182274
  • SzocsA
    gondoltam hogy ez lesz belőle tisztán lehetett látni mikor megütötte a fejét. ez mekkora pech hogy úgy pattant a kerék !
    azért nem adtak róla semmilyen információt sokáig!
    wtcc futam alatt beküldték a SC amikor felszállt a mentőhelikopter!
    és még mindig nem mondtak semmit!

angolul nem tudok nem lehetne leírni hogy pontosan mi történt?
    keréken ott maradt a kardántengely ami eltalálhata!

amúgy hiába rögzíted ha a felfogató pontokat találja el vagy sérül

szar volt az a pálya egyszerűen szar! majdnem olyan mint a crosmotorosoknál hullámvasút szerű

• Totti5
    ennek sok köze nincs hozzá, F1ben is leszakadnak a kerekek pedig ott elvileg komoly biztonsági rögzítések vannak és bármikor telibe kaphat valakit, csak erre kicsi az esély, de mint láttuk előfurdulhat bármikor
  • Laceee
    Börni féle olcsó autóverseny eredménye.
  • Minstrel

Szörnyű baleset volt, ezután biztos rögzítve lesznek a kerekek, de neki már késő...
  • Bandee1987
    uhhh, RIP :((((
  • oneal1
    épp most néztem....:(:(
  • Totti5
    :((((

aki nem látta volna a délutáni versenyt

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084645442&no=4784
  • Black Ghost
    Meghalt Henry Surtees F2 pilóta 18 évet élt.

Henry Surtees dies after F2 crash
  • matthias92
    mondtam én h nincs az 10.:D
  • Szabi1991
    de már a ferkába készült.. :DD
  • MR ME
    lol
  • Totti5
    8 év
  • matthias92
    sauberes cuccban? szntem kevesebb volt az mint 10 év.
  • desigo
    Raikkönen 10 évvel ezelőtt

• G_ArchAngel #83141
    a kerdes, hogy hany ev mulva...
    (remelem iden)
  • Bandee1987
    Kempingek környékén (mogyoródi szölőültetvényeknél) látni ilyet, tavaly is láttam hasonlót, párszáz doboz sörből kirakva :)
  • Christian88
    Deák Téren kint van egy F1-es renault kocsi, vagyis délután amikor ottvoltam akkor még kinn volt, ha érdekel valakit, Madách térrel szembe
  • ScarY MAN
  • desigo
  • oneal1
    amúgy szerintem 100% hogy Kimi megy el a ferraritól.

Massanak fix helye van tuti:)
  • G_ArchAngel #83135
    tehat Massa annyit tudott az uj hatso szarnnyal, mint Kimi a visszafogott motorral...
    tenyleg jo iranyba halad a fejlesztesekkel a Ferrari...
  • WNW
    Nem egy verseny nyoman irtam, amit irtam.. Amugy penteken mindket Ferrari minden uj fejlesztest kiprobalt, illetve osszehasonlithattak a regivel.. Aztan mindenki dontott, mit hasznal.. Pl. az uj, Red Bullera hasonlito orr mogotti kikepzest egyik se hasznalta mar szombaton...
  • G_ArchAngel #83133
    14. korben szoltak neki, hogy vegyen vissza a teljesitmenybol, nem Jezus, hogy csodat csinaljon, Massa meg igy sem tudott elszakadni tole...

raadasul Massa mar egy uj fejlesztesu hatso szarnyat hasznalt, amit Kimi csak most fog megkapni...
  • DannyL
    Megleszünk nélküle...
  • a.carkey
    ez már jó link ...
  • a.carkey
    Bourdais-t hivatalosan is kirúgták ...
  • a.carkey
    Nézd meg lsz a startot! Ha csak egy darab autó az első négy közül picit is másképpen keveredik Kimi elé, Massa ragad be, és ütközik a boxból kihajtó Sutillal ...

