FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez lesz a futamon:
Schumi mindenképp az elsõ helyért fog menni, a Renault nem is nagyon foglalkozik vele. Annál inkább Massával. A fõ cél az lesz, hogy Alonso Massa elõtt érjen célba lehetõleg pontszerzõ helyen. Ha ez sikerül (aminek elég nagy az esélye), akkor meg is nyerték az egyéni VB-t is és a konstruktõrit is.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem így kellett volna eldõlnie...
Azé él csapatra nem használnék ilyen jelzõt....
13 után visszanéztem az RTL-en is, biztos kiesett-e? <#nyes>#nyes>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
-Ííí..., ott valaki elfüstölt...,
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Ati
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
persze Alonso nagyon ott van a szeren, hihetetlen mit tud az a srác letekerni
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
REAL MADRID
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de mint már mondtam ez autosport :D
REAL MADRID
REAL MADRID
sumi ottvolt, csak az autója nem volt még a helyzet magaslatán, de azt azért beláthatod h amikor egyenlõk voltak már az erõviszonyok akkor sumi állt az élen.....
Akinek mindegy az 1 pont es a 10 pont kulonbsege, az inkabb ne szoljon egy szot se.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"inkább az a szomorú h Alonsó megint úgy nyeri meg a wb-t h nem õ volt a leggyorsabb és legjobb, csak a verseny elején begyûjtött pontokat tartotta meg!!"
akkor sumi hol volt a verseny elején
remélem verseny = versenysorozat
REAL MADRID
Pászmek, mégis csak 7-szeres világbajnok.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
FIA kétes döntések Monza-Monaco,
Motorhiba: Monza-Suzuka
Csapathibák/taktikai hibák: Hungaroring, Kína-Hungaroring, Törökország
Nagy Rontások: Hungaroring (Doornbos csetepaté)-Ausztrália (falnak csapás)
Kissebb hiba, kicsúszás: Kína-Törökország
Mindkét pilóta kapott az áldásokból, szoros csata volt. Számolgathatnánk, hogy mi lett volna, ha, de ezért sport, nincs ha.
Igaz, néha ostoba Alonso nyilatkozatokkal, de el kell fogadni, 2x VB lesz.
Jobb lenne, ha ezzel nem rontanád el a Sumi fanok megítélését.
Többieket meg kérném, ne általánosítsanak egy szurkoló miatt, mert ebbõl elegem van HTX
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
teljes mértékben egyetértek :)
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tavalyi évben mondhatni nagyon szerencsés volt, Kimi alatt tönkre menõ technika fosztotta meg õt a bizos gyõzelemtõl... de Alonso akkor is ottvolt, õ is nyert annyi futamot és arról egyik pilóta sem tehet hogy a másik kiesik.
Idén kicsit más a helyzet, a Rönó megbízhatóan kezdte az évet nyert, nyert egészen a félidõig, ahol a Ferrari magára talált és visszavágott. Most a rönó ismét feléledt és nyert és totál egál volt az egész év. Flexi szárny vs lengéscsillapító. Büntetések "sorozata" mind2 fél iránt, és a 2 motorhiba, tehát ez is egal. A VB címért 2 kiváló csapat küzd, megbízható autóval és két kiváló pilótával. De még nem dõlt el, még 1 esélye van a Ferrarinak, és 1 balszerencséje a Rönónak. De az elõny most az utóbbiak kezében. Felesleges számolgatni, egál az egész és aki itt nyer az legyõzött egy fiatal világbajnokot vagy legyõzött egy 7szeres világbajnoko "klasszist", végig nyílt küzdelemben!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Már az elején is ferrarit látott a szetszakadó midland helyett...
Ezt az embert palik nélkül nem lenne szabad odaengedni kommentálni<#wilting>#wilting>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ez benne van a versenyben
senkinek sincs igaza (csak nekem :P)
REAL MADRID
Ha ez igaz, akkor legyek elfogult, ha a tenyeket irom le.
Csak akkor kerdem en, ha ez igy van ahogy te latod, akkor ki mond igazat ?
14vs21 de a lenyeg a 7 ponttal tobb pont elvesztes ezen az 5 futamon.
Alonso alá pedig betoltak egy korrekt autót, rá dolgozzák ki a stratégiákat, és nem mellesleg bitangjól is vezet a srác - de azért remélem senki nem gondolja, hogy jobb, mint a nagy öreg. Ráadásul úgy mondom mindezt, hogy egyáltalán nem szimpi nekem a német - de az utóbbi idõkben a spanyol sem.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Latod ez nem szerencse, hanem szerencsetlenseg, ha ezt valaki mint te keptelen felfogni. :PPP
De szamolhatunk, hogy atlasd a helyzetet, a tobbi szurkeallomanyt tartalekold, a letfentartasra. :P
Magyar nagydij:
Alonso -10 pont (elvesztett pontok) kieses
MS -9 (elvesztett pontok) gumitenyezok
Torok nagydij:
Alonso +2 (nyert pontok) safetycar 20mp 1 hely elorelepes
MS -4 (vesztett pontok) safetycar, boxkiallas 1 hely hatralepes (Massa igy nem engedhette el)
Olasz nagydij:
Alonso -6 (vesztett pontok) kieses motorproblema miatt
MS 0 (eredeti helyen maradt)
Kinai nagydij:
Alonso -2 (vesztett pontok) gumiproblema
MS +2 (nyert pontok) elozes Alonso problemaja miatt elore lepett egy helyet
Japan nagydij.
Alonso +2 (nyert pontok) MS kiesese miatt elorebb lepet egy helyet
MS -10 (vesztett pontok) kieses motorproblema miatt
Akarhogy szamolom ez a pontok tekinteteben -12 Alonsonal, mig -19 MS-nel
Marpedig a szerencse nem a vezetoi tudasban keresendo ebben az esetben.
