FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
látom akkor jo embert tisztelhetek meg benned<#worship>

de akkorazt nem értem hogy pár éve miért a ferrarit büntették meg?(persze jogosan)

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Freedom88
nézdd a németet😊 vagy ne nézdd meg a futamot és töltsd le az onboard felvételeket, én is onnan szoktam visszanézni😊

T.T.

Alonsonak már tavaly is volt egy genyo huzása, akkor még Schumival babrált ki, de idén sem tudja abbahagyni.
De röhögnék, ha kiderülne, hogy motort kell cserélni az autójában

Freedom88
támogatók stb...

T.T.

dienesoft
Ez így is van, senki nem mondta, hogy nem érdemli meg a Mclaren a büntetést, csak pont ez a baj, hogy ez régóta PÉNZRÕL szól az egész, nem a sportszerûség meg iylen dolgok. Én sem lepõdnék meg, ha a Mclarent kizárnák a forma1-bõl. És ez nem CSAK a forma1-re igaz, hanem az egész világra.

passatgt
Az a paraszt Spyker csapat számomra sokkal szimpatikusabb mint a Mclaren Mercedes vagy a Ferrari.

CheAteR88
dehogyis

annak örülnék a legjobban hogyha egy kurva kommentér nemlenne
2 hete már a tudakozot baszogattamn hogy agyák meg a palik számát és elmondom neki hogy nemért hozzá

engem a verseny érdekel és a kiirás..... másmeg"szarok rá"

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
pff
lácik te nemértedezt:S
"Hátha történik majd a motorjával vmi." hülyeségeket nebeszélj
hidd el nekem sokkal több pénz van ebbe mint hoghy tönkrebasszák a motort...

Freedom88
úgyérted h a helyszinrõl nyomják a sóder ahogy a német rtl is?

T.T.

CheAteR88
amugymeg megintcsak azt kell mondanom amit 4 szezon óta mondok hogy a hungaroringen levõ közvetítés kenterbeveri az összeset(majd kiderül a lényeg a versenyen..)

Görény alonso majd megkapja az eligazítást a McLarentõl.
Hátha történik majd a motorjával vmi.
Ilyen patkány magatartással szégyen az F-1-ben 1-es rajtszámot viselni.
Mehetne a paraszt Spykerhez vitézkedni.

Freedom88
vagyis ha ez tényleg igy van akkor a Super Aguri vagy a Spyker lophat bárkitõl mert nincs múltja...áh, elszomoritó ez😞

T.T.

CheAteR88
kössz legalább vki ismeri is az f1-et nem csak azt a szar tv-t nézi.....

CheAteR88
azmeg kurvmindegy szerintem hogy kineg drukolok
itt vmi szinten szerintem az elvekrõl van szó van szó....

hogya meklárennek nagyobb hagyománya lenne az f1-ben mint a ferrárinak
hánynomkell az ientõl.... nemtom ismeritek-e enso ferrarit?

http://gaborszantai.co.uk/

Freedom88
tökéletesen igazad van

T.T.

respect Biatore - nem kedvelem, de az ECU rendszer miatt igaza van...

CheAteR88
olvasta f1hireken a cikkeket?:S
ahogy látom nem
pár éve volt ien hogy aszonták hogy a ferrari "csal" bebizonyitották és megis büntették õket mert õ a ferrári ok elismertem fasza de megkapták jutalmukat

ésakkor most ittvagyunk 2007-ben és egy geci korupciós ügy...
bebizonyítják hogy a meclaren csal mert.....(aki tugya tiugya aki nem olvasgassommég és ne ugasson)
és milet a vége?
hát izé nem büntetjük meg õket mert az rossz fényt vet a sportágra..

KIa faszt érdekel hogy rosz fényt vet rá?
szerintem ez ígyhogy elnéztek mellette ez mégroszabb fényt vetett rá....

na erreváklaszoljál pls
ha vmit rosszul tudok meséldmárelnekem hogy hogyvan?

