FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
nem tavalyr gonlok,amikor még a ferrari mindent szarráalázott,a meki majdnem olyan gyors votl csak szar,és volt még aszem 1 vagy 2 csapat ami tudott valamit nyújtani,jóval nagyobb csaták voltak mint most,és többe küzdöttek pontszerzésért
Istencsászár
Hú ember, mivan ha elsõ 3 hely valamelyike közül rajtolna, lekörözi a 2. helyezettet is??😊))) Hogy ki a legjobb az egy dolog, csak jó autó kell és Kubica is ugy megy mint a meszes... Hamilton meg elsõ számú esélyes akárhogy is próbánánk tagadni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
valaki mondjon plz egy online streamet,amin nézhetem majd elõben,ugyanis tv-n nem tudom majd nézni
Nem volt az olyan szar, csak Alonsonak már szerzõdése volt, talán korábban, mint amirõl tudunk, és féltek, hogy Kimi vinné a VB címet a Ferrarihoz.
Örülök, hogy optimista vagy - Kiminek drukkolok, de ha az elsõ boxkiállásig nem lesz 10-en belül, akkor esélyelen...

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
pont ezért ócskaszar,az számomra szar,ami minden 2. versenyen elfüstöl,ha nem akkor spontán leszakad a futómûve
Ha külsõ tényezõk nem szólnak bele, akkor Kimi nyer.
Messze neki van a legjobb vezetési képessége, ami most remélhetõleg a kipörgésgátló hiánya miatt erõsen érzõdni fog. És az autója is a leggyorsabb.
???

az ócskaszar McLaren a mezõny kiemelkedõen leggyorsabb autója volt - ha bírta...

Istencsászár
Számolj már utána 2 BMW, 2 McLaren, 1 Massa... a dobogó pedig 3 helyes. Az lehet h átfog gázolni a mezõnyön hisz ez a 3 élcsapat 1 mpvel jobb idõt ment a kvalin amikor kimentek a pályára mint a többiek, az egy dolog h náluk gyorsabb.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

énis vmi hasonlót tippelnék 😊

BaliBoy
És sztem az sem mellékes, hogy az elsõ 10 közül Massa futotta a legkevesebb kört (12). A Q3-ban pl. õ csak 1x ment gyors kört.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
Kimi hányszor jött fel ócskaszar mclarennel utolsó helyrõl 2.-3. helyre?simán van esélye
bordy
ne feledd, tavaly is bénáztak idõmérõn és a verseny tempóban mégis jobbak voltak általában hosszabb távon. lehet most is az lesz, de lehet hogy nem.
sc az tuti lesz szerintem.

kulabácsi
ennyire azért nem írnám le a ferrarit

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BaliBoy
Jól van, majd meglátjuk kinek jön be a tippje. 😉

Istencsászár
Azt nem tudom ki fog kiesni ennyirenem vagyok highskill szakértõ, de hogy Massa olyan távol van a gyõzelemtõl mint Kimi az biztos... Merci, BMW csata lesz, Massa max felkúszhat a 3. helyre, de akár Kimi is.

Tipp:
legalább 3an elalszanak a topicból xD

BaliBoy
Jah, Hami és Kubi kicsinálják 1mást. Nem feltétlenül esnek ki, de nem lesznek benne az elsõ 3-ban.

BaliBoy
Tipp:
1. Massa
2. Heidfeld
3. Kova

John Cena
Tippem:

1.Hamilton
2.Raikonnen
3.Kubica

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

passatgt
félreértések elkerülése miatt én a helyesírásra gondoltam, de így utólag lehet, hogy szándékos volt és egy másik értelmet is nyert a hozzászólásom😊

Szerintem tobbet fognak.. Meg bejon a szelarnyek is a kanyarokba, erdekes lesz.. Kiporgesgatloval is nehez volt valaki mogott menni, most szerintem meg rosszabb lesz...

bardocz
biztos mindenki 10 körre van tankolva kimi elõtt,azért az ilyen scifiket nem kéne erõltetni 😉 és az se biztos,hogy lesz sc,bár úgy tünik,de lehet versenyre lenyugodnak,és nem fognak anyit csúszkálni
No de ez egy vilagbajnok csapat (es ez nem 100 eve volt), es egy vilagbajnok uldogel az ulesben, aki az egyik tavalyi legjobb csapattol jott at, es siman verik oket... Az emlitet csapatok el-el kaptak a gyariakat, de most igy elsore eleg nagynak tunik a kulonbseg... Persze meglatjuk...

djfuge
Mit gondoltok,Kiminek megtankolták a ferkát?Remélem igen,mert SC biztos lesz,és ha mindenki kimenne mondjuk 10 körön belül tankolni,akkor az élre állhatna. De jo lenne!!!

minimize
az "éles" bevetés elõtti tesztekre gondoltam, a többi a szokásos Kimi-s pechszéria, ami a végére alábbhagy, mint tavaly(remélem...)

