FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amikor nem az egymás elleni versenyzés volt a lényeg...hanem az amikor összetartottak,és volt csapat szellem...nem is emlékszem melyik emberke gyulladt benne a kcosiba...és a csapatársa leált majd kiszált,és utána odarohant segíteni...és elis sírta magát :(
Ez az igazi sport..ami most van az már nem....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

REAL MADRID
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Mint régen!!!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
REAL MADRID
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
alonso enyit tud:D dirftelni:DDDD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
SaTo rulz
Az év roncsderbijét láthatták hölgyeim és uraim, most pedig megkezdjük Formula-1-es autóversenyünket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
még sok ilyen futamot idén!!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
REAL MADRID