FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy legyen F1 bajnok, mint az angol fociválogatott VB gyõztes.
De mostmár az év versenyét várom .Aki beér pontot fog kapni.
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
hegyek között pillanatok alatt kialakul!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Csak tudnám miért jó az egyeseknek, hogy érdemtelenül nyer valaki futamot, végez jó helyen
Amugy is rohely, hogy visszaemelnek valakit a palyara daruval.
Legkozelebb mi lesz ? Csak o indul, hogy megnyerhesse a futamot ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Sztem óriásit rajtolt, és nem sokra rá észre is vette az esõt (tök gyorsan leszakadt az ég), ezért vett vissza a tempóból (viszont mások nem).
..és ezért esett vissza a közepébe..tényelg unézett ki mintha a két bímer ütközésénél nekimentek volna, és sérült volna a futómû, de nem.
Na eresztés eddig :DDD
Az SC-s Merga ahogy menekült báz :DD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ki szopta be ismét? Kimi. Még Suttil is majdnem kiszórta. :)
A medve nem játék.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured