182274
  • SrAta
    Csak a Renault változtathat, de erről is egy pontosan meghatározott listát kell készítenie és jóváhagyatnia a csapatokkal.
    Miért csak a rönó változtathat a motorján légyszi mondjátok meg
    köszike
  • kulabácsi
    ha ez így folytatódik akkor én azt se várom meg, nekem amúgy is schumacher volt a nagy név!
  • paj01
    Szegyen.. tenyleg kiherelik ezt a sportot. tuti csokkenni fog a nezettseg. nagyon jo h kiegyenlitettebb lesz a mezony igy mar tenyleg nem lehet elozni:D
    2012 tol meg elektromos biciklikkel indulnak es okleveleket kapnak a "futam" vegen:D
    Ha ez igy fog haladni akkor asszem megvarom mig kikponak a mostani nagyobb nevek aztan annyi.
  • 5w0rdf15h
    A motorok élettartama megnövekszik, három versenyt kell kibírniuk.

Lassan eljutnak oda hogy 1 motort kell az egész szezonban használni. Sajnáljuk együtt szegény csapatokat, nincs pénzük motorra.
  • Istencsászár
    Jah, barmok...
  • Count Adyn
    Majd pont Briatore-nek hiszem el hogy merő jószándékból nem használt ki kiskapukat:DDD
  • kulabácsi
    ezek szerint a többiek mid csaltak csak ők nem? és akkor most a rönó is csalhat, csakhogy a többieket utolérje? ugyanmár
  • bardocz
    Ez nem jófiúskodás,hanem balfaszkodás.Csinálták volna ők is,lehet idén nem ott lettek volna ahol.Ha meg egy csapatot megbüntetnek érte,akkor megbüntetik a többit is.
  • Istencsászár
    Így van, mocsokszemetek hogy nem csaltak, persze ez túlzás de miért ne?
  • bardocz
    Egyéni szocproblem.Nem kell balfaszoskodni.
  • Istencsászár
    A szabályokat betartották maximálisan ezért lettek hátrányban.
  • kulabácsi
    bár végülis lényegtelen, nem sokan fogják nézni ezt a hígfost, a versenyzők sem fogják élvezni
  • kulabácsi
    tudom őket sajnálni, a szabály az szabály, eddig kellett volna megtenni mindent!
  • Istencsászár
    Mert a többi gyár minden kiskaput kihasznált hogy a motorjából mindent kihozhasson a rönó pedig nem trükközött és ezért hátrányban van.
  • kulabácsi
    nevetséges már ez az egész, remélem h kilépnek a faxba a gyári csapatok és csinálnak egy értelmes versenyt mert ez így már hülyeség...az meg úgyse fog nekik tetszeni h egyenmotorok lesznek, hiszen semmi érdekük ezt használni, semmi előnyük nem származik abból ha váltókat tesztelnek majd
  • kulabácsi
    "Csak a Renault változtathat, de erről is egy pontosan meghatározott listát kell készítenie és jóváhagyatnia a csapatokkal."

