182274
  • examinee
    Nyugi az ilyenek nem tudnak magukkal mit kezdeni az életbe, és 8 általánosuk van.
    Ésszel kell felfogni a dolgokat, nem érzelmileg.
    Én nem szeretem se Massát se Hamiltont, a ferrárit Schumi miatt, de Kimis vagyok és ezáltal kicsit talán Ferráris.
    Egyértelműen Hamilton érdemelte meg a VB-t sokkal többet mutatott mint Massa aki sokszor rajt,cél győzelmet aratott csak. Ha hátrébbről indult semmit nm tudott általában kezdeni.
    Kubica nem megy el lehet Vettel nem előzi meg, Glocknak meg olyan volt 33 kör után a kereke mintha ott se lett volna... de biztos bunda...:) lol
    Komolyan mondom, gondolkozzatok már el a dolgokan ne csak azt lássátok magatok előtt hogy MASSA meg FERRÁRI meg HAMILTON. Ésszel kéne érvelni nem érzelmekkel - így sehova nem juttok majd az életbe.
    Jah és Trullit mértnem büntették még?? Mellesleg én Hamilton büntetéseit jogonak tartottam, de akkor most Trullit is meg kelett volna. Kubica meg amit lemüvelt, nem volt épp sportszerű.
    Szval ezeken kéne elgondolkodni és az egészet látni, nem csak azt hogy Glock tuti bundázott és direkt csinálta...gg
  • Brezoli
    Én csak annyit mondtam, hogy kicsit beljebb húzodhatot volna, abból nem lett volna még gáz.
  • Marki
    Csakhogy a tűzzel játszás előbb történt, ha megnézed.

Én sem értem, miért van az, hogy a Ferkások nyugodtan provokálhatnak, nincs semmi következménye. Bezzeg ha fordítva...

Tavaly jöttek azzal a hülyeséggel, hogy a McLaren egy ezüst Ferrari. Én ekkor visszaírtam, hogy ez nem igaz, mivel az FIA nem talált szabálytalanságokat, mellesleg miért megbízhatóbb az ezüst Ferrari, mint a piros?

Erre megkaptam, hogy ne kötekedjek (nem azt tettem!), és hogy nem csodálkoznának, ha ENGEM bannolnának ki.

Ekkor fogadtam meg, hogy nem írok ide többet. De ami sok, az sok. Minden normális helyen bünti jár egy olyan káromkodásért, amit ő kapott. Arról nem is beszélve, hogy a provokálás nem tőle indult, előtte talán ketten tették ki a Glockos képet.

Kettős mérce rulez
  • ShaiHulud
    remelem tudod mi lett volna a vege, ha glock nekiall jatszani a janit a "slick" gumival a vizes aszfalton.
  • Brezoli
    Én nem azt mondtam, hogy nem lehet komolyan venni, amit mond csak arra céloztam nagy nyilatkozat után, semmi tett.
    Glock kieséséről senki nem beszélt.
    Lehet, hogy nyert egy pozíciót, de még kettőt nyerhetett volna és sem szabadna figyelmen kívül hagyni.
  • b-type
    Milyen jó alkalom??!
    Miért nem lehet komolyan venni amit egy versenyző mond? Küszködött hogy pályán tartsa az autóját, ha nem kanyarbemenetnél megy neki el Hamilton, akkor kigyorson...mivel Glock gumija nem fog betapadni.
    Az egyetlent csinálta amit lehetett, kepesztett a legjobb helyezésért...érthető hogy a Ferrari drukkerek szivesen felhasználnák akár még kiesése árán is, hogy Massa VB lehessen, de Glock is a saját versenyét futotta.
    Egyébként ezzel a húzással hozott egy pozíciót, szal megérte kint maradni és kockáztatni.
  • Count Adyn
    Na azt én se értettem mit akart ott Kubica. A 30 kört futott száraz gumi meg esőben olyan, mint szappanozott hal egy vödör takonyban úgymond:)
  • Mardel
    Egyébként meg kár Glockon kiakadni, mert bejön kereket cserélni, és ugyanúgy Hamilton az 5. még ha Vettel le is előzi.
    Inkább azon agyaltatok volna, hogy a lekörözött Kubica ugyan miért előzgeti vissza azt aki lekörözte? Ugyanis Vettel is épp akor körözte volna le Kubicat, neki el kellett volna engedni, hogy ne legyen feltartás, Kubica megelőzi Hamiltont, Hamilton már nemtud lezárni, ezért Vettel is befért.
  • BaliBoy
    Szóval nem mondtam, hogy ugyanaz. Csak annyit, hogy aki a tűzzel játszik ne csodálkozzon ha megégeti magát.
    Én is csak hasonló örömöket tudok neked kívánni.
  • G_ArchAngel #75001
    Reszemrol befejeztem, de tudod mit, igazad van...

