FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a forma 1 csapatsport és nem csak a pilotákról szól

és ahogy te mondtad A mclaren nem tud egy jó autót építeni 5 éve

REAL MADRID

Max 36
Nem így kellett volna eldõlnie a vb-címnek,de hát ez technikai sport,és a mielromolhat,az sajna el is romlik,még a Ferrarinál is<#szomoru1>.Év elején senki nem gondolta,ilyen kiélezett lesz a csata.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Kit--Kat
Hidd el tudom.... Tavaly sem az zavart annyira, hogy nem Schumi a VB, mert van ilyen 5x egymás után az volt, 1x vége kell lennie, de hogy a máker Alonso lett csóri Kimit pedig végigszívta a mezõnyt, na ez már idegesített.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ezt mibõl vonod le

REAL MADRID

sztem simán lottozhatna amekkora máker...

magyarul szinte aki beül mclarenbe és nyer egy futamot kedvenc?😛égondolom nagyon örülsz h kimi ferraris lesz és végre elérhetõ lesz számára a vb cím..mert ugye ha kimis vagy akkor te is annak örülnél ha vb lenne😊 és pont egy ferrariban😊

Kit--Kat
HA Fisichella állna ott nem idegesítene ennyire beletörõdnék, de már megint Alonso van aki mocskosul nem érdemel meg még 1 ilyen címet....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

áhh összeesküvés elméletek 😛

REAL MADRID

Elég ha rábízzuk a következõ futamot a kékruhás ferrari szerelõkre 😄D

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

3golyonk van 3lövés...massa kimi és sato...bizakodo vok😊 még esetleg ralfot lehetne bevonni bár ö ma is elég elözékeny volt a alonsitoval szembe:S

uh télleg😊 kimiii is ott van még a ,,tárban"😄

Kit--Kat
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kit--Kat
El is hisszük rólad.

uccsó futam elõtt, telefon:

Jean Todt: "Kimi, ugye tudod mi a dolgod...?"
Kimi R.: "Igen fõnök meglesz, amit kért..."
JT: "Sok jéggel kérem..."
KR: "Tudom, Alonso rázva, nem keverve..."

http://gaborszantai.co.uk/

divatE vagy?

REAL MADRID

"igy tiszta lenne"

jo de akkor Schumacher essen ki a 3dik helyrõl 😄DDDDDDd

REAL MADRID

Istencsászár
<#law>Örülök hogy a központi téma vagyok... Ellene? akkor voodoo babával itt nyomnán... De leglább adnák okot hogy nekem esnének a Sumisok...

De ha nem világos leírom 10.szerre is. McLarennek mióta F1et nézem, Mika, DC, Kimi... Ezen kívül Trulli, Fisco, DC ( RBR ), Webber, Kubica. ennyi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hát azértm ssztem mindenki örülne neki....de nekem az is tetszene ami ma megtörtént csak forditva...alonso alatt elhal a technika schumi meg nyer...igy tiszta lenne

Nem az elsõ eset,mikor Sumi autója a legrosszabbkor hal meg,csak az elmúlt öt évben nem volt rá példa.
Robinak igaza volt a szerencsével kapcsolatban.
Kit--Kat
VIlágéletemben nem bírta, már vagy 4éve nyomja a szövegét és mindíg Schumi és Ferrai ellenes volt...

Kit--Kat
Erre nincs szükség...Mer Schuminak ilyenre nincs szüksége....

Punker
te ellen drukkolsz és nem drukkolsz, ez itt a lényeg, minden értelmes ember valakiért és nem valaki ellen drukkol.........

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

elfogult vagy nagyon

sztem neked most vörös az arcod az idegességtõl

tudod: SZÚSZÁÁÁÁ

REAL MADRID

😄 nekem is kedevencem lenne ha alkotna braziliában..monnyuk ugy mint tavaly michaelt spaban..

Kit--Kat
Ez a Robi mekkora csíra.... Na de komolyan.... Felidegesít a sok hülyeségeivel.

Sato😊

akkor sok kedvence nincs😛

Kit--Kat
"mind1, csak Schumacher és a Ferrari elõtt legyen"<#hehe>

szabad e tudni h ki a kedvenc pilotad?

elég nagy...

