182274
  • a.carkey
    mindenképpen ...
  • a.carkey
    Tök mindegy. Ha kirúgják Kimit, ha nem, minden képpen jól jár ...
  • johnny1030
    Azért az sem kell elfelejteni, hogy Kimi a Világbajnok, nem Massa.
  • WNW
    Kimi jovore a Ferrarinal fog versenyezni, de Alonso-Massa ul az F1-es kocsiban, Kimi meg Puntoval indul, hogy legyen neki kihivas, es ne unja...
  • barmi
    Pl. -ITT-
  • barmi
    Elég baj az....

• G_ArchAngel #85429
    Szerintem Kimit mar kirugtak, csak nem merik nyiltan kimondani...
  • icemankimi
    3 szabadedzés hol lehet majd nézni?
  • tmp
    rátettem a házat
  • icemankimi
  • Norbi1990
    Mindenki kiesik a nagy tempó miatt ő meg szépen bebandukol a célba a nagypapa tempójával :D
  • icemankimi

megteszem 300 ft:D
  • tmp
    1000-es szorzó van Badoeren :D tegyetek rá bwinen
  • Norbi1990
    Verstappen és Sato
  • bardocz
    Valentino Rossi

AS:D:AS:AS ez még viccnek is rossz, van aki azt hiszi, hogy egyáltalán Badoer szintjét tudná hozni?
  • desigo
    Bruno Senna,Alonso

pár futam erejéig Coulthardot megnézném,hogy teljesít
    már ha befér a ferkába xD
  • icemankimi
    Úgy tűnik, annak ellenére, hogy a Ferrari idei éve a legkisebb jóindulattal sem nevezhető a valaha volt legsikeresebbnek, a vörös autóba szinte mindenki szeretne beülni - vagy inkább mindenkit szeretnének beültetni. A média képviselői és a rajongók is spekulálnak, vajon ki válthatja, vagy éppen kinek kellene váltania a vártnál lényegesen gyengébben teljesítő Luca Badoert.
    Éppen ezért a Ferrari úgy döntött, várólistát állít fel, amit a fair play jegyében az ábécé szabályai szerint rendeznek. Nézzük akkor, kik pályáznak, illetve szurkolói, támogatói, a média kiket pályáztat a Felipe Massa sérülése miatt megüresedett, ám jelenleg mégsem üres 3-as rajtszámú versenyautóba!

A vagyis Fernando Alonso
    B vagyis Jules Bianchi, Mirko Bortolotti és Sebastien Bourdais
    C vagyis David Coulthard
    D vagyis Anthony Davidson
    F vagyis Giancarlo Fisichella és Luca Filippi
    G vagyis Marc Gené
    H vagyis Nico Hulkenberg
    K vagyis Robert Kubica
    L vagyis André Lotterer és Vitantonio Liuzzi
    P vagyis Nelson Piquet (Jr.) és Giorgio Pantano
    R vagyis Valentino Rossi és Davide Rigon
    S vagyis Takuma Sato és Bruno Senna
    T vagyis Jarno Trulli
    V vagyis Jos Verstappen

A Ferrari nagy tisztelettel előre is elnézést kér mindenkitől, aki nem került fel a listára (mint például Lewis Hamilton vagy éppen Jenson Button), de sosem lehet tudni, mi történik a szezon hátralévő részében.

Előbb-utóbb az ábécé fog panaszt tenni, amiért egyes betűit kihagyták! De mi lenne vajon, ha a Ferrari úgy döntene, kétülésesét veti be, amíg Massa meggyógyul? Csak hogy minél több pályázó lehessen elégedett.
  • a.carkey
    Bár szerintem hülyeség volt MÉG neki ez az ugrás, de ha már megtette, legalább látszik rajta, hogy próbálkozik és ezt minden körülmény között díjazni kell.
    Ennek ellenére szerintem esélye nincs ebben a kategóriában, mert a motor nem jó, a versenyzők pedig a világ legjobb motorversenyzői. Nem is tudom. Egy kétszámjegyű pontszerzés számára már felérne egy 125-ös világbajnoki címmel, de számunkra is, mert akkor látható lenne, hogy fejlődik.
    Egy jó motoron megnézném, de szerintem erre esélye sincs.
  • bardocz
    Epic win :ASD?AD:S
  • ÁjjLe BoBBi
    _A:S?D_:A?SD:_?ASD_:ASD?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • icemankimi
    remélem a következő futamon nem badoer lesz és abban is bízom, hogy nem Gené
  • sKeezo
    ki az a talmácsi? akivel valami telefont reklámoztak?
  • Ulvar
    ehh, ásd el magad PLÍÍZ!
  • DannyL
    Gratulálok!
  • Black Ghost
    Az hogy nekünk magyaroknak Drapál óta nem volt ilyen motorosunk, nem mellesleg világbajnok, te meg ehhez a pöcsköszörűhöz hasonlítgatod .
  • passatgt
    mi köze van ennek a hazafisághoz?:)