No one can stop Death!

nekem úgy tûnt, hogy a pénteki 2. és a szombati szabadedzésen elég sok gondja volt...😞

bardocz
9. legjobb kört mente elsõ etapban,szerintem volt nála szarabb is...

amúgy végre nem sínautózás van,Kubica hatalmasat ment utolsó körében,csak néztem,ahogy padlógázon keresztbe kijött onnan,szerintem ha az nincs roszabb kört megy,nem jobbat
minimize
"Idén egyelõre Kimi az egyik leggyengébb, Ferrari motor elõtt ülõ pilóta😊"
ez a reggeli idõmérõn jött így le? mert a teszteken még nem volt sok gondja sem a köridõkkel, sem az autóval.
várjuk ki, mi lesz a versenyen, illetve a további futamokon!

No one can stop Death!

Tavaly Hondát verte az Aguri, Williams a Toyotát...

Idén egyelõre Kimi az egyik leggyengébb, Ferrari motor elõtt ülõ pilóta😊

passatgt
"leg magabiztosabbak", "leg szerényebbek"?<#idiota>

bocs, de ez nagyon szemet szúrt<#wink>

Azert az, hogy a Renault motoros Red Bull kacagva veri a gyari Renault csapatot, ego...

gordon 24
Nem gond! Akkor megbocsájtjuk😄D

Downhill!!

Istencsászár

Istencsászár
Szerintem nem lesz baj azzal, tavaly is ha ott voltak akkor ott voltak végig, s utolsó etapban is tudtak tapadni vagy harcolni nem maradtak vissza a boxok után... esélyük megvan egy kiváló eredményre.

58 alatt akármi lehet kiélezett versenyhelyzetben TC nélkül, ha Kubica nem tudja támadni Lewist, akkor egyedül neki lesz könnyû dolga, a többiek sokkal könnyebben fognak belemenni egy hibába. Hamiltont szerintem csak saját maga tudja hibára kényszeríteni, s mivel sokszor többet bevállal, mint amire Õ és a technika képes, rá sem fogadnék...

Jó futam lesz😊

bardocz
nem bírtam,és megnéztem az eredményt,szerintem Kimi bõven fel tud jönni majd pontszerzõ helyre,anyira talán nem szar a kocsi,aztán ott majd tud küzdeni,de nem tippelek hanyadik lesz
b-type
Márpedig nagy sansszal lesz SC, Elsõ futam-nem egyszerû rajtrács-no TC..csúszós pálya.
Sztem kifejezetten nagy esélye van annak hogy SC lesz.
Hamilton ott lesz ha minden oké, Kubica is esélyes...nála az lehet baj, hogy most már tudja benne van az autóban a futamgyõzelem.
Benne van a hiba,...na meg az autó mellett a kiállások taktikáján is nagyot kell fejlõdnie a Bímernek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mflex
Jó pilóta Kimi semmi kétség (én is neki szurkolok),de Sumival nem kellene összehasonlítani 😄

What about the forests?

bardocz
és Kimi honnan jött fel nagyon sokszor a retek mekivel(akkoriban az volt)?
norbi56
ó ha tényeg így lenne😉 !!!BMW SAZBER POWAAA!!!

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Istencsászár
Senki nem írta le, talán a dobogó meglehet neki ha lesz Sc, amugy nemsok esélye van hiszen ott van a BMW, McLaren ( ez 4 autó + Massa ), s a középmezõny eleje sem lassú.

Szerintem kár lenne már most temetni Kimi esélyeit, gondoljunk csak arra Schumacher milyen helyzetekbõl nyert futamokat(persze akkoriban a ferrari aranykorát élte),és Alonso is többször jött fel a mezõny végérõl!
Majd holnap meglátjuk😄
Istencsászár
Tegnapi tippem másik topikba Hami, Massa, Kova volt kvalira majdem bejött😊

Holnapra

1, Hami
2, Kova
3, Massa
és a BMW

Ja, bocs, csak enyhén részeg voltam 😊
Tippem:
1., Kubica
2., Kovalainen
3., Hamilton
4., Heidfeld
5., Massa
6., Räikkönen
7., Rosberg
8., Alonso

djfuge
Kimi drukker vagyok,de félek hogy lefutott ez a verseny már😞
Tipp: 1.Hami 2. Hekki 3.Massa talán 5-6 Kimi😞
Egy SC megmentené a versenyt,kéne beszélni Satoval hogy csináljon valamit a pályán😊

Bandee1987
Hát, nem lenne rossz,ha hozzánk csatlakozna, szimpatikus gyerök 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BaliBoy
Yess. Ez a Vettel srác nagyon szimpatikus.