182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #79194 Na itt van még egy kép Joke-ről:)) legalább látod kivel iszol
:) -
naja, olvastam hogy a Seat Leon-t is összevonták a többi csoporttal mert csökkent a mezőny :((...2007-2008-ban főleg Kiss Norbi miatt jártunk ki versenyekre, de talán május 8-10 (ill. valszeg 9-én) kimegyünk csak lesz vaéami :)) -
Gabor_(HSF) #79192 Hát idén nem tudom mi lesz,egyenlőre minden koldusnak csókólomot köszönünk,esetleg a 24 óráson.. -
..naja, meg is beszéltük hogy majd talizunk a hungaroringen, ha lesz OB...
-
G_ArchAngel #79190 Tavaly miert nem kellett Kovalainen helyett Rosberg vagy mas tapasztalt versenyzo, hamar Lewis amugyis VB lett? -
Gabor_(HSF) #79189 persze hülye kérdés,ha tudod hogy RJ -
ja a simcompany szimulátorligába együtt toljuk az F1 1979-et :DD...nameg múltkor együtt ittunk is :D... -
Szoktam nézegetni az 5. sebesség című angol autósműsort (nagy kedvencem Tiff jó ideje mint tesztelő, Plato-val meg egyenesen őrültek). Ott az egyik adásban egy opel kupás futamra nevezett be vagy Tom, vagy Vicky. A versenyen résztvevő srácok mind tanulták a technikát..de mint a suliban, gyakorlati szerelés, motor-felfüggesztés-telemetria ..minden.
Alonso valszeg hozzátett a McLaren-hez, de a Renault-nál pl. egyáltalán nem látszik az a fajta gyorsaság amit az feltételez, ha neki tulajdonítanánk a 2007 meg 2008-s McLaren gyorsaságát és egyben megbízhatóságát,
Az FIA megengedte a teljesítményhiánnyal küszködő Renault-nak, hogy a tavalyi idény vége óta a fejlesztési tilalom ellenére is ráncfelvarrást végezzen a motorján, behozva a többiekhez képesti lemaradását, de a versenyigazgató Charlie Whiting hangsúlyozta, hogy ez egyszeri engedmény volt.
Alonsdo története sztem rém egyszerű, és mellőz minden detektívregénybe illő harmadfokú ravaszságot. A McLaren-től elment Kimi, kellett a helyére egy kaliber. ALonso jó választás volt nem is került kevés pénzbe.., ALonso valszeg már akkor sejtette hogy büdzsémegvonás lesz a Renault-nál.
Hamilton McLaren nevelés, de mint mindent ezt is meglehet oldani, és mivel a GP2-ben Jean Todt fiának csapatában (ART) versenyzett és nyert, így azért létező veszély volt hogy kivásárolják ha nincs bekínálva egy üléssel. Kézenfekvő volt az elképzelés, adva van egy mindent vívő versenyző és egy kiváló kategóriaújjonc tanulni az első évében.
A többit tudjuk Hamilton már a harmadik versenyén pontegyenlőséget szerzett a 2× bajnok csapattársával szemben, aztán vezette a tabellát, Monaco-ban Alonso visszazárkozott pontegyenlőségre, de három futam múlva már 14 pontos hátrányban volt Alonso. Ezt sosem szabadott volna engednie.
...és aztán jöttek a balhék, Alonso egyfelől drága is volt, másfelől a McLaren-nél úgy gondolták hogy feltehetik a lapjaikat Hamilton-ra. Ez nem volt szerencsés döntés, mert fiatal és bármennyire is meggyöző volt, akkor is kategóriaújjonc aki mellé nem egy Kovalainen kell, hanem vagy egy Rosberg akivel jól érzi magát és huzzák egymást, vagy egy tapasztalt és jó versenyző.
