182274
  • a.carkey
    Ha Piquettől jött, és nem igaz, akkor saját maga alatt vágja a fát. Soha sem szerződteti majd senki.
  • Alexease
    En nem fogok TV-t venni, mert neha csak F1-et nezek, mast nem:) Arra meg jo ez is;) Sot, ha beruhaznek egy digitalis vevore (10-15000Ft), akkor talan meg jo minosegben is jonne;)
  • Minstrel
    oh, valakinek nem tetszik, hogy kirúgták a csapattól ezért most hülyeségeket beszél?
    Elképzelhető amúgy, de nagyon merész lenne, ezért tartani egy ekkora értékű autót, hogy egy másik győzelme miatt összetörjék..? Merész.
  • mcmoha
    Persze, hogy nem volt szandekos! Csak bosszanto, hogy a vlt VB es a jelenlegi elso helyezett kiesik az elso korben. Grosjean ugy fekezett ahogyan en szoktam rFactorban. :D
  • Alexease
    Koszi, de most hogy jobban megneztem a videot, es kitalalgattam kit abrazolnak a szines foltok, en is latom, hogy versenybaleset volt.:)
  • mcmoha
    En a heten vettem egy bazi nagy TV-t, eletemben eloszor lattam F1-t jo minosegben.
  • Tatz
    Közlemény a balesetről
  • lac coo
    Most olvasom, tavaly épp ezt beszéltük a kollégákkal ! :D
  • lac coo
    Engem nagyon bosszant a dolog! Tudom , hogy sokszor van ilyen zsiványság a pilótákban, de legalább ne védené mindenki azzal, hogy semmi előnye nem lett sőt inkább hátrány mert sokkal hosszabb utat kellett megtennie! :))))

De azt azért kétlem, hogy ezt így elmondták, hogy használható a bukótér, mert pl. akkor a Toyota tuti kiment volna !!!
  • Tatz
    Szegény Force Indiásoknak mindíg Kimmi vette el a "pontjaikat"...
  • Totti5
    Piké család bekeményít:)
  • Tatz
    Vszínű bosszúból...
  • bodajoci
    Én már akkor mérget vettem volna rá
  • Alexease
    Ja, mar latom, elotte is ott volt az a sarga potty:))) Nincs TV-m, igy egy darab vezeteken jon a cucc TV-kartyara, a minoseg adott:)
  • Firerock
    szemét kis patkány ez a Piqé
  • mcmoha
    Emlekszem tavaly a verseny utan forumokon ezen humorizaltak paran. Lehet, hogy valaki komolyan vette?:D
  • Kit--Kat
    Másik kedvencem meg a KERS-es sírás, hogy csak amiatt győzött.
    1. is amíg az évelejéna KERS nélküli autók hátramenetben is körbeautózták a KERS-eseket, akkor senki sem sírt.
    Most, hogy beérett a KERS már csak azért nye, az nem számít, hogy az éveleje meg lehet csak azért ment el a McLarennek és a Ferrarinak.
    2. van aki még KERS-el sem tud előzni.

Erről szerintem ennyi elég is, kár óbégatni a KERS miatt amikor év elején meg kiröhögték a KERS-eseket a sok szívás miatt.
  • b-type
    Nem minden vas meg beton...a pályaeligazításon elmagyarázzák hogy mi az ami megengedhető a pályára..arra a pályára, tehát ez lehet akár független is a sportszabályzattól, vagy legalábbis eltérő.
    Sztem nincs értelme egymásnak ugrani ezen. Engem sokkal jobban bosszantott Alonso esete...még Hamilton kiesésénél is jobban, pedig Hamilton drukker vagyok :)
  • mcmoha
    Na de pont a Grosjean ment neki.
  • allock #85935
    valószínűleg ha ott ülnél a kocsiban biztos lelassítanál aztán megvárnád míg el megy mindenki, ugyan már, f@szt, minnél jobb pozíciót próbálsz megszerezni az elején
    ez a verseny
  • danikarate
    Breaking News - Reanult sumákolt a győzelemért?

Ez remélem nem igaz...
  • Alexease
    Igen, Button utotte ki, nezd meg a videot;) De csak azert, mert akkor mar Button hatrafele ment, mert mar elotte nekimentek:D
  • lac coo
    attól a fehér vonal az fehér vonal ! :)
    Vagy akkor tessék odarakni a vonalat és akkor mindenki ott megy, a szitu ugyan az lenne , nincs jogtalan előnyszerzés .
  • Kit--Kat
    Button sem.
  • Kit--Kat
    Nem én vagyok a feszült, én boldog vagyok Kimi győzelme miatt:)

