182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
érdekes -
JaNeK2007 #76010 ja azt nem láttam. -
Ha elolvasnád:D
De la Rosa -
JaNeK2007 #76008 és ki menne a mclarenhez? -
-
BigRoy #76006 nem is emlékeztem, h massa is indult a RoC-on
pedig akkor még eléggé kezdő volt, de remélem jövőre hamilton is és massa is indul. -
Sajtó: a háromautós szabály már jövőre életbe léphet -
LOOOL :D -
WNW #76003 Az egyik haver irta egy szerepjatekos oldal F1-es topicjaba, a kovetkezo evek F1-es szabalymodositasai atolvasva...:
2011: a környezetszennyezés megszüntetése érdekében a versenyeket szimulátorokkal folytatják le. A kiscsapatok crackelt verziót kapnak, amit nem lehet patchelni és a BattleNetre se tudnak felcsatlakozni vele, a nagyoknak futja az eredetire is, sőt, még a limited editionre is, amihez olyan extrák járnak majd, mint a szponzorok logóinak szerepeltetése az autón, a csapat kiválaszthatja a festést (egyébként minden autó szürke).
Az 1.01-es patch-csel kijön a force feedback támogatás is.
-
Alonsonak még mindig a Santander a szponzora? Mert ha igen, a napokban többtíz milliárdot buktak egy csaló miatt ... -
JaNeK2007 #76001 nekem tetszenek -
mikor lesznek a hivatalos auto bemutatok?Vagy melyik csapatnak van már meg a jövö évi autoja, nem találok róluk képet csak a BMW-ről.
El akarok szörnyülködni, hogy milyen rondák lesznek :) -
JaNeK2007 #75999 kubica meg még massánál is bénább... -
JaNeK2007 #75998 mindegy. a képek nagy részén nem is massa van... -
G_ArchAngel #75997 a feltolto avatarja megis Kubica... -
JaNeK2007 #75996 nyomi mclaren fan alkotása -
A prequa péntek reggel 7.30 és 9 óra között volt. :) -
A döntőt a kis Fiattal kellett volna vívni... -
coulthard007 #75993 :( Loeb jobb volt a Buggy-val, bár... -
Álló kerékkel is még behozta elsőnek xD -
Jaja,sajnálom hogy nem sikerült megnyernie. -
Alig kapott ki, nagyon jól ment! -
Sajna a kis buggy Loeb-nek kedvezett.3 különböző kocsi kellett volna:)
De amikor lezúzta a jobb elejét,és úgyis megnyerte,az szép volt:D -
Szép volt DC
( ROC )
-
Akkor már inkább kötelező kiállás mindenkinek egyszer:) -
WNW #75986 A motorokat le lehet folytani, lehet nagyobb tankot berakni, stb... Amugy a tankolas nelkuli verseny se lesz jobb szerintem.. Ha ki kell menned tankolni, tudsz elvileg kemenyebben menni, mert kis serules
tankolas kozben orvosolhato, viszonylag kis idoveszteseggel.. De ha az a tet, hogy vegig kell menni egy teljes tavot, es ha serul a szarny kicsit is, veged, vagy ha a gumi is kibirja vegig elviekben, akkor nem fogjak kockaztatni, hogy azt tulterheljek, vagy homokba menjenek vele... Szoval majd mindenki felmeri mi az optimalis helye, es ott fognak korozgetni korbe, es aki kevesebbet hiabazik nyer.. Amugy ezt ugy hivjak megbizhatosagi verseny... Ez lesz............ -
paj01 #75985 hat en ugy olvastam csokkenni fog a versenytav 2010tol...
ha a motorokhoz nem nagyon nyulhatnak, h csokkenhet a fogyasztas? a vegen mar 8-10 ezreket fognak csak porogni vagy mi?:)
vagy nem tudom.. egy mai f1 es kocsi uzemanyaggal vegig birna 300km t? csak a gumi a cink? mekkora a fogyasztasuk es a tankjuk? -
nem azert kell tankolni mert marha veszelyes volt 300l benzin, hanem mert izgalmassa akartak tenni a futamot a tankolassal...szerintem sokkal izgalmasabb volt mikor pl. Mansellnek az utolso korokben fogyott el az uzemanyag. -
G_ArchAngel #75983 ujabb kihivas a fejlesztesnel: alacsony fogyasztas mellett nagy teljesitmeny elerese -
Ja, vagy lehet hogy a verseny közben bedobnak pár marmont aztán aki ügyes az felszedi :) -
Nem hiszem h 300 liter benzinekkel fognak körözgetni az első pár körben.
Ez balasetnél nem lenne előnyös. Nem véletlenül vezették be a tankolást annó, és tiltották be az egy tankal való végigautózást.
De majd meglátjuk :)
A mostani helyzetet elnézve kb az lesz h annyi benzinből kell végigmenniük 300km-t mint amennyiből most 150-et:) -
Nem kell rövidebb verseny azért,mert nincs box,keményebb gumit a kocsikra,több benzint,és hajrá,végig lehet menni.Régen is mekkora távokat tettek meg azokon a kezdetleges gumikon.Ma már jobbak,menne nekik ha akarnák. -
paj01 #75979 hat jah.. ne a boxban doljon el... de igy kb a felere csokken a versenytav.
akkor mar inkabb talaljanak ki vmi egysegeset a tankolasra pl mindenkinek van 1x15 sec-je h tankoljon es azt mindenkeppen vegig kellene varni a boxban vagy vmi hasonlo
2009es autok meg de csunyak istenem. akarmit mondjanak ez visszalepes. tiszta 90es evek:)
Sztem nem lesz ez hosszutavu koncepcio (remelem) csak most bebaszott a gazdsagi valsag -
nem, a renault nem találta meg a kiskaput...most meg sirnak...ez a problémájuk -
A box taktika kiiktatása remek dolog, a pályán döljenek el a dolgok ne a boxban, engem valahogy nem tud feldobni hogy kereket cserélnek meg tankolnak egy autón és ez a verseny fénypontja hogy sikerült e közben megelőznie a másikat avagy nem... -
szerintem epp elenkezoleg, a legjobb szezonok voltak mikor nem lehetett tankolni es nem volt kotelezo kereketcserelni. ott nem volt mas valasztas mint a palyan megelozni a tobbieket, most meg mindenki a boxtaktikara epit. szar ez igy. vegre 1 ertelmes dontes -
Remélem 2009-ben Kimi,meg Massa jobban bele taposnak a gázpedálba:) -
Mert kb ez a legészszerűbb indok. -
jaa ez nagy indok:d
Mert Flavio és börni együtt sörözgetnek és nagyon jó cimborák ezé a rönónak szabad de a redbull még a régi szart fogja kapni az tuti -
mert