182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
paj01 #86594 Ennek a futamnak is csak az eleje volt izgis.
Azt ezuttal meg kell emliteni h a kommentár az a szokottnal is röhejesebb volt. Azer az nem volt gyenge mikor palik megallapitotta h barichello gyorsabb sajat maganal..:D:D
Nah meg mikor bejatszottak egy eltevedt radiobeszlegetest...:D most mar egyertelmu h paliknak fingja sincs mit mondanak ilyenkor, de az a poen h ezuttal a hatterben dolgozo tolmacs garda se tudta osszehozni.
Brawnok megetettek mindenkit. Hamiltont sajnalom..., hogy nem torte ossze hamarabb ket korrel a mercit:D mert ha bejon az sc akkor kimi siman le kerseli buttont es az mindenkinek jobb lett volna.
A tifozik vegul csak kiszurkoltak a dobogot:D liuzzi meg hami is eltunt a ferrari elol.
Force India bravo! a nagy fejlesztesek kozepette berakhatnák a mclaren kers-et a szezon vegere es akkor nem szopatnak oket.
red bull az ennyi volt. Ok valszeg azzal basztak el h a renault motort valasztottak.
Merci motor gusztustalanul jo. eros, megbizhato, jo fogyasztasasl bir. Pedig remenykedtem h a szezon vegere majd maradnak a leharcolt motorok es lesz izgalom.
Fisico remelem most mar raerez a vasra mert nem biztos h kimi betolja egyedul a ferrarit a 3. helyre, bar most osszejonnek neki a dolgok.
Kovalainen most vegleg leirta magat..finn letere elegge harmatos.
Toyotak csinaltak egy kis musort ami szerintem is a sajat szorakoztatsukra ment es abszolut feldobta a versenyt. Gyulam meg Lacim meg olyan mint a tök... -
scania620 #86593 hát Lajcsika ügyes volt! -
Vissza olvastam, az alapján mondtam, és te kezdted, és igen a Hemike chrash-al, de nem bosszant ...csak hát a stílus!
-
Egyre mélyebbre süllyedsz, szerintem hagyd abba..
-
Figyu olvass már vissza! Úgy látom belém kötöttek!
Neked muszáj belekotnyeleskedni?
Vagy Hemike chrash-e bosszant? Én pezsiztem rá! -
WNW #86589 Igen ugraltak, es ordibaltak, hogy vegre kepernyore kerulnek... A hatterben meg csorgott a reklamido szamlalo... 
-
Muszáj kötözködnöd. -
Hála istennek úgy néz ki hogy több mint neked :)
madmanic arra jártatok családostul? És hogy vagy? -
madmanic #86586 ők jól szórakoztak ,sok kis sárga emberke meg a világ másik felén őrjöngve ugrált
-
madmanic #86585 istenem... tajgetosz.. -
lama king19 #86584 alig várom h felkerüljön a netre az a rész amikor palik űvőlt a futam elején mikor liuzzi akciózik
beszarás volt, és jó volt a futam is
hamiltonnak nem kellett volna eröltetnie -
Akkor sok eszed van 40-hez közeledve!GRAT!
Neked meg kívánom,hogy Brawn-nok robbanjanak fel!:) -
Baszki ez van! Igazából az alattad író pöccentett be! De lehet igazad van! Öregszem, butulok! -
Te meg ahogy öregszel úgy hülyülsz :). Minek válaszolsz kötekedésre? :) Ja és miért nem veszed a poént ha ott a kicsike kis szmájli :).
Ezért szar megöregedni...látod baszki :). -
Paraszt aki mondja!
Majd ha a 40-hez közeledsz te is akkor mát te is leszarod mit ír egy tacskó! Helyesírás? Ki nem szarja le! Nem abból élek hanem az eszemből!
Passatos :
Brawn baszki! Nem érted? Gyenge az agy vagy kötekedni akarsz?
Na ez szép kötekedni azt tudtok! De mind1 ez nem az és szegénységi bizonyítványom! -
Sajna már 4 futam óta tudja folyamatosan, 4 futam, 40 pontból 30...
