182274
  • Peppus
    páran más futamot láttak :)
  • Istencsászár
    Majd ha lesz olyan autósport ahol nem lesz vezetői hiba, meghibásodás, szerencsétlenkedés, ütközés akkor lehet szindi Hamit, addig meg #78257, ez egy ilyen sport, szóval akkor az összes pontszerző szégyelje el magát mert kiestek előle? Massa volt az egyedüli aki önhibáján kívül a többiek HIBÁZTAK.
  • Norbi1990
    Milyen Barichello és Vettel? :D
    Kubica előzte volna Vettelt nem a Baricsello
    A másik meg a Red Bullba asszem nincs is KERS :D
  • bardocz
    Barichello,kers?Vettel?
    Ez csak nekem nem jön össze sehogy?
  • Fabio Capello
    Kubica jobb pozícióban volt már a kanyarban, Vettelnek nem kellett volna erőltetni a dolgot, így végülis az erőszakossága miatt történt a baleset, gondolom ezért.

az már más kérdés hogy a büntetéssel ugyan nem értek egyet, de jobb lett volna ha elengedni kubicát abban a kanyarban, és utána KERS-el felzárkózik rá
  • bardocz
    Ráadásul Vettel autója nem volt veszélyes safetycar tempóban,a kerék meg már nem szakadt le,az ha nem teszi meg az ütközésnél,akkor gyökkettőnél sem fogja.
  • Micsu
    "Áhh miért kell nyomatni ennyire a Brawn csapatot? "

Nem nyomatta őket senki, saját magukat nyomatták oda ahol most tartanak
  • Szabi1991
    te mit néztél ? xD
  • Fabio Capello
    na pont az ilyen jellegű hozzáállásról beszélek.
  • Istencsászár
    ez érdekes...

"Sebastian Vettel Malajziában tíz rajtpozíciós büntetést kap a Robert Kubicával történt ütközés miatt. A Red Bull Racing-et 50.000 euró megfizetésére kötelezik, mivel nem parancsolták félre Vettelt, aki sérült autójával veszélyt jelentett a vetélytársak számára."

Bari miért nem kap büntit? Vettel miért is kap? FIA megint hozza a fomráját, hihetetlen...
  • bardocz
    Mért,mit csináljanak?Pénzbüntetés teljesen faszság,pár 10ezer euróból szerinted tanul egy ilyen versenyző? legszegényebb pilóta is előhúzza farzsebből.
  • Máté94
    Hamilton nem büntették meg.3. lett.
  • Máté94
  • Norbi1990
    Ja és ezekkel a hátrasorolós büntikkel meg +10 rajthelyes hátrasorolás a kövi időmérőn ezekkel csak a pilótáknak a versenyzési kedvét rontják el.
  • BaLeeX
    Áhh miért kell nyomatni ennyire a Brawn csapatot?

Hamiltont megbűntetik egy veszélyes előzésért Bari meg szarrátöri fél mezőnyt és vigyorogva befut 3.nak.
    Na meg az az SC direkt késleltetése is.

Remélem így marad minden aztán Button az év közepén világbajnok lesz majd a sok gyökér verheti a fejét a falba, hogy utána fele annyian nem fogják nézni a "cirkuszukat" vagy megint nekiállnak őket is szopatni hülye ítéletekkel, mint tavaly Hamiltont és a McLarent.

Hamiltonnak meg respect, hogy ezt az elbaszott kocsit behozta 6.nak.
  • Máté94
  • Gabor_(HSF)
    Igen megint mást néztél!
    Segitett neki a sok rossz rajt,a SC,majd Kimi hibája,Massa rossz taktikája és technikai hibája és hát ugye a 2 kedvencem keménykedése Vettel és Kubi..
    Ennek csak a fele nincs, ő sem a 10 ben
  • Istencsászár
    Én jobban örültem volna hogy ha Trullié a 3. hely, ugyan ugy szorítok neki mint Haminak, nagy kedvenc, de hát a szabály az szabály, nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen baki, neki kellett volna figyelnie, azt nem értem hogy ha a kedvenc kerül jó pozícióba akkor ájuldozunk zőle, de ha az illetékes utálandó jelenleg Hami akkor bármit csinál az mák, szerencse, persze nem kellett hozzá a remek rajt az utolsó helyről, az előzések, a sebesség ezzel a dobogóra is alkalmatlan autóval...

