash #70415 Elhiszem, hogy ezt mondja, de ez akkor is korrupt. Ilyen nincs, míg az egyiket pénzzel sújtják a másikat időhátránnyal.. és akkor persze vannak a pirosak akik röhögve, de segítséggel nyernek. Mert amúgy csak bugdácsolnak. -
Ferrariról csak annyit,hogy sír egy sort az FIA-nak azt lám ők nyerik a Futamot. Ez valami vicc, komolyan mondom végre volt valami izgalom a végén. -
igen, ez a világtörténelem legigazságtalanabb ítélete...
ugyanmár -
fasza legalább sokan partiba vannak Massa vagy Hamilton a Világbajnok szerintem ez már biztos! -
Mindenki ezt mondja,meg a sok kemény gyerek elalszik rajta,és hasonlók,de mégis nézik. -
Brash #70410 Ekkora korrupt ... még életemben nem láttam, hogy lehet ezt.. semmit nem ér az F1 innentől.. -
madmanic #70409 de hogyan lett két pont könyörgöm??
ilyen eszközökkel nem lesz nézettebb az F1 csak sok csalódott szurkoló, mindkét oldalon, akik látták hogy mi történt, és tudják, hogy ez egy kamu ítélet...
hát nagy vonalakban ennyi.. -
hát, lehet reálisabb lett volna időmérőn levonni valamennyit, vagy hátrébb sorolni 10 kocsival. mert ezt így is úgy nyerte volna a végén.
ferrári egy hulladék lesz a vízen sajnos. -
Úgyis Hamilton nyeri a vébét, szóval ez a kis szépségtapasz teljesen felesleges. -
-
hehe hemi ^^ -
Srácok, úgy beszéltek a vb-ről mintha most lenne vége, és akkor óvták volna meg...Pedig ennél izgalmasabb utolsó 5 futamot el se lehetne képzelni. 2 pont a különbség. Bármi megtörténhet. -
DJ BP #70403 ezeket hanyagoljuk már, Renault két címét teljesen sportszerűen viselték, nyugi -
madmanic #70402 jobban szeretek itt vitatkozni a sok "hozzáértő" emberrel..
-
Ennyire vágod a szabálykönyvet? Ha igen, miért nem mész el versenybírónak? -
DJ BP #70400 hát b+, végre jó verseny van, ezek meg íróasztal mögÜl belepofáznak...
Mielőtt valaki nekem esik, MINDEZT ÚGY MONDOM, HOGY KIMINEK DRUKKOLTAM, HAMILTON ELLEN, képzeljétek akkor hogy érezném magam, ha fordítva van.
Az egész szezon értelmét veszti -
madmanic #70399 a szabályok szerint, amihez lehet valamicske köze az FIA nak ( ami már majdnem FiaT ) szabályos volt..
sehol nincs leírva, hogy mennyivel kell maga elé engedni a másikat!
Ha fordított lett volna a helyzet, akkor is a McLarent büntetnék, mert kilökte szegeny pici ferrarit...
hányinger.. -
Mintahogy a meklárennél is tették volna,meg minden épeszű csapatnál. -
madmanic #70397 jaja.. csak előtte a ferka csapatfőnökének rágyógyult az ujja a rádió gombra.. -
Én meg mekláren,és szaros mercédeszt nem veszek soha,mindkettő szar:D -
-
Megint elérték azt,hogy ha esetleg Massa nyeri a VB-t mindenki azt fogja mondani szerencsétlenre, hogy jaaa persze Kimi miatt nyerte csak meg, meg hogy ellett csalva az egész. Kellett ez nekik? Miért nincs már egy tiszta év. tavaly is ők kavarták a szart. Igazán jó lehet drukkolni egy ilyen "csapatnak" Ezért nem veszek Ferrarit soha :D:D -
madmanic #70393 így van..
szánalom FIA
gusztustalan undorító ahogy tolják ezt a nyomorult Fiatot..

-
Ahaja.Ezt nevezik csőlátásnak.Kérem kapcsolja ki. -
Loál,mármár nevetséges amúgy:D Az az elengedés meg tényleg eléggé érdekes volt.De mindegy,én örülök neki:D -
Semmit. -
2 okból is jónak tartom ezt a helyzetet:
- Mert Ferrarisként hogyne örülnék :)
- Sokkal izgalmasabb lesz a vb hátralévő része. -
És a mekláren mit csinált az utóbbi években te szerencsétlen? -
WNW #70387 Izze Massa drukker vagyok, de szerintem nem kellett volna megbuntetni Hamit... De hat Ok tudjak....... -
végülis nemrossz igyse, a lényeg hogy nem raikkönen nyert