182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nem erről van szó, attól hogy nem szankciontálták még meglehet kérdőjelezni és lehet látni a dolgokat, ehhez nem kell szakinak lenni -
G_ArchAngel #86033 Szemet Massa! Elakarta vinni az uzemanyagot, hogy tobbet ne kelljen kijonnie a boxba! Csalo!:))) -
WNW #86032 Ne ragozzuk a hulyeseget.. Ha valakit jol seggberughatnak, az Briatore.. A Ferrarit nem fogja befolyasolni az, hogy Brietore mit csinalt, ha valaki ott ilyen eszkozt vetett be, az nem Alonso volt, hanem a fonoke.. Ha van bizonyitek, akkor az csak Renaultostol szarmazhat, es Piquet koloknek volt ilyet alkalma szerezni, es indoka esetleg fel is hasznalni, vagy a papanak... Ha Kimit kirakjak, azt meg nem fogja befolyasolni, hogy most jobb eredmenyei vannak, mert annyit javult, mint a Ferrari maga a tobbiekhez viszonyitva.. Raadasul nincs Massa, nincs kihez merni.. Mert pl. Valaencia Massa palyaja.. Ha van, lehet, hogy O az elso helyert megy Hamival, meg Barrichelloval, nem csak a dobogoert.. Nem tudjuk, ezert felesleges Kimit most talapzatra emelni.. Amit mar eldontottek, az csak akkor valtozhat, ha Massa erolelathatolag egeszsegileg nem alkalmas jovore sem a versenyzesre... Az bekavarhat, amugy meg azt fogjak elkuldeni, ha egyaltalan igaz az Alonso szerzodtetes, akit mar Alonso szobakerulesekor kivalasztottak a tavozasra.. -
G_ArchAngel #86031 Legkozelebb igy ird a kommenteket, mert ugye legyunk mar kovetkezetesek a tobbi csaloval is:
"Az a szemet csalo "Schumacher/Alonso/Hamilton/Massa/Raikkonen/Sutil/Button/MagdiAnyus" nem erdemelte meg!" -
G_ArchAngel #86030 Charlie Whiting-ot kellene felhivnod, hogy szivessen segitenel neki a jovoben, mert Te mar 30 evet lehuztal az F1 szimulatorokban es lattal 231 youtube videot:)))))))) -
G_ArchAngel #86029 A sok hulye meg az F1-ben van vagy elismert szakujsagiro/kommentator:)))
SG F1 SZAGerto POWAAAA!!!! -
--bár gondlom a hülye dumátokon kívül van meggyőző érvetek is ... Mint mindig ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
5m0k3sh0w #86027 ok ti vagytok a f1 szakértők, biztos jobban tudjátok, mint akik versenyez(tek)nek -
G_ArchAngel #86026 Mr. "Siman-el-tudott-volna-fordulni", hany eve is versenyzel az F1-ben? -
Így van ! Én ezt egy életre szándákos csalásként könyvelem el... -
5m0k3sh0w #86024 hiába vergődtök, kimi nyert, önerőből, ennyi. -
Egyértelmű hogy volt helye, de kár ragozni, aki nem látja vak és pont. -
ott az volt a bajuk, hogy nem került volna olyan közel hozzá, most meg kimi nemhogy közel került a többihez hanem megis előzőtt 1-et, de nem látják be, hogy vagy ez sem volt jó így vagy hamiltoné is szabályos volt -
Nézve az onboard-ot, simán el tudott volna fordulni senki nem szorította sehová,vagy elrontotta azért volt elev külső íven, vagy eleve erre pályázott hogy majd kimegy. Akinek ez nem egyértelmű az vak és elvakult !! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Volt egy pont mikor még talán el is akart fordulni de aztán rájött hogy csúnyán rossz helyen van és nagy bukta lesz a vége ! :DDDD
És persze már akkor tudott full KERS-el kigyorsítani mikor más még kanyarodik !!! Látszik ahogy rátenyerel a gombra .
De persze gondolom arra is van megygőző magyarázat , hogy miért nem húzodik be az ideális belső ívre mikor még megtehette volna ( igaz két pozicíval hátrébb ...) és miért bóklászik inkább kívül vert helyzetben , ott vajon mit remélt, kívülről előz egy ilyen kanyarban ??? -
WNW #86020 Eljen, a Kimistaktol iden megtudhatjuk, hogy Hami tavaly full szabalyossan elozte meg Kimit..
