FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
hát ja
és tavaly is leírtam hogy mi a véleményem Hami fijúról
egy beképzeld disznó aki kapásból beült a legjobb autóba és erre van nagy arca.(most remélem ezért nem fogok büntetõpontot kapni😊) (ja és mi lessz idén elõször a formula 1 történetében?éjszakai verseny vagy hétköznapi?)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
holnap regggel is lessz pofázás verseny elõtt?
egészkor kezdõdik a futam?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Tigristank
Elképzelhetõ, Heidfeld még így is elég közel volt Kovalainenhez, 0,14 másodperccel maradt el tõle. Az pedig nagyon nem mindegy, hogy valaki 3. vagy 7. helyrõl rajtol.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Punker
vicces lesz ez holnap, és nem tudom élõben nézzni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

chalezlopez
@#&sztatok már két ekkora majmot??<#merges2><#merges2>
Mit kerestek az ideális íven? Remélem jól meg >>>>> õket!

Vamos Argentina!

desigo
Nah remélem a Mclarennek két 5 helyes bünti befigyel...

Gratta a Ferrarinak ...
<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Punker
megint sikerült korábban kellnem, ezt tavaly is eljátszottam 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa
ha ezt megnyomom akkko milesssz?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
malaysia

MaSzKa

MaSzKa

<#eljen><#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Istencsászár
Kommentár nélkül...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
BMW lesz a 2. XD

Le van maradva csak nekem eddig, mint egyszerû halandónak a versenyeken ez nem tûnt fel. Azért azt a galaxist talán én is észrevettem volna, és egyáltalán nem vagyok oda Massáért.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kit--Kat
Ez esetben elfogadod amit mondanak és nem találod ki a dolgokat hozzzá:
"Bár azt mondják h kifogyott a benya... hogy fogyhat ki amikor mindent jelez a kompjúter? ilyen nincs... max ha az is elromlott... "
Tehát ennyi.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Ha neked ez élvezet, gondolom azt is élvezem h a Rönó szar, be kellett szolni, ez már hiányoztt, ügyes volt😊... én csak meglepõdve érdeklõdök h mi ez az amatõrség ami most a Ferrrinál megy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kit--Kat
Látom nagyon élvezed, hogy a Ferrarik mennek tönkre, de ez esetben valsz, hogy még sem. Drukkolj, mert holnap azért már van rá sansz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
"Despite losing half of the morning session because of a misunderstanding between the pit wall and the garage left Raikkonen stranded on the track with no fuel, the programme was completely with almost no technical problems."

"Kimi Raikkonen
"This morning I lost time because of a communication problem within the team, but we made up for it in the second session. The car seems to be going well and I am pleased with the work we have done. I worked mainly on the harder tyres, but I think that even with the softs, from what we have seen, we can be competitive.

It is always difficult to say where we are compared to our rivals, but I think we can face the rest of the weekend with confidence.""

A medve nem játék.

Ja, most probaltak ki az uj Schumi v2.01-et... Ez egy automata versenyrendszer, teljesen onallo... Az ulesben meg egy Kimi babu ult, hogy a latszat azert meglegyen.. Viszont a rendszernek meg vannak hianyossagai, pl. elfelejtettek bekotni az uzemanyagmennyiseg erzekelojet..<#vigyor5>

passatgt
csak fedõsztori, valójában nem ült senki a kocsiban

Istencsászár
Bár azt mondják h kifogyott a benya... hogy fogyhat ki amikor mindent jelez a kompjúter? ilyen nincs... max ha az is elromlott... ez is olyan dolog mint a nem látom a lámpát.. nem látom h nincs benne benya? minek ülnek ott a mérnökök?? vicc, vagy csak ez a fedõsztori.

norbi56
remélem nem fogja kibirni😉😛

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Istencsászár
Kimi alatt már ez edzésen elfüstölt a Ferrari? remek ez a motor... az lesz a csoda hogy ha kibirja a versenyt.

