182274
  • zsutyesz
  • Barnabyka
  • Szabi1991
    és krumplit árúl vagy mi ?
  • Norbi1990
    Remélem Sutil egyszer majd valamikor a mekinél lesz
  • HUmanHunter
    semmit nem adok rá hogy visszamegy Mclarenhez.
  • a.carkey
    Kiváncsi lennék, hogy kettőjük közül melyikük tudja pontosabban leírni és kimondani a másik nevét ...
  • a.carkey
    Az index hozza a formáját:
    "Amíg kórházban volt, a Ferrari-csapatfőnök Stefano Domenicali azt mondta, az autó az övé, bármikor épüljön föl, valószínű, őt akarják megtartani Alonso mellé, de a dolog bonyolódott."

[URL=http://sportgeza.hu/forma1/2009/08/26/kimi_raikkonen_visszamehet_a_mclarenhez/]Amúgy itt az egész baromság: "Kimi Raikkönen visszamehet a McLarenhez?"[/URL]
  • gercse
    hát valahogy így lehet,
    szerintem Belgiumban sokkal jobban fog menni, mert ott legalább a pályát is ismeri, és a mostani versenyt végigtolta, így egy kis versenytapasztalat is van már újra mögötte, itt szerintem nem lesz az utolsók között(remélem)
  • WNW
    Mas, ha ismert palyan mesz 5000 kort egyedul, es osszeveted a kulonbozo fejlesztesi fazisokat magadhoz kepest, mit ha versenyben kene menned masokkal, ismeretlen palyan, 10 ev verseny rutin, es 8 honapnyi teszt kihagyas utan... Szinte ujra tanulja...
    En Tocazok online... Ez arcadenak arcade szimulator, es nem versenyzok mennek vele, de 2 dolgot azert megmutat.. Van 2 valaszhato verzio, az egyikben a kocsik nem utkozhetnek, siman atmennek egymason, a masikban "valos" testuk van, utkozhetnek.. Megfigyelheto, hogy a ket verzio jatekosi kore szepen elvalik egymastol... Akkor jon az erdekes dolog, mikor a "testetlen" verziot jatszok atjonnek normal korulmenyek koze.. Na akkor szabadul el a pokol.. Lehet akar milyen gyors a sajat korulmenyei kozott, egyszeruen reflexbol nem szamolnak vele, hogy mas is van a palyan.. Egyszeruen nem tudja kovetni, hogy mozog a masik kocsi, hol kell helyet hagyni elozesnel, ha egyutt ertek a kanyarba akkor nem lehet az idealis ivhez ragaszkodni, stb.. Ebbol jo kis utkozesek, meg anyazasok szoktak lenni.. A masik, mar par nap kihagyas utan elmegy az erzes, visszalassulnak a jatekosok.. Es ez csak egy jatek, es persze nem profi pilotakrol van szo.. De a tunetek hasonloak, mint egy ennyit kihagyo profi pilotanal..
  • SzocsA
    ezt mondom hogy lehet valaki így tesztpilóta ha a kocsi max sebességét sem tudja kihajtani akkor mit tesztel??????
  • icemankimi
    hétvégén kimi behúzza a spai futamot:D
    ezt a pályát neki építették
  • WNW
    Gorbe Tukor..
  • Firerock
    kösszi:D
  • Minstrel
    Katt
  • Firerock
    valaki betudná nyomni azt amikor raikonnen asszondja hoyg "I was haveing a shit"!?
  • sKeezo
    és vannak olyan hülyék akik elhiszik.
  • BaliBoy
    [URL=http://f1.blog.hu/2009/08/25/elokerult_raikkonen_levele_massahoz]"Raikkönen levele"[/URL]
  • Barnabyka
    :D
  • mcmoha
    Ez nagyon nagy duma!

