FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor valahogy megutáltam, de nagyon fog hiányozni!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
- Miért is övezi ekkora imádat Michaelt... Fõleg az anti Schumisok olvassák el....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
törvényszerû volt, ugyan ennyire durvá nem, de 1x elkellett jönnie
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ugye emlékeztek anno a BAR hondára?
REAL MADRID
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A reanult-ok visszaesnek, a McLarenek sajnos nem elég megbizhatóak.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem ez lesz a futamon:
Schumi mindenképp az elsõ helyért fog menni, a Renault nem is nagyon foglalkozik vele. Annál inkább Massával. A fõ cél az lesz, hogy Alonso Massa elõtt érjen célba lehetõleg pontszerzõ helyen. Ha ez sikerül (aminek elég nagy az esélye), akkor meg is nyerték az egyéni VB-t is és a konstruktõrit is.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
13 után visszanéztem az RTL-en is, biztos kiesett-e? <#nyes>#nyes>
-Ííí..., ott valaki elfüstölt..., SCHUMACHER!!!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ati
persze Alonso nagyon ott van a szeren, hihetetlen mit tud az a srác letekerni
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
REAL MADRID
de mint már mondtam ez autosport 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
sumi ottvolt, csak az autója nem volt még a helyzet magaslatán, de azt azért beláthatod h amikor egyenlõk voltak már az erõviszonyok akkor sumi állt az élen.....
Akinek mindegy az 1 pont es a 10 pont kulonbsege, az inkabb ne szoljon egy szot se.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"inkább az a szomorú h Alonsó megint úgy nyeri meg a wb-t h nem õ volt a leggyorsabb és legjobb, csak a verseny elején begyûjtött pontokat tartotta meg!!"
akkor sumi hol volt a verseny elején
remélem verseny = versenysorozat
REAL MADRID
Pászmek, mégis csak 7-szeres világbajnok.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
FIA kétes döntések Monza-Monaco,
Motorhiba: Monza-Suzuka
Csapathibák/taktikai hibák: Hungaroring, Kína-Hungaroring, Törökország
Nagy Rontások: Hungaroring (Doornbos csetepaté)-Ausztrália (falnak csapás)
Kissebb hiba, kicsúszás: Kína-Törökország
Mindkét pilóta kapott az áldásokból, szoros csata volt. Számolgathatnánk, hogy mi lett volna, ha, de ezért sport, nincs ha.
Igaz, néha ostoba Alonso nyilatkozatokkal, de el kell fogadni, 2x VB lesz.
Jobb lenne, ha ezzel nem rontanád el a Sumi fanok megítélését.
Többieket meg kérném, ne általánosítsanak egy szurkoló miatt, mert ebbõl elegem van HTX
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
teljes mértékben egyetértek 😊
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