182274
  • examinee
    Remémélem a napokba megrokkansz te gyökér és azt fogom rád mondani hogy hányingerem van tőlled. Hallod ezzel a stilussal ne forumozzál már.
    És nem vagyok Hamiltonos írtam, csak te a nyomorék kifogásaidat mondod itt el 5000-szer és semmi mást. Ölj otthon és bánkodj azon hogy nem MAssa nyert. Menj el ma is a kocsmába leinni magad és este verd meg az asszonyt vagy aki otthon van.
    Az életbe is ilyen gyökér vagy, ami nem sikerül másra fogod. Gondolom te mész ki az utcára is dobálni a minisztert meg megverni embereket mert egy nulla vagy az életbe.
    Hogylehet ilyet mondani hogy rokkant és ez hányingerkeltő... pf.
    És ha repkedtek a dollárok? akkor lefizették a Ferrárit is hogy inulhassank ebben az évben. Mg mondom simán sztrájkolhatnának hogy ők akkor nem indulnak, de pofájuk lapos volt.
    Elfogadták hogy indul a Mc-i és igy küzdöttek meg vele. Amugy MAssa miylen ügyes tényleg: csak gázt nem tud adni tc offon és 6-szor pörög ki esőben.
    Apám te olyan elvakult gyökér vagy, szocializálódjál már... jaa hogy nemtudod mit jelent... kocsmába elmondják meg talán az okos havejaid...
  • Bandee1987
    Nekem is olyan jó lenne látni, ha egy vödör szart öntenének a fejedre.
  • madmanic
    El kell keserítselek... Nem biztos h több a Massa szurkoló...

Persze ha a ferkánál nincs más versenyben, akkor Massanak drukkolnak, de inkább Kimi.

Hamiltonról, meg úgy látom, szinte semmit nem tudsz, csak azt h utálod.

Szíved joga.

Mindazonáltal, a jelenlegi versenyzők közt az egyik legjobb, legtehetségesebb, bizonyította számtalanszor.

És tudod mi teszi igazi versenyzővé? Amit te utálsz. Gyors, agresszív, VERSENYEZNI AKAR, nem a pontokért autózni. A pályán verseny van, nem előzékenységi, vagy uvariassági bemutató. Mindenkinek ilyennek kellene lenni, nem rinyálni verseny után, h jaj-jaj, leszorított, megelőzött.

De olvasgass kis Hamilton pályafutást

Talán belátod, te is ( muhaha ) hogy nem véletlenül lett bajnok.
  • Minstrel
    szerintem már most is van annyi pénze, de miért is vágyna pont egy ilyen autóra? valami gány bmw motor van benne én inkább egy clk-gtr mercit szeretnék
  • Peppus
    Te nem lennél büszke, ha a testvéred ilyen eredményeket érne el? GOndolom te nem lennél ott mi? Vagy esetleg a te fiad ülne ott valamelyik autóban, mit csinálnál? Gondolj picit bele az ő helyzetükbe.
  • Istencsászár
    Számodra Massa a vb, számodra hányiger ha Hamilton öccse ott van a versenyeken, számodra Massa a győztes, számodra a McLaren egy 0a... értjük vasárnap óta itt hangoztadod, mindenki megértette, most már témát lehetne váltani.
  • chalezlopez
    Szerintem csinálj magadnak egy csokipiramist, és dugd fel a seggedbe jó mélyen. Köcsög.
  • Harry Seldon
    Jó, akkor ott van a legnagyobbak között, ha ez vígasztsztal, bár szerintem cseppet sem csökken a súlya ha csak a legnagyobbak közé vesszük.

