FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNtalicska93
jó kép,de nagyot röhögtem amikor áll a 2 ferka,és mellettük ment el Alonso(?) vagy Hamilton,esetleg az a kép nincsen meg?

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

desigo
Arra lennék kíváncsi,hogy DC mit nyilatkozott?
Istencsászár
Lényegtelen dolgok...

Amirõl érdemes beszélni az hogy "Ralf Schumacher: Trulli sem gyors"

"Csalódott vagyok. Kedvelem a monacói pályát. Mivel délelõtt esett az esõ, csak lassú köröket futhattunk, így nem tudtunk jól felkészülni. De a verseny hosszú, bármi megtörténhet."

"Egyszer az utolsó helyrõl lettem hatodik, tehát minden lehetséges." - tette hozzá Schumacher, aki úgy véli, hogy csapattársa, Jarno Trulli sem volt gyors.

"Mindketten lassúak voltunk, ha Jarno egy kicsivel gyorsabb is. Az autó tapadása nem elég jó. Jarno jobban boldogul ezzel, de igazából egyikünknek sem meg úgy, ahogy kellene."

Hihetetlen ez a pali, még a csapattársát is bemószerolja a hülyeségei miatt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hamilton-t ha jól tudom már régóta kiszemelte a mekinek Dennis.

Raikonnen dolgot most kezdem nem érteni. Átszerzõdik egy csapattól ami technikában egy kicsit leadta, hogy végre meglegyen a VB címe. Erre azok feltámadnak, és õ Monacoban ahol szvsz fontos a hideg fej(azt hiszem õ olyan) elkezdi a kocsit ugratni. Most akkor, hogy van ez? Tud vagy nem tud vezetni?

Milyen idõt jósoltak holnapra?

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

remélem DC+Kimi gondoskodik elõzésekrõl, bár ahogy a mai F1 áll, sanszos a vonatozás még ott is. Meg sztem Kimit megtankolják, meg DC-t is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ralf meg már NO COMMENT

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

desigo
Merci elverte a mezõnyt.
Massa behozta 3-ik helyre a ferkát.
Kimi odaverte a palánknak jobb elejét.
Fisco meglepetésre 4-ik lett.
Nico 5-ik.
Coulthard feltartotta az éppen gyors kört futó Kovalainent ezért jól megbüntették de még így is elõrébb indul mint Ralfi😊
ebben a pillanatban akkorát röhögtem 😄DDD
De Alonso is dezsávûzött a sikánban 😄

HUNtalicska93
am nem értem mirõl megy itt a vita?elmagyarázná valaki?de ne te punker,mer a végén büntit adsz amilyen...valaki elmagyarázná?

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Alexease
<#idiota><#zavart1>
mi volt az idõmérõn? sajnos lemaradtam:S

kirol
Köszi. Bár én semmi olyat nem írtam.<#integet2>

Punker
ne hagyj itt egyedül bakker, neked az elvakultság mellett legalább értelmes észrevételeid voltak 😊

a kis feka kölöknek még drukkolhatunk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ennyi idóta, agyatlan, infantilis divatszurkolót, mint ami itt van az sg-n, még sehol nem láttam...

-fav

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
hát szerintem meg az elmúlt 2 évben Massa többet fejlõdött mint Kimi, sõt Kimi inkább visszafejlõdik a sok kudarc miatt, Massa meg szárnyal a sikerélményektõl....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
Nem Digo hanem olasz, ezért is bünti pont járhatna, em de?n ÉS mi köze ehhez a technikai hibának, nem illaszkedik be és ezért tönkremegy a kocsija???? Hmm ez csak 1 bagyakorolt szöveg, amit az újságokból veszel, mondj újat.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Énmeg remélem hogy nem írsz ilyen stílusba többé ide...

