182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
pont ezért írtam
sztem csak valami reklám az egész -
mondjuk ha 3x lesz vb, akkor már annyi pénze lesz hogy meg is vehetné :D -
minden nap változik?
Olvastam már olyant hogy most idén kapja meg, mert vb, olvastam olyant hogy csak akkor kapja meg ha egyéni vb lesz és csapat vb lesz a mclaren, olvastam olyant hogy 2 vb után kapja meg, mostmeg 3?? :S
Mostmár melyik az igaz? -
http://www.f1hirek.hu/hir/Hamilton_harom_vb-cim_utan_kaphatja_meg_almai_autojat_200811041305
ez má lol -
Simán,meklárent utálom mint a szart,amióta az eszemet tudom
-
madmanic #75085 nna itt az 1001. -
madmanic #75084 ki csalt te egybites ( már ne haragudj de az ilyenek kicsapják a biztosítékot at 1000. után )
Mikor at FIA egész évben ellenőrizte őket? -
vass17 #75083 Nekem nem is kellene az a fostalicska:D MS vagy Jean Todt FXX-ének jobban örülnék, még talán olcsóbb is:l -
madmanic #75082 800 mil -
SzocsA #75081 ebből nem lesz semmi! -
SzocsA #75080 hamilton nem kapta meg a kicsoját módisítottak a szerződésen ! még 2 vb cím kell hozzá!
egyébként mennyi az a kocsi és nem értem hisz szerintem kap annyi lóvét hogy megvehetné magának! vagy kua drága -
Srácok! Most nem azért a két forintért:D De most áprilisig ez lesz itt?
Tavaly csalt a mclaren igen.. Kaptak büntetést? Igen! Égiek kiszivatták őket? Igen!
Idén elég tiszteségesen mentek. Hamilton az én szememben sem egy igazi sport ember utálom ahogy kell vagy lehet valakit, de ez a tényen nem változtat! Nem csalással világbajnok lett. 2008 világbajnoka ő.
Ennyi pont.
Jövőree ujra kezdődik és kiderül jövőre ki lesz. Lehet Hamilton sose lesz többet, lehet legyőz mindenkit zsinórban 10x. Nem lehet tudni
Egy biztos mindenki aki a Massa papás videot meg ezt a gyökér Glockos videot linkelgeti direkt feszültséget akar kelteni.
Legjobban tennétek ha nem reagálna rá senki.
A másik pedig az, hogy egy moderátor szépen kitakarithatná innen ezt a sok szemetet.
Nyugi! Beszéljünk arról amiről ez a sport szól!
Glock pedig 1000% hogy nem szerette volna hogy hamilton elmenjen.
Több okból is.. Ugye volt az a bizonyos monzai eset. Lenyilatkozta hogy életveszélyes amit csinál. Benne volt abban a szövetségben amit a pilóták Hamilton ellen intéztek. Glock kockáztatott hogy egy jó helyezést elér. Nem jött be. Nincs benne más. Nem Massanak akart segiteni és nem Hamiltonnak egyszerüen versenyzett és kockáztatott.
Rossz olvasni amit csináltok! Ahelyett hogy elmenétek sörözni egy jót!
-
Ok, Ferrari, Toyota, Renault is "lopott" meg a többi is... utáljunk akkor mindenkit ha kérhetném... -
Komoly érv :D
Ennyi erővel mindenféle ipari kémkedés hülyeség mert a konkurens cég nem totál ugyanazt gyártja mint mi, ergo használhatatlan... -
Boxkilépő - Bojkottok és sztrájkok az F-1 történetében
Érdemes elolvasni -
ha valaki lop , az nem fogja azt csak ugy abbahagyni , főleg ha van mit lopjon a legjobb csapattól.
-
Figyi , haggyad jövőre a Kubica nyer akkor is kitalálják hogy csaltak és mákos köcsg, mert nem a kedvencük nyert. Az iylenekkkel kár vitatkozni az életbe is igy vannak, valmi nem sikerül mást hibáztatnak, közbe a kocsmábol neteznek. Felesleges foglalkozni velük, nekik igy könyebb, most otthon sirnak mert nem nyert a MAssa, más dolguk nincs az életbe mint ezen gondolkodni egész nap.. -
Hát így tényleg mindjárt más.. ! -
Kíváncsi leszek, hogy 10 év múlva még mindig képesek lesztek-e ezzel érvelni. -
és az ajándékokat is a Mikulás hozza igaz ?
-
Nem használták, mert le lettek ellenőrizve... Ferrari tervekkel nem lehet McLarent építeni. -
a terveket az idei autó fejlesztéséhez is felhasználták -
Az tavaly volt és Kimi nyert, most meg idén van és Hami nyert. -
az más dolog , mert az volt a csapat érdeke -
G_ArchAngel #75066 A Ferrari meg evekkel ezelott elasta magat egy bizonyos osztrak futamon... -
és akkor a McLaren az szerinted mit csinált tavaly ?
ez a csapat az én szememben végleg elásta magát
-
WNW #75064 Ja a FIA sem.. Tessek elfogadni....
-
Tresh #75063 Te annyira tudsz mindent... ottvoltál? van közöd az f1-hez? -
Te is tudod hogy senki sem csalt. -
Tresh #75061 Ha nem csalnak ezek a görények, akkor nem tetszene a Massa papás örülés... -
madmanic #75060 nekem valamiért a Massa papás jobban teccik..
de rakjátok be még párszor, csökkenti a felgyülemlett feszültséget -
találó kép , még most is sírok a nevetéstől ha meglátom -
Sztem az örültek aztán elkeseredtek az találóbb.
Mittom én, de most muszáj statisztálni valamiféle bosszúhadjárathoz, mert az a másik gif be lett linkelve?
-
Tresh #75057 Az miért vicces, hogy örültek, aztán meglepődtek? -
Azért valaki elmondhatná már hogy mi ebben a poén. Kb. 4 fórumba láttam már linkelni (azt nem számolom, hogy spec. ebben a topikban is volt már 4szer).
De még nem jött le hogy ebben mi a humor. Sztem elég sz×r.
Még a futam után azt mondanám, hogy benézhető a tájékozatlanság ami az alapja, ezért a készítővel nincs baj, na de azóta már eltelt 2 nap. -
igen, kb. ötször
-
Tresh #75054 ja bocs, nem tudtam hogy volt már...
-
HUmanHunter #75053 most hogy mindkettne4 beraktátok így már 4x :D -
HUmanHunter #75052 eddig má 2x is. -
Volt már?