182274
  • MaSzKa
    én BMW Fan vagyok mindig is :D

és látod itt vagyok jóban rosszban :D
  • MaSzKa
    http://www.f1hirek.hu/hir/Szingapuri_statisztikak_-_Alonso_20__50__Heidfeld_csucstarto_lett_200810301406
  • desigo
    ALonso a biciklin mekkora xD
  • nearo
    ejj... durván néz ki, amelyiken a töltőcső épp borítja a szerelőket :O
    és most azon gondolkodok, hogy ilyen brutális tapadása van egy f1-es autónak, hogy igazából meg sem rántotta a cső a kocsit, vagy direkt így lett megtervezve a cső, hogy ilyen helyzetben könnyen szakadjon?
  • gercse
    arról nincs képed, vagy valaki másnak, amikor Kimi kiszállt a kocsiból és már levette a sisakját is, mutatták azt hiszem a tv-ben is
  • Papirzacsi
    Fotók Singapore-ból. Remélem még nem volt.
  • Taranov
    Jaja, de gondolom most nagyon eszi őket a fene, lehet, hogy egy tankolással egy VB címet buktak el.
  • Kit--Kat
    Montezemolo most nagy fasz...
    Nem volt a pályával semmi gond, sőt nagyon tetszetős volt, amit pedig meg lehet említeni az minden utcai pálya hátrányának tudható be.

Faszok voltak a Ferrarisok sajnos:( ezt gyerekes a pályára kenni, még SC-vel együtt is hozni lehetett volna a futamot legalább Kimivel.
  • coulthard007
    58 kör víz nélkül
  • G_ArchAngel #72535
    Azert tovabbra is feleslegesen Kimi a tema, NULLA uj informacioval, folyamatos ismetelgetessel...
  • DJ BP
    de nem is volt fan klubjuk fél év után...
  • a.carkey
    Oké, idén nem nyer. És?
  • Peppus
    Hamilton tavaly robbant be a köztudatba. Egyből olyan teljesítménnyel mint azelőtt nagyon kevesen. Nemnagyon lehet az ember évek óta Hamilton drukker, mivel akkor még gokartozott valahol :D Kimi fanok is hol voltak 10 évvel ezelőtt?? Nemértem. Vettelről sem írt senki 5 éve hihetetlen. Inkább azt kérdezném meg hova tűnt a sok Alonso fan?????
    mindenki itt istenítette, most hogy esélytelen egyből kuss van, és mindenki elpártolt tőle. Szerintem ez a nevetséges. Én régen is utáltam Alonsot, most is. Kimi akkor volt szimpi amikor még tényleg úgynézett ki, hogy van benne tehetség, mindenki elkezdte majmolni, a teljesítménye meg egyre romlott. Lehet csalódni bárkiben.
  • a.carkey
    Kiminek sansza sem volt rá: válás aztán mégsem, atom rossz boxtaktikák, nála valami miatt szarul melegedő gumik, rakat esős futam ami mindig egy lutri és 6 pontnélküli futam (-60 pont, de -36 simán benne van).
  • gordon 24
    Hm..

Érdekes ez a topik.. Hol volt ez a sok Hamilton fan tavaly?
    Kezd ugy látszani mint álltalában, aki nyer annak szurkolunk?