Persze kiestek előle, ahogy Trulli elől is, de ez lényegtelen nem? Hamilton ugy előzött hogy nem ütközött pedig nem 1 autót nyomott le, nem kis agresszivitással, ő nem ment bele a falba, neki nem hullott szét a kocsi, mert azt megtette az időmérőn stb... arról ő vajmi keveset tehet hogy előtte a Ferrari, Vettel, Kubica élbaszták a versenyüket, nem csak Hamilton, de mindenki előrejött pár helyet, az a lényeg hogy célba érj a többi sosem számít és ahhoz hogy jó helyen érj célba ott kell lenni, a maximumot nyujtani a többi ugymond nem rajtad múlik.
  • bardocz
    Sőt,Trulli hátrasorolásával 2 pontot szerzett élete első versenyén.
  • Norbi1990
    Én azt kívánom, hogy ne az FIA döntsön ilyen utólagos szar büntetésekkel hanem a pályán legyen lerendezve az egész!
    Célvonal után már nem kéne változtatni a sorrenden hanem max csak pénzbüntetés legyen!
  • Fabio Capello
    Mindenki szájkaratézik, bezzeg arra senki nem mond semmit, hogy pl. a totál újonc Buemi milyen jól ment.

Annyira szeretem amikor nem vagytok képesek túllátni a saját kis kedvenceteken, és ha ő nem lesz első, akkor mindenki csal, le van fizetve, biztos csak a kiskedvenccel akartak kibaszni... Tudjuk már elismerni mások eredményeit is, nem csak a saját favoritunkkal foglalkozni.
  • DJKonya
    Huh hát nem számítottam rá hogy ilyen jó lesz a futam, remélem az egész szezon ilyen változatos lesz!
  • Count Adyn
    Nem azt mondom hogy nem tolta jól, de kellettek hozzá pl Barichello gyilkosságai, meg a Ferrarisok nyomizása, meg Vettel-Kubica kocc. Hami kurva jó pilóta, de a valóság az hogy esélye nem lett volna pontot szerezni saját erejéből. Igy értettem:)
  • bardocz
    Egyszerűen hihetetlen,mennyire ostobák,el lett már mondva ezerszer,hogy miért büntették meg,de nem képesek felfogni.Én sem örülök Hamilton 3. helyének,de azért ezen a szinten már túljuthatna a sok szájkaratés.
  • Istencsászár
    Mer SC alatt előzött, biztosan direkt csinálta Hamilton hogy Trulli megelőzze őt és verseny utén megbüntessék hogy ő 3. lehessen, 100% így volt.
  • Szabi1991
    meg trulli mögüle rajtolt bünti miatt, majd előtte ért célba, ezért megbüntették.. -.-
  • Christian88
    Nemtudom még hány évig kell mennie Hamiltonnak hogy egy kicsit is elismerjék páran..
  • Istencsászár
    Persze mákja volt ezt gondoltam, máshogy nem is lehetett volna... na mind1, én mást néztem ezekszerint.

ja a Ferrari kimaradt, tavaly s előtte is hasonlóan kezdték az évet 1-2 0ázás szerencsétlenkedés, aztán majd összekapják magukat pár verseny múlva.
  • HUmanHunter
    15 helyet jött előre hamilton, de azt remélem felfogják a népek hogy 15 ből 8! kiesés volt előle, jópár pedig bénázás.. nem előzött ő olyan sokat..
  • Count Adyn
    Hát azért szerintem Haminak kurva nagy mákja volt, letakarítottak előle sok mindenkit, ő csak mente a saját kis tempóját és ennyi:)

Bari-t én se értem hogy nem büntették meg, SC-t se értem.

Ferrari meg hát nc, kimi elbénázta, massa alatt meg meghalt az autó:/
  • Istencsászár
    Jó kis futam volt, persze volt egy két érthetetlen dolog.

Bari miért nem kapott egy büntetést? ugylátszik ahogy öregszenek egyre lámábbak lesznek, hiába gyors ahogy a Kocka is az volt, de tört zúzott, ezt azért nem kéne...

