182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ejnye, ezt nem kellett volna! Egy szimpla "baromarcú" is megtenné! -
De messze van még a következő :( -
Hurrá,egy idióta alreg-.- -
akkor kattints az adatlapomra :P -
ejjnye -
G_ArchAngel #74965 szerintem gyorsan keress egy moderatort es toroltesd... -
te nem tudhatod én mit éreztem akkor -
bocsáss meg , de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kurva anyádnak mutogasd ezt -
Massa nemsokra ment volna a FIA ajándék pontjai nélkül tehát ha Hamilton nem érdemli meg akkor Massa sem. -
Massa is elbukhatta volna, mert szinte ő jött ki utoljára, ha rázendít volna az eső akkor neki lőttek... szerencséje volt, ahogy Haminak is h a végén rázendített. -
Ez Brazília, meg sem lepődök. -
G_ArchAngel #74959 akkor Massa sem... -
mind1, hamilton szvsz nem érdemelte meg
-
Ha nem rohadt volna le a Ferka alatta...
Technikai sportban ha lerohad az autója valakinek, az nem színtiszta pech (vagy mák az ellenfélnek), hanem azt jelenti hogy a csapatodban hibáztak a mérnökök.
A Meki egyszer sem rohadt le Hami alatt az év alatt, ez is hozzájárult ahhoz hogy ő legyen a VB. Mákos volt Hami hogy kiesett előle többször Massa? A fenéket, a Ferrarinál hibáztak többet a mérnökök! Ennyi. -
Nem hősködött, azt tette ami a leglogikusabb volt. Ha csak fél körrel később esik le az eső tudta volna tartani a helyét.
Egyébként ha kiment volna gumit cserélni Hami beelőzte volna, szóval úgyis ő lett volna a VB. -
így van, jött volna ki gumit cserélni és akkor bőven hami mögött ér célba:) -
Fszé kellet hősködnie Glocknak.. -
ja, ez így vicces meg lehetett erre számítani, de persze hülyeség, ha ilyen lefizetősök akkor tavaly is megcsinálták volna.
Timo öcsénk szárazpályás gumesszal nemtudta már befejezni, amúgy ha nem kezd el jobban esni, akkor tuti beér ilyen gumival is. -
egyetértek -
Az hogy szerencsétlen Glock 33 körös elhasznált száraz pályára alkalmatos gumival ugy ment az utolsó körben a szakadó esőben mint ha jégen mászkálna?
Thx Lacco, Gordon! -
Ja már volt, bocs
-
Van benne valami.. -
Ez bolond! -
Hamilton nem érdemelte meg a győzelmet, szarul ment végig..
De Raikkonen odasúgta Massanak hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne félj, kinyírjuk a kis köcsögöt :D
-
Minek egységes motor? A F1 mindig is arról szólt, hogy versenyző és csapat. Kellett egy jó pilóta és egy jó csapat, aki biztosítja a jó technikai hátteret. A verseny sohasem csak a versenypályán dőlt el. Ha behoznák azzal teljesen elveszne az egész F1 varázsa. Szerintem semmi szükség rá, hogy valami DTM versennyé degradálódjon...
Szvsz..... -
Jaja!! ÉN is BSZ Istencsászár!! -
BSZ !!!! -
Abba semmi:D
De amit Massa csinált az normális. Rendes hogy szolt neki. -
Mondjuk az a LOÁL, hogy át kellett öltözniük Ferrari meg Renault mezbe, hogy túléljék a futamot... Ebbe mi a normális?:) -
Egyetértünk. -
Hát mondjuk ezen nem tudom mi a LOÁL.. Szerintem tök normális dolog.. -
Csakhogy az Egységes motorok a BMW-nek, Toyotának, a Hondának és a Renaultnak se jók így szerintem ők is mennének.
Akkor meg nincs miről beszélni.
Vagy neked így is megéri? -
LOÁL -
G_ArchAngel #74937 mondjuk pont ezt a ket csapatot utalom, igy karacsonyra kernem az egyseges motorokat... -
SzocsA #74936 én azt szeretném! ha mindenki esélyes lenne a futamgyőzelemre!
a következő évben minden futam esős lenne jó lenne!
más megoldás úgysincs erre csak ez lehetséges!
más a közös motorbeszállítóról! ha az lesz fagy ezt behozza a FIA! akkor kiszáll a ferrari! nos ez így már el van vetve! mivel a forma 1 ferarri sé maclaren nélkül nem jól nézne ki! -
G_ArchAngel #74935 ha 4-gyel, akkor meg ismet ugyanez az eredmeny...
ha ez elso korben intik le, akkor izgulni sem kellett volna...
ha Kinaban vege van a szezonnak, akkor a gyengebb szivuek most is elnek... -
SzocsA #74934 szar lehetett nekik!
de már nem nézték a végét! nem várták meg a befutót!
ha 1 körrel előbb intik le! őkeT!·· -
G_ArchAngel #74933
sry, ha volt... -
ASD:ADsASD
-