FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Milye nincs Hamiltonnak? tavaly netán láttad e ki nyerte ott a Gp2 versenyt?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Az fog nyeri aki jól állíta be az autót, az fog nyeri aki jól fogja a gumikat használni, az fog nyerni akinek nem áll le a kocsi, az fog nyerni aki nem csapja oda, az fog nyerni akit nem zavar meg a lehetséges Safety Car... 50% hogy Hamilton fog, 50% hogy Alonso fog, 50% hogy Massa fog, 50% hogy Kimi fog, 25% hogy Heifled fog, 25% hogy Kubica fog, 25% hogy Coulthard fog, 25% hogy Webber fog, sansza van Trullinak is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
nincs annyi tapasztalata csak elõzõ 2 évben a kisebb kategóriában nyert ott 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Én azt mondom, hogy 80%, hogy Kimi fog gyõzni.
Tavaly is nyerni tudott volna, ha nem fõ meg a motor, mert jó boxtaktikája volt, tavalyelõtt meg simán nyert.

Ez az a pálya, ahol legkevésbé számít az autó.

Hamilton az érdekes lehet. Egyrészt tehetsége az van sok, ami elõny Monacoban, de tapasztalata nincs annyi, mint a többieknek, ami meg hátrány.

Szóval ezért Kimi, mert neki tehetsége, és tapasztalata is nagyon sok van.
passatgt
utóbbi idõben elég kevés falnak csapás volt emlékeim szerint, de lehet hogy tévedek😊

Sztem Monacoban bármi lehet, felhívnám a figyelmet Coulthardra mert itt jól szokott menni, de még sztem Trulli is beleszólhat ha megy a kocsi. De Forza Ferrari 😊

Forza Milan! Forza Ferrari!

HUNtalicska93
én meg úgy bevagyjok beasz a mint a gerely,ittunk merlot,császárkörtét,és egy kis boroskólát,rtehhgát mevagyunk baznba mint ag greljy ,kuvra nagy vtolt

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Punker
én rajta vagyok sokat lassultam, találtunk 1 jó kis kocsmát ahol csak minõségi bort tartanak ami ugye nem 2 forint, úgy hogy a tegnap esti póker party alatt is csak 1 pohár fehér ment le 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem esélylatolgatással még ráérünk. Szvsz elég ha az idõmérõ után. Úgyis ott van még a rajt, az elég gépigényes szokott lenni(most,hogy van pár ifjú titán). Meg menetközben is jópáran felmásznak a palánkra.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

csak utánad😊

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
lol gyerekek álljunk le az ivással 😊

leoon
örülnék neki ha így lenne, de sztem sajna nem csúsznak annyira a többiek raikonnen után. de végülis ez monaco...

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Nick 1.
Raikkonen 2.
Massa out
Alonso out
Hamilton out

így pedig 5 ponton belül 5 pilóta😊

Count Adyn
Raikkonen 1.
Massa 4.
Alonso 5.
Hamilton 7.

esetén 4 es egyenlõség lenne, ki tudja Monacoban bármi megtörténhet...😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Na-na. Daytona-nak és Bristol-nak nagyobb a neve mint Melbourne-nek.
Nem hinném, hogy megérné ez az átállás az éjszakaira. Jöjjenek az új Thilke féle pályák akár nappal akár éjszaka. Hadd szokja a nép(meg a pilóták) 😊))

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

b-type
én is szivesen megnézném, csak az okkal és a folyamattal van problémám. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

egy éjszakai versenyt mondjuk szívesen néznék 😊 NASCAR futamokra is kimennek este, van neki feelingje

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

b-type
azért ez mekkora..<#gonosz3>
Egy röhej.
Itt van az hogy mennyire leszrják hogy mennyi ember megy ki a futamra.
Sokszázmillió ember vs. 100ezer ember.
Csak éppen az a százezer ember kint van a futamon, számukra ez fontos, és ebben élnek.
Míg a másik százmillió lusta felkelni élõben megnézni..egy vicc.
De hát reklámértéke a lusta százmillióknak van.

..tudom hogy sokan vannak akik a tévé elõtt is élõben nézik bármikor kezdõdik (én is ilyen vagyok), de egy kalap alá vagyunk véve, szal tök mindegy.
Lehet hogy nem ennyire sarkos persze, de mindenképpen egy folyamat része.
Most így a hétvégi MotoGp-s csapatás után különösképpen berágató, mert bár izgalmas-fordulatos...megmittoménmilyen volt, de aki slick gumival próbál a lehetõ leggyorsabb versenytempót menni vizes pályán, majd ha már elegen estek el, és nem tartozik közéjük, akkor lehet beinalni a pit-be és ráülni egy olyan motorra amirõl fogalma sincs, mert a mérnökökkel egy szót nem beszélt, 6 fokban zuhogó esõben nem felvenni a nylon takaróruhát hanem húzni a gázt kifelé.
Mindezt azért mert a régi szabály szerint elõfordult 15perc csúszás a mûsorban ha száraz versenyre leesett az esõ.
...mert tegyük biztonságosabbá a sportot..aham.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Talán a Spiderman3-t😊
A Lucasart's-nak az évfordulón van valamilyen filmbemutatója?

