182274
  • G_ArchAngel #83115
    Nekem sem tetszik, hogy nem azt a Kimit latom, akit megkedveltem, de talicskaval nem lehet versenyezni.
    Massa 3. lett, igaz, de az O autoja mellett nem mentek el az egyenesben tolatva a Force Indiak...

Ha kicsit mereven gondolkodnek, akkor en mar regen kivagtam volna Kimit, Massat, Alonsot, Barrichellot, Kubicat, Heidfeldet, Kovalainent, Piquet-t (stb.), mert egyikben sem latok semmilyen tuzet csak pillanatnyi fellangolasokat...
  • a.carkey
    Kiminek viszont van egy vb címe, Massához képest, méghozzá azzal a Ferrarival, amihez Massa korábban hozzánőtt. (Tudod mi van Massának? Massának egy egész világot bejárt képe van a szobája falán az apjáról ...) Ja, és Massa menedzserét még mindig Nicolas Todtnak hívják, aki bizonyos Jean Todt fiacskája. Ő az a bizonyos susmus a csapaton belül, ami a McLarennél Ron Dennis volt Alonso számára.

Amúgy a Kimi Massa csatáktól meg eddig is kirázott a hideg, mert ha Kimi odatette magát, akkor az volt a baj, azonnal kikiáltottad szemétnek, ha nem akkor az.

Ha te még mindig azt hiszed, hogy Kimi azért szar, mert elfelejtett vezetni, az a te ügyed, leszarom, mert fóbiád van. Viszont, hogy ilyeneket is kijelentesz, hogy Vettel nem tud előzni ... Nos, tényleg azt hiszed, hogy Vettel szar, és beszari? Mert ez az igazán "kóros". Azért beszarinak hívni a mezőny legjobb esőmenőjét, nos ez minimum hülyeség, maximum meg ezen felül bármi ...

Meglepődnék, ha Alonso két érvényes szerződéssel rendelkező pilóta egyikének a helyére jönne, de ez persze még lehet igaz is, de meglepődnék.

A Ferrarinál utoljára Alain Prosttól szabadultak meg idő előtt. Az sem most volt ...
  • Peppus
    Massa ugyanolyan fos autóban ül, és fele olyan tehetséges pilóta mint Kimi, mégis küzd,szenved,akar és meg is lesz az eredménye. Hamilton és Alonso az utolsó helyeken is harcolnak, Kimi meg mintha ott sem lenne a pályán. Nekem Vettel sem szimpi, mert egy előzésre képtelen beszari valaki. Gyors, de ennyi. Nem utálok én kiemelten senkit, én Kiminek is drukkolok, hogy csináljon már végre valamit, de semmi.. Ezekután mit várjak tőle.. Inkább jöjjön Alonso aki szintén nem a kedvencem, de ő legalább biztos odateszi magát, és biztos ezerszer izgalmasabb csatákat fog vívni, mint Kimi valaha is..
  • a.carkey
    Ja, és ki a másik? Baumgartner Zsolt? Esetleg Damon Hill? Netán Palik László? Vagy a Zollner? Vagy kiiiiii?
  • a.carkey
    Eszel, iszol te eleget? Vagy a fóbiádtól már látni sem tudsz? Ilyen hülyeséget kijelenteni a dupla diffúzor, az ugyanolyan (semmilyen) pályák, a rossz szabályok, a buta pontrendszer és a két vén majom főnöksége kellős közepén egy majdnem (?) szakadó F1 kellős közepén nem szimplán vall fóbiára ...
  • a.carkey
    Ja, meg a zOrbán miatt ...
  • Peppus
    Ő az egyik, aki miatt dögunalom az F1...
  • a.carkey
    Schumacher aztán qurvára versenyzett a McLarennél, mi? Itt Michael Andrettiről volt szó, nem Michael Schumacherről ...

Legyél már észnél, pls! Olyan ez, mint pl. a Brawn Mercit összehasonlítani a McLaren Mercivel, mert az is "Merci". Szóval nyugodjál le!
  • Totti5
    a legszebb trófeák az egész idényben, ha jól emlékszem egy ilyet tört össze a kis sumi anno? ( aztán lehet valakivel keverem )
  • Barnabyka
    .. az már tényleg válságot jelentene:D
  • Máté94
    Persze,persze.....
  • Máté94
    Hungarikum végülis.
    De Pick szalámit mikor fognak adni?:D
  • desigo
    megint Herendi Porcelánok a Formula—1 Magyar Nagydíj hivatalos díjai

• G_ArchAngel #83102
    remelem itthagyja ezt a sz*rkupac F1-et...