Massának elõznie kell ha elõre akar jutni, Hamilton már idén becsapata õt párszor, itt vagy megelõzi ha Hamilton ront vagy kilöki... érdekes lesz. Kimi is érdekes lesz és DC is a cégérõl, leglább pár elõzést biztos látunk... ja és szép volt Fisico!!!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
CSak én a kezdetek óta látom Massat, ennyi, nem ugrik valaki szinteket félévek alatt. Mind1 nem fecsérlek ezekre szót.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Látjátok, Alonso bevette a sikánt, meg is ismétlik sokszor😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker
azt kéne megérteni hogy az F1 egy technikai csapat sport! és pont azért jobb Hamilton mert neki könyebb alkalmazkodni 1 új csapathoz, és könnyebb Massa-nak is, Kimi egyszerûen nem illik bele a digo családias csapatba (szerintem) és nagyon sokat kell tennie azért hogy igazán oda tartozzon!

Kit--Kat
Rohadt jó, elõször azt hittem a TV-m színe állítódott el😄DD

Dejot fogok röhögni rajtad pár verseny mulva...😄 télleg érdekes h te a jövöbe látsz...tudsz valamit öcsém...

desigo
Este merci szerelõk berúgnak az tuti
Count Adyn
GYULA majd elélvezett😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Punker
amúgy pofás az új festése a ferrarinak.

Kit--Kat
... törõdj magaddal

Punker
érdekes lesz holnap a rajt 😊

desigo
mi vagy te valami jós vagy mi?
Punker
pontok döntik el.....

Kit--Kat
a NEM lemaradt

desigo
Renault szerelõk nagyon bohóckodnak ahelyett,hogy a kocsikat raknák össze rendesen...
Kit--Kat
Szidalmaztam egyáltalán . Elmondtam, hogy inkább a õ törte volna meg a kocsit és az õ elektronikája menne tönkre, mert vele nem lesz elõrébb a Ferrari hosszútávon az tuti, majd meglátod.

mflex
jah,ok😊

What about the forests?

Istencsászár
Korrekt bünti.

Punker
a #48462-es duplázva van.

mflex
Ez most nekem szólt,mert akkor nem "vágom" <#fejvakaras>

What about the forests?

leoon
amit kimi idáig csinált meg ami történt vele így nem hiszem, h megnyeri ezt a vb-t...<#rinya>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Punker
DC megszívta....

buldozer99
Kimi 15. jöttünk 1 helyet

Forca Barca

Istencsászár
Az utolsó két kanyrnál nagyon a seggébe ért, elõtte csak mögötte ment... ami nem lett volna akkora gond, mint hogy igy a végén elvegye a gázt elég erõteljesen és kerülgessék egymást...

leoon
jah jólvan hirtelen nem ugrott be senkinek a szemöldöke :S

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

bardocz
alonso😄
Punker
hát ezt azért gondold még át párszor, az eddigiek alapján Massa nagyon jól halad........

Istencsászár
Nagyon enyhe büntetést kapott...

mflex
Nem gondolta,hogy utoléri??? Ezt most komolyan mondod?

Ennyi "rutinnal" ami DC zsebében van,nem hiszem ,hogy nem tudta volna,hogy utolérik ,ráadásul már rég a seggében totyogott Kova,amit csinált DC sima feltartás volt!

Egyik sem a favorítom,éppen ezért annyira nem hat meg,de ez akkor is tudatos feltartás volt!

What about the forests?

leoon
Remélem a sövény szemöldökü is oda bassza...---ki az???

Punker
milyen alapon szidsz 1 pilótát aki eddig 4-bõl 2-õt megnyert?????
+ nem ez az elsõ idény amit ebben a topic-ban lehúzúnuk, eddig is repült aki nem tudott vigyázzni a szájára és ezután is repülni fog!

desigo
Coulthard ezt megcsinálta magának...
Kit--Kat
Elmondom, hogy Raiko az egyetlen esélye a Ferrarinak a VB címre, Massa lehet elõrébb jár, de akkor sem akkora kaliber, hogy felnõjjön ehhez a feladathoz.

bardocz
jah,persze,mindig õ tehetett róla hogy szétesett a kocsi alatta...gratulálok,érezd jól magad