FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkorazt nem értem hogy pár éve miért a ferrarit büntették meg?(persze jogosan)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
T.T.
De röhögnék, ha kiderülne, hogy motort kell cserélni az autójában
annak örülnék a legjobban hogyha egy kurva kommentér nemlenne
2 hete már a tudakozot baszogattamn hogy agyák meg a palik számát és elmondom neki hogy nemért hozzá
engem a verseny érdekel és a kiirás..... másmeg"szarok rá"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
lácik te nemértedezt:S
"Hátha történik majd a motorjával vmi." hülyeségeket nebeszélj
hidd el nekem sokkal több pénz van ebbe mint hoghy tönkrebasszák a motort...
Hátha történik majd a motorjával vmi.
Ilyen patkány magatartással szégyen az F-1-ben 1-es rajtszámot viselni.
Mehetne a paraszt Spykerhez vitézkedni.
T.T.
itt vmi szinten szerintem az elvekrõl van szó van szó....
hogya meklárennek nagyobb hagyománya lenne az f1-ben mint a ferrárinak
hánynomkell az ientõl.... nemtom ismeritek-e enso ferrarit?
http://gaborszantai.co.uk/
ahogy látom nem
pár éve volt ien hogy aszonták hogy a ferrari "csal" bebizonyitották és megis büntették õket mert õ a ferrári ok elismertem fasza de megkapták jutalmukat
ésakkor most ittvagyunk 2007-ben és egy geci korupciós ügy...
bebizonyítják hogy a meclaren csal mert.....(aki tugya tiugya aki nem olvasgassommég és ne ugasson)
és milet a vége?
hát izé nem büntetjük meg õket mert az rossz fényt vet a sportágra..
KIa faszt érdekel hogy rosz fényt vet rá?
szerintem ez ígyhogy elnéztek mellette ez mégroszabb fényt vetett rá....
na erreváklaszoljál pls
ha vmit rosszul tudok meséldmárelnekem hogy hogyvan?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
elmondom ha nekedis lenne anyi pénzed hogy finanszírozhasd magad szereplését teis ottlehetnél....
Na jó én is röhögtem rajta amikor ment, meg most a renault seriesen is😊
T.T.
azt meg az adófizetõk pénzébõl betették oda....
jóhoghy nem röhögött a magyarokon mindenki:S
enyi faszt hogy enyi pézt adnak egy láma kezébe azé hogy lámuljon....
akkomá talmácsit futtatnánk mert annak megyis...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
2. héten kilépne szerintem mert 10-bõl 9 versenyzõ utálja a meclareneseket
még a rönó csapatfõnöke is felvan háborodva hogy miafaszé nemcsinálnak velük semmit(büntetés) és engedik õket tovább hazudni.....
kitugya most /pill mi a fasztól oan a meclaren mint6 amien
lehet hogy jo fejlesztés? ezekután...
hányok ettöl a teamtol.,............
SZÁNALOM ALONSO HEMILTON MEG AZ EGÉSZ VERSENYBIZOTSÁG....
A Ferrarinál meg elfelejteni tankolni.<#falbav>#falbav>
Jóhogy a motor még benne volt bakker.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
csaltal a renault-nál az ellensúlyos lengéscsillapítóval 2évig
el kellett volna venni a vb címûket!!<#gun>#gun><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#ejnye1>#ejnye1>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
tucc egyáltalán vmit errõl?:S
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