182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
loller
-
dav1d #78311 mert félbeszaakdt kerékkel camogott a pályán amibe beleszálhat más is vettel esetében jogos a büntetés! -
Borg #78310 Brawn GP Honda motorral? -
Ez így volt. -
Az jó volt,hogy már rég indulni kellett volna de ő még akkor is csak fékezgetett
de jót röhögtem... -
Mielőtt ugatsz, olvasd el mit írtam az első hszembe ma a versenyről, mindenkit megdicsértem, mert remek volt, azt hogy folyamaotsan megy a Hami fikázás amit nem bírok szó nélkül hagyni és rájönni hogy miért az nem tartozik ehhez, egy külön téma, de neked bele kell böfögni, gratulálok, mind1, csináld csak, elvégre ez egy F1 topik ahol ez a menő, gondolom ezért jársz ide. -
Gabor_(HSF) #78306 Neked nem is kell,de amig továbbra is írod a baromságaidat,nyugott lehetsz én reagálok rá -
WNW #78305 Az az igazsag, en meg emlekszem mikor Hami betort a piacra, milyen nagy szurkolotabora lett hirtelen.. Aztan mikor az ujjongok egy resze rajott, hogy megveri az addigi kedvencuket, hirtelen kozellenseg lett....
-
Gabor_(HSF) #78304 Jól figyeltél és még sajnos azt kell ,hogy mondjam kicsit több lélekjelenléttel Kubica menthette volna a szitut,mivel neki lett volna hova mennie,de hát ő meg nyerni akart... -
többet kár rád fecsérelni, légyszíves ne szolj hozzá...
-
Jegyezzük már meg!
Alapból nem nyavajgok a helyesírás miatt, de ez az egy dolog iszonyúan szúrja a szemem... nem tudom mi lehet az oka :S -
De ezért miért kell megbüntetni ? jóhogy foggal körömmel harcol a pozícióért, ha én traktorral indulnék akkor se engednék senkit el csak úgy :| -
Gabor_(HSF) #78300 Nem itt van a baj,persze hogy mások elől is,de amig te csak annyit látsz Hami lenyomta Fisicot meg Buemit és nem pedig azt mekkorát versenyzett Button,Vettel, Kubica és Buemi,addig nincs miről beszélgetni..
Sajnos a F1 nálad továbbra is olyan sötétség mint egy Mustang a prérin..
Kezd azzal,minden versenyzőt a sajat csapattársához mérsz,aztán az adott technikával mit nyújt a pályán,hidd el egészen máshova fogsz kilukadni... -
A mai futamról:
Grat BrawnGP-nek, de még azért várjuk ki a diffúzorügy végét. Vettelt és Kubicát sajnálom, ebben mindketten bennevoltak szerintem, szóval versenybaleset. A Ferrarira inkább nem mondok semmit, de ne írja le senki őket 1 futam után, tavaly is elbaszták az első futamot, és mégis a Ferrari lett a konstruktőri világbajnok.
Annyi következtetést szeretnék levonni, mint amennyit mindenki, a BrawnGP kurvagyors :) -
Ha kicsit elvett volna akkor nem csúszik bele, de elismerte hogy ő volt egresszív mert neki kellett a 2. hely, ahogy sejtettem neki mind1 egyenlőre, csak minél jobb helyen végezzen, nem taktikázott, ahogy itt most senki sem. -
ha jól figyeltem egyébként Vettel megcsúszott és azért koccantak, elkopott a gumija rendesen. belső íven akart maradni, el is engedte Kubicát szerintem lélekben, csak a rázón fordult és összeértek.
a rajt utáni ütközések szerintem neccesebbek voltak. -
Mert csak Hamilton elől esetek ki?
2. Rubens Barrichello BRA Brawn GP-Mercedes B + 0.807 58
3. Jarno Trulli ITA Toyota B + 1.604 58
4. Lewis Hamilton GBR McLaren-Mercedes B + 2.914 58
5. Timo Glock GER Toyota B + 4.435 58
6. Fernando Alonso SPA Renault B + 4.479 58
7. Nico Rosberg GER Williams-Toyota B + 5.722 58
8. Sebastien Buemi SWZ Toro Rosso-Ferrari B + 6.004 58
ő előlük nem? vagy ez hogy működik? valaki magyarázza már el... Bari elől nem estek ki? köze nem mett volna a 2. helyhez. Atyavilág, bennetek olyan gyűlölet van, csak tudnám miért... szálljatok már magatokba.