Nem, nem elég. Nem véletlenül lett feldobva az egy szezonos kizárás ötlete is, aztán másnapra ez elhalkult, gondolom, röpködtek a bankók rendesen.
  • Harry Seldon
    Számomra márpedig hányingert keltő, amikor futam közben szegény beteg néger srácot mutogatják, és igen visszatetsző. Neked nem az. De az én véleményem erről (sem) fog változni. Ennyi.
  • Istencsászár
    "sportág lenagyobb mértékű csalását"

Azért ez túlzás... a Toyota lopása sem volt kisebb hordejerű mégse lovagolunk ezen, sőt ők még ennyi büntetést sem kaptak, pedig ott tényleges be is lett bizonyítva. Az nam elég büntetés neked hogy 0ázták a csapat pontjait, és elveszítették az egyénit? mi más kell még neked? zárják ki őket 10 évre? és akkor mit nézel majd? hogy a Ferrari hogy harcol maga ellen?
  • Harry Seldon
    És ha gondja volt a csapattal, lehet elárulni, konkurenshez átlopni mindent? Erkölcsi érzéked hol marad ilyenkor, amikor leírod ezeket?

Neked VB Hamilton. Oké, de leszarom. Nekem Massa az, és még jó néhány millió embernek. Gyanítom, kicsit többen vagyunk, lévén a srácodat Anglián kívül kábé mindenütt masszívan gyűlölik a "megnyerő" személyisége és a fantasztikus mozdulatai alapján.
  • Harry Seldon
    Nem tudom mire következtetsz a feltett kérdéseid alapján, de tény, hogy a Ferrari tisztán jött ki ebből az ügyből, mert érted, tőlük loptak, jóember, ezt azért próbáld meg felfogni, még ha nehezen is megy. Azért ez nem a világegyetem végtelenségének felfoghatatlansága, így nyugodtan próbálkozz meg vele. :)
  • Istencsászár
    Miért baj az hogy ha egy versenyző családja, édesapja, édesanyja, felesége, testvére ott szokott lenne a boxban? Hamiltonnak fontos a család, édesapja a menedzsere, az öccse meg beteg, de látszik rajta hogy mennyire szeretik egymást, ahogy egy családban kell... az öccse biztosan élvezi ezt a dolgot hogy ott lehet szinte minden futamon és első sorból szurkolhat neki. Ez egy olyan kapaszkodó azoknak az antiknak amibe bele tudnak kapni és ezen tudnak lovagolni. Teljesen mindegy hogy kinek kije, miért és hogyan van ott, nem ez számít.
  • Harry Seldon
    Gondolkodjál nyugodtan, az sosem árt, csak fejlődhetsz általa.

Kifogások? Szinte futamról-futamra leírtam a Zsenid nevetséges és szánalmas balfogásait, mozdulatait, amelyekhez egyetlen Massás bénázás nem ér fel egyben. Kifogás az, hogy ez a nyomorék banda gyakorlatilag büntetés nélkül megúszta a sportág lenagyobb mértékű csalását? Legyél már észnél, és kapkodd le magadról a Hamiltonos szemellenződet.

A második bekezdésed egy merő szánalom felesleges rá reagálnom.
  • Dark Angel 666
    élvezz akkor erre a képre
  • Harry Seldon
    Ja, és szerinted ez a fajta "marketing" emberileg elfogadható? Szép lelked lehet őcsém... Számomra roppant visszataszító, számító, d embere válogatja, belátom. Pl. ahhoz, hogy ezt valaki élből elítélje, nyílván embernek kéne lenni...
  • N o N a m e
    birnám ha az első próba menetén összetörné :D
  • adeex7
    bocsi ha volt már,de olyan jó látni :)

• Mardel
    Mekkorát fongnak koppani azok aki azt hiszik, hogy a Ferrari ilyen ügyekben teljesen tiszta.
  • ShaiHulud
    mert az egy megtortent eset, ezzel a lefizetossel szemben:)
  • madmanic
    először a Hondához vitte ha jól tévedek
  • b-type
    Az a 'szemétláda' (Stepney) már 15 éve ott dolgozott...a logikád alapján minden évben átadhatott valakinek pár doksit, ki mennyit fizet.

Aztán arra gondoltál, hogy ez biztosan csak egyirányú volt? Coughlan a McLaren főtervezője volt..
  • b-type
    Nem eladó, 5-t gyártottak belöle, és már csak ez az 1 van.
  • madmanic
    Bizonyára a "fehér port" ia a McLaren megbízásából szórta a ferka tankjába, ugye..?