Te szenvedsz itt mint egy kivert kutya Kimi győzelme miatt:)
  • danikarate
    SUPPORT!
    http://www.petitionspot.com/petitions/raicsalkany
  • b-type
    Nem hinném hogy óvna, Lehet hogy nagyobb dolog lett volna ha megnyeri, sőt biztos. De ez így is qva nagy dolog sztem...mármint Giancarlo-nak meg a Force India-nak.
    Kimi-nek meg nagyon állt a zászló ez tény, ...és a probléma a bukótér...ami egyébként nem bukótér, a pálya karakterisztikája olyan hogy elnézik ezt a tipusú aszfaltozást. Mert egyébként kigyorsos szakaszra ritkán jár bukótér, azaz a kanyarcsúcs kb. az ahova járna még aszfalt az elfékezésre aztán szevasz.
    De itt ez ilyen mert ilyen és kész, és ezért a versneyzők számítanak rá.
    Badoer pl. egy percig nem filózott :))
  • scania620
    ezaz!!!!! Kimi nyert! a kocsog hamilton meg a brawn meg csak nézett!
    Azér szép volt Vettel!
  • WNW
    Hehehe igen DTM-ben pontosan ezt csinaltak, csinaljak.. Minden evben ment a hirig, hogy hat a palyan kene versenyezni, de mindenki ezt csinalta, ezert az egesz mezonyt nem mertek likvidalni.. Vegul az lett, hogy minden evben tobb mufu, durvabb razoko, meg foldes resz kerult vissza azokra a reszekre, hogy mar ne legyen nekik csak olyan egyszeru kirobogni a bukoterbe.. Szimulatorban meg a regi verzio van, ha ott nem lassitasz, es kihasznalod a bukoteret, az elotted levo meg szabalyosan fordul, akkor siman raesel a masodik kanyarra, pedig ot az egyenes eleg rovid..
  • mcmoha
    HA ha! Ez rohej! Grosjean azt nyilatkozta, hogy Button utotte ki otet.
  • lac coo
    Nem tudom, hogy ezek az esetek vizsgálhatóak-e utólag, de ha igen a FI helyébe simán óvnék.
    És ha bekérik a telemetriát a Ferraritól bukta van, mert hogy a bukótérben teli gázzal, a fele KERS energiát felhasználva rohant az tuti ! :))))
  • b-type
    Nemcsak Laci meg gyulus :))
    több F1-s oldalon foglalkoznak a témával (nem hiába van kint a youtube-n is már) a témával, csak te ezt olvasod :)
    Sztem nem akkora dolog, a Hockenheim-i pálya célvégi kanyarját mindig is a fehér vonalon kivűl vették a DTM autók. De elvileg valóban az van hogy a fehér vonal a pálya, a pályát elhagyni nem lehet négy kerékkel.
    ..és Kimi előnybe került azzal hogy nem a pályán versenyzett.
    Megint más kérdés hogy régebben Alonso szénné vágta a Monaco sikánját mégse büntették meg.
    Szal precedenseket nem igen érdemes hozni, ha nem büntetik meg szabályos volt..ez van :))
    ..de ilyenkor azért bevillan mikor Hamilton-t rakta ki Alonso és Hamilton jött vissza a bukótérből a gázon állva, illetve a Hungaroring időmérőjén elhagyta a fehér vonalat és afűről kanyarodott vissza akkor 'sokak' szerint előny volt..

Sztem tökös dolog volt, de azért törekedni kellene a pályaívre.
    Viszont ha ott sóderágy van akkor Kimi a két autó mögött fordul el az ziher. Ehez nem kell semmilyen szabály alátámasztásnak.
  • lac coo
    Mi van ????
  • G_ArchAngel #85921
    Most akkor az SC-rol Kimi a Ferrari vagy a FIA tehet?
  • WNW
    Nem elottuk volt, balra mogottuk.. Ha rendes iven fordul, akkor mire az ivnek vege, szepen beer mogejuk, es meg lehet hogy hatulrol is bejon melle valaki, ezert inkabb gazt adott... Anugy Sutil pontosan azt bizonyitotta, mikor Badoert korulkocsikazta a bukoterben, hogy a nagyobb iv, bizonyos kanyaroknal gyorsabb.. Es Ot is el kene meszelni, csak hat a semmi vegen ert a celba, erdektelen, igy nem azon vitatkozunk.. Amugy par ilyen kanyart felsorolok..: Hockenheim elso kanyar, 8-as kanyar, utolso kanyar, Monzaban a parabolica elotti shikan kivezeto kanyarja... Ezek a legdurvabbak, de meg van par ilyen... A jo kanyarvetel lenyege, minnel tobb lenduletet, azaz sebesseget tudj atvinni a kanyar kivezeto ivere, es ott minnel elobb elkezdhess kigyorsitani.. Kimi itt mar akkor gyorsitott, mikor a tobbiek meg azzal voltak elfoglalva elotte, hogy valahogy bevegyek a kanyart a vonalakon bellul..
  • lac coo
    Harmadikként tért vissza a pályára nagynak mondható sebesség fölénnyel ezzel megette a második helyezettet .
    Majd kapora jött neki az SC hisz a KERS igazán csak lassú sebességről jelent hatalmas előnyt, mint látható volt verseny tempónál sokra nem ment vele .

Tehát ha csak egy helyet is veszít ha nem hagyja el a pályát már nem éri be Fisi-t , ez itt a bibi !!!!Mert SC alatt legyűr egy kocsit az ok, de versenytemponál nem éri be a Force India-t!

És bizony egy kis csapat álom szép eredménye ment kárba egy ember zsiványsága miatt !Ez az ami, bosszant engem !
  • Christian88
    Csak kérlek arra válaszolj, hogy a kanyar bevételénél még a toyota mögött/ mellett járó kimi az egyenes résznél, hogy került egy kocsival előrébb, mint az előbb említett toyota?
  • Totti5
    Kimi akkor is megelőzte volna őket ha nem kerüli a kanyart, persze az belekerült volna 1-2 körbe és akkor lehet nem veszélyes Fiscora, itt ennyi a baj, persze a fő ok hogy Fisco elé került az SC volt simám megette a kersel ami vérható is volt. Kimi nagyon jól ment, ezt senki az ég világon senki sem vitatja, kiegyensúlyozottan szépen megy futamok óta.
  • a.carkey
    Pedig Gyufáék azonnal ráfogták azt is Kimire. :) Nem is értem, hogy az AIDSért miért nem Kimi a felelős? Meg az iraki válságért? Meg a magyar gazdasági helyzetért? Ha azt mondaná Laci vagy Gyulus, hogy ezért Kimi a felelős, akkor ez is téma lenne itt az sgn ...
  • Alexease
    Fejlodott egy kicsit a fototechnika, az elmult nehany evben:D