182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jah tényleg,kicsúszott,hát mimás lenne. -
Kimi meg egy szánalom -
Brash #70463 Akkor meg mi a probléma a Hamilton előzésével? A Ferrari fellebbez az jó, de a McLaren nem teheti, na Te diplomatikus vagy.. -
szerintem te inkább maradj csöndben
amikor másokat büntetnek mert meg A kis selyemfiú beköpi a versenyzőket?(köztük a saját csapattársát és csapatát) -
dehogy. csupán egy gyökér. -
"A McLaren fellebbez a döntés ellen, így továbbra sem hivatalos a verseny végeredménye."
ezeket tulbuzgó bírákat valahogy parkoló pályára kellene tenni, vagy ott fent nagytisztogatást végezni, mert egy vicc... pl a motogpben éphogy nem rúgja le a másikat a motorról ugy előzi meg és nincs semmi... ezzel csak a pilóták kedvét veszik el az agresszív bevállalós versenyzéstől... vonatozzanak csak 60 kört, és mindenki megkapja a pénzét, a néző meg levan szarva. -
Akkor tavaly is meg idén is a meklárennek kéne nyernie^^ -
"Ezzel csak azt mutatja a FIA, hogy ő bizony akkor szól bele egy versenybe, mikor csak kedve tartja."
ez igaz, ez már nagy bunda az egész, az nyeri a vb-t aki több pénzt csusztat a FIA-nak -
Mondjuk Button volt az utolsó aki még alkotott valamit aki most is ott hajt. A Renault sem számolja két éve a győzelmi serlegeit. -
már 2 éve sehol sincsenek a hondások... -
Lol,élcsapat a rönyó...:) Inkább élcsapat akkormár a Torro Rosso.Jövőre honda talán alakít majd valamit. -
Nem tudjuk Brown mit alkotott jövőre. Az gondolom mindenki számára egyértelmű, hogy az idei autóval SEMMIT SEM törődnek már hónapok óta. -
dav1d #70453 csak hogy honda (sajnos) egy nagy 0 ellenben a renault az élcsapat (most is) -
Alonsot a Hondával hozták szóba, legalábbis Brown nagyon benyal neki már két verseny óta. -
úgy legyen !
de szerintem a renault már nem lesz soha élcsapat... -
Ez kurvára igaz!
-
dav1d #70449 ez van srácok majd jövőre jön az alonso renault páros és ledarál mindenkit
-
ezzel a köcsög döntéssel nem az első hely sorsába ugattak bele,hanem a VB kimenetelébe...rohadna le mind -
Nem tudnak cserélni, mert ezzel a döntéssel Hamilton a harmadik, Massa meg az első lett. :D -
cargame #70446 Szerencsere itt nem az megy hogy Massa a hibas mindenert.... -
Én régi Ferrari fan vagyok, de ez a döntés még szerintem is teljesen felesleges volt. Hamiltont büntették ezzel, de igazából, aki ellen "szabálytalankodott", az ezzel az ég egy adta világon semmit sem nyert. Ki nyert ezzel? Egy harmadik fél, aki most, ezen a versenyen nyújtott teljesítménye alapján, lássuk be, nem érdemelte ezt meg. Második hely még teljesen jogos számára, mert azért mégis csak beért, nem hibázott. De egy első hely?
Ezzel csak azt mutatja a FIA, hogy ő bizony akkor szól bele egy versenybe, mikor csak kedve tartja.
Az meg, hogy a Ferrarit összehozzák ezzel a döntéssel, hogy ők akarták, pénzt csúsztattak, miattuk történt, az meg elég nonszensz, de hát valamire mégis csak fogni kell. De ez többet ártott most ennek a sportnak, mint használt, szerény meglátásom szerint... -
a szerintem az kevés, a tény:
Ha a sikánból jön ki Kimi mögött legalább fél másodperc hátránya van, ehyletett 0 hátránnyal szélárnyékba engedte mag elé.
