182274
  • Peppus
    Te okos ebből is látszik saját magadat teszed nevetségessé :D
    Amióta Ferrariban van mit ért el? :D marha nagy előzgetést kellett véghezvinnie.. 5 éve még én is tehetséges pilótának tartottam, akkor még semmi bajom sem volt vele.
  • Botond #72503
    Jaja, tavaly mekkora vicc volt, hogy minden versenyen ő csinálta a leggyorsabb kört a végén, amíg Hamilton meg Alonso felváltva nyerte a versenyeket. Mindenki szépen megmosolyogta, hogy elvan a gyerek, ha játszik, és tudjuk mi lett a vége. :) Mondjuk idén ugyanezt a figurát Alonso hozza, csak nem lesz akkora csattanója, mint tavaly Kiminek volt. :)
  • WNW
    A hiba benne van.. A nyalokas mar tul volt motivalva...:)
  • Kit--Kat
    Jahh ez tükröződött le a mostani nagy alakításukról a szerelőknek.
  • WNW
    Ja Massan azt erezni, hogy azt is megtanulta Schumitol, hogy a csapatot is egyben kell tartani, illetve a habitusa is olyan, baratsagos gyerek.. Lasd. most a nyalokas mukit.. Kimi igy kivulrol ugy tunik, hogy elvan magaban, meg a haverjaival, aztan annyi... Ez is sokat szamithat egy csapaton bellul.. Nem mindegy, hogy a szerelok maguknak erzik a sikert, vagy csak kiszolgaljak a pilotat, mert oda rendelte oket a fonok.................
  • Kit--Kat
    Hát ez elég magas labda:DDDD Látszik fogalmad sincs mik történnek és mik történtek.

Most akkor felsorolom az összes győzelmét mit honnan hozott össze.

Hely: Időpont: CSapat: Rajt hely: helyezés:

Malaysian 23 Mar 2003 McLaren-Mercedes 7 1
    Belgian 29 Aug 2004 McLaren-Mercedes 10 1
    Spanish 08 May 2005 McLaren-Mercedes 1 1
    Monaco 22 May 2005 McLaren-Mercedes 1 1
    Canadian 12 Jun 2005 McLaren-Mercedes 7 1
    Hungarian 31 Jul 2005 McLaren-Mercedes 4 1
    Turkish 21 Aug 2005 McLaren-Mercedes 1 1
    Belgian 11 Sep 2005 McLaren-Mercedes 2 1
    Japanese 09 Oct 2005 McLaren-Mercedes 17 1
    Australian 18 Mar 2007 Ferrari 1 1
    French 01 Jul 2007 Ferrari 3 1
    British 08 Jul 2007 Ferrari 2 1
    Belgian 16 Sep 2007 Ferrari 1 1
    Chinese 07 Oct 2007 Ferrari 2 1
    Brazilian 21 Oct 2007 Ferrari 3 1
    Malaysian 23 Mar 2008 Ferrari 2 1
    Spanish 27 Apr 2008 Ferrari 1 1

Dolgozd fel az adatokat és hasonlítsd össze más pilótákkal, ennyi szerintem több szót nem érdemel az egész a számok magukért beszélnek.
  • b-type
    ...hát én Monza-t nem hoztam fel, ott Hamilton úgy megelőzte mint sicc.
    Sose lett volna szabad azt engednie...oké parabolica-ban jobban jön ki és szélárnyékból kivédhetetlenül bebújik Kimi mellé....arra azt mondom hogy oké. De a pályának azon a szakaszán ilyen simán megelőzni..csak néztem, valszeg meglepte Hamilton, na de vzze mire figyel ha nem arra.

Én nem szapulom, de ahogy én látom Massa nagyon magáénak érzi a csapatot, és tudja hogy pont ott van ahol mindig is szeretett volna lenni, és esze ágában sincs máshova vágyakozni.
    Kimi-nél ez valahgy máshogyan van.

Egyébként Hamilton-n sem érzem hogy hű de mennyire oda van a McLaren legendájáért...semmiképpen sem annyira mint Massa, de Hamilton még olyan korai szakaszban van, ahol az autója egyenlőre inkább csak eszköz.
  • b-type
    Azért pl. a HunRing-n tökösen kifékezte Hamilton-t, ott nem pole-ból nyert volna....ha nem hal meg a motor a vége előtt.