és ő miért is?
  • Molnibalage
    A felesége sem az eszéért ment hozzá az tuti...
  • Molnibalage
    Az is vicces, hogy 22 autót mondanak ideálisan asszem. Vicc. 1992-ben is 28 atuó volt asszem a futamon. Akkor még annyi nevező volt, hogy még előselejtező is volt, hogy szombaton ki mehetett időmérőre egyáltalán. Harmincakárhány versenyző is volt régen, de csak 28 állhatott rajthoz. Bearni ötlete az érmekről is egy hülyeség. Az öreg kezd szenilis lenni...
  • Molnibalage
    Kb. Ritkán nézem, de ez első látásra is egy rossz vicc. A legrosszabb szezonok voltak mikor nem lehetett tankolni vagy kereket cserélni.. És ez csak egy apróság. Akinek meg elfogyott a motor kevesebb, mint a szezon ideje alatt az mit csinál? Tényleg lehet temetni...
  • HunnernesKonge
    Még itt és most kéne lelépnie minden gyártónak, beszállítónak stb-nek. Akkor lenne 1 év verseny nélkül, de lehet utána normális tervekkel állna elő egy új vezetőség. tudom tudom óriási bevételkiesés, reklámkiesés és egyebek. de álmodni csak szabad nem?
  • G_ArchAngel #75951
    MS megerezte, hogy 2006 utan mar csak temetni fogjak az F1-et, de szerintem O sem gondolta, hogy ilyen gyors lesz a szertartas...
  • Gundark 1 1
    A szavazásos rendszer kimaradt. Gondolom majd 2011-ben :) "küldjön ... dijas sms-t, ön szerint szabályos volt e ... előzése-manővere-rajtja-autója-győzelme-kiesése. Ezen kivül szavazzon a győztesre. Aki a legtöbbet kapja arra hogy ki nyerje a futamot megnyerheti, még akkor is ha esetleg közben kiesett. Akkor az előtte végzőket diszkvalifikálják. (ha pofáznak 10 helyes rajtbüntetést kapnak mert első a néző)" Ja és a verseny után 48 óráig még lehet szavazni, hogy izgalmas legyen. A vasárnapi verseny végleges eredményhirdetése csütörtökön :)
  • coulthard007
    A 2010-es változtatások még jobbak...
  • bardocz
    "melyek költsége maximum 5 millió lehet."

5 millió mi a fasz?
    FIA Worl Motor Sport Council-"d" betű nem hiányzik?

"Csak a Renault változtathat"-ők miért?Változtathasson akkor mindenki.

Idióta faszok vezetik az egészet,le kéne váltani őket a picsába.
  • gordon 24
    Ha ez komoly, akkor nyugodtan lehet csinálni egy F1 élt 2008-ig táblát és kivinni a temetőbe..

Idóta barmok!!

Az autoversenyzés a fejlesztéekről, a pénzről a mulatságról szól. Akinek nincs elég pénze az elmegy. Akinek van marad ennyi.

Évről évre idiótábnál idiótább szabályokat találnak ki. Folyamatosan csökken a nézettsége stb.. Ha igy megy tovább kinyirják ezt a sportot, ha még nem tették meg!
  • coulthard007
    ITT vannak a szabálymódosítások, nem egy érdekes dolog lesz...
  • Istencsászár
    Burdé a jelenlegi mezőny egyik legjobb pilótája, az egy dolog hogy neki az F1 stílusa vagy a Toro Rosso autja mentalitása nem fekszik, de remek pilóta, pár bajnoki címet letett az asztalra, amit nem úgy ért el hogy beleült egy x tizeddel, mpvel erősebb autóval... a másik meg elég megnézni hogy milyen technikval, milyen erős autókat milyen nehéz pályákon vezetett a CCben... a CC egy erős autó, csak nem lett fejlesztve éveken át, az F1 pedig igen, kár is összehasonlítani a kettőt.
  • WNW
    Gyengebb.. Merfoldekkel, gyak. minden teren.....
  • bardocz
    Hát itt tényleg nem
  • bardocz
    Már össze van vonva IRL-el.
  • Norbi1990
    Csak volt me már nincsen Champcar.
    De amúgy sztem ezen a pályán nem lennének gyorsabbak a F1-ek mer sztem a síneken átse tudnának menni :D
  • bardocz
    Szerintem az összes road pályán.
  • N o N a m e
    Champcarban kevés oval pálya van
  • Norbi1990
    Melyik pályán? :)
  • a.carkey
    Az, hogy sokan nem ismerik el, a széria akkor is zseniálisan jó.
  • passatgt
  • bardocz
    Lassabb.Road pályán.
  • zsutyesz
    már csak 105 nap?!?!?
  • Norbi1990
    Gyengébb??
  • DjDano
    És Bourdais mitől erős? A Forma1 nem vethető össze a gyengébb szériákban aratott győzelmekkel... Kimit hozhatnám példának, Bourdaisnál nem kérdés, hogy jobb pedig nem nyert előtte semmi sorozatot...