Daily Mail: "Az alvó McLaren Barrichellónak ajándékozta a győzelmet. Hamilton azt mondta hogy a csapat éjt nappallá téve dolgozott hogy győztes autót építsen a traktorból, ami magyarázatot adhat arra, hogy miért aludtak a kerékcsere közben."
  • Borg
  • WNW
    Vuhaha, Massa meg otthonrol is versenyt nyer... Igaz masnak..
    A5-rol Barrichello..:

-A brazil pilóta bevallotta, hasznos tanácsokkal gazdagodott az utcai pályát 2008-ban uraló Felipe Massa meglátogatásakor.

"Egy teljes délutánt eltöltöttem vele, és kiváló a memóriája. Mesélt az itteni ívekről, ami biztosan segített rajtam. Mivel tavaly szuperül ment itt, a beszélgetésünk után újra visszanéztem a futamot" - ismerte el.-

• HUmanHunter
    Badoer gz, szép elengedés volt
  • a.carkey
    Maradjunk annyiban, hogy több volt az előzés.
  • a.carkey
    Inkább csak egy futamnyi autónyi. :)
  • a.carkey
    Elvileg Schumacher tanácsaival segítette Badoert. Ez azért szép, mert egyikük sem ismerte a pályát.
  • Ulvar
    Régen se voltak egyformák a verdák( volt hogy hengerszámokkal kevesebb volt a teljesítmény khm..) Mégis egymás seggében voltak (persze volt hogy nem). De azért akkor is több volt.
  • [Jakuza]
    Totti mogemenni ? :D
    Jah csak azt felejted el, hogy manapsag ezeken a palyakon ha valaki koronkent 8 tizeddel 1 masodperccel gyorsabb koronkent a masiknal , meg akkor is alig van eselye az elozesre.
    Emlekezzunk csak az MS-Alonso csatara, vagy iden Vettelre, hogy szinte sehol sem tudott elozni, hiaba volt gyorsabb az elote haladonal addig amig utol nem erte.
    Egyszeruen nincsen csak egy idealis iv, raadasul nagyon szuk az osszes palya. nincs hely szinte meg kifekezni se egymast. A palyak tobbsegen jo ha egy elozesi pont van, amit ha jol vedekezik valaki szinte teljesen lelehet zarni. Csak akkor van esely az elozesre, ha az autok kozott nagyon nagy a diferencia, ami az elmezonynel hihetetlen kicsi.
    Nem veletlen, hogy a rajtpozicionak hihetetlenul megnovekedett a jelentosege, aki a 6.-8. hely vagy mogotte levo helyeken vegez, gyakorlatilag nulla az eselye, hogy futamot nyerjen, ha csak nem a rajtnal tud felkapaszkodni, vagy ha valami extra korulmeny nem tortenik (kiesnek elolle, vagy az idojaras miatt)
    Szal egy nagy fos lett az egesz, raadasul igazi klasszis nincs a mezonyben vagy aki lehetne az rossz autoban versenyez jelenleg, lasd Alonso. Na de ilyen Button, hogy VB lesz ? Ez egy kabare.
  • bodajoci
    Azon is elgondolkodtam, h mi a tökömnek lesz 2 féle gumi jövőre, ha nem lehet majd tankolni. Verseny elején a dögnehéz autóra úgysem rak senki lágyat fel. Megint hülyék voltak. Kínjukban nem tudnak mit kitalálni, állandóan megy a varia, közben meg költségcsökkentésről pofáznak, a sok változtatás meg milliárdokba fáj. Az amcsik értenek a showhoz ezek nem. Mennyi lóvé megmaradt volna, ha most is 3 literes, de lefojtott motorokkal mennének, meg ugyanazokkal a kocsikkal, maximum csak kicsit lehetne variálni, a légterelés dolgot meg megpoldanák végre.
  • bodajoci
    Az indyben meg tökegyforma autók vannak, mégis több az előzés. Most az év első felében voltak gondok ott is, változtattak a dolgokon, (visszahoztak olyan beállítási lehetőségeket, amit régebben betiltottak, meg csináltak ott is előzés gombot, ami ugyan csak 20 lóerő plusz), aztán egyből látványosabb az egész. Érdekes, ott pár légterelővel megoldották a "piszkos levegő" kérdést, és egymás seggébe bújhatnak az autók. Itt sztem nem is akarják igazán, legalábbis jópáran nem.
  • Totti5
    Nincs hát, 50 méterről nem is lesz, ahhoz oda kéne menni mögé. 100%ig egyforma autókkal van rakat bajnokásg ahol több előzés van egy futam alatt mint itt itt 5 futam alatt, itt nem ez a fő gond. Kimi miért nem tudott menni Hamival, Barival? mert lassú a Ferrari, de már a mögötte jövő Rosberg nem tudott odaérni, mert a Ferrari jobb autó ( Kovát vegyük ki, megin sikerült legyőznie magát, pedig ott kellett volna lennie Hami mögött, de hát ekkora a különbség a két pilóta közt, mérföldek )
  • paj01
    nah jha.. hulladek egy futam volt, de sztem majd spa karpotol minket.
    Az kene ide h pontokat adjanak idomeron az elso 8 nak a futamra meg plusz sulyokat nekik sorrend szerint aztan adjad neki. ugy mar lenne elozes dogivel es nem lenne lehetetlen a regen latott 2. helyrol a dobogos helyre meneteles. Mindenkeppen kellene vmi hasonlo megoldas mert doglodik ez a sport.
  • Norbi1990
    Ezért kéne eltörölni a boxkiállásokat. Akkor mindenki próbálkozna előrébb jönni, mert ugye senkise akar a időmérő edzésen megszerzett rajthelyén maradni(kivéve aki az 1.).
  • mflex #85323
    Barichello, már amennyire mostanában csak bénázott, ahhoz képest ma nagyot ment, így utólag felvételről megnézve, mert a 8-ik kör körül elaludtam ezen a szaron.