Nem lehet, hogy Stepney nek valami gondja volt a csapattal..?

De tudod mit? Akárhogy csűröd, csavarod Hamilton a világbajnok.

Teljesen mindegy, hogy milyen anyagból ( papír, műanyag stb )

V I L Á G B A J N O K !

Ízlelgesd kisbarátom. Elveszi a xanax utóízét..
  • examinee
    Jah és ezzel romboljátok csak a Ferrári imázsát, egyáltalán nem szimpatikus amit műveltek..
    Én kezdtem őket megszeretni csak éás kizárolag Kimi miatt, de hogy látom milyen szurkolóik vannak még mindig így megint kiábrándulok....
    Ez iylen Fradista huligán vagyok stilus, és ebből nekem nem kell... meg sokaknak nem. Szval igy sok szurkolót nem szereztek sőt elvesztetetk.

Jaaa, még valmi akik Ferrárisok azoknak gondolom szent meggyőződésük hogy Scumi sose volt sportszerűtlen ugye? csak 2 példa: Villeneuve, Hill. Kiváncsi vagyok mert a sportriporterek is valmelyik adásba elmondták hogy Schumi miket csinált és errő volt egy picit hirhedt... de sztem azok is rosszul látják nem???? Hazudnak:) gg
  • examinee
    Azért ezen a Ferráris szemellenzőn elgondolkodnék még egy kicsit:)
    Nem a kis Massa nyert egyből jönnek a hülye kifogások, meghogy csaltak, meg minden.
    Gondolod az istállók nem gondolkodtak el 2008 elején hogy mi is legyen a Mc-ivel? Ha annnyira egyértelmá lett volna akkor sztrájkolnak hogy ők nem indulnak az F1-be addig mig a Mc-i itt van.
    Érdekes modon tavaly is a mc-i volt majdnem vb győztes, de végül szerencsére Kimi nyert. Hogyhogy tudtak menni a ferrárival?? Bizos már 2006-ba is loptak a köcsögök. Sőt mikor Kimi harcolt Alonsoval a VB-ért akkor is loptak, meg Hakkinen világbajnok, apááám tuti csaltak mert nem a Ferrári nyert. Mindig ez van ha nem a nyomi Ferrári nyer... vagyétek már észre.
    Hajrá Kimi és Alonso!
  • examinee
    Ezt nemértem... nincs pénze megvenni?:D:D
  • BaliBoy
    Ha ezt rendesen kommentelném büntetőpontok sorozatát kapnám sajnos.
  • examinee
    Te miről beszélsz öregem???
    Azt hiszed hogy ezek a piloták mondják meg hogy odaülttem az öcsémet? Hol a rékba élsz te? Ezekenek külön marketingesei és egyéb menedzserei vannak, akik ezeket a dolgokat intézik. Ezek népszerűsítik igy vagy ugy a pilotát, szted ha nem is akarta Hami hogy igy legyen nem rajta mulott mert neki szerződése van és akár meg is győzik hogy ez jó, max a tesóján mulott ő meg örült hogy mehet. Ne legyél már ennyire naív....
  • Harry Seldon
    Ez a kocsi addigra már veterán lesz. :D
  • Harry Seldon
    Soha nem fogjuk elfelejteni sem 2007-et, amikor a meki elkövette a sportág legnagyobb botrányát és aljasságát, sem 2008-at, amikor ennek ellenére pályára állíthatott autókat. Már csak ezért sincs semmiféle erkölcsi alapja ennek a VB-címnek. Egy megfelelő büntetés okán ugyanis idén nem igazán indulhattak volna el egy futamon sem. Ennyikész.
  • a.carkey
    A "rokkant öccse" esetében annyi az egész sztori, hogy az öcsi szereti/rajong a bátyus/ér/t és követi mindenhová. Ha egészséges lenne, ugyanezt tenné, ahogy ált. a való életben más családok nagy részében is így lenne.