Istencsászár
Nem azt irtam? én nem drukkolok a ferrarinak 😄 de mind1, mer megint olyanba kötnek bele az ellen drukkerek hogy megint én leszek a hibás mer a ferka most elszurta...

Kimi megint nagyot ment, ez a lényeg, Pedro meg egy nagy 0-a, Hamiltont az utolsó futamra!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
JAJA elég béna <#hehe>
Amúgy meg elfelejtik mindíg, hogy Monzában Alonso csak 3. volt amikor kiesett, nagy különbség...

asszem 2001 ota nem volt ilyen

Bandee1987
Hihetetlen bammeg...a forma-1 legmegbízhatóbb motorja egy ilyen sorsdöntõ futamon megadja magát...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

2005 után ismét: deja vue...

a hiéna csak a döglött oroszlánnál erõsebb...

Punker
jó vicc, de azért pár éve látjuk már hogy neked minden mindegy csak a ferrari-nak rossz legyen szal nem dumálod ki magad......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DjDano
Schumacher finoman szólva nem a kedvencem, de kár hogy így dõl el a VB...

Kit--Kat
NEm ez az elsõ szóval ne magyarázkodj....

Istencsászár
Véletlen volt, és mivel ne vagyok VIP nem tudtam szerkeszteni, bocsánat.

Nem vagy Rönós, hanem McLarenes, de a Ferrari vs Rönó csatában az utobbinak szurkolok.

ugydöntöttem szolok bill gatesnek h egy tekintélyes összeget utaljon át a kamikazenak azzal az üzivel h :toro alonso...még sato egy esély lehet😄

nah most ha én tennék 10000et h michael még világbajnok lesz biztos milliókat kereshetnék😊 azér az nem gyenge lenne ha interlagosban alonso kissne schumi meg nyerne...az összes renaultos elbujna😄

b-type
<#eljen>
hát ez van,..sz@r ez drukkernek és versenyzõnek egyaránt egy ilyen sokat ígérõ végjátéknál..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

jaj haggyadmármagad

feleslegesek az olyan szövegek hogy így + úgy + ha...

ez benne van a versenybe elkell fogadni

a renault is hibázott, ha nem akkor más lenne ...

szvsz nincs ha 😛 (ezvan)

REAL MADRID

Kit--Kat
McLarennek tök mind1... Úgy is valami elromlik nézde meg az elmúlt 3évben hány féle dolog romlorr el hányféle módon... "Nagyot vezetett ma Alonso"<#nevetes2>
"Érdekes, hogy itt mennyire Ferrai pártiak a Japánok és mennyire szeretik Schumachert...."<#nevetes2> Vajon miért is?!
BEST OF GYUSZKÓ
Én már nem bírom el, ha megint ez a pojáca lesz a VB, mert már komolyan szégyen...
Másik meg, hoyg megint jön majd 10odamondogatás a Ferrarinak és Schuminak mindamelett, Alonos elhiszi, hogy jobb nála...

a.carkey
Akkor a Vodafone nagy kolonc lesz nekik, hisz ott már most is sok van. Azt a rengeteg pénzbõl McLaren sportkocsikat fognak osztogatni a szerelõknek, nem fejleszteni, gyorsabban és jobban ...

A medve nem játék.

gordon 24
Hát ennyi!!!!

Mindegy grat Schumi szép volt, 7 is szép.... Ez egy szar nap.

Downhill!!

Kit--Kat
Technikailag is szép volt ahogy Alonso rángatta az autóját!!!!!44<#zavart2><#zavart2><#zavart2> GYula mindjárt leszopja Fernandot, már boccss.... Nagy gyõztes amúgy... Én kirúgnám azt a brigádot aki összehozta ezt a szar motort az tuti, image rombolásnak is nagyon jó volt...

akyyy
ee, mintha valaki igen,...öhöm

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kit--Kat
McLarenrõl beszélek akinek van most is sok.

a.carkey
Azért ezt meg kéne kérdezni pl. a Super Aguritól is ...

A medve nem játék.