Szerintem Hamilton-t a hiba ellenére is megfogta volna, mert durva köröket ment, ha nem cseszik el Hami kiállását, akkor még kint maradt volna.

Ma Bari volt az aki miatt érdemes volt néha nézni a futamot, egyébként egy hatalmas 0 az egész.

Ez nem verseny, főleg nem forma 1-hez illő, ami itt megy.
    Erőből senki nem tud előzni, ez nem verseny, hogy a kiállásra kelljen várni.

10/1 ha osztályozni kellene
  • autoszimulator
    Meg ha van is lehetőség előzni, akkor sem mernek. Nézz meg egy WTCC, DTM futamot, ott lehet menni bátran, kisebb koccanás nem okoz feltétlenül akkora kárt a kocsiban, hogy emiatt boxba kelljen menni, esetleg feladni. Itt meg a szárny beakad, megsérül a kerék, futómű, szinte bármi megsérülhet, és akkor boxkiállás, ami meg a végét is jelenti egy versenynek. Legtöbben inkább mennek a biztosra.
  • Ulvar
    Törökország, Spanyolország(Barcelona). 2 igen csak egyenesben gazdag pálya. Egy előzést nem láttam rajtuk. Az autók szarok, nincs nagy különbség köztük ami van szart nem ér. De ez még jó is lenne de NINCS SZÉLÁRNYÉK MÉG MINDIG. Ennyi.
  • Mersant
    dehogynem, mire valaki elozesi pozicioba kerulne jon a fektav es a vonat...ilyen eros autokhoz tul rovidek ezek az egyenesek, es tul szukek a palyak, szinte mindenhol csak 1 idealis iv van igy trukkozni sem lehet...
  • Totti5
    Nem a pályára kell fogni, nem azzal van a gond.
  • bodajoci
    Maximálisan egyetértek. Ebben a qrva motorsportban, most az a menő, h a tradícionális istenkirály pályákat, vagy törlik, vagy elqrják. Az ilyen Tilke féle számítógéppel tevezett szarokon, meg vonatoznak. Éljen az indycar, már évek óta jobban teccik.
  • bodajoci
    Báránynak akkora lesz az arca, meg a mellénye, h új autót kell neki tervezni Spára, mert nem fog beleférni ebbe Természetesen újra ki fogja jelenteni, h most vb lesz Mindezek mellett persze megérdemelte, ha már a Hambinak elqrták.
  • mosoporr
    Még Baungártner Zsolti fiu is lehagyta volna a Minárdival:)