FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
csak érzékeltetni szeretném: Alonso a box utca elején a piros lámpánál csak 10 mp, Massa a box utca végi piros lámpánál kizárás.
mi a különbség? másik színárnyalatú a piros?
hadd ültessem át a KRESZ-be (vagy inkább a BTK-ba):
"Az a gépjármûvezetõ, aki a város széli temetõnél elhelyezett közlekedési lámpa piros fényét figyelmen kívül hagyja, 500-tól 2000 ft-ig terjedõ pénzbüntetéssel sújtható. Az a gépjármûvezetõ, aki a belvárosban a Rendõrkapitányság elõtt elhelyezett közlekedési lámpa piros fényét figyelmen kívül hagyja, a vezetõi engedély bevonásával büntetendõ."
:)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nah és kézpeld, egy Ferraris is tud örülni annak, ha Hamilton nyer.
Legalábbis én örülök a srác elsõ gyõzelmének!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Heidfeldnek is örülök, jó látni a dobogón - sry, ha rosszul írtam nevét :S - és Alexander Wurznak is nagyon örülök<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>. Pont tíz éve, ahogy a tévében is mondták, hogy debütált Kanadában és még rémlik is a balesete, ahogy fejtetõn van, vagy nem tudom :S, nah mindegy. Szóval boldog vagyok a harmadik helyezésének.
Továbbá Sato milyen nagyot ment!<#eljen>#eljen> Neki is nagyon örülök.
Emellett sajnálom Massát, szerintem nem nagyon tudta, hogy mi van, ha meg igen, hát elõfordul. Játszott a tûzzel és megégette magát, de nem nagyon tudom most itt a tény állást, mindegy. A bemutatása ne mvolt szép dolog, ez tény, de hát emberek vagyunk és az érzelmek dúlnak bennünk nagy csatát az ésszel és Massában az érzelem gyõzött, ezért mutatott be egy nem szépet Alonso kicsúszásakor.
Majd Massa még nyer idén bõven szerintem és utoléri a két McLarenest.
Raikkonen ötödik helye. Errõl azt tudom mondani, hogy szép munka, mert ahogy Czolnerék is mondták, sok minden a Ferrarisok taktikája ellen játszott és emellett bizony szép teljesítmény ez. Kicsit hasonlít Michael Monaco-i ötödik helyének, de csak egy kicsit, mert ott Michael jobbat ment, mint itt Raikkonen szerintem.
Ralph 8-dik helyének és egy pontjának is örülök<#eljen>#eljen><#wink>#wink>. Biztos majd megdícséri is Michael és váltanak pár szót, mert hát Ralph nagyon eltûnt az utóbbi években és most talán ez egy kis lökést adhat neki a továbbiakban.
Azt hiszem ennyi, szóval egy Ferraris nem csak, akkor áll a csapata mellett, ha jól megy nekik a szekér, hanem, akkor is;> mikor éppen nem klaffol minden és mindenben igyekszik a jobbat nézni, látni.
Tehát a beszólásod nem volt szép :P.
Jah és utólag így végére bigyesztem, de ez a legfontosabb most az egész hsz-omban:
örülök, hogy Kubicának nem lett komolyabb baja, "csak" lábtörése és majd ismét autóba ülhet. Igaz, Amerikát sajna kihagyja, de lesz még versenye neki is bõven.
Úgyhogy sikeres és jó gyógyulgatást kívánok Kubicának!<#wink>#wink>
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Grat Hamiltonnak megérdemelten nyert...
Ha jól emlékszem Senna tragikus baleseténél is megállt egy versenyzõ, és kiszállt a kocsiból, talán Berger volt az, nem tudom jól emlékszem-e.....
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
2. Nick Heidfeld GER BMW-Sauber B + 4.343 70
3. Alex Wurz AUT Williams-Toyota B + 5.325 70
4. Heikki Kovalainen FIN Renault B + 6.729 70
5. Kimi Räikkönen FIN Ferrari B + 13.007 70
6. Takuma Sato JAP Super Aguri-Honda B + 16.698 70
7. Fernando Alonso SPA McLaren-Mercedes B + 21.936 70
8. Ralf Schumacher GER Toyota B + 22.888 70
9. Mark Webber AUS Red Bull-Renault B + 22.960 70
10. Nico Rosberg GER Williams-Toyota B + 23.984 70
11. Anthony Davidson GBR Super Aguri-Honda B + 24.318 70
12. Rubens Barrichello BRA Honda B + 30.439 70
13. Jarno Trulli ITA Toyota B + 12 kör kicsúszás 58
14. Vitantonio Liuzzi ITA Toro Rosso-Ferrari B + 16 kör kicsúszás 54
15. Felipe Massa BRA Ferrari B + 19 kör kizárás 51
16. Giancarlo Fisichella ITA Renault B + 19 kör kizárás 51
17. Christijan Albers NED Spyker-Ferrari B + 23 kör kicsúszás 47
18. David Coulthard GBR Red Bull-Renault B + 34 kör mûszaki 36
19. Robert Kubica POL BMW-Sauber B + 54 kör baleset 16
20. Adrian Sutil GER Spyker-Ferrari B + 49 kör kicsúszás 21
21. Scott Speed USA Toro Rosso-Ferrari B + 62 kör kicsúszás 8
22. Jenson Button GBR Honda B + 70 kör mûszaki 0
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
a nagy baleset viszont csúnya volt:((( egy lábtörés...szerencséje volét meg is halhatott volna....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Vagy rosszul tudom? :S
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Vagy rosszul tudom? :S
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!