182274
  • Gabor_(HSF)
    De itt nem is repült fel a kerék 300 kméterre,természetesen akkora erők hatnak,hogy ennek is engednie kell,de addig is rengeteg energiát blokkol.
  • Fabio Capello
    Jó lenne már befejezni a flémkeltést.
  • G_ArchAngel #78350
    Te beteg vagy...
    Ne nyulj magadhoz, de parezer eve nagy esellyel meg az afrikai kontinensen futkostak az oseid dardaval a kezukben.
  • dav1d
    A másik torpedó Mclarennek köszönheti Hamilton hogy most ott van ahol különben Alonso simán Hami elött végez (meg még egy jópáran).Azoknak üzenem akik elélveztek a csita mai teljesitményétől.
  • Tyler1
    a Kimi szurkolókkal csak az a baj, h azt se tudják honnan jött, meg ki volt ő addig mig nem került a Ferrarihoz! bár ez a helyzet Massával is! a divat szurkoló télleg a jó szó!
  • gordon 24
    Ez oké de nem csak az első esett le.. És pont Melbornben halt meg egy faszi Frentzen kerekétől.. Szóval nem hiszem, hogy jó ez igy..
  • sosemt
    Ha néztétek a spanyol futamot láthattátok a sok cigányt. Ha szerintetek fehérek akkor én nigger vagyok.
  • Gabor_(HSF)
    Mert lengőkarostúl együtt tört le és a biztonsági bowden a bölcsőhőz van rögzitve..arra hivatott hogy ha a leggyengébb pont a csonkálvány leszakad,ne szabaduljon el a kerék,de ha a komplett futómű TK,arra nincs pardon.
  • sosemt
    /me be van oltva :CCCCCCCCCCCCC
  • paj01
    alkoholista vagy nem.. a legnepszerubb pilota:) es sztem pont azert mert nem razza a labat meg leszar kb mindent a vezetesen kivul:)foleg az oket kritizalokat:)
    akarmilyen szavazast latok weboldalakon mindig kimi a favorit:)
    de hat errol szol a szurkolas.. ha 50ponttal lesz lemaradva az utolso futam elott en akkor is arra szavoazok h o lesz a vb:D:D
    es valoszinuleg a sok okos forumozo is azert fikazza mert sokan szeretik es ez vmiert szurja a szemuket..vagy ilyesmi:)

Kimi nem a mostani szereplesevel szerezte meg a rajongoi taborat de mivel a legtobben nem a mar emlitett "divat szurkolok" korebe tartoznak, így kitartanak mellette. es ha mar annyian megszerettek a mclarenes evek alatt akkor csak tud(ott) vmit nem?:)

Egyebkent meg ugy is a fiatal taknyoke a jovo.. nemsokara mar tinedzserek fogjak hajkuraszni egymast... palik jo szot hasznalt a futamon. ezek mar ilyen kitenyesztett pilotak akik pléjsztésönön csiszoltak a reflexeiket meg rakas penzt oltek bele a tanittatasukba... egyre fiatalabban kezdik es egyre jobbak lesznek.
    az meg h csak vulgaris kifejezesekkel tudja elmondani vki a nemtetszeset, egyertelmuen tukroz vmit...
  • bardocz
    Akkor viszont Heidfeldet is büntessék meg,mert neki is leszakadhatott volna:D
  • Istencsászár
    Naigen, elvileg nem lehetne, mert valami biztonsági lánc tartja az egészet ott, vagyis kellene...
  • bardocz
    :D
  • gordon 24
    Nahh igen.. Az hogy Kubicanak mind2 leszakadt és elrepült az hogy lehet?? Lehet megbünetik még a BMW-t is..
  • Gabor_(HSF)
    Igy se rossz..DE
    Én a Ferarit imádom,a Rönót szeretem és Vettelnek szurkolok
  • Istencsászár
    Leszakadhatott volna, de nem szakadt le, bár nem is szabadna neki mármint a keréknek szóval veszély nem volt benne. FIA túlbuzgósága volt ismét a szokásos dolgok amiket meglehet kérdőjelezni...
  • bardocz
    SC alatt olyannyira mindegy.És az a kocsi már széthullajtotta magát,veszélyes semmiképp nem volt szerintem.
  • G_ArchAngel #78335
    Mondjuk ugye ez nem ram vonatkozik, mert a Ferrarit utalom, de Kiminek drukkolok, McLarent utalom, de Hamiltonnak drukkolok..., alapvetoen mindenkinek szoritok egy kicsit, csak a harom "nagypofaju csapatot utalom" (Renault/McLaren/Ferrari), pilotak kozul meg a ket bogomasinat, Massat es Barrichellot kuldenem nyugdijba...
  • bardocz
    Csak azért mondom,mert onnan jöttek,attól még ők maguk nem azok.Pont annyira cigányok az indiaiak,mint a spanyolok.Csak akkor már ha cigánykínaiizik,az is közelebb van hozzá,mint a spanyol.
  • Tyler1
    abban igaza van h mindig a szerencsére fogják ha Hamilton jól megy, na pont ők azok akik szart sem értenek az ilyen technikai motorsportokhoz, mert itt nem a szerencsén múlik, hanem azon h ki mennyire tud urrá lenni a z adott szituációban! ez a lényege a forma-1nek a VERSENY!!! nem a mák, meg a szerencse dönt, sem Hamilton esetében, sem mondjuk Massáéban!
    csak könnyebb erre fogni ha vki jobb, és apró hibák döntenek egy ilyen versenyen, azon h kiállhat dobogóra, és nem az h " de béna ez a gyerek, mert neki csapja az autót a falnak". És ez a baj a Ferrari szurkolókkal, h ha jobb nálik vki akk nem ismerik el :)
  • gordon 24
    És ezt pont te mondod??