Ráadásul Kimit megint műszaki problémák sújtják, bár ehhez kellett némi Suttillal való puffogás is.
  • WNW
    Tegnap en is irtam egy hasonlo hozzaszolast, aztan nem nyomtam meg a "mehet" gombot.. De ugyan ezt erzem.. Iden van egy nem tul jo kocsijuk, nem lehet nagy eredmenyeket varni.. De mig Massa minden versenyen kipuffoli a kocsibol ami benne sincs a Ferrariban, csatazik (Vettel mar konyvet ir, "Hogy nem birtam Massaval" cimen), harcol, addig Kimi szinte csak kocsikazik, ha eppen a tobbiek ugy keveregnek, meg jo helyre is keveredik, de egy kozvetitesben kb. 2x mutatja a kamera, annyira a eltunik... Az ember ugy erzi, hogyha Massanak odaadnanak egy vasalot, azzal is menni probalna, mig Kimi mar ha nem egy 100%-osan jo kocsit kap, nem tud 100%-os teljeitmenyt hozni mentalisan, pedig pont egy rossz kocsiban kell a teljesitokepesseg hatarait ostromolni az elfogadhato eredmenyert.. Ha tenyleg igaz az Alonsos pletyka, ha valamiert, ezert erzem arra a nagyobb eselyt, hogy Kimi megy a Ferraritol...
  • Bandee1987
    Helyes, én is támogatom
  • joebacsi
    Lehet ötvözni kéne a kettőt :)

• madmanic
    "Néhány hónappal ezelőtt elkezdtem átalakítani a családi életemet"

tudjuk...
  • madmanic
    Hivatalos: Mosley távozik és támogatja Jean Todt érkezését

YEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!!
  • Black Ghost
    Kimi idén messze elmarad a korábbi években nyújtott teljesítményétől (bár szerintem már tavaly sem volt jó), és itt most nem a ponteredményekre gondolok, egyszerűen nem érdekli az amit csinál, nem érdekli az F1, legalább is nem úgy mint régen. Tudod mikor volt ő jó, a Mclaren-es években, de ott meg nem volt egy stabil kocsija ...sajnos.

Massa igenis fenőt hozzá, nem tehetséggel, hanem kitartással, szorgalommal, benne most is látom azt a küzdeni akarást ami Kimi-ből kiveszni látszik, és ne gyertek folton azzal "de Kimi VB", az csak rajta maradt mint szamáron a fül.
    Ha objektíven végig nézitek azt az évet akkor látni lehet hogy az egy 3 esélyes szezon volt, nem mellesleg Kimi VB-jéhez, szükség volt egy afroangol fiatalember bénázására a Brazil futamon.
  • Bandee1987
    Legszebb trófeák az egész évben, nézd csak meg a többit, pl. a német nagydijon lévőt...
  • Gabor_(HSF)
    Ja bocs felfogtam
  • Gabor_(HSF)
    Most még azt találd ki,hogy a MLaren Ford egy szar volt a Benetton Ford-hoz képest..
    Szakértelemed tükrözi,hogy összehasonlitod,azokat az autókat, a maiakkal.
    Abban az időben a pilóta számitott és a motor,fizikai tapadás létezett,az aero tapadás,még a gyerekcipő státuszát sem surolta
  • G_ArchAngel #83119
    Button-nak azert csak sikerult elozni...
  • a.carkey
    De ha 1x nem lehet előzni, az ne legyen már az ő problémája!

Nézzétek meg a Brawnt. Ahogy nem sikerül nekik megszerezni a polet, semmivel sem többek, mint mondjuk egy Ferrari. Max. abban, hogy kevesebb a csapathiba, bár most őket is elérte a kasza. De előzni, előrébbjutni, csak fellángolásokkal tudnak ők is. Ez van. Ha anno nem engedik a dupla diffúzorokat, teszem azt a Brawn építi át az autóját, lehetne előzni, és amit akartak, az működne. Most ez így nem működik.
  • Christian88
    Hát én csak a vettel részhez szólnék hozzá.Szerintetm se mer sokat kockáctatni, ha üres a pálya megy mint állat,de előzni alig látni.Majdnem minden második vagy 3. futamon csak azt lehet látni, hogy beáll egy lassú kocsi mögé.
  • desigo
    Túl sok fizetést kapnak és kényelmesen elgurigáznak...