Egy gonosz szurkalodas es az anyam lek*rvazasa ugyanaz, legalabbis egy korlatolt, voros koddel boritott Ferraris elmejeben...
    Csak gratulalni tudok es tovabbi hasonlo sikereket kivanok az eletedben...
  • Mardel
    Pontosítok ott már esett az eső mindenkin intermediate eső gumi volt, de amikor elkezdett jobban esni, akkor Barichello kijött extrém eső gumiért. Viszont észrevehetően lassultak a többiek.
  • BaliBoy
    Jah értem. Ha smiley-t teszünk mondandónk végére akkor bármit leírhatunk.... ez igen.

Egyszer mikor írtam valakinek, hogy menjen el orvoshoz te voltál a legelső aki nekem támadt, hogy miért küldök embereket orvoshoz.....

Ezt nem tudom kinek szántad, de ha nekem akkor buktad.
  • Mardel
    Nemtudott rajta mit védeni, Toyota azt nyilatkozta, hogy Trulli autójával is gondok voltak, ő is sok mpet veszített.

Az idén meg Barichello vagy 10 ember melett ment el eső gumival, mikor elkezdett esni,a többiek ott szerencsétlenkedtek a száraz pályára való gumikkal. Azért ezt sem lényeges kihagyni, és nem csak azt nézni, hogy hát de mennyire lelassúlt.
  • G_ArchAngel #74997
    Amugy meg nem csak idonkent kellene benezni ide, mert aki rendszeres latogatoja a topicnak, tudja, hogy Raikkonen-fan vagyok, de nem kedvelem a FIAT-ot es a digokat...

En legalabb nem valtogatom idenyenkent a kedvencemet...
  • G_ArchAngel #74996
    segitek: ":-)))" vs. "k*rva (nincs smiley)"

ha szamodra igy sem vilagos, akkor tenyleg menj el szemeszhez, hatha leszedik a voros halyogot...
  • BaliBoy
    "en egyiket sem kedvelem, de legszebb orom a karorom, s Ferrari szurkolobol tobb van, ezert azt szeretnem, hogy a tobbseg sirjon/szenvedjen/szitkozodjon a vegen:-)))"

"ha embereket provokaltam volna, akkor emberkent reagalnak - itt ennek nyomat sem lattam..." - egy tükröt neked is szívesen veszek Karácsonyra

Emberileg te sem vagy jobb. Ezt már a futam előtt bebizonyítottad. Utána meg jössz erkölcsőszködni. Sajnállak az értékrended miatt.
    BTW Én is megsértődhetnék mert azáltal, hogy megkérdőjelezed a neveltetésem, burkoltan a szüleimet szidod.
  • G_ArchAngel #74994
    igen, Kubica csak 4. lett...
  • MaSzKa

Heidfeld egyébként idén mind a 18 futamon meglátta a kockás zászlót, a német versenyző zsinórban 28. futamán ért célba. Mindemellett a BMW Sauber elmondhatja magáról azt is, hogy a modernkori Forma-1-ben egy szezon alatt a legtöbb kilométert tette meg, a hinwili gárda összesen 10773 kilométert volt versenyben. Az ezt összesítő listát egyébként a Cooper csapat vezeti, amely 20496 kilométerrel tartja a rekordot 1960-ból. Akkoriban azonban egy gyártó kettőnél több autóval is indulhatott.

BMW a legmegbízhatóbb :D
  • Brezoli
    Szerintem Kimi lett a 3., a több futamgyőzelme miatt.
  • MaSzKa
    1. Lewis Hamilton 98 p
    2. Felipe Massa 97 p
    3. Robert Kubica 75 p
    4. Kimi Raikkönen 75 p
    5. Fernando Alonso 61 p
    6. Nick Heidfeld 60 p
    7. Heikki Kovalainen 51 p
    8. Sebastian Vettel 35 p
    9. Jarno Trulli 30 p
    10. Timo Glock 22 p
  • Brezoli
    Az olasz nagydíj után Glock azt mondta, hogy ha lesz lehetősége, akkor visszvág Hamiltonnak a kiszorításért. Hát szerintem itt lett volna a jó alkalom.
  • G_ArchAngel #74989
    Egy ideig megprobaltam semleges maradni, de kicsit kiakadtam az indokalatlan antiGlock-ozas es rasszista megnyilvanulasok miatt...

van egy-ket szinesboru ismerosom, akik kozott sok, lenyegesen jobb ember van, mint otthon egy-ket fajmagyar, igy marhara erzekeny vagyok a rasszista temakra...
  • MaSzKa
    pár videót letöröltek innen a youtuveről