Nálad elvakultabb hülye szurkoló nem kell:D Én ferraris vagyok gyülölöm (de szó szerint) Hamiltont.. Mégis tisztába vagyok azzal hogy egy jó pilóta, és ha legyőzi a ferarrit akkor legyőzte és ennyi.

Pont az a különbség közöttünk hogy én el tudom ismerni Hamiltont el tudom ismerni Alonsot és a többieket holott ezt a két embert ugy utálom mint nagyából senkit.. Jahh várj van egy ember Gyurcsány de ez már politika:D

Szóval vegyél vissza, mert igazából nem vagy te ilyen csak kötekedni jössz ide.. Ugyis azért irod hogy bedühits valakit és menjen a Flame... Inkább menj és aludj egyet, vagy ilyemsi..
  • Peppus
    Nem is tudott normálisan kanyarodni.. meg gondolom a lehulló alkatrészekbe is jó lehet belemenni, és esetleg ezért kiesni..
  • G_ArchAngel #78330
    Es az indiaiak miota ciganyok?
    Attol, hogy onnan szarmaznak, nem azt jelenti, hogy indiainak kellene hivni oket. Hidd el, ok (a rendes indiaiak) ugyanugy nem orulnek neki, minthogy itt magyarnak hivjak az inaktiv, bodzaszedo allampolgarokat.
  • G_ArchAngel #78329
    Draga csekelyertelmu forumozo,

Gondolom Button, Rosberg is alkoholista (rajuk emlekszem, hogy napszemuvegben voltak) es az a par tizezer szurkolo, akik nem birnak folyamatosan a delutani, lemeno Napba nezni...
    Arrol ne is beszeljunk, hogy az un. "celebeknel" kovetelmeny az ilyen kiegeszitok hasznalata, mivel szponzori juttatas is jar erte (Kiminek emlekeim szerint Tag Heuer szemuvege van).
    A szemet pedig nem tudja senki elinni, bar nem tudom, hogy a kornyezetedbol milyen tapasztalatokra tettel szert e teren.
    Ha nem tudsz ertelmesen kommunikalni, akkor ne vard el, hogy masok is az altalad elvart hangnemben viszonyuljanak hozzad vagy kedvencedhez.

Ha valami nem tetszik, vegyel egy hideg zuhanyt, nyugodj meg es gondolkodj el azon amit irni szerenel, hatha az uzenet elkuldese elott rajossz, hogy hulyeseg.
  • Tyler1
    huu nem gondoltam volna h Hamilton egyátalán pontot szerez a mai futamon.
    ennek nagyon örülök, bár engem a 4. hely is boldoggá tett volna, mert amit csinált, az vmi elképesztően brutális volt! és nem érdekelnek az anti-hamilton drukkerek, egy ilyen autoból igy kihozni a maxot nem akárki csinálja meg! szóval sztem simán versenyben van a mclaren, és ha sikerül végre helyre rázni a kocsit, akk lesz ebből dobogós hely :)
  • bardocz
    Mért bazdmeg,nem lehet megdicsérni egy új csapatot,meg nekik is szurkolni?A spanyolok meg mióta cigányok?Kurva messze vannak indiától te szerencsétlen.
  • bardocz
    Kubicával történt incidens miatt lett büntetve Vettel,a kerékért a csapat!És az kurvára nem jogos,ne mondják már,hogy nem lehet safetycar mögött biztonságosan autózni 3 kerékkel.Azt onnan már csak egy másik autó tudta volna letörni,de hogy magától nem esik le,az biztos.
  • Istencsászár
    Formula One World Championship career
    Current team Vodafone McLaren–Mercedes
    Car # 1
    Races 36
    Championships 1 (2008)
    Wins 9
    Podiums 23
    Career points 213
    Pole positions 13
    Fastest laps 3

