FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép volt Sato!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ígéretes újjonc pilóta...nagyon tehetséges ha mégis belegondolsz :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
REAL MADRID
ezt érdemelte ma Alonso sajnos :DDDDDDdd
.: mobilize.hu :.
De persze csak azért mert Alonso lelassult,és nem igazán jók a gumik neki
De kemény volt :D :D :D
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