Ralehet fogni, nyugodtan, hogy MS hibazott, vagy a csapat stb, de a teny az, hogy ha valamit nem a sajat erobol er el valaki, azt nevezik szerencsenek.
Tehat Alonso ezekhez a pontokhoz a szerencsenek koszonhetoen jutott, nem pedig a nagyszeru versenyzesenek kosznhetoen, hanem rajta kivulallo tortenesek miatt.
Mint pl a Hungaroringen, ahol makja, volt, ha mar kiesett egybol vele bukott a rivalis is.
Nehogymar egyenrangunak nevezzen valaki 9 pontos kulonbseget, amikor itt a nagydijunkon egy pontot hozott rajta MS, raadasul javitasi lehetoseg is maradt, a masik versenyzo szamara. Ami most tortent, az hogy 10 pont pottyant az olebe Alonsonak, sot ha nincs Heifeld lehet meg igy sem lesz elso. Ha ez nem mak akkor semmi.
Aztan emlekezzunk a Torok nagydijra, ahol 20 mpvel lemaradva autozott a Ferrarik mogott es bejott a bizt. auto, aminek koszonhet egy 2. helyet, amihez koze nem lett volna, ha nincs az a szamara szerencses kettos tenyezo, hogy safetycar es emiatt kenytelen volt egyszerre bejonni a ket Ferrari.
Ezen a futamon nyert annyi pontot Alonso, amennyit az Olasz nagydijon elbukott, pontosan 6 pontot, mert ha nincs makja akkor MS az elso es o csak 3., igy viszont a makjanak koszonhetoen meg meg is elozte MS-t. Talan ledolgozta a 20 mp elonyet MSnek ? Nem , egyszeruen ledolgozta szamara egy baleset. (Ez a szabaly amugy is egy szarsag, nehogymar valakit mas balesete miatt sulytsanak)
Akkor mifele egyenloseget vonunk ?
Hiszen ezeknek a tenyeknek a tukreben lenne 1 pont az elonye max Alonsonak.
Azt mondom, hogy mint a tavalyi ideny, ugy az ideit, is csak es kizarolag a makjanak koszonheti Alonso.
Elozo idenyt Kimivel a mostanit a cipesszel szemben.
Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt. Sajnos ma a Sumit és a Ferrarit érte utól a balszerencse. Meg kell mondjam nekem is nagyon rossz elõérzetem volt a futam elõtt. Ahogy Lapaj is mondta túlságosan is szép volt minden az idõmérõ után. Emellet az a tény, hogy 1 héttel ezelõtt hasonlóan nagy fölényt lehetett látni a Renault-tól és utánna tudjuk mi volt a futamon.
Sajnos ma nem jött össze és nagy valószinûséggel már nem lesz Sumi 8x világbajnok. Szerintem azt egyetlen igazi drukker sem értékelné, hogy ha Suminak úgy sikerülne mégis megnyernie a Vb-t, hogy valaki szándékosan kiejtené Alonso-t az utolsó futamon.
Mindazonáltal ahogy Kit--Kat írta az egyik hozzászólásában, sajnos nagy arra a valószinüség, hogy ha Alonso nyeri a Vb-t, hogy még nagyobb arca lesz és fûnek-fának azt fogja nyilatkozni, hogy õ sokkal jobb pilóta mint Sumi.
(Ebben az esetben jövõre fel fogok venni egy nagyon csúnya szokást és - amellett, hogy megmaradok Ferrari szurkolónak - Alonso ellen drukker leszek, és minden elfüstölt versenye után öröm táncot fogok lejteni. Nekem már a tavalyi "Who is Scumacher?" is sokk volt akár Alonso hátán volt az a póló akár nem.
Ráadásul nem hiszem - mintahogy itt sokan állítják - csak a tehetsége miatt érdemel Vb- címeket. (Ternészetesen elsõ sorban erre osztják.) De nem hiszem, hogy pl. egy cég nem alkalmazna olyan tv szerelõt aki ugyan nagyon profi és nagyon tudja, hogy mitõl döglik a végfok tranyó de lequrvázza a ház asszonyát. De ha a cég még hagyja is sõtt még a saját profiljuk is olyan ....
Na de erre igazán nem is akarok most kitérni. Egy dologra kell most nagyon koncentrálni. Az utolsó futamot meg kell nyernie Suminak, akár hanyadik Alonso. Így legalább a gyõzelmek számában (ha pontban nem is) megverheti Alonsot és ezt ha nagyképûsködni akar majd a spanyol mindíg az orra alá lehet majd dörgölni!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az már tudás?
Gondolkozz kicsit, Kiesett es utana maknak koszonheti, hogy nem a cipesz nyerte meg a versenyt, hanem csak 1 pontot szerzett.
Siman nevezhetjuk ezt szerencsenek a szerencsetlensegeben.
De szamtanilag levezetve.
Ott MS nem szerzett hozzakepest +10 pontot, hanem mindossze +1et.
Azert en ugy velem van egy kis kulonbseg.
Bar te lehet matekbol felvoltal mentve. :P
Ahogy nezem a kulonbseg 9 pont a 10 es az 1 kozott.
Kifizetheted nekem ezt nyugottan millio forintra levezetve.
Te adsz nekem 10 milkot en meg 1et.
Hulyenek is megeri, hat meg neked. <#hehe>#hehe>
A csalást soha sem tudták rájuk bizonyitani.
Igaz hogy találtak illegális softwaret az év végén a Benettonban,de nem volt bizonyiték,hogy használták is.(Mi másért volt benne) 95'
Sumi mind a két mérlegelésen 80 kg felett mérlegelt,pedig 60 valahány a versenysulya. 94'
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"