-
G_ArchAngel #86019 tavaly szabalytalan volt?
nem
legkozelebb miert szeretnel buntetest, ami nem szabalytalansag?
negy kerek van az auton - fekete zaszlo? -
Na te megmondó, innen Mo-ról örülök hogy felülbírálva mindenkit jobban tudod a dolgokat

-
Heidfeld és Trullyi mégis befordult szabályosan, nem vágtak annak érdekében , hogy ne veszítsenek tempot...
Ha Kimi 4. volt -ahogy mondod- megint miről beszélünk ?
ezt nekem soha nem magyarázzátok meg, főleg hogy tavaly ugyanezt játszotta ! -
barmi #86016

-
G_ArchAngel #86015 Ok nem ertenek hozza!
Tanulj a forumozoktol, index ujsagiroktol es Palikektol - mind, mind hiteles es megdonthetetlen, ha az F1-rol es az ott szerzett tapasztalatokrol van szo... -
paj01 #86014 Latom itt sokan nem birnak a verukkel es mar video elemzes meg minden isten nyila folyik a nagy "csalas" leleplezesere.
Kurvara nem tortent SEMMI ilyesmi! Ha megnezitek a videot latszik h az egesz azzal lett elbaxva h trulli teljesen beszoritotta heidfeldet a belso ivre aztan heidfeld el is fekezte a kanyart. Na most ennek koszonhetoen heidfeld tulcsuszott a kanyaron trulli vele egyutt ment kulso iven, akit meg pluszba kimi akart volna megleozni kulso iven. Ha megnezitek heidfeld trulli meg kimi mar reg tul van a kanyar csucspontjan es tovabbra is egyenes vonalban haladnak kifele a palyarol. Ezert tudta kubica is megelozni oket mert siman elment a normalis belso kanyariven. Igy aztan heidfeld mire osszeszedte idot vesztett. trulli beszorult moge(meg is lett az eredmenye) es nezzetek meg ok ketten mar a razo szelen fordulnak el, szal kimi vagy fekez es elmegy a fel mezony, vagy ramegy a mufure es azert megy a fel mezony, vagy ugy csinalja ahogy csinalta... de egyebkent mikor lemegy a bukoterbe latszik is h megmozdul a ferrari hatulja szal biztos nem volt 100as a tapadas. Es nezzetek meg heidfeld mar reg egyenes vonalban gyorsit kifele amikor kimi meg kanyarodik vissza a palyara, es meg elotte is volt+ plusz rovidebb utat kellett megtennie,tehat ha ugy nezzuk kimi a 4. helyen volt a kanyar utan.
Itt a kers a donto..amiatt tudott visszajonni ele meg azert mert heidfeld benazott. A hosszu egyenesben meg kijott a sebesseg kulonbseg szal kubicanak eselye nem volt.
Kimi annyit erzekelt a kanyarban h trulli nem igazan akar fordulni es mielott ugy jar mint japanban tavaly, gyors koncepciot valtott..hozza teszem ezeket a donteseket tized masodpercek alatt kell meghozni.
Nem hiszem h ugy rajtolt el h "na akkor en most a bukoterben fogok elfordulni" bar valoszinuleg megvolt benne ez a veszmegoldas mivel a lehetosegek adottak. Ha a mezony normalisan fordul el es heidfeld nem kavar akkor kimi veszitett volna ezzel az akciojaval.
Es ha esetlegesen fel is merult volna SZAKERTOK koreiben h ez csalas gyanus akkor is megadtak volna a bizalmat kiminek mivel azon keves pilota koze tartozik akinek jo par ev alatt a neve soha nem merult fel ilyen jellegu dolgokban es ez becsulendo.
Aki akarja nevezze csalasnak aztan meg irja be a kedvenc pilotaja nevet es megnezzuk h az h all az ilyen dolgokkal.
Schumi Hami Alo alapbol kizarva. Szal aki vitte valamire a kozelmultban az nem a sportszerusegerol hires!
ennyit errol -
Biztos lefizette a Ferrari őket :D:D. -
Aha neked ez jön, nekem nem és Coulthardnak sem a szakkommentátornak.
És Laudának sem a megmondó embernek és Brundellnek sem.
Ez hogy lehet, hogy azok a szokásos megmondó emberek akik tavaly is mindent kooemntáltak egy rossz szót sem szóltak?
