182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
SzocsA #83155 gondoltam hogy ez lesz belőle tisztán lehetett látni mikor megütötte a fejét. ez mekkora pech hogy úgy pattant a kerék !
azért nem adtak róla semmilyen információt sokáig!
wtcc futam alatt beküldték a SC amikor felszállt a mentőhelikopter!
és még mindig nem mondtak semmit!
angolul nem tudok nem lehetne leírni hogy pontosan mi történt?
keréken ott maradt a kardántengely ami eltalálhata!
amúgy hiába rögzíted ha a felfogató pontokat találja el vagy sérül
szar volt az a pálya egyszerűen szar! majdnem olyan mint a crosmotorosoknál hullámvasút szerű
-
ennek sok köze nincs hozzá, F1ben is leszakadnak a kerekek pedig ott elvileg komoly biztonsági rögzítések vannak és bármikor telibe kaphat valakit, csak erre kicsi az esély, de mint láttuk előfurdulhat bármikor -
Laceee #83153 Börni féle olcsó autóverseny eredménye. -

Szörnyű baleset volt, ezután biztos rögzítve lesznek a kerekek, de neki már késő... -
uhhh, RIP :((((
-
épp most néztem....:(:( -
:((((
aki nem látta volna a délutáni versenyt
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084645442&no=4784 -
Meghalt Henry Surtees F2 pilóta 18 évet élt.
Henry Surtees dies after F2 crash -
mondtam én h nincs az 10.:D -
Szabi1991 #83146 de már a ferkába készült.. :DD
-
lol -
8 év -
sauberes cuccban? szntem kevesebb volt az mint 10 év. -
Raikkönen 10 évvel ezelőtt
-
G_ArchAngel #83141 a kerdes, hogy hany ev mulva...
(remelem iden) -
Kempingek környékén (mogyoródi szölőültetvényeknél) látni ilyet, tavaly is láttam hasonlót, párszáz doboz sörből kirakva :) -
Deák Téren kint van egy F1-es renault kocsi, vagyis délután amikor ottvoltam akkor még kinn volt, ha érdekel valakit, Madách térrel szembe -

-
-
amúgy szerintem 100% hogy Kimi megy el a ferraritól.
Massanak fix helye van tuti:) -
G_ArchAngel #83135 tehat Massa annyit tudott az uj hatso szarnnyal, mint Kimi a visszafogott motorral...
tenyleg jo iranyba halad a fejlesztesekkel a Ferrari... -
WNW #83134 Nem egy verseny nyoman irtam, amit irtam.. Amugy penteken mindket Ferrari minden uj fejlesztest kiprobalt, illetve osszehasonlithattak a regivel.. Aztan mindenki dontott, mit hasznal.. Pl. az uj, Red Bullera hasonlito orr mogotti kikepzest egyik se hasznalta mar szombaton... -
G_ArchAngel #83133 14. korben szoltak neki, hogy vegyen vissza a teljesitmenybol, nem Jezus, hogy csodat csinaljon, Massa meg igy sem tudott elszakadni tole...
raadasul Massa mar egy uj fejlesztesu hatso szarnyat hasznalt, amit Kimi csak most fog megkapni... -
Megleszünk nélküle... -
ez már jó link ... -
Bourdais-t hivatalosan is kirúgták ... -
Nézd meg lsz a startot! Ha csak egy darab autó az első négy közül picit is másképpen keveredik Kimi elé, Massa ragad be, és ütközik a boxból kihajtó Sutillal ...
Ráadásul Kimit megint műszaki problémák sújtják, bár ehhez kellett némi Suttillal való puffogás is. -
WNW #83128 Tegnap en is irtam egy hasonlo hozzaszolast, aztan nem nyomtam meg a "mehet" gombot.. De ugyan ezt erzem.. Iden van egy nem tul jo kocsijuk, nem lehet nagy eredmenyeket varni.. De mig Massa minden versenyen kipuffoli a kocsibol ami benne sincs a Ferrariban, csatazik (Vettel mar konyvet ir, "Hogy nem birtam Massaval" cimen), harcol, addig Kimi szinte csak kocsikazik, ha eppen a tobbiek ugy keveregnek, meg jo helyre is keveredik, de egy kozvetitesben kb. 2x mutatja a kamera, annyira a eltunik... Az ember ugy erzi, hogyha Massanak odaadnanak egy vasalot, azzal is menni probalna, mig Kimi mar ha nem egy 100%-osan jo kocsit kap, nem tud 100%-os teljeitmenyt hozni mentalisan, pedig pont egy rossz kocsiban kell a teljesitokepesseg hatarait ostromolni az elfogadhato eredmenyert.. Ha tenyleg igaz az Alonsos pletyka, ha valamiert, ezert erzem arra a nagyobb eselyt, hogy Kimi megy a Ferraritol... -
Helyes, én is támogatom
-
Lehet ötvözni kéne a kettőt :)
-
madmanic #83125 "Néhány hónappal ezelőtt elkezdtem átalakítani a családi életemet"
tudjuk...
-
madmanic #83124 Hivatalos: Mosley távozik és támogatja Jean Todt érkezését
YEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSS!! -
Kimi idén messze elmarad a korábbi években nyújtott teljesítményétől (bár szerintem már tavaly sem volt jó), és itt most nem a ponteredményekre gondolok, egyszerűen nem érdekli az amit csinál, nem érdekli az F1, legalább is nem úgy mint régen. Tudod mikor volt ő jó, a Mclaren-es években, de ott meg nem volt egy stabil kocsija ...sajnos.
Massa igenis fenőt hozzá, nem tehetséggel, hanem kitartással, szorgalommal, benne most is látom azt a küzdeni akarást ami Kimi-ből kiveszni látszik, és ne gyertek folton azzal "de Kimi VB", az csak rajta maradt mint szamáron a fül.
Ha objektíven végig nézitek azt az évet akkor látni lehet hogy az egy 3 esélyes szezon volt, nem mellesleg Kimi VB-jéhez, szükség volt egy afroangol fiatalember bénázására a Brazil futamon. -
Legszebb trófeák az egész évben, nézd csak meg a többit, pl. a német nagydijon lévőt... -
Gabor_(HSF) #83121 Ja bocs felfogtam -
Gabor_(HSF) #83120 Most még azt találd ki,hogy a MLaren Ford egy szar volt a Benetton Ford-hoz képest..
Szakértelemed tükrözi,hogy összehasonlitod,azokat az autókat, a maiakkal.
Abban az időben a pilóta számitott és a motor,fizikai tapadás létezett,az aero tapadás,még a gyerekcipő státuszát sem surolta -
G_ArchAngel #83119 Button-nak azert csak sikerult elozni... -
De ha 1x nem lehet előzni, az ne legyen már az ő problémája!
Nézzétek meg a Brawnt. Ahogy nem sikerül nekik megszerezni a polet, semmivel sem többek, mint mondjuk egy Ferrari. Max. abban, hogy kevesebb a csapathiba, bár most őket is elérte a kasza. De előzni, előrébbjutni, csak fellángolásokkal tudnak ők is. Ez van. Ha anno nem engedik a dupla diffúzorokat, teszem azt a Brawn építi át az autóját, lehetne előzni, és amit akartak, az működne. Most ez így nem működik. -
Hát én csak a vettel részhez szólnék hozzá.Szerintetm se mer sokat kockáctatni, ha üres a pálya megy mint állat,de előzni alig látni.Majdnem minden második vagy 3. futamon csak azt lehet látni, hogy beáll egy lassú kocsi mögé. -
Túl sok fizetést kapnak és kényelmesen elgurigáznak...