FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de dúrván átfolyik a víz a pályán....
Szegény új srácnak nem kedvez a SC...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
~Mi a vélemyényed Hamilton balesetérõl?
~Láttam a TV-ben, de olyan sokat kellett várni, hogy elmentem pisilni.
<#taps>#taps><#hehe>#hehe>
Es persze Kubicanak se lett baja, megsem engedtek versenyezni, igaz ott nem egy nap telt el,hanem kicsit tobb.
Valoban, ahogy DJBP is mondja, milyen elovigyazatlan lett hirtelen az orvosi engedelyezes.
Hadd idezzek meg a baleset elotti hozzaszolasaim egyikebol.
"Pont ezert nem tartom Hamiltont annyira, mint Kubicat peldaul.
A nagy tehetseg, akinek tudatosan magasztaljak mar 10 eves kora ota az image-t. Egy felepitett karrier, mintha manapsag egy Sztar leszek cimu szappanoperat neznek, ahol meg el sem kezdodott a musor vetitese es mar tudjak, hogy ki lesz a gyoztes, mikozben a nezok szavaznak "majd" SMS-ben."
Vajon Kubica is itt tartana mint most Hamilton, ha ugyanazokat a kondiciokat kapja ? Valoszinuleg igen.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Hy!
Megtudán nekem mondani esetleg valaki h ez alatt a videó alatt milyen szám megy?
Thx
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
meg én is ezt csipem palikba, hogy az unalmas körökben néha akkorákat elkezd ordítozni hogy az ember akárhol van már szalad a tv elé:D
Marpedig egeszseges ferfiember csak ugy nem esik ossze.
Na azert megkerdeznem melyik orvos enged ugy versenyezni, ha ezzel tisztaban van es nincs "un." diplomacia. Ezert mondtam, hogy egesz mas a versenyzok megkulonboztatettsege es ez nagyon nem jo, mert nem geyenlo feltetelekkel versenyeznek. Mindig kettos a merleg nyelve, az ilyen pilotaknal, egyik puillanatban meg igy, masik pillanatban mar ellenkezoleg magyarazzak meg a dolgokat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ha massa tud csatázni alonsoval, kimi meg el tudna egy kicsit is húzni, onnan már tuti a gyõzelem.
ha hamilton behozza az elsõre, akkor sokat kell elõznie, igy szép lesz a verseny., ha nem akkor meg kimi fog nyerni, szal az elejét kell nézni mit produkál az elsõ 3
pussz
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Komolyan tedd egymás mellé a két esetet és nézd meg egyszerre. Ég és Föld. Én ennyire nem sarkítanám ki, viszont mégegyszer mondom, hogy diplomácia és megkülönböztetés biztos van, ezt az esetet azonban én nem ennek tudom be.
Szabalyosan szinte kipattant az autobol, ahogy szokas. :DDDD
One Vision. One Purpose.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"