Nem lehet, hogy még is csak rendben volt ez?! -
Remek videdó, minden látszik rajta amit tegnap megbeszéltünk. Kimi kicsit lasssít majd a gázra lép amikor a többiek még nem, és egy kamionnyi hely volt ott nekihagyva és persze egy másodpercig nem volt ő 3., ott nem lehet befordulni, pozícikat szerezve, csak úgy ahogy ő csinálta, ha nem teszi 4.5. jó esetben. -
http://www.youtube.com/watch?v=pS2sdXx08-Y
Ez lemaradt. -
G_ArchAngel #86009 Domenicali interju -
vagy, csak azt akarják bebizonyítani hogy a kis Piquet csapatutasításra ment szarul... -
De nem is kell, hogy igaz legyen az egész Renault-sztori. Elég az is, ha csak kitart Monzáig, ahol a Ferrari bejelenti a jövő évi pilótakettősét, már értelme van a dolognak. Monza meg közel van ... -
Mondjuk lehet, hogy a brazilok csak Massa helyét akarják megerősíteni Alonsoval szemben (ugyanis eleinte tutira vették, hogy ha valaki távozik is Alonso miatt, az Kimi lesz, nem Massa, erre Kimi szárnyal, Massa meg parkolópályán).
Az is lehet, hogy az egész "ügy" azért van, hogy ha esetleg mégis maradna Kimi, de mégis tutira jönne Alonso, akkor legyen egy ügy, ami miatt esetleg nem szerződtetik le a spanyolt - mégha így mindkét pilóta is kitölti a szerződését -, vagyis mindenképpen tutira megmarad Massa helye IS.
Az a furcsa, hogy FŐLEG ÉS CSAK a brazil média indult be a sztorira. De miért pont a brazil? Miért jó az, ha a brazilok egy brazilt is belekevernek, különösen egy általuk istenített háromszoros F1-es világbajnok fiát? Kinek is jó ez?
Először Piquet miatti rokonszenvezésre gondoltam akkor, főleg amikor belekeverték a Renault csapatot, aki miatt Piquet-t kirúgták, de ezzel nem annyira a Renaultnak, hanem elsősorban Alonsonak tehetnek be, aki már visszaesőnek számít(hat), és aki a falhozcsapással nagyon jól járt, és főleg, aki a Ferrariba jönne - ha Kimi így folytatja - nem feltétlenül a finn helyére. Persze, mindez valahogy úgy beállítva, hogy "mintha" Piquet-től jöhetett az info, akit megbántottak, de ez hülyeség, hisz neki sem lenne jó a dolog. Szóval mindez a kivágása miatt? Nem tudom, közben leszarják azt is, hogy Piquet sem jár jól vele? (Mert így belekeverték Piquet-t is, akinek tudnia kellett volna az egész "falhozcsapós ötletről", mert máshogy nem működött volna a dolog - ezért érzem, hogy baromság az egész Globo Tévés hír - szóval valahogy egy brazil brazilnak ártana egy tök ártatlan - Kimi vezet és később nyer a spai verseny alatt - szituban, ami viszont egy másik brazilnak - aki VB esélyes - még jól jöhet, mégha egy brzil nemzeti hős fia rá is megy a dologra).
Egyelőre - bár a FIA vizsgálódik - még névtelen forrásból idézett a Globo Tv.
Szóval, valami nagyon bűzlik ... -
icemankimi #86005 sportklub -
icemankimi #86004 mert kini kölyök korában csúnyán elpüfölte a nagy Davidot. -
GPx8 #86003 Off. A hungroringi FIA GT versenyt nem lehet valahol visszanézni? Rögzítették az egészet, de nem tudom melyik TV. -
anno nekem furcsa is volt -
Nézzük meg az onboard felvéeleket Rubens, Kimi, Jenson és Lewis rajtjáról és hallgassuk meg Coulthard kommentárját hozzá.
Csak a nagy csalózok miatt raktam be, és zárójelben megjegyezném Coulthard nem valami nagy rajongója Kiminek.
-
ték -
icemankimi #85999 neten milyen hírek mennek Raikkonen mclaren vagy brawn 
szerintem jó lenne ha a mercibe visszamenne a brawn meg jövőre sehol nem lesz. -
HUmanHunter #85998 szerintem többet nem fog f1 ben versenyezni. ezek után talán még tesztpilótának se alkalmazzák. -
Ma nem ment olyan vészesen, én szurkolok neki;) -
icemankimi #85996 "Monzába azzal a céllal megyek, hogy pontokat szerezzek. Biztos vagyok benne, hogy jó eredményt tudok ott elérni. Ez az egyik pálya, amin sokat teszteltünk már. Mugellóban, Fioranóban és Monzában akár a szemem is becsukhatnám!"- nyilatkozta a 38 éves Badoer - "Monza az én hazai pályám. Sok tapasztalatom van, szerintem ott is én fogok a Ferrariban ülni."

-
Tr3sh3nc0r3 #85995 én a majmos képeket, hogy mennyire hasonlítanak hamiltonra