FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC egy gyoker emberileg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nem szeretem, de becsülöm és tisztelem!
Minden mostani és jövõbeli pilóta és csapatfõnök számára követendõ példakép! (Fõleg Alonso és Briatore páros!!!)
Biztos vagyok benne, hogy 2007-ben nem lehet annyira izgalmas világbajnokság, hogy ne hiányozzon ez a nagyszerû ember!
De mielõtt szentté avatnánk azért emlékezzünk arra is, hogy õ sem volt mindig ilyen!
Fiatalon õ is hibázott orbitális méretüeket, tört össze kocsit, hajtott szét motort, az "anti-rajtolásairól" nem is beszélve!
Talán Alonso is be fog érni egyszer...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
The Independent: "A szuzukai pálya mellett lévõ óriáskeréknél is nagyobb szerencsekerék forgott tegnap Alonso javára, illetve Schumacher ellen. Pont akkor fordult a kocka, amikor már elkerülhetetlennek látszott az ellentétes végeredmény."
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Ps2õre van valami 2006os szar, bár azt F1nek nem nevezném.
Kimi 2 év szenvedés után jövõre tuti világbajnok lesz!
Neki már kijár!
kisvigyori
Ilyen kiélezett helyzetekben néha 1 néhány dolláros alkatrész is dönthet!
Hát igen, Alonso meg örüljön csak a statisztikáknak...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
...sajna!
Pedig imádom a McLareneket!
http://gaborszantai.co.uk/
Igen, jobb ha tudod regen volt olyan szabaly (Senna halala utan toroltek el), hogy a futam alatt elert elony beleszamitott a vegeredmenybe, ha bejott a safetycar.
(Arra hivatkozva toroltek ezt el, hogy ilyenkor tul atlahatatlan a TV kozvetites miatt a verseny)
Persze, hogy te ezt mondod, mert hibas meg a feltetelezesed is.
Szamodra meg mindig mindegy, hogy ugyanaz a helyzet, ha ugy esik ki valaki, hogy a masik versenyzo 1 pontot nyer a rivalis kiesesevel vagy, vagy 10et.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hát tavaly valóban 😄D
Akkor most kérdem, akik a szerencsének tituálnak egy VB címest ( jelenleg Alonzó ) azok árulják már el melyik VB cím nem a szerencse mûve? mert szerintem egyikse... max amiatt lehet haragudni, hogy annak bomba jó a kocsija, annak meg nem és persze aki neki drukkol és elveszíti az rögtön a másikra keni, hogy mer õ szerencsés... ha igy nézzük akkor igen, de ha az ö szemszögébõl akkor nem.
Egyébként ugyan ugy hibázott most is,és a Német GP-n is.
"Tiszta vezetoi hiba. Utana meg ha nem jon ki, csak egy korrel kesobb akkor nem 3. hanem visszaesik a 12 helyre."
Ez mire vonatkozik?
"Regen korrekt volt a szamolas, mert az elotte megszerzett elonyt a futam vegen hozzaadtak a vegeredmenyhez, most meg mintha meg sem szerzett volna 20 mp elonyt egy pilota."
Ilyen mikor volt?
Most is azt mondom,egyik sem panaszkodhat a másik szerencséjére.
Hát amit Doornbossal mûvelt, azt hibának nevezném, és nézzük, Sumi kicsúszott Törökben, Alonso is kínában, és mindkettõt megelõzte egy hiba/taktikailag rossz döntés a boxban. Úgyhogy még egal ez is
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
végül is az elsõ teljes idényét Renault-l teljesítette és Briattore-val, hát sirály lelépõ lenne 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kimi/Ralf elengedi schumit 😄
és kész nincs vita !😄
Egyébként én Satoban nagyon bízok oly sokszor bizonyította tehetségét! Már több pilóta van akit kilökött mint akit még nem! És ha jól tudom Alonso még nincs meg a gyüjteménybe Milyen szép befejezés lenne neki ha kilökné😄!
De sajnos ez csak álom Schumi Vb cime azzal füstölgõ motorral elszállt😞!
http://f1ferrari.hu
Kimi egy kicsit más eset, õ meglépheti hogy bizonyos mértékig elvágja magát az F1-ben, hiszen a jövõje nagyon rózsaszínnek néz ki..
az õ helyzetében valószinûleg egyéni döntés lenne...azt viszont nem lehet számolgatni. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Alonsoek nem fognak kiesni. Az esely nagyon kicsi.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Utolsó futam:
Tegyük fel, hogy az Alonso nincs pontszerzõ helyen.
Tegyük fel, hogy MS a második helyen áll az utolsó boxkiállás után.
Tegyük fel, hogy Kimi vezeti a versenyt, lenne ideje visszaérni a kerékcsere után az elsõ helyre.
Ezzel a McLaren megszerezné idei elsõ és egyetlen gyõzelmét, de MS, akivel Kimi jó kapcsolatban van, illetve a jövõbeli munkaadó elvesztené a VB címet...
Szerintetek ebben a helyzetben mi lenne a helyes/legemberibb döntés?
Ugyanez a kérdés Ralf-fal is...
Orultem volna ha MS vb cimmel bucsuzik de vegulis nem fontos. Igy is O a legjobb.
Egy dolog zavar. Suminak elfustolt a motor bement a boxba es nem kurta le a szereloit, nem rinyalt a sajtonak hogy a csapata utalja. Ezzel szemben a kis spanyol ha nem jott ossze neki valami akkor a a sajtoban rinyalt, hogy mennyire el van nyomva.
Ezert mondom azt hogy barki csak ne O nyerte volna meg. Ha Raiko vagy mas ellen vesziti el a VB-t akkor azt mondom szep volt, de igy kicsit keseru szajizzel hagyom abba az F1 nezeset.
LOL.
Tiszta vezetoi hiba. Utana meg ha nem jon ki, csak egy korrel kesobb akkor nem 3. hanem visszaesik a 12 helyre.
Regen korrekt volt a szamolas, mert az elotte megszerzett elonyt a futam vegen hozzaadtak a vegeredmenyhez, most meg mintha meg sem szerzett volna 20 mp elonyt egy pilota.
Ez egy rohej. Szoval ez egy marhasag amit irsz.
Meg a szerencse kerdesben nehogy parhuzamot vonjal mar, ha kiesik valaki.
Nalad a kieses az kieses, epeszu embernel, meg nem mindegy, hogy 10,6, vagy 1 nyer e a masik pilotaval szemben a rivalis.
Ebben a tekintetben pedig Alonso egy makkiraly.
Folytatnám a délutáni vitát.
Én úgy érzem,hogy nem lehet ráfogni egyik pilótára sem ,hogy a szerencse fia lett volna.Amennyit nyert az egyik,annyit nyert a másik is.
Szép kis matematikai számsort irt fel Jakuza,de nem vett pár dolgot figyelembe.
Pl. Kanada,ahol Sumi soha sem lett volna második,ha nincs az SC.
Az Olasz GP is téves,ugyan is ha nincs az a baleset az idömérön,meg a bünti,valszeg elsõ két helyen ér célba.
Igaz az a szerencse amiért nem kell meg dolgozni,de,nehogy'má szerencsés legyek mert kiesek?
Még egyszer én úgy gondolom,hogy szerencse kérdésben egyformák.Isten adta,Isten elvette.
Szerintem a saját vezetõi hibákból vesztett pontokban van különbség.
Mig Alonso nem vesztett pontokat,addig Sumi Ausztráliában.és Törökországban is a saját hibájából vesztett pontokat.