182274
  • kifli
    mi? az oroszok betörnek az f1-be? :)
  • gordon 24
    Na beszéltünk Rossiról!
    Megy a Wrc-be megint:D 26 dik egy nap után.. Egy Ford Focus Wrc-vel..

Ugyhogy tud azért autóban is:D
  • a.carkey
    Mi van akkor, ha ők már tudnak valami újról, baromságról, amit még nem tártak a szakértő F1 vezetők a nyilvánosság elé, és kiszámolták, hogy jövőre így úgyis vége, úgyhogy most még eladják a csapatot, ha tudják?

Megjegyzem ez a cég ugyanaz a cég (HONDA), ami egykor kólásdobozban gyűjtötte a csepegő olajat (?) a hatvanas években a F1-es autóikBAN ... :D
  • Solten
    A költségek lefaragása még megmentheti az F1-et:

• G_ArchAngel #75887
    VW azert kerult kakiba, mert a Porsche megvette volna a reszvenyeinek nagy reszet...
  • Solten
    Ehh... Fuck.
  • GregSB
    OFF:
    A VW konszern érezte meg talán eddig a legkevésbé a válságot, a GM és Ford viszont nagy kakiban vannak.
  • Minstrel
    csak 1 fontért adják a Honda csapatot, megvehetné az SG F-1 topik, itt úgy is sok az F-1 szagértő
  • HunnernesKonge
    Nem olvastam el, csak felületesen. Igy lehet hogy elfogadható a gyártóknak is
  • bardocz
    Elment a Bar is,az okozta a vesztüket szerintem.
  • Bandee1987
    Emléxem még a Dave Richards vezette Bar-Hondára, amely 2004-ben a Ferrari mögött a második helyen végzett...Kár, hogy elment a csapattól, remekül vezette őket. Aztán elkezdődött a lejtmenet.
  • WNW
    A gazdasagi valsag egy dolog.. De, ha nem ilyen modon telik ez az utolso 2-3 evuk, akkor valoszinuleg jobb helyzetben lettek volna.. Micsoda penzkidobas volt a masodik csapatot kialakitani, aztan nem eladni, hanem egy tollvonassal megszuntetni.. Aztan 2 evig szponzorok nelkul adni a nagyot, mikozben olyan nagy cegek, mint a Ferrari, McLaren, Toyota, BMW, Renault is eladja a kocsik feluletet reklamra... Persze, hogy irto koltseges volt igy... Maguk allitottak elo a gondjaik nagy reszet, ami most bedolt... Egy egy japan vallalattol nagy szegyen..
  • JGTC
    Kemény lenne egy ferrariban cosworth. Milyen csuklás lenne Modenaban! :)
  • bardocz
    Talán csinálnak egy értelmes autót,ami nem áll többet szervízbe,mint a házad előtt.
  • bardocz
    Coshworth motort még mindig jobban elfogadom,minthogy mondjuk egy Ferrariban mercédesz motor legyen,vagy fordítva.
  • desigo
    Renaultnak csak dőljön a pénz :)
  • G_ArchAngel #75875
    senki nem tudta 1 eve, mikor RB-t szerzodtetek, hogy 2008 vegere az olyan eros, nagy multtal rendelkezo cegeknek kell embereket elbocsatani, gyarakat bezarni, mint a Honda, GM, Suzuki, stb...

350M nagyon sok penz, nem tudjak bevallalni, ehhez kepest nevetseges apropenz, amit egyseges motorokkal akarnak megsporolni...

a Honda es tarsai azert vannak sz*rban, mert leginkabb ezen gyarak vasarloereje erzi meg a credit crunch-ot, akinek eddig volt penze Ferrarira, Mercedes-re, azoknak ezutan is lesz, de aki eddig megengedhetett maganak egy Civic-et vagy Accord-t, most mar Renault-ban vagy Skodaban fog gondolkodni...