Ha már lopás, akkor tavaly kellett volna a McLarent egyből kizárni amikor bűnösnek mondták ki őket, és elvenni a pontjaikat, úgy kezelni őket, mint egy újonc, pont nélküli csapatot, nem százmillára büntetni (ami nem is volt százmilla és nekik ez annyi volt mint 5k eurós bünti egy boxutcai szabálytalanságért). Aztán mehettek volna a megszorítások idén is (kevesebb tesztlehetőség, egyel kevesebb szett gumi, stb. akármi), hogy látszódjon: tényleg meg vannak büntetve, de sajna Bernie ment a pénze után.

Az is biztos, hogy ha idén nincsenek a FIA pontlevonós döntései, már korábban eldöl a vébé, nem az utolsó kanyarban. Az is biztos, hogy ha pl. a Renault korábban talál magára és szerez pontokat, ebben a sokat hibázó élmezőnyben Alonsonak is simán lett volna esélye a vébécímért küzdenie annyira kevéssel volt lemaradva.
  • coulthard007
    Haug: Vettel, te kis pondró! :D
  • Harry Seldon
    Kiakadtál? Felvilágosítanálak arról, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy bármivel kapcsolatban egyéni véleményt formáljn, még akkor is, ha az a vélemény történetesen negatívan érint valakit, vagy valakiket. Pláne, ha mondjuk van egy reális háttere. Nehogy már ne lehessen kifejteni olyan véleményeket, meggyőződéseket, amelyekkel pl. te nem értesz együtt. Ha tényleg úgy gondolod, hogy senkit és senkiket nem lehet negatívan jellemezni akár egyéni, akár társadalmi, akár történelmi, akár kultúrális, szociális tapasztalatok alapján, akkor kijelenthető, hgoy ízig-vérig fasiszta vagy, barátom.

A negatív vélemények ellen pendig csak egy valamit érdemes tenni: Pozitívat cselekedni.
  • Harry Seldon
    Nincs Ferraris szemellenzőm, mivel inkább Kiminek drukkoltam mindig is, mint a Ferrarinak.

De látom, értelmes ellenérvekre nem futotta, mehetsz vissza játszani a matchboxoddal.
  • Harry Seldon
    Fogalmatlan? :D Az mit jelent? Te jó ég...

Szerinted a Ferrari csapatszinten és önként adta át a doksikat? Vagy volt egy megvesztegethető tetü alkalmazottjuk, és volt egy rohadt aljas csapat, akik így össze tudtak játszani? Na? Mondjam a megfejtést?

Volt egy szemétláda, aki elment egy szemétláda csapathoz a papírokkal és így létrejöhetett az üzlet. Még egy ilyen szintű mocskosságot nem mutatsz ebben a sportágban. A meki jelenléte 2008-ban egyszerüen nem legitim a sportágban. Egy éves eltiltást kellett volna kapniuk, ami fel is merült, csak ugye utána jött a lobbizás. Ennyit erről.
  • Harry Seldon
    :D Kimiről is szeretnéd azt állítani, hogy érvényesek rá ezek a jelzők? Vagy Kubicáról, Trulliról, vagy a mezőny háromnegyed részéről? És nem, nem azért nem VB-k, mert nem szenny alakok, hanem azért, mert a kocsijuk nem alkalmas rá.

Gondolom a kiválósághoz az is feltétlenül hozzátartozik, hogy a rokkant öcsémből médiabohócot csináljak, hátha úgy szimpatikusabb leszek a nézőknek, ezért minden versenyen kiültetem a csapathoz. Undorító féreg ez az ember.
  • a.carkey
    Volt már indiai. :D
  • Harry Seldon
    Így van, kellett már egy néger bajnok, ahogy kell egy néger elnök és kellenek a homerek a kormányba. Ha esetleg egy cigány indulna a F1-ben, 3-4 éven belül kötelességszerüen hoznák ki VB-nek, nehogy csorbuljanak a személyiségi jogai.
  • desigo
    Ron ismét bizonyította,hogy egy szemét...