-
Lehet, hogy a satuzás nem volt szándékos... amúgy a füstölés nem jelent egyet a kerék blokkolásával, csak lassabban pörög, mint ahogy megy alatta az aszfalt (persze lehet, hogy most nem így volt) -
érdekes volt , Vettelt sajnálom :S 10 helyes rajtbüntetés ugyanmár... ki is égtem :| -
Mármint az autója negyedik? -.- hihetetlen.... -
Ráadásul amint blokkol a kerék,a fék is elkezd hűlni. -
Nem kifejezetten vagyok oda Hamiltonért(eléggé szerényen fogalmaztam) és most ez megint csak mélyített az iránta érzett ellenszenvem. Kiesik előle a fél brigád, és akkor még megkapja a 3. helyet ajándékba, nonszensz. Vettel büntetését meg nem értem nem hiszem, hogy szándékosan okozott balesetet, nem hagyta magát és ennyi. Amúgy grat a Brawn Gp-nek ütős lett a kocsi. -
attól nem fog melegedni szerintem hogy állóra satuzza... ha blokkol akkor azon mit melegít? max az a része ami érintkezik az aszfaltal, és max kopik a réteg... -
Kers töltésére,és el is baszta rendesen az utolsó fékezéssel,pedig Vettelt megelőzhette volna célegyenesben a kigyorsításon,több,mint 6.5 sec-ig nyomhatta volna,amíg elér a célig,és utána ismét 6.5sec. -
Sanye17 #78288 Kimi-nek egy baja van "hangulat" pilóta, néha pörög mint az állat, néha meg úgy beleszürkűl a mezőnybe, mint egy újjonc... Nem látom az elszántságot... -
gondolom a KERS-t akarta feltölteni vele -
Palikék szerint azért, hogy melegítse a gumit + töltse a KERS-t -
G_ArchAngel #78285 Amugy SC mogott Massa miert fekezte fustolosre az kerekeket, meg akkor is, mikor nem volt senki a kozeleben - raadasul 3-4 alkalommal? -
Gabor_(HSF) #78284 Tévedés!!!
Előszőr is voltam Mekis még Prost idejében és wiliemszes is, az is mind1 Sumi miben ült,Jorden,Benetton,Ferka..
Nyugodtan látnám Vettelt a Mekiben is,csak akkor ugyan annak szurkolnék mint Istencsászar ami azért annyira nem tetszene...cóval erről ennyit!
És akkor még egy gondolat a mai versenyről
3 kiemelkedő teljesitménnyel,Vettel,Kubi és Buemi(ebből az első 2ő zseniális)és egy nagyon jó versenyzéssel Button szeméjében,találkoztunk ma..
Ja és ismét egy kib@szott mákos Hamiltonnal (aki azomban egy nagyon jó pilóta ezt nem vitatom,de jelenleg ebben a mezőnyben csak a 4.)akinek segitett az SC,mig Alonsonak ártott..
Kimi-t nem értékelem,mert semmilyen elvárásom nincs már felé..... -
Sanye17 #78283 Jah és RESPECT Mr. Brawn!!!! -
Sanye17 #78282 Én azt mondom a Kubica Vettel balesetre, hogy sima versenybaleset, lehet hibáztatni az egyiket, lehet a másikat... -
amúgy a segg fordító nem tud fordítani? -
Bari pénzjutalmat kap, mert ő volt a versenyen a "Best wrecker" (Flatout2, ha valaki nem értené :)) -
Egyetértek, senki nem nyomatta őket sehova... Öröm látni azért hogy egy kis csapat már az első versenyen rongyá verte a mezőnyt, és itt derült ki az is hogy Ross Brawn mekkora nagy ember =) Hamilton meg.. inkább adjatok neki egy banánt, ez nem az Ő sportja :DD -
Javaslom este 7kor a sport klubbot hogy megnézd ezt a futamot is -
EZ AZZZZZZ BUTTON NYERT !!!!!!!!!!!!!!!44444444444444444 HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
nem tudom miről beszéltek *-) :D
jóvanna fáradt vagyok :D -
Ezekkel az uj aerodinamikai-szabalyokkal (cuki jatekautok) izgalmas lett a race..
-
Páran?:D -
te mit nézel, csekettőt?