A Safety Car miért nem jött be egyből? értehetetlen...

Hamilton fikázók remélem elfelejtik azt hogy Hami nem tud a végéről jól menni, ezzel a fostömb Mekivel, végigelőzte a mezőnyt, gyönyörűen csinálta, és a többi előzéssel sem volt gond. Jó ez az uj szabályrendszer, lehet előzni.

Kubica Vettel balesete pedig sima versenybaleset, egyik sem engedett, Kubicának meg kellett próbálnia mert nyerhetett is volna, Vettel pedig fiatal és buzgó, neki nem számít egyenlőre hogy 2. vagy kiesik ezekszerint, de ezzel nincs is baj, zuzzák egymást egézséges keretek közt.

Trulli is nagyon szépet ment, a Toyotának kellett a dobogó...

Brawn PG pedig zseniálisan jól ment, vitatható az SC késelekedése, de ez nem von le semmit abból amit elértek, ha nincs SC akkor bucira vernek mindenkit, így volt egy kis izgalom a végén.
  • HUmanHunter
    rábaszás
  • Christian88
    Elintézi ka diffúzor ügyet és még izgalmasabb lesz =)
  • Micsu
    szégyen ez az egész, kersel meg börnivel együtt
  • passatgt
    ha elfogy a motor, amit egy évben használhatnak, akkor mi van?
  • johnny1030
    A Ferrari szégyen.Ugyan olyan rontott taktikák mint a múlt évben. Emellé jön, hogy még az autó sem megbízható.
  • paj01
    Erdekes futam volt.. Bgp jo, de azert tenyleg kicsit erdekesek voltak a korulmenyek...safety car-on azert ennyit nem szkotatk agyalni:) Barichello meg szinten kerdeses. Vettel vs Kubica szep volt, sztem Vettel mar vert helyzetben volt, engedni kellett volna. Toyotakat megneztem volna ugy h nem utolso helyrol rajtolnak. eleg szepen feljottek. Hamilton akarhogyis de feljott dobogora az azert szep eredmeny. Ezek szerint nem olyan veszes a mclaren... Kovalainen adhatott volna meg ezzel kapcsolatban informaciot, kar h kiesett. Williams rafazott a lagykeverekkel, de korrekt teljeseitmenyt nyujtottak. Ferrari... nagyon kar ertuk, a vegere odaerhettek volna. Kimi valszeg azert maszott falra mert nyomta lefele az egyik toyota es probalt menekulni. Kerst nem hiszem h kiveszik. Az ausztrál pályán nem lehet kihasznalni igazan, de sepangban a hosszu egyenesekben komoly fegyverteny lehet elozeseknel. es azert az kiderult h a ferrari kers el is ott tud lenni a pontszerzo helyeken. Alonso nagyon eltunt a mezonyben de legalabb szerzett pontot. Kivancsi leszek sepangra.. az mar inkabb szamit versenypalyanak.
    Jah es legyszi hagyjatok mar ra a gyerekeskedest. nem lehet szepen csondben szurkolni a sajat kedvencednek es nem lehuzni azt akit nem szerettek? mondhattok akarmit ugy sem gyozitek meg a masikat az igazatokrol... nahmeg úgy is Sebastien "Purdé" a legjobb..:D:D
    Konolyan olyan rossz 2 oldalon kersztul a hulyesegeket olvasni:)
  • M@TriX
    hát igen, ez szerintem is érdekes, mert kétség az nem volt, hogy be kell hívni... akkor még izgalmasabb lett volna Button számára mindenképpen.

tudtommal nincs idő szabály erre...
  • johnny1030
    Azt megtudja valaki mondani, hogy a safeticar miért várt több mint 2 percet mire kiment a pályára? Erre nincs szabály?
  • WNW
    Van egy szabaly.. Nem lehet biztonsagi kocsi mogott elozni.. Trulli elcseszte.. Ez nem megiteles kerdese, mint egy versenyben torteno balesetnel, hanem tiszta szabalyzati kerdes.. Ettol fogva nincs kit szidni, max. Trullit miert volt ilyen lama....