• Brezoli
    18mp-et vesztett az utolsó körben, ez 1 kicsit sok, mert akkora eső azért nem volt.
  • Count Adyn
    Pontosan, az egyik valóság: azon röhög valaki, hogy épp átélik a legszarabb érzés amit átélhet egy sportember, a másik meg egy hülyeség aminek semmi valóságalapja nyilvánvalóan, egy nagyon halványka poén.
    Ne haragudj, ne várd hogy ehhez bárki jópofát vágjon, bár anyukádnak ehhez tényleg semmi köze:) Egyébként meg emlékszem én hogy nemrég te is tapsoltál a vörösök sikereinek, ahhoz képest most érdekesen állsz a témához. Szíved joga, csak hát érted:)
  • G_ArchAngel #74985
    4-en mentek el mellette, de a Ferrarisok csak Hamiltont lattak - egyszeruen annyira vizes volt a palya, hogy alig tudta tartani az autot...
    Azert vicces, hogy sem Massa, sem a Ferrari csapat nem talalt kivetnivalot Glock utolso kanyarjaiban - de erre jonnek az SG szaGertoi...
  • Brezoli
    Azért az elgondolkodtató, hogy Glock (a rossz gumiválasztás ellenére) miért nem próbálta megvédeni a pozicióját a cél előtt két kanyarral. Úgy viselkedett, mintha éppen körözték volna le.
  • Mardel
    Jó hogy nem közösítik már ki a fórumot a Ferrari fanok maguknak, betette mert úgy gondolt itt a helye, ahogy betették a Glockos animációt is amin jót röhögtek, persze senki sem anyázta le a másikat. Aztán jött egy kultúrálatlan ferrari fanboy és még az húzza meg magát aki a képet betette. Szerintem nektek van baj az értékrendetekkel, de nagyon.
  • Lewis Hamilton
  • LES FORZA INTER
    neked is van még elég sokminden, én mondjuk belátom, és tanulok is, és mivel van még mit tanulnom ezért hibázok is,de ez most valahogy nem ide tartozik.

a lényge, amit írtál abban a személyes részeken (pl szerencsétlen meg ilyen kiegészítések) kívül a tények igazak, de csak úgy vehetők figyelembe, ha az én hsz-et, és a #74781 hszt is figyelembe vesszük.

jah és menj vissza tanulni: aszem neked is nagyon sokat kell még, legelőször is ha vezst a kedvenced tanuld meg elismerni, és tanulj meg veszteni!
  • G_ArchAngel #74980
    mondjuk ebben az esetben egy Ferrari-fannal nem fogok zoldagra vergodni...
    ha embereket provokaltam volna, akkor emberkent reagalnak - itt ennek nyomat sem lattam...

a ket animacio kozott van egy lenyeges kulonbseg: a ferraris valosag, a lefizetos pedig inkorrekt spekulacio...
  • BaliBoy
    Nem mondom, hogy egyenértékű, de csak magadnak köszönheted. Ha embereket provokálsz akkor ne csodálkozz. A lefizetős meg a kárörvendős animációk között azért van némi különbség, ha ezt nem látod, akkor baj van az értékrendeddel.
  • Dark Angel 666
    "
    En senki rokonat nem szidtam, Ti ketten megtettetek - Benneteket minosit, nem engem, nem fogok moderatorokhoz futni, hogy banoljanak bennetek, mert nem ertek ennyit..."

Most ezzel sértegetni akartál ?Mindjárt sírok
  • G_ArchAngel #74977
    humoros-aranyosbol linkeltem, kb. annyira korrekt volt tolem, mint masoknak x+1 alkalommal belinkelni Glock lefizeteset...

persze, ha Neked egy animacio (ami max a Ferrari-fanoknak nem tetszik) egyenerteku azzal, ha valaki edesanyjat lek*rvazzak, akkor valami gond van a neveleseddel/ertekrendeddel...
  • BaliBoy
    Te pedig kárörvendő vagy ami legalább annyira lealacsonyítja az embert mint a káromkodás/mások felmenőinek a szidása. Te sem vagy jobb. Mikor belinkelted sejthetted mit fogsz vele kiváltani. Szóval nekik mehet a bünti a szidalmazásért, neked meg flémelésért.
  • G_ArchAngel #74975
    Segitek, visszautaltal egy kommentre, ahol edesanyamat illettek egy olyan jelzovel, amit en egyetlen nore sem mondanek, majd felajanlottal egy ujabb jelzot...

Lehet nem igy gondoltad, de igy ertelmezheto helyesen...

En senki rokonat nem szidtam, Ti ketten megtettetek - Benneteket minosit, nem engem, nem fogok moderatorokhoz futni, hogy banoljanak bennetek, mert nem ertek ennyit...
  • bardocz
    [és akkor ilyenek képesek felhozni azt indoknak,hogy 16 éves...-.-]
  • chalezlopez
    Vajon szóltam-e hozzád?
  • G_ArchAngel #74972
    anyam neveben koszonom az ujabb jelzot, remelem te sem ebredsz fel tobbet...
  • Dark Angel 666
    tudom hogy nem kellett volna de nekem is kellett 2 óra amíg feldolgozom lelkileg hogy Hami a vb