továbbá

Records

Hamilton has matched or set the following records in Formula One:
    Most consecutive podiums from debut race: 9 – Australian GP 2007 – British GP 2007 (previous record was 2 by Peter Arundell – Monaco GP 1964 – Dutch GP 1964)[83]
    Most consecutive podiums for a British driver: 9 – Australian GP 2007 – British GP 2007 (tied with Jim Clark – Belgian GP 1963 – South African GP 1963)[84]
    Youngest driver to lead the World Championship: 22 years, 4 months, 8 days – at the Bahrain GP 2007 (Previous record was 23 years, 7 months, 22 days by Fernando Alonso at the Malaysian GP 2005)[85]
    Most wins in a debut season: 4, Canadian, USA, Hungarian and Japanese GPs 2007 (equalling Jacques Villeneuve, European, British, Hungarian and Portuguese GPs 1996)
    Most pole positions in a debut season: 6, Canadian, USA, British, Hungarian, Japanese and Chinese GPs 2007 (Previous record was 3 held jointly by Jacques Villeneuve (1996) and Juan Pablo Montoya (2001))
    Youngest F1 World Champion (2008 season) 23 years, 8 months, 26 days, previously held by Fernando Alonso with 24 years and 58 days.

Hamilton is the first driver of black heritage to compete in Formula One (although Willy T. Ribbs tested an F1 car in 1986[86]) and the first driver of black heritage to win a major race at Indianapolis Motor Speedway in any discipline. In addition, he is the third youngest driver to achieve an F1 pole position, and the fourteenth F1 driver to achieve a podium finish on his debut.[37]

Hamilton is also the first champion of the European Formula Two, International Formula 3000 or GP2 series to win Formula One World Championship.

During the 2007 European Grand Prix at the Nürburgring, Hamilton became the first driver to have his car recovered by a crane and put back on the track during an F1 race, although several drivers have been pushed back onto the circuit by the marshals without mechanical aids when judged to be in a dangerous position, such as Michael Schumacher during the 2003 European Grand Prix.[87] Since then, the FIA have now banned the use of mechanical assistance to help move a car back onto the track.

Lewis Hamilton's contract for the McLaren driver development program made him the youngest ever driver to secure a contract which later resulted in an F1 drive.[22]

továbbá

Career summarySeason Series Team Name No. Races Poles Wins Pts Final Placing
    2000 World Formula A Championship TeamMBM.com (CRG/Parilla) 1 0 n/a DNF
    European Formula A Championship TeamMBM.com (CRG/Parilla) 9 5 75 1st
    Formula A World Cup TeamMBM.com (CRG/Parilla) 1 1 n/a 1st
    2001 Formula Super A World Championship TeamMBM.com (Parolin/Parilla) 15 10 0 0 28 15th
    2002 Formula Renault UK Manor Motorsport 25 13 3 3 274 3rd
    2003 Formula Renault UK Manor Motorsport 3 15 11 10 419 1st
    2004 Formula 3 Euroseries Manor Motorsport 35 20 1 1 69 5th
    2005 Formula 3 Euroseries ASM Formule 3 1 20 11 15 172 1st
    2006 GP2 Series ART Grand Prix 2 21 1 5 114 1st
    2007 Formula One Vodafone McLaren Mercedes 2 17 6 4 109 2nd
    2008 Formula One Vodafone McLaren Mercedes 22 18 7 5 98 1st
    2009 Formula One Vodafone McLaren Mercedes 1 1 0 0 6 3rd