badoer is utolsó, talma is, majd talán mindketten feljebb mennek
  • Totti5
    Talmának lehet nem megy még a MotoGP, lehet nem is fog, de azért ő edzéseken leglább már addig eljutott hogy az mezőny végéhez képest tizedekre van csak.
  • Black Ghost
    te meg igazi hazafi.
  • desigo
    aha persze
    Talma = világbajnok
    Badoer = 0 pont
  • passatgt
    olyan mint talmácsi:)
  • desigo
    Badoer tiszta szégyen
    Mivel segítette a csapatot az elmúlt sok évben?
    tesztpilótának az autó képességeivel tisztába kellene lennie
  • icemankimi
    1 mp van az utolsótól egy ferrarival áááááááááááááááááá szégyen
  • icemankimi
    Grosjean nagyon jó
  • a.carkey
    Túl lassú ahhoz és bizonytalan, hogy ez a valós teljesítménye legyen. Ekkora baromságot egy nagydíjon át a Ferrari még megtehet, de ez már a második.

Majd kiderül. Minden esetre egyre jobb az autó.
  • Minstrel
    Mit is nézzek az 1999-es mezőnyön? Most a kedvedért átnéztem a leggyorsabb köröket és 3-4 pályán volt csak gyorsabb, mint Gene, az eredményeket nézni felesleges, mert Minardi fix utolsó volt akkoriban, néha sikerült megelőzniük az Arrows-t.

Alguersuari-val mi a gond egyébként? Most is elég csak megnézni milyen időket ment egy ugyanolyan motort használó autóval, mint Badoer.
  • Norbi1990
    Szerintem ő tesztel jövő évre vagy a következő futamokra.
  • Totti5
    És ahhoz hogy tesztelje az alaktrészeket, ami azért viccesen hangzik, de tételezzük fel hogy nála vannak új fejlesztések, akkor az neki segítene már ha jók, de ettől még nem kell hamarabb fékezni, később kigyorsítani, kisebb kanyarsebességgel menni.
  • a.carkey
    Persze, de pont Massa balesetekor volt két F1-es pilóta szabad: Piquet és Bourdais. A kettő közül bármelyik jöhetett volna. De a Ferrari - helyesen - egy lehetőséget akart adni a tesztpilótájának, ha már így alakult. Ez szép és jó - támogatom - csak nem működik. De ha tényleg Badoer azért ennyire gáz, mert teszteli az új alkatrészeket, akkor van mentség. Ha meg ennyit tud - megj. azért nem hinném, hogy ennyivel gyengébb lenne az utolsónál is - akkor meg úgyis a következő nagydíjon már nem ő indul.
  • Ulvar
    Én nem tudom hogy a francba merészelsz te bárkit is igazán szidni, te abba a gépbe bele nem mernél ülni. Ő nem kevés kihagyás után beleültetnek hogy gyorsan komám pattanj...mit szólnál? Mielőtt fikáznád még mert te olyan hős ügyes gyerek vagy nézd meg az 1999es mezőnyt és ne csak amit kiírnak honlapra hanem olvasgass utána vagy ha tudod akkor ne fikázd légyszíves.

Amúgy meg ha új embert ha régit tesznek meg senkinek semmi nem jó. Berakták Alguersuarit az se jó mer nagyon fiatal(ez mondjuk igaz is)
    Badoer.. ááá túl öreg húzzon a picsába. Eszméletlenek egyes emberek :).
  • passatgt
    most csak 2 sec:)