FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
kötsög alonso a kötsög franciáktól tanulta el ezt a stílust

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

CheAteR88
ezért?
miért?:S
ha adnak akko szánalom:S
de ez az igasság
miért kivételeznek egy cigány teammal?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

UnknownAsshole
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
CheAteR88
de ebbe mivolt szemétdolog?:S
rozberg elszámolta
akkormeg miért alonso a szemét?SSSSSSSSSSSSSSSSSSS
szánalom az egész team:S:SSS........

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

nearo
Asszem fogsz kapni egy ajánlatot egy egyhetes BANamai utazásra... :/

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Alonso jó nagy paraszt ezért megbüntethetnék nyugodtan de a rohadt FIA semmit nem fog csinálni anyira amatõrök
passatgt
te meg olvasod:P:)

Teccett ez az idõmérõ! :D Tényleg szemét dolog volt Alonsotól, but hamiltont se kéne sajnálni...
Alexease
Latom, csucson van ismet a topic, az IQ-bajnokok masszivan szerepelnek:)
Count Adyn
Ja az jó beszólás volt<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

atee20
<#boxer><#boxer><#boxer><#levele><#levele><#levele><#levele>
nyitok 1 anti alonso topicot

dienesoft
Szegény Hami...Fernando most nagyon megutáltatta saját magát sokakkal, ez most nagyon odatett, pont a kedvencemmel cseszett ki. Egyszerûen nem hiszem el, Hami végig gyorsabb volt...

MikX
Ááááááá, ez mekkoravolt...
Láttátok alonzó képét mikor azt mondta Hamilton, hogy annyival maradt le, mint amennyivel feltartották? :D
Azért már azt hittem nem is jön szóba...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

CheAteR88
miatakarsz?
utálja mint a szar
elbaszták...... ennyi elszámolta a kis faszarcu....

CheAteR88
miaz hogy nem büntetjük meg a meclarent mert az rosz fényt vet a soprtra nézve?
hol az igasság?
ha a ferrarit kellett volna azt rögtön persze
de egy köcsög cigányt betesznek oda és már asziszik mindent lehet
és ezek szerint lehet is nekik
a KURVA ANYUKAT BASZÁK MEG

buldozer99
Nah ez a lopofáju mi a szart akart ott?
Ferrari fan vok,de akkoris ez nagyon nagy szemétség volt a lopofájutol!

Forca Barca

[Jakuza]
Sose volt mas, ezert utalja mindenki.
Az elozo heten is megmutatta mennyire jellemtelen ember.
Ma ismet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

UnknownAsshole
Innentõl már az sem érdekel hogy Alonso jól vezet meg hogy VBajnok, de ezekután a legutolsó helyre kívánom! <#szomoru2>
dienesoft
Ez iszonyatosan szemét dolog volt Alonsotol...hogy lehet ilyen **** Hamiltonnal?

[Jakuza]
Tipikus.
Mit varsz ettol a feregtol ? :DDDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MikX
Nahát eddíg sem volt aszívem csücske, de ezek után...
Nem tudja elviselni, hogy egy újonc, aki még fiatalabb is simán veri..

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kulabácsi
na most mondjanak az alonso fanok vmit!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MaSzKa
én a franciákat utálom

Count Adyn
Hát ez szánalmas volt...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa
kötsög alonso 11mp

atee20
utálom a spanyolt <#mf2><#mf2><#violent><#violent><#violent>

nearo
Szép volt, Meki! First class!<#gunyos1>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

atee20
gyulat...direkt irom kicsivel...el kellene küldeni valami más mûsort közvetíteni...mondjuk a vaddiszók párzási szokásait élõben vagy hasonlókat.....nemtudbeszélni vazzzzzze

MaSzKa
sebastian vettel 20.

dienesoft
Huha most ez elég csúnya dolog volt, Alonso a saját csapattársával eléggé kiszúrt...

REALista
Ekkora máker mint ez az Alonso nincs még egy a világon...:D
Ha Hamilton is ment volna még egy kört 100% hogy övé az elsõ hely.

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

MaSzKa
bmw 3. :-)

Count Adyn
Szép volt... Jól kibasztak Hamilotnnal...

Count Adyn
Egyik kanyar után kiment a bukótérre ugy vette be végig padlógázon, és lehet elhagyta 4 kerékkel a pályát. Csak nem akarták elhinni hogy lehet olyan gyors idõt menni és valamivel magyarázták:)
Hát ha tényleg elfelejtettek tankolni akkor az nc...
Szóval... Hajrá Hamilton<#idiota>

nearo
Mi volt az elsõ etapban ez a marhaság, hgy Hamilton elhagyta a pályát? Mert csak hallottam, hogy Gyula magyaráz, de pont nem láttam, hogy mi volt.

Count Adyn
Hát ezaz, meg utánna nem tud normális kört menni, minden értelmes ember igy látná, kivéve a Gyulát:D Na mind1 legalább ottvan melette Wéber, remélem holnap is, így egy fokkal jobb:)

dienesoft
Nem vagyok ferrari utáló (se szeretõ :) ), de nem hinném, hogy csak "úgy" elfelejtenek tankolni a kocsiba, ezt azért szögezzük le. :)

Count Adyn
Marhajó... Gyula szerint meg mindeki hülye a ferrari boxába:D

dienesoft
Massa kiesett ujjujujujjj jo ez a durva a magyar nagydij(ak)ba !!

akyyy
nem tankoltak bele:C na azt nehezen hiszem itt valami más kell h legyen

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

dienesoft
Megállt Massa motorja a boxban, van 4 perce, hogy megcsinálják a kocsit.

Count Adyn
Biztos mindenki kint van<#vigyor3>

dienesoft
Én is nézem :) Jó volt az elsõ etap. Én csak reklámokban jövök ide amúgy, szóval közben ne is várj(atok) :). Hamilton hatalmasat ment! Remélem érvényes a köre, mert eléggé kint volt a pályán (négykeréken).

Punker
mi ez a csend? csak én nézem?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

mflex

What about the forests?

passatgt
mármint az a 250e?:)

mflex
Mondjuk ,ha holnap leszakad az ég verseny közben az nem érdekel, de azt nem szeretem, ha edzés közben b@szik ki velük az idõjárás, mert akkor semmi nem valós, meg sokan meg is szívják, persze van akinek szerencséje lesz pl Sato indul az élrõl :DDDDD, na mindegy én úgyvagyok vele, hogy a kvalifikáció az mindig száraz vagy azonos körülmények közt történjen...

What about the forests?

Alexease
Most mi van, a multkori verseny utan folyamatos idojarasjelentes lesz?!:) <#idiota><#zavart1>
dienesoft
Nálunk itt Pest fele be van borulva, de szerintem Hungaroringnál nincs felhõ.

[Jakuza]
Sokan mentek ugy, de inkabb a bal elsore tettek fel kemeny kevereku gumit.