Istencsászár
Red Bull fog valamit reklámozni Monacoba?😊

Kit--Kat
Ez ALAP.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

INeedspeed
Te van benne valami!Láttátok már a schumis Fiat reklámot?itt

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

b-type
Na ez az, -ha jól tudomra- mit lehet mondani?
Sztem nem feltétlen, hisz a Fiat-nak semmilyen érdeme nincs abban hogy a Ferrari olyan amilyen az F1-ben, de még akár a sportkocsigyártásban sem.
Az is halványan fogható meg az hogy a Fiat ott van a háttérben, valszeg azért nyomták ki hogy az embléma ott legyen az autó orrán.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ha jól tudom, akkor a Ferrari marketingbevételeibõl jut a FIAT-nak is...

Count Adyn
Na azt nemtm mi lesz benne, nekem még új😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

599GTB gyártása? mert az volt már párszor, de érdemes megnézni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Count Adyn
Amugy ma este 8 tól a National Geographic-on a Ferrari gyárról lesz valami mûsor😊

b-type
Nem néztem most utána, így nem tudom hogy mi a helyzet a Fiat-tal...de utána lehet gondolom.
A Ferka büdzséje is olyan dolog hogy én is úgy tudom, hogy a Ferrari F1-s költségvetése az csak a Ferrari döntési köre.
De azt nehéz lenne kikezdeni, vagy éppen alátámasztani hogy a Fiat milyen módon milyen pénzeket csoportosít...gyakorlatilag képtelenség.
Viszont a csapatok F1-s költségvetési adatai azok elérhetõek, így inkább visszakövetkeztetek. 😊
Amennyiben a Fiat úgy dönt hogy neki szívás a Ferrari, úgy biztos vagyok benne hogy többen szivesen kivásárolnák.

úgy tudom a FIAT jelenleg jól áll, bejött a Grande Punto és az ezt a designt követõ Bravo/Brava is jól indult a kereskedõknél...

OK most nem bonyolódok bele. Ahogy írtad olyan szép ördögi kört lehetne kihozni, hogy a végén megbánnám, hogy leírtam😊. Arra gondoltam az elõbb a Ferrari & FIAT költségvetéssel, hogy az F1-s fejlesztéseik elég komoly pénzösszegbe kerültek.
OK az más lapra tartozik az autóeladás és más egyébb amit nem lehet konkrtétan az F1-re hárítani.

b-type
A FIAT megszívta??
Akkor most kevesebb a Ferka költségvetése?..illetve akkor év közben visszafogták a költségvetést?
Esetleg a következõ évi költségvetést?
Mert logikus lépésnek tünne, ha az anyavállalat 'megszívta'.
Az mellett nem érvelhetek hogy a Fiat nem pénzel bele esetleg a Ferka F1 dolgaiba,..mert honnan is tudnám és ez alapon hogyan is lehetne érvelni mellette vagy ellene.
De ha egy cég megszívja, akkor következtetni lehet egy megnyírbált költségvetésre,..vagy ha nem akkor egy bevételnövekedésre vhonnan.
Általában ha egy cég megszívja és direkt úgy marad, akkor az az ága ami viszi a pénzt, és folyamatosan igényli is a pénzt, szal az még véletlenül sem marad az élcsoportban, igazol élversenyzõt nagy pénzekért...stb.

Tehát közvetlen érvet nem lehet ellene hozni, de nem klappol be hogy a Fiat megszívta volna, a Ferka fejlesztései miatt.
A Fiat szívta már meg párszor a múltban, és lehet hogy szív manapság is, de annak teljesen más okai voltak.

Lehet több éve folyamatosan élvonalbeli költségvetést hozni, és manapság a világ legnagyobb autógyárának is lenni..pont van rá egy példa. 😊

Count Adyn
a 2 közt kéne találni valami középutat😄
Még mindig azt látom a legértelmesebbnek, ha a pole ért és a leggyorsabb körért is kapnak 1 pontot. De majd jól kitalálják jövõre, és minden szép lesz. Vagy nem.

Shiwo
nahigen...épp ezért eldönthetnék, hogy most ki legyen a bajnok..aki fixen jól teljesít, vagy aki hullámzóan hol nyer, hol nem..

illetve ennyi erõvel használhatnának 2 különbözõ pontozást..az egyik a pilóták versenyére vonatkozna, a másik a konstruktörökére, és akkor külön lehet variálni a pontokkal, hogy ki mennyit kap..vagy akár a versenyzõknek pont se kéne, csak azt néznék, hogy hányszor lett elsõ...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Akkor lehet, hogy rosszul értelmeztem a 2002-05 közti kapcsolatukat.