Ez is csak egy egyéni elképzelés, de nélkülöz minden olyat hogy Alonso a kaki McLaren-ből még idénykezdet előtt vezsett jó és megbízhtó verdát csinált, majd odaadta az adatait Hamilton-nak aki csak ezért volt gyors, és a csapat kezdettől fogva nyomta Alonso-t és ellenében segítette Hamilton-t. -
Egy ligában versenyzek vele én is:D -
Gabor_(HSF) #79185 HOO!! Ismered az egyik spanom??? -
a másik csávó Joke (R.J.), nem??? :)) -
Na elmész te a... tudodhova xD
A kedves hölgyeknek pedig megadod a címem és a tel.számom =) -
Az szép,akkor gyorsabbak mint én biciklivel:D -
Gabor_(HSF) #79181 Az ügyesebbek majd 100-as átlagtempót mennek,az 1100méteres pályán,14 kemény kanyar,amiben egy dupla sikán és igy érnek körbe 40 mp alatt. -
Én akkoris csak a gokartok,és formula autó miatt irigyellek
-
johnny1030 #79179 Na ne mááááá! :) -
Szomorú,hogy ott áll tehetetlenül.
Szerintem ő bármit megtenne,hogy menjen a szekér.
örülnék neki ha komolyabb szerepet kapna az irányításban -
Gabor_(HSF) #79177 Ezek után is irigyelsz 
-
Én is sajnálom :( -
Aztakurva,hát nem tudom mernék-e gokartban 150-el menni.Bár biztos nem minden pálya alkalmas rá,de akkoris.Mondjuk azért megpróbálnám,csak így magamat beszaratni:D -
johnny1030 #79174 Irigyellek a melód miatt. :) -
Kár ,hogy Vettel két versenyen 0 pontot szerzett ,bár jo volt mind2n , ami késik nem múlik :) -
Gabor_(HSF) #79172 Ez pedig amivel a 6-12 éveseket oktatjuk:
60kcm Parilla, 11 paci, 14 ezres fordulat és 150km feletti végsebesség,ja és 40 kg
-
kipróbálnék egyszer egy ilyet :) szép piros színben :P -
johnny1030 #79170 Győzelem!!!Eltaláltam. :) -
Gabor_(HSF) #79169 nem! én már nem versenyzem
az az öszűlő vén fasz vagyok .kék a másik képen meg fekete poloban -
Gabor_(HSF) #79168 Lefordítom a hátsó szárnyon lévő feliratot
"Ha nagy leszek Ferrari leszek" -
johnny1030 #79167 Szerintem kék polóban a kocsi mellett. -
Klassz, te ülsz a kocsiban?:)
Valami bajnokságban is részt veszel? -
Gabor_(HSF) #79165 az M5 Üllő után Bp-től 25 km -
johnny1030 #79164 Kakucs ringet merre lehet megtalálni? -
Az derék. -
G_ArchAngel #79162 mondhattam volna orvosi peldat is: haziorvosnak nem kellene agymutetet vegeznie:-) -
Gabor_(HSF) #79161 SOK..
De egy ilyen versenyhétvége a Hungaroringen(ha nem törsz semmit)fél milla + a kopó alkatrészek -
johnny1030 #79160 Más világ volt, más autókkal. :) Öregszünk. :) -
Wow,grat!Mennyi az üzemeltetése? -
Gabor_(HSF) #79158 Pirosat
Formula Renault egyébbként
remélem nem kurnak meg a reklámért..a gokartsuli része,ill.a következő lépcső..
-
F1 vs. Fényképezőgép :) -
Nézz után a Mansel ténykedéseinek, meg fogsz lepődni. -
paj01 #79155 hmm.. sokan mondjak ezt a jo pilotak epetik az autokat... van erre vmi bizonyitek? mert ezeket mar hallottam en is palikektol de az nem mervado sztem:) en sem gondolom h a pilotak technikai megoldasokat tudnak javasolni.. elmondja hogy viselkedik az auto aztan csa.. azert tartjak a harmadik pilotat h az finomhangolja a cuccot. mondjuk annyi lehet h a pilota segithet abban h a sajat "izlesere" alakitsa a bellitasokat.. az sokat segit.. hamiltonnal veheto eszre nagyon h szereti a tulkormanyzott autot pl.. sztem abban utkozik ki az ilyen jellegu kulonbseg a pilotak kozott h vaki tobb energiat fektet ebbe a reszebe vki kevesebbet..sztem