182274
  • a.carkey
    Jó pilóta. Véletlenül senki sem nyer ennyi bajnokságot a tengerentúlon. Nem jó csapatba került, a sok kezdeti sikertelenség sem kerülte el, és ez együtt járt a motiváció elvesztésével. Amikor megveregették a válát már lehetett sejteni, hogy utolsó versenyét futotta azokban a színekben.
  • G_ArchAngel #83074
    szvsz tul keson kerult Bourdais az F1-be, tulsagosan berogzodtek nala az amerikai bajnoksagban szukseges rutinok. Kar erte, igazabol a Renault-nal kellett volna kezdenie 10 evvel ezelott, nem pedig egy megturt pilota szerepet elfogadni egy sereghajto csapatnal...
  • bardocz
    Szerintem meg neki mindegy,hogy melyik csapatban lett volna,a F1 nem neki való.Természetesen más kategóriában ettől még nagyon is jó pilóta.
  • Mersant
    hasonlo velemenyen vagyok...kar hogy igy tortent
  • Totti5
    Sajnálom Burdét, rossz csapathoz került, talán egy másik istállónál is ki kellett volna próbálni, mert a Toroál nem becsülték meg és szvsz sosem kapott meg minden támogatást, ő ennél sokkal de sokkal jobb.
  • autoszimulator
    na ő lesz palik kedvence, már látom, mert a nevét képtelen lesz kimondani.
  • Máté94
    "álguerszuárit"
    A t a végén alig ejtik ki:D
  • desigo
    kimondhatatlan nevű :)

Szegény Bourdaisnak nem nagyon ment.
    De Piquet lazán versenyezget még mindig...
  • Máté94
    Jön Alguersuarit
  • a.carkey
    +t
  • a.carkey
    Rohad Filmon HDI is fizetős lett ... :(
  • G_ArchAngel #83064
    Jo, hogy MS ott volt, Kimi autoja menetrendszeruen tonkre is ment...
  • G_ArchAngel #83063
    BBC iPlayer?
  • miilann04
    7től adták, sztem mostanság lehet vége.
  • bardocz
    Sportklubbon nem ismétlik?
  • Punker
    ha lesz free torrent
  • bardocz
    Nem.Vagy is de.Nem mondom meg.Nézd meg :P
  • Punker
    esett?
  • bardocz
    Szerintem igen,eddig talán a legjobb,legalábbis nekem bejött.
  • Punker
    jó volt érdemes utólag megnézzni?
  • G_ArchAngel #83055
    Sutil szerint versenybaleset volt az ütközés. "Buta véletlen volt, hogy megint vele ütköztem. A gumik még hidegek voltak, Kimi pedig a külső íven akart elmenni mellettem, ami lehetséges is ebben a kanyarban. Sajnos egy kicsit csúszkált az autóm, és összeértük. Szerintem versenybaleset volt. Annak örülök, hogy ezt megelőzően jól mentünk, és hogy folyamatosan sikerült javítani a helyezésemen. Örülök, hogy a fejlesztésekkel a megfelelő irányba haladunk."

1-1
  • WNW
    Vettel minden remalmaban Massa megy elotte, es nyomkodja a nagy piros gombot..
    A riportok vege jo volt, megint vegig a KERS miatt nyavajogtak, erre Massa beszolt, hogy a KERS-t szivesen elcserelne a tapadasra...
    A masik akinek remalmai vannak Sutil.. Elso helyen megy egy rollerral, es akkor a szervizutrol befordul ele egy nagy piros kamion, oldalan felirat..: Kimi's Vodka.....
  • desigo
    hol?

Hamilton is benézte az esőt...
  • Kit--Kat
    Ezekkel a kocsikkal nem is lehet előzni.
    Hiába lettek csúnyák azzal, hogy a FIA megakarta bontani a Ferrari-McLaren örökös csatát és engedélyezte a dupla diffúzort ugyanúgy örvényeket keltenek az autók maguk mögött.
    Jól látszott Nakajimán amikor kanyarban ráért Heidfeldre majd kigyorsításnál nem tudott rendesen menni.
  • bodajoci
    Grat Webbernek, nagyon jól ment, amúgy nemcsak Vettel nem tudott előzni, a többiek sem nagyon, kivéve Buttont, de ő is csak akkor, mikor sokkal gyorsabb volt, mint az ellen. De a forma 1 ilyen
  • Totti5
    nem fogta volna, előzéshez kevés volt már, de hát ez csak a szokásos mert mindig ez van a versenyek végén, valaki utolér valakit nagy izgalmak közepette, de ennyiben kifújt a dolog
  • Peppus
    Vettel megint bebizonyította, hogy képtelen előzni.. Így nem lesz Schumi utód..
  • HUmanHunter
    ha még van v 10 kör szvsz Alo megfogta volna az egyik Brawnt remélhetőleg 2 hét múlva is normális lessz a teljesítménye a Renaultnak.
  • a.carkey
    Alan Jones óta nem volt ausztrál himnusz?
  • SzocsA
    melegbe jók ha hideg van gáz van
    mondták hogy két hét múlva nálunk 40 fok lesz
  • a.carkey
    Nézd már meg kinek a kereke ért a másikhoz. Köszi!
  • SzocsA
    hamilton túl agresszív de ilyenek kell lenni . ha nem kap defektet talán első lesz DE HA
    ferkára nehéz autóra lágy gumit rakni.
    alonsó meg 2 másodperccel gyorsabb a brawnál és nem tudja megelőzni őket

vettel megint massa seggét nézte kimi vs sutil csata mint monacóban!
  • Bmx01
    jeeee Vettel 2.
  • Máté94
    Szép volt Webber!:D
  • Totti5
    ott van mögötte, csak előzés nem lesz, de nyomta neki:)
  • Kit--Kat
    Igen Kimi csúszott bele Sutilban, jól van menj aludni.

Akkor ennyi erővel Hamilton meg Kimiét tette tönkre amikor elé húzta vissza a defektes autóját a 2. kanyarban amikor Button előtt és Massával párhuzamosan belső íven volt.
  • a.carkey
    Persze, persze ...
  • Totti5
    nyomd neki Alo!!
  • bardocz
    Bazdmeg,hogy kitörlöd az üzeneted!:D
  • bardocz
    Amikor írtam Fisichella a 8. volt.