182274
  • Brezoli
    :D
  • autoszimulator
    eh :)

• a.carkey
    Ilyet itt nem írt senki.
  • Mardel
    Az a vicces, hogy elolvasva mintha teljesen más futamokat nézett volna ebben az évben.

Kb. olyan vérfanboy mint aki azt írta a Belga nagydíj után, hogy Kimi Hamilton hibájából esett ki, mert gyorsabb vezetésre sarkallta az esős időben.
  • BaLeeX
    Aztaqrva!!!
    Hol vetted a Ferraris szemellenződet??

Nekem is kell egy ilyen, van Mclarenesben is?

Szerintem politikusként sokra vihetnéd.
  • G_ArchAngel #74925
    roluk nem olvastam semmit, igy passz...
  • Magic Boy
    Hidd el én is nagyon örülnék, ha jövőre versenyképes lenne a Renault, mert akkor izgalmasabbak lennének a futamok.
  • SzocsA
    képzeld jövőre jó lesz a renault te szerinted most hányadik lett és hogyan nyert két futamot!
    kovát csak mondtam mert ő is reklamál ! és belviszály lesz náluk mint alonsóval!
  • Firerock
    csatlakozom
    hbd
  • Kit--Kat
    Komolyan kérdeztem, nem tudtok 1 oldalt ahol fenn vannak a futamok?

Valójában ez már 1 éve megfogalmazódott bennem, hogy megszeretném szerezni, de kellett 1 év, hogy tettek is kövessék.
  • Istencsászár
    Ez közrejátszhat valóban, de ettől még kell autót építeni, KRESZtől nem fog megjavulni a kocsi többi paramétere.
  • vass17
    Szerintem mind2-t érdemes lenne eltenni, nem hiszem, hogy sűrűn lesz még ilyen:llDDD
  • a.carkey
    :)
  • zsutyesz
    és a Renault hogy halad?
  • G_ArchAngel #74916
    a KERS fejlesztessel a McLaren-nek es Ferrari-nak gondjai vannak, mig a Honda, Toyota, BMW nagyon jol halad...
  • Magic Boy
    Ezt meg mikor álmodtad?

Kova még kiegészítő embernek is gyenge.
    Alonso versenyképes, ha kap egy autót a segge alá (nem valószínű) és ez Kubicára is igaz.
    A Ferrarinál jelenleg nincs senki aki rendet csináljon, ha ez megoldják lemosnak bárkit a pályáról, ha viszont nem...
    Hamilton ügyes srác és nagy pilóta lehet éppen ezért az egyik bajnokesélyes, de Schumi csúcsát meg se fogja szerintem közelíteni.
  • Norbi1990
    Toro Rosso...
    Hátha jövöre Bourdais VB lesz
  • SzocsA
    ferrari baszta le massának vagy kiminek ha egész évben nem csinálnak semmilyen hibát 3 vagy 4 futammal a vége előtt bajnok lehetett volna massa!

meglátszik hogy nincs ott RB és JT!
  • zsutyesz
    legszebb öröm a káröröm? :D
  • Istencsászár
    Az első két "tanuló" évévből kiindulva jövőre csak jobb lehet:) szóval ugyan annyi eséllyel indul mint bárki más, persze ehhez jó autó is kell, ami ki tudja h kinek lesz meg? A rönó kakukktojás, nem biztos... BMW is kidurrant az év 2. félben, egyedik a Ferrari és a McLaren az akik naggyából folyamtosan hozzák azt a bizonyos szintet.

De én csak örülnék neki higy ha ezek a remek pilóták egymást nyüstölnék jövőre.
  • Kit--Kat
    Valaki tud 1 oldalt ahonnan le kaphatnánm a tavalyi barzil futamot???
    Az fincsi volt
  • SzocsA
    jövőre semmi esélye sincs ott lesz alonso vagy kimi vagy massa még kova is vagy kubica még a 6. hely sem lesz az övé!
  • Istencsászár
    Thx!
  • Kit--Kat
    Jó asszem értem mire gondolsz.

Boldog Születésnapot!
  • ProGabe #74906
    volt már?

10 éve fogadott Hamiltonra, 40 milliót vitt

nem semmi
  • G_ArchAngel #74905
    HBD!
  • b-type
    Ez ettől a megfogalmazástól lehet minden kor bajnoka is..
    ...ha jól tudom tett hasonlót más is a VB cím érdekében, aztán valhogy összeautózott 7 világbajnoki címet.

Az 'alattomos'-t az olyan, hogy akár Massa-ra is rá lehet akasztani Hamilton kilökéséért...hiszen a bajnoki cím két résztvevőjéről volt szó.

répaság az egész...hülyeség, megnyerte mert meg tudta nyerni...bóklászhatott volna ő is sok futamon, de általában mindig csinált valamit..hülyeségeket is, de azt nem lehet mondani, hogy nem akarta ezt a VB-t, güzült érte ahogy kell. Benne van a hiba ha teper, meg akar.
  • HUmanHunter
    ja, béeszen ;)
  • madmanic
    Hát már ne haragud, de teljesen fogalmatlan vagy!

Olvass már utána, hogy tavaly hogy is hívták azt az embert aki kilopta a fiat dokumentumait! És kinek az alkalmazásában állt??

Ne írkálj már ekkora ökörséget hogy a ferrari szerepe fel sem merült!!

Istenem... Kellett számítógép lipótra..
  • Istencsászár
    Köszi!
  • zsutyesz
    amúgy heppi börzdéj! :)
  • Istencsászár
    Nem kell hátsó dolgokat beleszőni...

• zsutyesz
    még szerencse, h nem mind ilyen.
  • Kit--Kat
    Neked biztos.
  • Istencsászár
    A versenyző tökéletes definíciója.
  • passatgt
    Liberation:
    "Íme, korunk bajnoka: önző, öntörvényű, időnként alattomos, és mindenre kész a célja eléréséért."

:D
  • Máté94
    Mert?
  • Mardel
    egyébként alonso-t is rühellem, nem csak hamilton mind2 nagyképű tróger

Ilyen ez a popszakma. De engem rohadtul nem érdekel, hogy ki mit csinál irl, csak az, hogy jó pilóta, de Forma 1 is erről szól, vagy legalábbis erről kéne szólni, hogy a teljesítményt díjazzák ne azt, hogy ki a legszimpibb vagy kinek van jobb bnője.
  • Depridol
    szerintem te is vágod a botrányaz új mekláren végülis ferrari fejlesztés volt... ki kellett volna zárni őket a 2008as f1-ből...
  • Minstrel
    amikor feltette száraz gumikat akkor csúszkált ő is