de neki még kell bizonyítani... az hiányzik nektek hogy a földön fetrengve belerughassatok párat... vb pilóta nem akárkiből lesz, nemhiába van 3 vb a mezőnyben, és nemhiába vannak sokan akik sosem lesznek azok, tehetség és tehetség közt is van különbség.
  • kiserik
    Ez a büntetés is faszság. Persze, leelőzte Hamit, de hányszor láttunk már olyat, hogy a kerék melegítés közben valaki túlszalad a másikon, majd vissza megy a helyére. Ezen soha nem akadt fel senki. Azzal is lehet érvelni, hogy Trulli elhagyta a pályát, bár nem tudom mennyire, így Hami "legálisan" előzte le, de a britt simán visszaengedte, felkínálta neki a 3. helyet...
  • nearo
    Szövegértés!
  • Gabor_(HSF)
    Na elmondom ezt én ,hogy látom..(sosem volt szimpi,de akkor még nem utáltam)
    Mikor idekerült 2007-ben véleményem szerint Alonso által felfejlesztett a mezőny legjobb kocsiába,a folyamatos hisztizései,az undoritó nyilatkozatai,a pökhendi faterjával,meg azzal a gusztustalan marketingel a sérült öccsével,annyit mutogatta őket a kamera,mintha a világ királyi családja lennének,ez már okádék..
    Nem csoda,hogy rengetegen hamar kiábrándultak.
    Ami pedig mostanra már nyilvánvaló lett,hogy mennyit is ér igazán,egy félre tervezett autó,a csapattársam előttem de folyamatosan és stb és stb.
    Persze továbbra is egy igen jó képességű pilótáról beszélgetünk,de csak Vettel,Alonso és Kubica után..
    Eddig ugye csak az volt,hogy a legjobb autóban ülve,hozta a kötelezőt,de erre a mezőny 90% képes,lásd 98-ban Coulthard,vagy akár a mostani versenyen Button..
    Hogy valójában mit is tud,az ki fog derülni az évad felére,fel tudja e hozni ismét élcsapattá,ez megbélyegzi végleg,vagy igy vagy ugy,de egyenlőre ugy fest nem..
    Az biztos ha másképp lesz nyilvánosan beismerem,hogy nagyot tévedtem...
  • barmi
    WTF ? Ezt a büntetés most miért kell? ... Azzal foglalkoznának inkább hogy miért jött be annyira későn az első biztonsági autós fázisban a sc. nyavajások...
  • Borg
    orly?
  • sosemt
    Milyen fura, hogy az összes piros most nyalja a brawngp seggét. Nem vagytok ti kétszínűek ? Ha a meki lett volna ilyen gyors már jönnének a "csalnak" és hasonló hozzászólások. Gusztustalan egy férgek vagytok , nem bírjátok felfogni ha valaki jobb mint akinek szurkoltok. Még hogy mákos volt Hamilton... mintha a többiek elől nem estek volna ki.

Kimi miért visel mindig napszemüveget? Nah miért :D? Mert úgy elitta a szemét hogy ihaj. Egy ilyen alkoholista fosnak szurkoltok. De ha már rasszisták vagytok akkor nem értem a spanyol cigány mitől különb mint Hamilton.

Jah és ki a nagyképű ? Láttátok Kimi nyilatkozatát? "Räikkönen: Az ütközés nélkül második is lehettem volna" Ha Hamilton mondana ilyet akkor húú de nagyképű. Egy szánalmas fostenger vagytok ti pirosak.

GO LEWIS GO
  • Istencsászár
    Mercedes hajómotor nem létezik ha jóltudom, marad a Honda.
  • Peppus
    Szeretem amikor lázong itt a banda, mert akkor izgalmas futam volt :)
  • johnny1030
    A hétvégi futamon majd jobban kiderül a valós erősorrend.
  • Rockynhooo
    jah bocsánat azt hittem azért kapta mert nem engedte el Kubicat. így már jogos a büntetés valóban.
  • Gabor_(HSF)
    "Hamilton fikázók remélem elfelejtik azt hogy Hami nem tud a végéről jól menni, ezzel a fostömb Mekivel, végigelőzte a mezőnyt, gyönyörűen csinálta, és a többi előzéssel sem volt gond. Jó ez az uj szabályrendszer, lehet előzni."
    Erről beszélek te birka,Te ezt emelted ki meg Trulli-t
    Holott a verseny mindenről szólt csak róluk nem
  • paj01
    hagyjatok mar ezt a "megkapta ajandekba" dolgot... ha a ti kedvenceitek kerulnenek masok karan jo pozicioba fogadok nem lazadnatok:) kimi fan vok de attol meg hamilton ott volt ahol, es vegig csinalta a versenyt..ennyi. sokszor ez is eleg. majd sepangban f*szra lesz rittyentve a banda:D