FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavaly a kasztni tért vissza Aguri néven,idén meg a festés Spayker néven.
http://gaborszantai.co.uk/

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ja én nem tartom a ferrarit VB esélyesnek,nem azért mert nem gyorsak,hanem mert Lauda szerint ök nyerik a VB-t,tavaly is ezt mondta,meg tavaly elött is.Ért hozzá az öreg,az tisztán látszik.DDDDDDDD
,,Gyuszi, te látod a fehér kört? Komolyan, mert én nem." :DD
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 3.20
Kimi Raikkonen (FIN/Ferrari) 3.75
Fernando Alonso (ESP/McLaren) 5.00
Lewis Hamilton (GBR/McLaren) 16.00
Robert Kubica (POL/BMW-Sauber) 20.00
Giancarlo Fisichella (ITA/Renault) 20.00
Heikki Kovalainen (FIN/Renault) 20.00
Nick Heidfeld (GER/BMW-Sauber) 20.00
Jenson Button (GBR/Honda) 30.00
Nico Rosberg (GER/Williams) 40.00
Alexander Wurz (AUT/Williams) 40.00
Ralf Schumacher (GER/Toyota) 40.00
Jarno Trulli (ITA/Toyota) 50.00
Rubens Barrichello (BRA/Honda) 80.00
Vitantonio Liuzzi (ITA/S. Toro Rosso) 200.00
David Coulthard (GBR/Red Bull) 200.00
Mark Webber (AUS/Red Bull) 200.00
Scott Speed (USA/S. Toro Rosso) 300.00
Anthony Davidson (GBR/Super Aguri) 400.00
Takuma Sato (JPN/Super Aguri) 400.00
Adrian Sutil (GER/Spyker) 1200.00
Christijan Albers (NED/Spyker) 1200.00
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Felipe Massa (BRA/Ferrari) 3.00
Kimi Raikkonen (FIN/Ferrari) 3.00
Fernando Alonso (ESP/McLaren) 3.30
Heikki Kovalainen (FIN/Renault) 25.00
Lewis Hamilton (GBR) 25.00
Giancarlo Fisichella (ITA/Renault) 30.00
Jenson Button (GBR/Honda) 30.00
Nick Heidfeld (GER/BMW-Sauber) 40.00
Robert Kubica (POL/BMW-Sauber) 40.00
Alexander Wurz (AUT/Williams) 60.00
Nico Rosberg (GER/Williams) 80.00
Ralf Schumacher (GER/Toyota) 80.00
Jarno Trulli (ITA/Toyota) 100.00
Rubens Barrichello (BRA/Honda) 100.00
Mark Webber (AUS/Red Bull) 500.00
David Coulthard (GBR/Red Bull) 500.00
Ez mondjuk igaz lehet
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Az elsõ három teszten egy igen agresszív, rikító színsémával keltettük fel az emberek figyelmét" - mondta a gárda vezetõje, Colin Kolles.
"Bár a rikító narancssárga szín feltûnõ a pályán és egyedülálló a boxutcában, a televízió nem adja át megfelelõen. A Spykernek viszont fontos, hogy színsémája a média minden területén egységes legyen, ezért kellett megváltoztatnunk színeinket."

Az erõforrások fejlesztését az FIA négy évre befagyasztotta, a csapatoknak így a 2006 végi specifikációt kell használniuk az idén - a télen azonban még újraoptimalizálhatták a motorokat az újonnan bevezetett 19.000 fordulat/perces limithez.
Az Auto Motor und Sport elemzése szerint a motorok már tavaly is kiegyensúlyozott mezõnye a szabálymódosításnak köszönhetõen még szorosabb lett, és immár alig húsz lóerõ választja el egymástól a legerõsebb és a leggyengébb egységet.
"Az egyes motorok teljesítménye gyakorlatilag megegyezik, és emiatt szinte lehetetlen kihasználni az elõtted haladó autó szélárnyékát az elõzéshez" - támasztotta alá a német szaklap feltevését Mark Webber, a Red Bull Racing versenyzõje.
Egyetért az ausztrállal ferraris kollégája, Felipe Massa is. A brazil hangsúlyozta: mivel a 19 ezres limitet mindegyik V8-as tartósan teljesíteni tudja, elvesznek a motorok közti pillanatnyi különbségek, és a pilótáknak többé nem lesz lehetõségük ideiglenesen feljebb tekerni erõforrásuk fordulatszámát, ha elõzni akarnak.
"Mostantól nem áll rendelkezésünkre az a kezdõ lökés elõzés esetén, amit a magasabbra állított fordulatszám jelentett" - panaszkodott Massa, aki korábban az új Bridgestone abroncsok kapcsán is kapcsán is hasonlóan pesszimista hangot ütött meg.
"Kisebb lett a tapadás, az abroncsok keményebbek és az autó könnyen csúszik. A féktáv hosszabb, sokkal simábban kell vezetned, mert könnyebben kitör az autó fara, és hamarabb blokkolnak az elsõ kerekek. Nem lehetsz agresszív a kanyarokban, ez pedig nem segíti az elõzést. Még a szélárnyékban is kisebb lesz a tapadás" - nyilatkozta még decemberben.