Shep
A csajokat honnan szeditek a bannerhez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én azóta "szeretem" Csalonzót mióta pár éve befékezett DC elõtt egy kanyarban és ezért esett ki DC. Ez a mostani még nekem is sok volt, persze lehet magyarázkodni, de akkor is benne volt a szándékosság szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dienesoft
Te még mindig hiszel a mesében? A jó (szerintem Ferraris vagy) elnyeri majd "méltó jutalmát", a gonosz gyarló Mclarenesek meg majd jóól megszívják?

Freedom88
mint yamamotó

T.T.

CheAteR88
de menyi pénzé?
elmondom ha nekedis lenne anyi pénzed hogy finanszírozhasd magad szereplését teis ottlehetnél....

Freedom88
de õ volt ELSO az ELSO Forma-1es pilóta! Azé az nem gyenge😄
Na jó én is röhögtem rajta amikor ment, meg most a renault seriesen is😊

T.T.

CheAteR88
hogyne
azt meg az adófizetõk pénzébõl betették oda....
jóhoghy nem röhögött a magyarokon mindenki:S
enyi faszt hogy enyi pézt adnak egy láma kezébe azé hogy lámuljon....

akkomá talmácsit futtatnánk mert annak megyis...

5w0rdf15h
pont ezt akartam írni Satot a helyére! 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

CheAteR88
áh
2. héten kilépne szerintem mert 10-bõl 9 versenyzõ utálja a meclareneseket

még a rönó csapatfõnöke is felvan háborodva hogy miafaszé nemcsinálnak velük semmit(büntetés) és engedik õket tovább hazudni.....

kitugya most /pill mi a fasztól oan a meclaren mint6 amien
lehet hogy jo fejlesztés? ezekután...
hányok ettöl a teamtol.,............

SZÁNALOM ALONSO HEMILTON MEG AZ EGÉSZ VERSENYBIZOTSÁG....

Freedom88
vagy baumgartnert😊)

T.T.

kirol
Hát egy rohadt kis <#kocsog> ez az Alonso. Mostmár mégjobban utálom, mint eddig.

A Ferrarinál meg elfelejteni tankolni.<#falbav>
Jóhogy a motor még benne volt bakker.

ha Alonso elmegy a mekitõl, akkor Sato-t kellene beültetni a helyére😄DDD

dienesoft
Most biztos, hogy megritkult az Alonso fanok száma...én továbbra is Mclaren-es vagyok (ezen az Alonso nem fog változtatni), mert Hamilton a kedvencem!

miilann
😊)

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

CheAteR88
és ezt most megintcsak eljácották a mecszarnális

MaSzKa
csaltak

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

5w0rdf15h
nemmondanak mer ez mindehol görénység még alonsofalván is....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

MaSzKa
utálom azokat az alonso fanokat akik amikor renault-nál volt akkor ünnepelték, mert akkor nem kellet küzdeni neki
csaltal a renault-nál az ellensúlyos lengéscsillapítóval 2évig
el kellett volna venni a vb címûket!!<#gun><#gun><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent><#ejnye1>

CheAteR88
alonso már év elején nem megerõsitett információk alapján megmondta hogy õ utálja a cigány-t akkormeg min kell ezen felháborodni?

Czolner szerint Alonso egy kicsit "megviccelte" a csapattársát. Kivehetné már a nyelvét Alonso seggébõl. Rászolhatna már vki az RTL nél

CheAteR88
figy
tucc egyáltalán vmit errõl?:S

UnknownAsshole
Sõt adjanak neki egy harmadik meklárent <#idiota>
CheAteR88
vinné neki a falnak aztis😊

Count Adyn
Ezért nem lehet megbüntetni senkit szerintem. Kultúráltan tessék szidalmazni azért<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

CheAteR88
azlett volna a legjobb hogyha megbüntetik õket (úgy ahogy rendjén lenne és akkormeg leszophatna minden meclarenes.......) de nem mert szabad a korupció nyomjátokcsak!

MaSzKa
satot be kéne rakni bmw-be azt lenne mûsor asszem

whiskeyman
okosan látom nem megy a hsz <#wilting>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

MaSzKa
az lett valna jo ha a kerék melegítõ fenn a marad alonsonál akkor nem szívatta volna + lewist

UnknownAsshole
<#hehe>
buldozer99
jaja😄

Forca Barca

CheAteR88
<#worship>

BaliBoy
<#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End