Ez van
-
Igen. Helyesírási készséget fejleszteni :). -
mekkora egy paraszt vagy! -
braun?:D
az hajvágót csinál -
De szép verseny volt! A braunok szépen mentek! Hami hála istennek chrash-elt! Kimi is dobogón volt! Akarunk ennél többet? -
Sutil megérdemelte volna a dobogós helyet, sajna Kimi rájött, hogy mire való a KERS :( -
icemankimi #86573 
apuci is örült
Amúgy meg Bari nagyon szépet ment -
WNW #86572 Glock
"Nem ilyen eredményt akartunk elérni, de legalább jól szórakoztunk. Már akkor küzdöttünk Jarno (Trullival), amikor kijöttem a boxutcából, elég szoros volt, de ő került előrébb. A vége felé aztán láttam, ahogy megpróbálja megelőzni Kazuki Nakajimát, de átugrott a rázókövön és kisodródott. Remek csatánk volt, és biztosítottuk, hogy tiszta maradjon. Végül is, én voltam a belső (íven), így megnyertem a küzdelmet."
Trulli
"A futam nagy részében (Kazuki) Nakajima mögött voltam, és úgy éreztem, hogy gyorsabban is mehetnék, de nehéz volt előzni. Őszintén szólva a vége felé már kissé untam, és nagyon keményen próbálkoztam, hogy lehetőséget találjak (az előzésre). Amint láttam egy kis rést, behúzódtam, és nagyon későn fékeztem. A manőver majdnem rendben volt, de nem igazán volt elég hely, és balszerencsémre átugrottam a rázókövön, majd volt egy kis csatám Timo (Glockkal). Jó mulatság volt, élveztem. Végig a külső íven voltam, de folytattam a küzdelmet, mert kell egy kis akció, és végeredményben nem sokat számít, hogy a 11. vagy a 14. vagyok. Legalább megpróbáltam, mert egyébként a verseny nem volt izgalmas számomra."
Hat igen, egy kis szorakozas jo dolog... Csak Palikek huztak le oket.. Es legalab kepre kerultek...
-
Nézd szerintem Fizi nem egy Top 10-es pilóta, pályafutása során számtalanszor megadatott neki a lehetőség hogy bizonyítson, de valahogy sose jött össze, talán a Jordan-nél lehetett No.1, egyébként meg inkább a hátvéd szerepét játszott (pl: Alonso-nál). A Forsz-nál meg nem láttam nagy különbséget a két pilóta között, igaz nagyon lehetőségük sem volt villantani.
A Forsz most egy jó autó és ha ezt egy Kimi kvalitású pilóta kezeli akkor még jobb. -
cargame #86570 Mekkora poenod van apam.... -
Igen, ezt látom én is, de most nem erről van szó. -
de jobban ment mint Badoer , és ez a lényeg -
9. helyen ért célba 1 mpre Vettel mögött és nem kapott kört Baritól. Teljesen jól ment tudott javítani a kvalihoz képest nem hibázott és szépen végigment, következő versenyen lehet pontot szerezni erőből. -
Fizi teljesítménye alapján bármit gondolni is hülyeség, jóhogy nem megy neki rögtön egy új autóval. -
Nem nézem le Sutil-t, végig szorítottam neki, csak Fizi teljesítménye alapján gondolom ezt.
De hogy ne legyen sértődés, ha Kimi ül a Forsz-ban, akkor megelőzi saját magát. :) -
mert egy kör nem egy pályaszakasz. Amennyiben nézted a futamot akkor láthattad hogy a KERS-s autók mit mentek az első sikán és a Roggia közt (a nagy kanyarban). Elég lett volna odaérnie.
Viszont egy teljes körben a Brawn majd azt hozta amit Hamilton,..de az első szakaszon Hamilton jobb(volt). -
SzocsA #86563 hamiltonnak volt 12 köre hogy megelőzze buttont ott volt előtte és nem tudta utolérni kersel csak a végére érte be. -
Ha pedig nincs Kimi a Ferrariban akkor is. -
Team Radio: Well done Lewis, well done! -
HUmanHunter #86560 Hamilton fail -
Hamilton egyszerűen meg akarta előzni Button-t, amikor a falhoz csapta akkor már nagyon közel volt.
A KERS-l Hamilton-nak elég lett volna az utolsó kör is...egyértelműen csak azon múlt hogy elég közel tud-e kerülni hozzá az első sikánban, mert akkor már elkaphatja.
Kova' sajna elég gyenge volt a verseny elején. Kimi-nek nagyon nagy rajtja volt. Liuzzi kár hogy kiesett :( -
Nem kell ennyire lenézni Sutilt, amint valahol leszakadt az eső, máris ment előre az akkor még mezőny végi autóval. -
Azért ha a "Forsz"-ban Hami, Bari, v. Button ül meg lett volna Kimi igaz az is inkább a boxban, mert hát szokás szerint most sem volt előzés. -
ááá meg van miért csinálta ott az a sok jodafone tábla mekora reklám! :D -
Johnny Wrecker