Természetesen létezik ellenvélemény is: mindkét kérdésben homlokegyenest ellentétes álláspontot képvisel a versenyzõkétõl Jacky Eeckelaert, a Honda fõmérnöke. A belga szakember januárban úgy vélte, hogy mindkét újdonság növelni fogja az elõzések esélyét.
"A féktávok hosszabbak lettek, a kanyarvételi sebességek pedig kisebbek, és különösen a féktávok növekedése miatt lehet több elõzés idén, mint amennyi tavaly volt" - fogalmazott.
"Való igaz, hogy a 19 ezres limit miatt a motorok teljesítménye közelebb kerül egymáshoz. És mivel mindenki ugyanolyan gumikat fog használni, szerintem a köridõk között is kisebb lesz a különbség. Ezért nem lennék meglepve, ha a rajtrács elsõ tíz helyezettje egy másodpercen belüli idõeredményt érne el. Számomra úgy tûnik, a mezõny szorosabb lesz az eddiginél."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Downhill!!
Ahoz hogy oda bekerülj meg kell mászni a szamár létrát.Elõször Arca aztán BUSCH vagy CRAFTSMAN és onnan esetleg bekerülhetsz.
Ugy hogy valaki kivülrõl csak ugy bemegy az nem megvalósítható.
Még MONTOYÁT is elöször zekben a kategoriában inditották, és azért õ egy Montoya és nem egy MAKAI Gyuri..
Az meg a másik ha a végén MONTOYA megszerez egy Top 20-at az már neki is nagy teljesítmény lesz. Nem olyan egyszerü ez mint aminek látszik.
Downhill!!
De az biztos elég nehéz lett volna neki be kerülnie, komolyabban ebbe az ügybe. Az amcsik elég nehezen birják a nem amcsikat. Nagyon nagy tett lett volna ha kijut. De szerintem ez nem fog elõfordulni.. Amit én sajnálok, jó lett volna.
Downhill!!
Hát ja Wéber elégé csunyán ügyködik ott
Downhill!!
Ha az utóbbiban akkor azt azért hozzá kell tenni, hogy a Clio kupa az gyakorlatilag Weber Gabi játszótere, õ ott az atyaúristen. Nem kevesett szivatták ott a Gyurit, fõleg amikor 1-2 pont különbség volt csak közte meg a Weber között. (Elég sok érdekes dolog történt vele, pl mûszaki meghibásodások utolsó pillanatokban, meg ilyenek) Szal nem csodálom hogy tele lett a töke azzal a társasággal.
Tett egy nagyon durva kijelentést. Tulajdonképpen leszarozott mindent. És erre elég sokan berágtak. Ezért feneklett meg majdnem minden..
Downhill!!
Pedig Gordon és Johnson a Nagy F1-es pilotákat elverték a ROC-on.. Nem is kicsit pár éve.. Tehát jobbak? Dehogy is csak ott nekik jött ki a lépés.
Montoyának tegnap kijött de ez nem jelenti azt hogy õ az uj NASCAR király.. Ezért mondom várjatok még ezzel..
Pl Jimmie Mcmurray élete elsõ versenyét megnyerte a Nextelben 2002-ben. Azóta egy futamot nem nyert.. Ennek semmi köze az f1-hez..
Downhill!!
Mi van veletek? Üldözési mánia? :D
Downhill!!
De a NASCAR-ban az hogy egy roadon valaki nyer az semmi..
A Road pályákon álltalában nem is az igazi Top versenyzõk viszik a primet sok beugró van akik ott szoktak jól szerepelni..
A Top versenyzõk egy ilyen futamot csak túl élni akarnak és pontot gyüjteni. A NASCAR az ovalról szól.. Oválon MONTOYÁT egyenlõre megeszik. Ezt azért irom igy mert én az idei futamok közül mindet láttam. Amikor verseny helyzet van egyszerüen mindenhonan kizárják, bezárnak neki.. Abszolut nem tud ervényesülni..
Tegnap nagyon jól ment.. De mint mondtam összesen 2 jó versenyzõ volt a mezõnyben. Aki NEXTElben is megy.. Nem mondom hogy szarul megy.. De ez nagyon kevés egyenlõre..
Ha ezt a gyõzelmet ti ugy veszitek hogy lenyomta a NASCARosokat, nagyon nagy hibát követtek el.. Ez egy 2-d rangu verseny volt. Ha NEXTEL cupba nyer akkor lesz helytálló a kijelentés, de erre elég kevés esélye van egyenlõre.
Az hogy Jól megy? Azt ugy nézd hogy 43-autó van.. 43-ból 39-dik. Hát szerintem az nem egy jó eredmény.. Daytonába ahol 19-dik lett össz vissz 30-an értek célba a 43-ból..
Downhill!!