182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:D -
eh :)
-
Ilyet itt nem írt senki. -
Az a vicces, hogy elolvasva mintha teljesen más futamokat nézett volna ebben az évben.
Kb. olyan vérfanboy mint aki azt írta a Belga nagydíj után, hogy Kimi Hamilton hibájából esett ki, mert gyorsabb vezetésre sarkallta az esős időben. -
Aztaqrva!!!
Hol vetted a Ferraris szemellenződet??
Nekem is kell egy ilyen, van Mclarenesben is?
Szerintem politikusként sokra vihetnéd.
-
G_ArchAngel #74925 roluk nem olvastam semmit, igy passz... -
Hidd el én is nagyon örülnék, ha jövőre versenyképes lenne a Renault, mert akkor izgalmasabbak lennének a futamok. -
SzocsA #74923 képzeld jövőre jó lesz a renault te szerinted most hányadik lett és hogyan nyert két futamot!
kovát csak mondtam mert ő is reklamál ! és belviszály lesz náluk mint alonsóval! -
csatlakozom
hbd -
Komolyan kérdeztem, nem tudtok 1 oldalt ahol fenn vannak a futamok?
Valójában ez már 1 éve megfogalmazódott bennem, hogy megszeretném szerezni, de kellett 1 év, hogy tettek is kövessék.
-
Ez közrejátszhat valóban, de ettől még kell autót építeni, KRESZtől nem fog megjavulni a kocsi többi paramétere. -
vass17 #74919 Szerintem mind2-t érdemes lenne eltenni, nem hiszem, hogy sűrűn lesz még ilyen:llDDD -
:) -
és a Renault hogy halad?
-
G_ArchAngel #74916 a KERS fejlesztessel a McLaren-nek es Ferrari-nak gondjai vannak, mig a Honda, Toyota, BMW nagyon jol halad... -
Ezt meg mikor álmodtad? 
Kova még kiegészítő embernek is gyenge.
Alonso versenyképes, ha kap egy autót a segge alá (nem valószínű) és ez Kubicára is igaz.
A Ferrarinál jelenleg nincs senki aki rendet csináljon, ha ez megoldják lemosnak bárkit a pályáról, ha viszont nem...
Hamilton ügyes srác és nagy pilóta lehet éppen ezért az egyik bajnokesélyes, de Schumi csúcsát meg se fogja szerintem közelíteni. -
Toro Rosso...
Hátha jövöre Bourdais VB lesz
-
SzocsA #74913 ferrari baszta le massának vagy kiminek ha egész évben nem csinálnak semmilyen hibát 3 vagy 4 futammal a vége előtt bajnok lehetett volna massa!
meglátszik hogy nincs ott RB és JT! -
legszebb öröm a káröröm? :D -
Az első két "tanuló" évévből kiindulva jövőre csak jobb lehet:) szóval ugyan annyi eséllyel indul mint bárki más, persze ehhez jó autó is kell, ami ki tudja h kinek lesz meg? A rönó kakukktojás, nem biztos... BMW is kidurrant az év 2. félben, egyedik a Ferrari és a McLaren az akik naggyából folyamtosan hozzák azt a bizonyos szintet.
De én csak örülnék neki higy ha ezek a remek pilóták egymást nyüstölnék jövőre. -
Valaki tud 1 oldalt ahonnan le kaphatnánm a tavalyi barzil futamot???
Az fincsi volt
-
SzocsA #74909 jövőre semmi esélye sincs ott lesz alonso vagy kimi vagy massa még kova is vagy kubica még a 6. hely sem lesz az övé!
-
Thx! -
Jó asszem értem mire gondolsz.
Boldog Születésnapot! -
volt már?
10 éve fogadott Hamiltonra, 40 milliót vitt
nem semmi -
G_ArchAngel #74905 HBD! 
-
Ez ettől a megfogalmazástól lehet minden kor bajnoka is..
...ha jól tudom tett hasonlót más is a VB cím érdekében, aztán valhogy összeautózott 7 világbajnoki címet.
Az 'alattomos'-t az olyan, hogy akár Massa-ra is rá lehet akasztani Hamilton kilökéséért...hiszen a bajnoki cím két résztvevőjéről volt szó.
répaság az egész...hülyeség, megnyerte mert meg tudta nyerni...bóklászhatott volna ő is sok futamon, de általában mindig csinált valamit..hülyeségeket is, de azt nem lehet mondani, hogy nem akarta ezt a VB-t, güzült érte ahogy kell. Benne van a hiba ha teper, meg akar. -
HUmanHunter #74903 ja, béeszen ;) -
madmanic #74902 Hát már ne haragud, de teljesen fogalmatlan vagy!
Olvass már utána, hogy tavaly hogy is hívták azt az embert aki kilopta a fiat dokumentumait! És kinek az alkalmazásában állt??
Ne írkálj már ekkora ökörséget hogy a ferrari szerepe fel sem merült!!
Istenem... Kellett számítógép lipótra.. -
Köszi! -
amúgy heppi börzdéj! :) -
Nem kell hátsó dolgokat beleszőni...
-
még szerencse, h nem mind ilyen. -
Neked biztos. -
A versenyző tökéletes definíciója. -
Liberation:
"Íme, korunk bajnoka: önző, öntörvényű, időnként alattomos, és mindenre kész a célja eléréséért."
:D -
Mert?
-
egyébként alonso-t is rühellem, nem csak hamilton mind2 nagyképű tróger
Ilyen ez a popszakma. De engem rohadtul nem érdekel, hogy ki mit csinál irl, csak az, hogy jó pilóta, de Forma 1 is erről szól, vagy legalábbis erről kéne szólni, hogy a teljesítményt díjazzák ne azt, hogy ki a legszimpibb vagy kinek van jobb bnője. -
szerintem te is vágod a botrányaz új mekláren végülis ferrari fejlesztés volt... ki kellett volna zárni őket a 2008as f1-ből... -
amikor feltette száraz gumikat akkor csúszkált ő is