furcsa dolog egy a gazdasagi valsag, mig a VW egyre jobban merul el a sz*rban, addig a Mercedes uj gyar epiteset kezdi Kecskemet mellett..., ezt is csak mi, a kozeposztaly fogjuk megszivni...
  • WNW
    1. Azert a Hondanal nagy bajok lehetnek penzugyileg, ha ezt meghuztak ilyen hirtelen.. 2. Azert az F1-es projekt vezetojenek illene elkovetnie egy szepukut... Evek ota vergodnek lefele.. Csinaltak egy masodik csapatot, azt egy ev utan feladtak, szarba hagyva egy csomo embert... Ezek utan szerzodtettek egy valag penzert Ross Brawnt, melle egy mernok teamet, akik nekikezdtek kifejleszteni a jovo evi kocsit, amibe belefeccoltek egy valag penzt, a KERS-el egyutt.. A tavalyi, meg idei evet vegignyomtak ugy, hogy nagykepusegukben nem szerzodtek szponzorokkal, inkabb pingalgattak a kocsit mindenfele hulye szinre... Ezekutan meg hipp-hopp bedobnak mindent a szemetbe.. Hat ez sok mindent elmond arrol, hogy milyen vezetoi allapotok uralkodnak a Honda konszernen bellul.. Siralmas.....
  • Istencsászár
    Egy nagyon lényeges bekezdés.

"Mosley hozzátette, hogy egyetlen gyártót sem kényszerítenek arra, hogy használja a Cosworth erőforrásokat - és mint lehetőséget kínálja fel. A saját építésű aggregátnak szigorú szabályoknak kell megfelelnie, és teljesítménye nem lehet nagyobb, mint az egységes motoroké.

A saját építésű vagy a befagyasztásra került aktuális motor alkalmazásának feltétele az egységes XR hajtómű használata."
  • Mardel
    A Toro Rosso-t amúgy is eladták volna.

" A társtulajdonos Dietrich Mateschitz egy svájci magazinnak elárulta, hogy a csapatot még 2010 előtt eladják, mivel minden csapat saját autóval kell majd induljon a jövőben."

Csak most az szívás, hogy nem nagyon találnak vevőt rá.
  • Mardel
    Én.
  • HunnernesKonge
    Ha ez tényleg így lesz akkor a gyártók ki fognak vonulni. Őszintén ki látná szívesen a saját Ferrariját vagy BMW-jét Cosworth motorral?
  • coulthard007
    Ne kezdjünk el balhézni...
  • Tresh
    miért, megtiltottad?
  • zsutyesz
    akkor mit keresel ebben a topikban?
  • zsutyesz
    ajjaj...
  • Istencsászár
    Ezzel nekem nincs bajom, ha elfogadják akkor még kiegyenlítetebb lehet a mezőny, minden ilyen törekvés csak jó, HA elfogadják a gyárak, ha nem azt is megértem és csúnya dolgok lehetnek itt.
  • Tresh
    jó is lenne ha nem lenne f1... felesleges pénzpocsékolás..
  • coulthard007
    Ez meg a ráadás...
  • M@TriX
    huh...
  • G_ArchAngel #75861
    Lehet, hogy ezzel nincs vege...?

Nem gondoltam volna, hogy megelem az F1 halalat...
  • Istencsászár
    Ez döbbenetes, pedig milyen bizakódó jelek voltak a jövő évre nézve:(((
  • G_ArchAngel #75859
    poor Button :-(
  • zsutyesz
    igen, én is...
  • coulthard007
    Én is... 2006 után mély lejtő... itt a vége
  • desigo
    Még ha romgyengék is voltak sajnálom :(
  • coulthard007
    Ennyi volt a HONda kiszállt! Hivatalos
  • gordon 24
    Én bizonyos szempontból örülnék neki! Ha honda kiesne innen maradna egy csomó pénzük és talán adna gyári autót Thompson alá a wtcc-be!

Persze veszteség az f1-nek, de valjuk be nem sok értelme van annak hogy itt vannak:D
  • Peppus
    Ne beszélj már baromságokat. A Végén alig lesznek csapatok, amelyik meg talpon marad az meg Ferrari vagy Mclaren motorral fog szaladgálni a pályán. Hatalmas élvezet lesz.. Végülis így elfogják érni, hogy közös motor legyen mindegyik autóban :D De tényleg hatalmas veszteség lenne, ha kiszállna a Honda :( Még ha katasztrofális is amit művelnek egy ideje, de akkor is kellenek ide, és kitudja, lehet elkapják a fonalat végre, és szarrá verik a mezőnyt :) Nem csak a Ferrari létezik vedd már észre.
  • coulthard007
    :)