Kimi-nek van egy csomó problémája, de leginkább magáénak kellene hogy érezze a helyzetet,...kicsit alulértékeli a pozícióját.
  • nearo
    monza? igaz, hogy nem annyira, mint hami, de kb ők ketten próbálkoztak csak úgy igazán...
  • Peppus
    És akkor ti mondjátok, hogy miért kell örökké Kimiről beszélni, és baszogatni.. Most megint feltehetném a kérdést, hogy meséld már el Kimi mikor előzött olyan hűdesokszor egy futamon :P Azt ne számítsd bele, hogy amikor nekicseszi a falnak az autót akkor az alkatrészei kit előznek meg :D
  • Kit--Kat
    Persze hogy nem fogadom el. Mert a győzelmek száma mellett ha csak megnéznénk ki hanyadik helyekről nyert, már ez elütne kettőjük között.
    Massának asszem van 2 győzelme nem poleból, 1x kiestek előle, 1x pedig kiestek és kizárták előle a győztest.
    Massa elért egy szintet amit nem néztem volna ki belőle az életbe, idén ki is jött neki a lépés néhány balszerencsével, de azért szerencsével is átitatva.
    Poleból tud nyerni, de máshonnan nem és ez kevés ahhoz, hogy valakit a legjobbak között lehessen említeni, nem lehet minden tökéletes, és akkor annyi is a versenyeinek, ha valami közbejön.
  • BaliBoy
    Np. Végülis sikerült elküldeni. :)
  • nearo
    sry XD
  • BaliBoy
    Nem fogom. Még pedig azért nem mert már megtettem néhányszor és unom. Ha nem (akarjátok)látod/látjátok az nem az én bajom. Tavalyi év folyamán szerintem pont veled volt egy beszélgetésem, ahol még a formula1.com-os adatokat is kigyűjtöttem és összehasonlítgattam. Ha érdekel keresd ki. Nem fogok belemenni egy olyan vitába aminek nincs értelme mert te már most eldöntötted magadban, hogy az nem úgy van. Mint ahogy én is. Még a tavalyi év folyamán. És igazam is lett. Jobb bizonyíték nem is kell mint ez az év és a pontállás.

Mivel ki lettem ütve és duplikált üzenet nem küldhető el ezért remélem ez a plusz sor elég lesz, hogy elfogadja a fórum motor. :)))
  • nearo
    hát ha nyers adatot akarsz, akkor nézd meg kinek hány pontja van idén... amúgy meg én sem hiszek benne, hogy massa jobb lenne, csak idén így jött össze
    azt pedig senki ne merje mondani, hogy raikonnen nem peches... lásd: mclarenes időszak. hányszor kellett 10 hellyel hátrébb indulnia a motor miatt? ha kicsit megbízhatóbb a motor, ma valsz nem "csak" 1x vb lenne, meg nem biztos, hogy ferraris...
  • iszakos
    igen vhol rossz irányba mentek el a fejlesztésbe,vagy belátták a reális esélyeket,és a jövő évre koncentrálnak.
  • Kit--Kat
    Na ez a hülyeség amit most írsz. Pls a nevét írd helyesen.
    Minden Raikkon drukker elismeri, hogy idén magához képest gyengébb több okból. De azt írni, hogy túlértékelt vagy Massa van oylan jó ez a hülyeség.
    Akkor támaszd alá, kiváncsian várom, hogy jön ki neked nyers adatokkal, hogy Massa van olyan jó.
  • iszakos
    Nem elöször van baj,ezzel a lámpás nyalókával.
    Tiszta felesleges összeesküvés elméletet gyártani,mert nem ő az első aki ezt elköveti,és nem is az utolsó!
    Persze,ha mondjuk a Rosberg csinálja,akkor elintézik azzal,hogy elhibázta!
  • Istencsászár
    Sose volt... a jövő évre koncentráljanak.
  • bardocz
    Csak mákkal nyerhet most futamot.BMW eléggé maga alatt van mostanság,szerintem pár csapat meg is előzte most teljesítményben.
  • iszakos
    Egyébként meg joggal várják tőle a futam győzelmeket,bár a BMW most közel sincs olyan közel a két él csapathoz,de ettől még nyerhet futamot.
  • bardocz
    Hajrá
  • iszakos
    Ahhoz,hogy megnyerje,ott is kellett,hogy legyen!
    Nem ő az első,és nem is az utolsó akinek mákja volt,hogy nyert!
    Meg hányadik a pontversenyben?3.-ik?Ez is csak mák?
    Én nem istenítem egyik pilótát se,de ez az állitás Kubicára tényleg nem igaz!
  • Istencsászár
    Vagy a "a rendszert kezelő munkatárs hibája".
  • desigo
    Egyébként lehet,hogy valaki meghekkelte a Ferrari szerverét és a legrosszabb pillanatban benyomta a nyalókás lámpa zöldjét egy pillanatra.

