182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
vagy inkább legyen egy vb egy gumi és nem lehet cserélni még akkor se ha esik -
Valamennyi szélárnyék van,főleg ilyen szárnyak mellett,amit gondolom nem kell mondani,hogy felfelé tereli a levegőt.Amúgy meg LFS-el próbálkozz,abban talán megérzed. -
én má mentem 60-al kettesbe
-
azzal is szerencsétlen Kimi szívta meg -
teljesen eggyetértek 
igymár értelmetlen f1-et nézni ,mert ezek szerint ha a mclaren bármit csinál ugyis megb...a a FIA szal, meghogy a multkor a ferrari csak pénzbüntetést kapott, na most itt el lehet gondolkodni a dolgokon -
Próbálj ki egy szimulátornak nevezett játékot, ha megvan a szélárnyék kettesben akkor szólj, érdekelne:) -
Egy hétévge 1 gumi vótmá.Vagy meddig kellett szenvedni egy gumin. -
:DDDDD
Elméletben tuti van, van az már gondolom 30 km\h-nál is.. elméletben ...:) -
de van verseny, csak nem a kerékvető melletti bukótéren kell menni, hanem a fehér vonalakon belül, ennyi, Hamilton ezt nem tartotta be és büntetést kapott. -
meg váltót és hidraulikát is és ezzel párhuzamosan bevezetném az egy futam 1 gumi szabályt is
-
Ha azt hiszed egy F1-es kocsinál nincsen kettesben szélárnyék,akkor te gecibuta vagy :) Tudod itt nem 50-el mennek kettesben,mint az utcai autók. -
Kettesből kigyorsítva szélárnyék ?????? 
-
De minimum motort
-
DJ BP #70492 Na, átolvastam a véleményeket. Én arra jutottam, hogy ez a fajta büntetés, akár jogosan kapta Hamilton, akár nem, tehát akár szabálytalan volt az elengedés, akár nem, egy nagy baromság.
Miért? Most vegyük azt, tegyük fel jogos a bünti. Ez sem jó. Minden a büntetés utólagossága miatt van. Ugye Kimi azért kockáztatott, majd ezáltal esett ki, mert esetünkben Hamilton a szabálytalanságot követően is a nyakán maradt. Holott utólag azt mondhatnánk, volt 25 mp előnye, ráért volna. Így viszont hajára kenheti. Az egész dolog Massanak kedvez akinek köze nem volt az incidenshez, Hamiltonnak meg végülis csak kicsit árt. De az egésszel azt érték el, hogy mindenki az FIA-ra figyel fel, rossz a szájíze, hogy nincs verseny már. -
szerintem boxkiálláskor kéne autót cserélni
-
Naja,az hatalmas húzás volt tőle:) De sajnáltam Bourdaist,hogy nem tudott felállni a dobogóra,pedig akkor két Ferrari lett volna rajta :-) -
Valóban cseles volt Hamilton előzése, ugan visszaengedte Kimit, de valóban szélárnyékban maradt nagy gázon amivel könnyedén előnyt tudott magának szerezni:P
Bár ez most engem nem érdekel, hanem amit Heidfeld művelt az nagyon állat volt:) -
teljesen egyetértek... -
Nem volt itt szélárnyék... a szélárnyék az óruzs utáni egyenebse van:) -
Így van. -
Amúgy ez a sávváltoztatgatós szabály is egy faszság,ha akanak cikázzanak jobbra-balra,és szivassák egymást.Ugyan olyan faszság,mint a motorfejlesztések befagyasztása,és az RPM szabályozás.Nameg a x hétvégés motor+váltó kombó,idiótaság az is. -
Nem ez a baj, hanem az hogy nem engedte maga elé nem ált be mögé. Folyamatossan gyorsitott majd bement szélárnyékba kivágott és előzött.
Ha nem vágja le a sikánt nem tudott volna ennyire mögé érni..
Emlékezz rá hogy történt:
Mind 2-en elfékezték ugye??
Igen.
Na Kimi kisodrodott, de ő vol előrébb.
Ilyenkor mit kel csinálni??
Mivel ő van előrébb fék mögé besorol pályán marad kigyorsit.
Igy annak az egyenesnek a végén kb fél sec hátrányba lett volna
Ehhez képest:
levágta a sikánt megelőzte kicsit elvette a gázt (pont azért hogy ne tudjanak bele kötni)
aztán szélárnyékből előzött!