(hulye voltam, megneztem ezt a szanalmas Nemet Nagydijat utolag...)
  • passatgt
    kimi megy rallyzni
  • HUmanHunter
    olvastam énis de szerintem hülyeség.
  • Totti5
    Kimi menne Brawnba? ez jó hír, lehet találna újra motivációt és újra előjönne a vadállat belőle!
  • Magic Boy
    Alonso schumacheres Ferrari-istállót épít

Ezzel csak az a baj, hogy még az Alonso vonal se tény vagy én maradtam le valamiről?
  • ScarY MAN
    nem értem. miert terne vissza? az egesz hirben az all hogy NEM ternek vissza :)

"Nagyon kevés lehetőségünk van új helyeken kipróbálni magunkat, de még a gazdasági helyzet javulása után sem áll szándékunkban visszatérni a Forma-1-be"
  • Gabor_(HSF)
    Menjen a Honda a faxomba, lobbyznak,hogy ök uralják,az összes technikai sportot..abszolult monopol helyzetet szeretnének..
    részemről elmehetnek a pics@ba...
  • bardocz
    Mondjuk motort gyárthatnának,hátha lenne rá vevő.És akkor nem 4 motor lenne versenyben.Bár ma már ez se számítana semmit.
  • Gabor_(HSF)
    Nem egyszer ütötte ki Sumit,csak hát akkor ő még tejfölös száju volt és igy a nagy "SENNA"-nak,mindent lehetett
  • Barnabyka
    Visszatér a Honda az F1-be?
  • passatgt
    hát senna bevágásai nagyon nem szimpik
  • Vackor1024
    PL
  • Gabor_(HSF)
    JA TÉNYLEG! ez jó meglátás..
    Igaz azzal a szar fordal Sumi 94 ben VB lett,de már 93 ban is olyan csatákat vivott vele,amit azóta sem látni..
    Nemtom mikor szoktok le arról,hogy dobálóztok a szavakkal,minden megalapozottság,vagy egyátalán tények ismerete nélkül
  • a.carkey
    Mondjuk Michaelnél csalóka a dolog, mert abbóla szar McLaren Fordból pl. Senna kihozta a maximumot, de Michaelnek esélye sem volt rá. Kb. leszarták a csapaton belül, újoncnak számított és őt elérték a motorhibák is amikor jó helyen volt, míg Sennát jó pozícióban megkímélték. Persze, az is tény, hogy ahogy jött Hakkinen, ő pl. azonnal meg tudta verni Sennát edzésen is.
  • mcmoha
    Aha. Hat o is ugy teljesitett az F1-ben mint Nelson Piquet fia.:)
  • N o N a m e
    A BBC iPlayer csak az UK-ban működik.
  • a.carkey
    Michael, 1993
  • desigo
    Sokat nem számít az F1-ben egy szerződés...

vagy hagy fejezze be az évet vagy kapjon egy zsák pénzt
  • madmanic
    Bourdais: Fejezzék be, szerződésem van, ott leszek Magyarországon!

• mcmoha
    Melyik Andrettire gondolsz? Mert Mario Andretti nagyon sikeres volt az F1-ben is meg otthon is.:)
  • a.carkey
    Egyszerűen nem jött ki neki a lépés. Ahogy Andrettinek sem. (Mondjuk Andretti túlsúlyos IS volt.)
  • Black Ghost
    ők a "szokott kivételek" :D
  • Totti5
    Jacques Villeneuve

1994 – Indy Car bajnokság – 1 győzelem (összesített 6.; az év újonca)
    1995 – Indy Car bajnokság – 4 győzelem, 172 pont (bajnok; Indy 500-as győzelem)
    1996 – Williams-Renault – 4 győzelem, 78 pont (összesített 2.; az év újonca)
    1997 – Williams-Renault – 7 győzelem, 81 pont (világbajnok)

Juan Pablo Montoya

1999 CART Chip Ganassi Racing - 7 pole, 7 győzelem - 1. Champion
    1998 Formula 3000 Champion
    1999 CART Champion
    2000 Indy 500 Winner
    2003 Monaco Grand Prix Winner
    2007-2008 24 Hours of Daytona Overall Winner

2002 Formula One WilliamsF1 3rd
    2003 Formula One WilliamsF1 3rd

szerintem nem, és szerintük sem
  • Totti5
    Nem rajta múlott, ő mindent a lehetőségeihez mérten maximálisan kihasznált, a defeket közbelépett.
  • WNW
    Bourdais, a sokadik Cart meno, aki semmi kulonoset nem hoz az F1-ben.. Aki ott elmeno, az F1-ben tucatpilota, a szokott kivetelektol eltekinteve... Lehet ezt szinezgetni, de hosszu evek bizonyitjak..
  • HUmanHunter
    "Fiam bármi lessz az eredmény, a csajok mennek hozzád estére"
    "Kössz fater." :DDD
  • desigo
    Kíváncsi lennék,hogy a verseny előtt amikor Hamiltont átölte az apja akkor mit mondott neki?
    Nyugalomra inthette vagy biztatta?
    Mindenesetre nagyon nem vált be...