Kit--Kat
A Fiatnak azon kvíül, hogy a tulajdonát képezi a Ferrari, semmi köze hozzá. A Ferrari maga teremti meg a saját anyagi hátterét, és abból pénzeli a csapatot is.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

"túl jók visszafogásával valamilyen módon"
A Ferrari-t is részben ezért fogták vissza ami a következõ szezon elején meg is látszott. Csak mellette volt az is, hogy amíg a Ferkát agyonfejlesztették addig a FIAT is megszívta anyagilag. Így nem volt csoda, hogy a kiscsapatok ennyire rosszul szerepeltek pilótában és technikában is.
Akkor van egyfajta esély a mostani reform próbálkozásokban is, hogy megpróbálják megint érdekesebbé tenni a királyt.

INeedspeed
nekem a 2004-es autók fizikája tetszett a legjobban akkor volt igazán a csúcson a dolog!

Jártam a pokolban és voltam a mennyben,és volt hol szerettem, és volt hol szerettek is,a mennyben sirtam a pokolban nevettem igy senki nem itélkezhet felettem..

Igen, ez így leírva tényleg problémásnak hangzik, de emlékeim szerint a régi pontrendszerben sem volt több elõzés.
Egyébként ,ha könnyebb lenne elõzni, szerintem biztos megtennék a pilóták, hisz versenyzõk, ezért kéne támogatni az ilyen tecnológiák bevezetését, amelyek megkönnyítik ezt vagy pl pályákat is ennek megfelõlen átépíteni.
Jelenleg tényleg elég kockázatos, az ideális ívrõl lekerülve egybõl a pálya piszkos részére kerül a versenyzõ, és pl. szélárnyékba sem érdemes f 1 es autóval "utazni"

Istencsászár
Ezt nem a pontrendszerrel kell megoldani, hanem variálásokkal, a versenyt illetõen, illetve a túl jók visszafogásával valamilyen módon. Egyéb kategóriáka számtalan jó 5let mûködik amitõl jók a versenyek... ide is az kell.

Count Adyn
Nemtudom, én jobban élvezném ha harcolnának az elsõ helyért, kockáztatva a kiesést akár, mint ami most megy, menjük biztosra, nem kell elõzni, fõ a ponteszerzés..

csak úgy kell tekinteni mintha az egész vb egy futam lenne és közben nem lehet lazsálni... szerintem tökéletes a jelenlegi pontrendszer, az nyer aki legjobban telejsít egy évben nem csak néha néha beugrik az elsõ helyre

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

b-type
Ez sztem összetettebb, azt lehet hogy kapjon pontokat az aki a legtöbb futamgyõzelmet szerezte, de csak a gyõzelem az húzos.
Nagyon kihelyezett lenne szvsz az elsõ számú versneyzõ és a második számú versenyzõ szituja.
Szvsz egy az egybe beáldoznák az egyik pilótát.

Count Adyn
A problémát úgy nézd, hogy ha valaki nyer 13 versenyt és 4-en kiesik, az ellenfele mindig második 17 versenyen át, akkor a 13x os futamgyõztes elvesztette a VB-t...

Count Adyn
Régen azon ment a nyígás hogy MS már az év eflénél megnyeri a VB-t, ezért találták ki a mosani pontozást😄

Shiwo
...az nyerjen, aki a legtöbb futamot nyeri...

hmm.. az jó.. valaki nyer mondjuk hatot, és az összes többin kiesik..másvalaki nyer ötöt, és az összes többin második.. a többi gyõzelem megoszlik a maradék versenyzõ között... akkor ki érdemli meg jobban a bajnoki címet ? ha meg sokkal több pontot kap az elsõ, akkor meg azon lesz a nyigás, mint régen, hogy valaki nyer 4-5 futamot, és úgy otthagyja a többieket, mint a huzat..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fontos az is ,hogy ki nyer, de gondolj bele egy rally versenyen milyen lenne nah jó akko a Forma 1 -ben, csak ilyes süvítõ, sipolós hangot hallanál, fõleg ha diesel lesz és turbós. A hang hozzá tartozik az autóhoz, ugyanúgy mint pl az utcai motorokhoz vagy a H-D-hoz.

Elmentem Letenyére de ott 6 óráig nem mentek ki, sztem meg nem is Rédicsnél, de errõl lekéstem úhygogy mindegy.

Istencsászár
<#zavart2><#zavart2>... remélhetõleg lassan nyugdíjba vonulnak, de ha ettõl látványos és izgalmas lesz az F1 hát csinálják, enél csak jobb lehet mint ami most van.

INeedspeed
Mosley ha nem hal meg addig a forma 1 egy nagy darab kaka lesz^szerintem meg kéne öletni vagy vami mert ez nem normális!

Punker
Mosley addig remélhetõleg megpusztul 😊

jó lenen ez a bio dolog, de ne lefelé szabályozzák már a fenébe is hozzanak ki belõle 900-950 pacit 😊