Pont jött egy autó is szal nem igazán kellett volna Massát engedni.

Vagy csak elromlott a legrosszabbkor?
    Érdekes véletlen lenne...
  • DlESEL
    kubica egy szar, egyszer nyert egyversenyt mákból ,és azóta elvárják hogy nyerjen, de akkor is csak mákból nyert :PPPP
  • Máté94
    Rossi újra F1-est tesztelne
  • b-type
    Kovalainen?
    számomra egyértelműen óriási csalódás....túl sokan szeretnének abban az autóban ülni ahoz hogy ezt a teljesítményt hozza.
    ..az hogy mennyire van lemaradva Kimi Raikkonen-től az, sajnos, egyáltalán nem mérvadó...Kimi Raikkonen-től Heidfeld 1 azaz egy ponttal van lemaradva.
    Ez azt jelenti hogy mindkét Bmw Kovalainen előtt van...na ez a gáz.
  • BaliBoy
    Ember! Te kiről beszélsz??? Mert tuti nem rólam. Neked is csak azt tudom mondani, hogy olvass vissza, hogy mikor fikáztam én Raikönent! Nem fogsz ilyet találni. Legtöbbször a Massa fikázásotokra szoktam reagálni és akkor is csak annyit, hogy Massa semmivel sem rosszabb mint Raikönen ráadásul adatokkal alátámasztva! (már tavaly is ezt szajkóztam amit Massa be is bizonyított btw) De már ilyen hozzászólást sem fogsz találni jó néhány hónapra visszamenőleg mert már unom x-edikre leírni. Max annyit találhattok, hogy néhányszor leírtam már, hogy Raikönen túl értékelt pilóta. De ez nagyon távol áll a fikázástól. Nem úgy mint ahogy pl te szoktál nyilatkozni Massa-ról..... A kis pösze.... meg hasonlók..... Nézz már magadba!
  • bardocz
    Mindenkinek szurkolok,Kimi-nek már csak azért is,mert Ferrariban ül,de csak a csőlátásúak nem veszik észre,hogy mostanság nem úgy teljesít,ahogy teljesített a foskazal meklárennel.Nem értem miért volt ott neki nagyobb motiváció,amikor azzal az autóval az isten sem nyert volna vb-t,mert a motor egy zsákutca volt.Nameg a futómű is,amint fékezett az ember egy nagyobbat,meg agresszívan használta a kocsit.most meg itt a Ferrari,és a meklárenes teljesítményével már vb lehetne.
  • Christian88
    majd ha egy rossz mozdulatuk lesz kimire,alonsora,massara vagy hamiltonra. akkor az sg népe kiosztja őket is =P
  • BaliBoy
    Akkor addig pssszt... amíg nem tudod bizonyítani az állításod. Már pedig nem fogod tudni mert nem igaz amit állítasz.

Nektek valójában az a bajotok, hogy aki nem rajongja körül Raikönent és nem dicséri agyba főbe az már anti-drukker.
  • a.carkey
    Button már volt. Kubica nem.
  • desigo
    jah eléggé gáz,hogy a fikázás,köpködés a menő nem pedig a szurkolás.
    Legyen szó Kimiről,Alonsoról,Massáról,Hamiltonról...

:/

talán még Kubica és Button aki nem lett szidva :)
  • G_ArchAngel #72470
    Talan mert rohad unalmas, egyhangu, visszataszito a forum temaja?
    Le kellene szallni Raikkonenrol, akkor en sem irok ilyeneket...

Nincs jobb dolgod?
    Baratno?
    Jatek?
    Kerekpar?

Vagy legyen velemenyed, de kicsit szinesebb, osszetettebb, probalj ugy gondolni az F1-re, hogy nincs Kimi...
    Ekkor mar nincs is mondanivalod?
    A tobbiek annyira rohadt tokeletesek?

Vagy akkor mar esetleg gondolkodni kellene?
    Nem megy zsigerbol a fikazas, csak ha Kimi van teriteken?
  • a.carkey
    Valóban, még csak kétszer füstölt el a motorja.
  • a.carkey
    Mi vagyok én? Google search? Vagy SG kereső motor?
  • BaliBoy
    Lássam a hozzászólásaimat...
  • Istencsászár
    Talán mert a Ferrariban nem láttam tőle olyan dolgokat ( csak ritkán ) mint amit a Meklárennél tett? -.-
  • a.carkey
    Ahogy az anti-Kimi drukkerségetek is, különösen akkor, amikor nem ismeritek el.