Sőt azt akinek szurkoltunk be is mocskoljuk??:D
    Nevetséges.
  • lac coo
    Pont ezért nem kellene falnak menni, időmérőt rontani, rajtot rontani stb ...
    Van baki pilótától függetlenül is épp elég .
    ami miatt kritikus vagyok vele azaz, hogy pl. Massa év elején nem hogy gyors nem volt, de még a TC hiánya miatt körbe sem tudott menni 3-szor a pályán :)))
    Mégis talpra állt nem egyszerű módon !Ezért minden tiszteletem az ővé !
  • Count Adyn
    Igy van, peches is, de rászolgál a kritikákra is Kimi, én tartom magam nagy rajongójának, bármelyik ferraris sikerének tudok örülni, csak kicsit kiakaszt, hogy van(nak) aki ha éppen errejár belerúg egyet, aztán eltünik, majd megint. Ezt nem birom, sry:)
  • Kit--Kat
    Höhh:DDD
    Ha meg idén nem jön össze, max jövőre tolódik Massa skalpjaXD
    A világbajnokoké már meg van:D
  • a.carkey
    Mindkettőnek volt felrobbant motorja, rossz boxkiállása. Massába egyelőre nem ment bele Hamilton, de van még pár futam. :D
  • chalezlopez
    ...hát a csapattársa se az a mázlista. Sőt!
  • a.carkey
    Kimi sokszor fasz döntéseket hoz, egyre többet bénázik (ezt tudjuk be igyekezetnek, mert nyerni akar), de tény, hogy nem olyan mint tavaly volt, és az is, hogy így nem is lesz bajnok idén. Viszont saját hibájából laza 20, egyéb hibákból: Hamilton, kipufogó, motor, elektronika, stb + ökör csapattaktikák is minimum laza 20 pont körül vesztegetett el. Na pl. az ilyenekért nem tart ott, ahol mondjuk a csapattársa. A ring óta mellesleg nem szerzett pontot, szóval így nehéz.
    Majd jövőre.
  • lac coo
    Nem tom, én nem írom le minden nap ! :D
    Sokszor hetekig egy hsz-em sincs ...
  • G_ArchAngel #72522
    Ezzel semmi baj, mert igazatok van, de ezt miert kell minden nap leirni?
  • lac coo
    Én nem értem miért értetlenkedik mindenki ?!
    Kimi-től az egész világ azt várta, hogy agyonveri a mezőnyt a Ferrariban, ezzel szemben -bár tavaly hatalmas mákkal végül ölébe hullot a vb cím, és voltak rendszeresen jó versenyei is-idén a béka feneke alatt van ...
    Massa meg két év alatt vérprofi lett, hatalmasat fejlődött ( gondoljunk csak ez év elejére), egyértelmüen idén a csapat első számú pilótája !
    Tehetséges mindekettő, ám az egyik hajlandó tanulni, alkalmazkodni a körülményekhez, míg a másik várja , hogy olyan csomag pottanjon az ölébe amivel ismét könnyen boldogul .Kimi lassú, időmérőt rendszeresen elrontja ( itt említsük meg Heidfeldet , akinek szintén gondjai voltak az időmérőn a gumimelegítéssel, ám több napos tréningre ment ...)gyerekes ,amatőr hibákat vét ...