Nem jött be.
Most úgyis az lesz hogy mindenki leugat de nem érdekel..
Ez egy szabálytalan manőver volt megérdemelt büntetéssel.
-
ahhoz képest váltott 4-szer:) -
Védte volna az, de ugye csak egyszer szabad "sávot váltani " :) -
itt most nem arrol van szo, hanem az van hogy raikkönen már futamok óta szar, és most nemtom talán rájött az 1 óra vagy valami aztán produkált valamit világbajnokhoz hasonloan, az máskérdés hogy a vége el lett baszva, és? inkább avval kéne foglalkozni hogy legközelebb ne legyen szar,
most itt lehet dobálozni a szavakkal hogy a mclaren igy lopta az adatokat meg ugy, megis lett büntetve, meg ha jol tudom tavaly nem hamilton nyert, meg az a múlt, a jelennel kéne foglalkozni -
Azon a pár méteren nemvolt számottevő szélárnyék... átvágódott jobbra és kifékezte simán, Kimi nem védte a jobb oldalt eléggé, igaz esélye nemvolt. -
A kocsi jó ha Alonso ott van elől, a legjobbak között....Csak Piquet a zöldfülű... -
képzeljétek azt, hogy ez az egész forma1 egy nagy szerepjáték, ahol az FIA a KM... és mint tudjuk a KM ott cseszik ki a játékosokkal, ahol csak tud, de mi pont ezért szeretjük, különben unalmas lenne a játék :) -
Az,hogy rögtön bevágódott szélárnyékba,amivel rögtön gyorsabb is lett,nézd már meg mások hogyan engednek vkit maguk elé,1-2 kocsihosszt mindig hagynak,és úgy is lenne "etikus" hamár levágva előzte meg.Amúgy meg alonsot kellett volna nagyon csúnyán megbaszni amikor pár éve monacban folyamatosan pályát levágva védte a pozícióját. -
Az FIA szerint nem. -
Idénről beszélek te nagyonokos.Rönyó nincsen idén sehol,ha nincsen Alonso.Torro Rosso meg szépen gyűjtögeti a pontokat. -
A stílus a stílus... -
Na innentől kezd megint sszánalmassá válni ez a topik. ár nincs érv kötekedjünk egymással szorjuk a szart a másik nyakába..
Nem tudom biztos hülyék azok az emberek akik ezzel foglalkoznak.
A Massa szerintetek egy tehetségtelen szar
A Raikonnen szánalmas stb.
Nem tudom én tiszta szívemből gyülölöm Hamiltont és az egész Mclaren csapatot, de sose mondtam és sose fogom mondani hogy nem tehetséges akármelyik közülük.
Aki ide eljut akár egy Minardiba akár egy Hondában az nem szánalmas nem tehetségtelen hanem a világ egyik legjobb autóversenyzője..
Amit ma Hamilton csinált szabálytalan volt. Nem én mondom hanem az F1 versenybirói.
Miét büntették meg és másokat miért nem?? Nem tudom, én is érdekesnek találtam amikor Alonso 3x egymás után vágta a sikánt Monacóban és nem kapott büntit. Neki is kellett volna adni..
-
valaki magyarázza már el hogy mi a gond ha teljesen maga elé enegdte -
Ha nem esett volna az eső, akkor Hamilton már nem tudta volna megelőzni Kimit. -
természetesen. bármit tesz ő már csak az marad.
jobban tette volna ha folytatja amit eddig csinált, és marad az 5. 6. hely környékén szerencsétlenkedni.
szarok rá hogy kicsúszott! amit addig láttam meggyőzött arról hogy semmi baj a sráccal és kellőképpen agresszív.
lealázott mindenkit. -
olvasd át mégegyszer -
dav1d #70468 Torro Rossonak hány vb cime?
te
Az egy dolog hogy 2006óta mélyrepülésben vannak de láttunk a ferráritól is ilyet (05-06) 2007ben ki lett vb?
-
te még mindig az élők sorát gyarapítod? azt reméltem valaki a közvetlen környezetedből már végzett veled :S -
Meg a saját csapattársát úgy nyomta le mint a szart,és senki nem mondhatja,hogy nem ugyan olyan kocsiban ültek.