Tavaly a Mclaren akart kavarni a brazil nagydíjon. -
Nézd, Schumacher anno felkente Hillt a falra, nem büntették meg. Aztán megpróbálta Villeneuveöt is, akkor igen. Többet hasonló megmozdulást nem láttál tőle (de senki mástól sem).
Minden futamon voltak pályaelhagyások, de nagy port nem kavart. Megnézném, hogy ezek után hányszor lesz még hasonló eset, hogy ha valaki levágja, nem teszi fel a kezét, hogy bocsi, és nem adja azonnal vissza pozíciót a megelőzöttnek.
Anno ha valaki kicsúszott, megvárta az egész mezőnyt aki a közelében volt és utána sorolt be. Mostanában nyakra-főre ahogy kiesnek, nem is néznek, már jönnek is vissza (tisztelet a igen kevés kivételnek). Csoda, hogy nem volt belőle még nagyobb baleset. Ha lesz, ezt is szankcionálják majd keményen.
Anno jópáran lazán átjöttek a vonalon a boxutcából kifelémenet. Aztán szankcionálták, és kemény áthajtásosakat és STOP and GOt adogattak érte. Azóta nem is látni hasonlót sem.
Szóval ezzel most mindenkiben tudatosult, hogy NE és egy ideig hasonlót sem fogunk látni. Nem azt mondom, hogy ezzel a vébébe bele kellett szólni, de épp ideje volt, hogy szankcionálják büntivel, mert szinte minden versenyen volt ehhez hasonló, bár első hely dolgába rég nem szólt bele ennyire. Szerintem ... -
és akkor most ezért is óvni fog a cerkaferka? amekkora faszlámák vannak ott is... -
madmanic #70441 hajlékony padlólemez?
szabálytalan lengéscsillapító?
üzemanyag ballasztként?
soroljam még..?
-
korrekt ítélet... -
szerintem mcki örüljön annak hogy idén eggyátalán versenyezhet... -
Defektet nem is láttam.Egyáltalán kinek volt?
-
és akkor most így előttem az a kép.
- hello hami.
- szia massa.
- cserélünk? jha, a csapat díjat se felejtsd el. már porolják a helyét a vitrinben. köszi.
- ...
- minden jót.
-
Hát az én szememben ez simán belefért a versenybe, de ha nem, nem ! :)))
Massa megérdemelne egy vb címet, így neki ez viszont jól jött ;) -
De ez nem szabálymódosítás te nehézfelfogású.Fordítva is ugyan így jártak volna el. -
Hú bal hátsó?? jajj szegény, akkor adjanak neki is 10 pontot, mert ezt is Hamilton okozta tuti. Ezért nem óvott a Ferrari? :P -
és most(is) kinek kedveztek a döntőbírák?? köhömm.... -
8 évesen már aludnod kéne. -
Ferrari kedvéért változtatnak?Azt miért felejted el,hogy a szaros mekláren motorok miatt kelett bevezetni a fordulatszámszabályozást,ami nélkül a fostalicskátok minden 2. futamon elfüstölt?Ha az nincsen most sem lennének sehol,max a fövün,miután legurultak a pályáról.Akkor most kinek is kedveznek a szabálymódosítások? -
sikeresen elveszik ezzel Hamilton lehetséges VB címét,nagyon kavarják a szart,a ferárik javára...szánalom F1 
-
De a röhej az, hogy ha Hamilton nyer, az Massának sokkal jobb, most nem a pontokat nézve, mert akkor tuti Kimi összeomlik és nem kezd el 23 pontot behozni. De így? Nem igen fogja feladni ... .D -
Mint már előttem is írták: így is-úgy is megnyerte volna Hamilton, tehát nem értem miért kellett tőle elvenni az 1. helyet. Az meg a másik dolog, hogy sok esetben ennél sokkal komolyabb "szabálysértéseket" sokkal olcsóbban úsznak meg a csapatok. Áhh, nem is értem.. -
Nehezen, mert bal hátsó defektje volt. Csak ezt elfelejtik megemlíteni. -
:) Megszopta, sajnos ...