No flame ...
  • a.carkey
    Olyan ez, mint korábban a Prost/Senna csapat a McLarennél. Ritka volt az olyan szurkoló, aki mindkettőt szerette mikor mindkettő ott hajtott ...
  • a.carkey
    "általában nagy Massa rajongó"
  • chalezlopez
    Én tavaly ugráltam örömömben amikor Kimi világbajnok lett. Ellenben nagy Massa drukker vagyok. Úgyhogy ne általánosíts!
  • a.carkey
    Anti-Kimi drukker: általában nagy Massa rajongó.
    Elemében van/visít: ha Kimi szop, elcseszi, kicsesznek vele. Különösen vijjogó hangot ad ki, ha Kimi kiesik.
    Aggresszívvá válik, ölni (mit ölni, akasztani) tudna: ha Raikkonen Massara csak picit is "rálehel" (ilyenkor azonnal rendőrért kiált, "patkány manőver"-t emlegetve).
    Azonnal ordít: ha Massa megveri Kimit az időmérőn, a téli teszteken, egyéb sokszor semmire sem jó pillanatokban.
    No comment: ha mindez fordítva.
    Csendben van/napokra eltűnik: esetleges Kimi sikereknél, pl. futam győzelem, 2007-es világbajnoki cím, illetve amíg valaki megfogalmazza fórumbejegyzéseiket.
  • Peppus
    Beszélgetünk. mindenkinek megvan a véleménye. Nemtudom mi a baj ezzel.
    Legalább van téma.. De leszállok Kimiről, de akkor Hamilton baszogatását is mérsékeljük. Bár akkor meg nem fog megmukkanni senki :)
  • Count Adyn
    Csinált, csak egyesek a hibáit hajlandóak észrevenni... unalmas vagy már nagyon... Ha megelőzi Massát azabaj, hacsak vonatozik azabaj, ha nincs rajta sapka... komolyan mondom, kiveszem lassan favból ezt a topikot, mert csak a nyálukat verik egyesek a saját hülyeségükre, szó nincs a témáról...
  • Brezoli
    Hali! Fent van nCore-on az első szabadedzés.
  • Peppus
    Az olyan emberek mint te, meg ha aztmondják hogy a féllábú futó az isten, akkor tuti annak fogsz szurkolni, és minden verseny után, megmagyarázod hogy a cipője csúszott, vagy rossz nadrágot adtak rá, vagy éppen a szél fújt rossz irányból. Te nem az izgalmas futamokat szereted? Kimi miatt szerinted érdemes nézni a futamokat?? csinált valami emlékezetes dolgot mostanában? (a Ferrarit hogyan törjük darabokra mutatványain kívül?) de úgysem fogsz megygyőzni mert beláthatod esélytelenül keresgélsz az emlékeid közt. És én sem foglak meggyőzni, hogy nem csak ő van a világon, és nem egy lecsúszott pilótát kell isteníteni. Izgalmas futamokat szeretnék, tőlem lehet bárki az első, de netudjak felállni izgalmamban a tv elől. számomra ez a lényeg.
  • aferinyt
    Hali! Nem tudja valaki honnan lehetne letölteni a Magyar nagydíj pénteki szabadedzését? Köszi!
  • Magic Boy
    A Ferrari tényleg a fehérasztalnál lett csapatvilágbajnok ez tény, de a büntetés jogos volt.
    Az egyénit pedig Hamilton és Alonso baszta el a rivalizálásukkal.
  • Kit--Kat
    Komolyan azt nem tudom elképzelni, hogy az ilyen emberek a kis életükből hozzák az ilyen felfogásukat és a zöldségesnél meg az orvosnál is ezt játszák el?!

Mondasz valamit amire csak nyitott szájjal nézni tud és azt mondja az nem számítXD
  • Kit--Kat
    Mit ért el?! Világbajnoki címet nyert te iq fighter, világbajnok és 8 győzelmet szerzett.
    Amit a mezőnyből egyedül Alonso tud felmutatni.
    SMit ért el?!
    Kezdesz nagy kínos lenni.
    De komolyan páran óvodás szinten akkora ostobaságokat mondtok, mintha hasra ütésre elkezdenék én egy boxolóról mondani 0 háttér ismerettel, hogy szar a jobb horga, felszedett magára 10 kilót és ezért 1 rakat szar.
    Akkora bornírt baromságokat írsz, hogy az már röhej.
  • a.carkey
    Jaaaaaa! Oké. Megkapta. Ha te mondod.
  • Peppus
    A Tavalyi évet hagyjuk.. Megkapta a ferrari amit akart, a többit ne feszegessük..
  • a.carkey
    1x-es világbajnok? Reménytelen vagy, mint mindig ...
  • a.carkey
    Massáért oda van a csapat, mert ő már akkor ott lihegett Schumacher sarkában (majdnem mást írtam), amikor MS még nyomta. Tavaly mindent megtett, de Kimi többször verte meg, mint amennyiszer Massa. Idén ez más, bár év elején nem így nézett ki.

Az idei teljesítményben viszont olyan 90%, hogy sokáíg közre játszott, hogy válnak a nejével (a finn sajtó ugye Barcelona !!! óta cikkezett erről), de aztán ugye mégsem váltak el, sőt ...
    Szóval idén nem jött neki össze a dolog. Sorra elszúrt olyan szituációkat, mint a vasárnapi pontok behúzása. Elfelejtett volna vezetni? Nos, nem hiszem. Viszont nem laza, ingerlékeny (ls. fotósok és egyéb hülye japán anyukák), és dekoncentrált (ls. koccanások, kiesések saját hibából). Aztán ott van még az a faktor, ami tavaly többnyire elkerülte, és utoljára a Mekinél jött elő nála sűrűbben (ls. műszaki problémák rész). Ráadásul a médiamunkások ezekre harapnak. Szóval szopás az egész idei idei évvége számára (rakat nullpontos futam).