Ez orosz.. 100%-os orosz hadova..😊

Kit--Kat
A végégn a firstformula.ru-ból kiindulva orosz😊

A "lancos" rogzites se bir ki mindent.. Es mar masoknak is ropult el kereke.. Minden csak a fellepo erohatasok kerdese...

M@TriX
Azért Glock ugratásánál ez piskótábbnak tûnik, és az egész szépen egyben maradt...

Timo rally

(ha valaki bele szeretni hallgatni a szlovák(?) közvetítés hangulatába, kapcsolja be a hangfalat... 😉 )

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Shiwo
azért nem egybõl szállt el, hanem miután leszakadt a felfüggesztés és a kocsi az orrán csúszott valszeg akkor tört le az a rész, melyhez a lánc volt erõsítve..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

desigo
Akár ki is zárhatják a RedBull-t!

oda van láncolva a kerék a kocsihoz de mégis leszakad és elrepül.
Valami akkor csak nincs rendben...
Kimi 8 agy 9 kort tudott teljesiteni, mert elfelejtettek megtankolni az autojat es leallt, igy kozelsem tudott a 2. szabadedzesre ugy felkeszulni, mint a kis brazil - ennyit errol...

Semmi bajom Massaval, de Alonso, Hamilton, Kimi szintjetol egy pici galaxisnyira levan maradva...

http://gaborszantai.co.uk/

Persze, hogy szetesnek.. Ezek a hatarra vannak kalibralva, a ChampCaros kocsikban meg beraknak egy vascsovet mint felfuggesztes, aztan kesz..😊

passatgt
épp most amikor nekiment massanak ennél szerintem nagyobb ütést kapott a ferrari kereke, mégse szakadt le, sõt vígan forgott tovább

Istencsászár
Néz meg egy tavalyi Champ Car versenyt, olyan ugratókon mennek átt azok a kocsik és repülnek 50 körön át h hihetelen... ezek az f1es gépek szétesnek ilyentõl.. de az is lehet h olyan patka volt ott amit nembírt, bár akkor is inkább az elsõ szárnynak kellett volna leszakadnia...

bordy
nemcsoda hogy behívta õket a versenybíróság.

Ilyen könnyen leszakad? 😮

Massa elleni ütközésnél is neki esett szét, aztán Glock esete, mintha régen többet bírtak volna

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kicsit túlzásba viszi a gyerek az ömlengést 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Coluthard baleset a maláj szabadedzésen
Couthard felfüggesztés leszakadásos videó
Ja jo, csak lassu....<#ravasz1>

Hummm, nektek se mukodik a link, igy beszurva..?

Hehehehe, mire jo a Pannonia ring..:

Schumi, es az amator fotosok..😊

Mersant
<#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

passatgt
Alonso hozzá tette a kocsihoz azt a pluszt, amit tud😊

a.carkey
A 2. szabadedzésen:

1. Hamilton, 2. Massa, 3. Kimi, 4. Gomb, 5. Szvetter, 6. Jarno, 7. Kova, 8. Kupica, 9. Fisco, 10. Nakajima ...

Alonso csak a 14 jelenleg. A kis Piquet 3 EZRED mp-vel van lemaradva tõle 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Tavaly már kiderült, hogy jobb ...

A medve nem játék.

b-type
Mit és?..mi kell még? 😄DD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

talán Bahreinben, 2x jól elküldte egy zacskó tejért egyik kanyarnál 😊
Aztán volt az Alonsos eset, Kubicával jót mentek, és?

b-type
?
..persze ha sarazni akarod, akkor valszeg sarazni is fogod, A te látásmódodat gátolja, engem nem zavar 😊

A két felállás azért más volt, Massa-nak be kellett fejeznie versenyt, Hamilton már akkor túlteljesítette az elvárásokat vele szemben.
Akkor még más célokért kûzdöttek ketten.
de végül is tökmindegy...azért ennyi energiát beletettem 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ja, Hamilton meg 2x ugyanott szopatta be 😄