182274
  • paj01
    Ennek a futamnak is csak az eleje volt izgis.
    Azt ezuttal meg kell emliteni h a kommentár az a szokottnal is röhejesebb volt. Azer az nem volt gyenge mikor palik megallapitotta h barichello gyorsabb sajat maganal..:D:D
    Nah meg mikor bejatszottak egy eltevedt radiobeszlegetest...:D most mar egyertelmu h paliknak fingja sincs mit mondanak ilyenkor, de az a poen h ezuttal a hatterben dolgozo tolmacs garda se tudta osszehozni.
    Brawnok megetettek mindenkit. Hamiltont sajnalom..., hogy nem torte ossze hamarabb ket korrel a mercit:D mert ha bejon az sc akkor kimi siman le kerseli buttont es az mindenkinek jobb lett volna.
    A tifozik vegul csak kiszurkoltak a dobogot:D liuzzi meg hami is eltunt a ferrari elol.
    Force India bravo! a nagy fejlesztesek kozepette berakhatnák a mclaren kers-et a szezon vegere es akkor nem szopatnak oket.
    red bull az ennyi volt. Ok valszeg azzal basztak el h a renault motort valasztottak.
    Merci motor gusztustalanul jo. eros, megbizhato, jo fogyasztasasl bir. Pedig remenykedtem h a szezon vegere majd maradnak a leharcolt motorok es lesz izgalom.
    Fisico remelem most mar raerez a vasra mert nem biztos h kimi betolja egyedul a ferrarit a 3. helyre, bar most osszejonnek neki a dolgok.
    Kovalainen most vegleg leirta magat..finn letere elegge harmatos.
    Toyotak csinaltak egy kis musort ami szerintem is a sajat szorakoztatsukra ment es abszolut feldobta a versenyt. Gyulam meg Lacim meg olyan mint a tök...
  • scania620
    hát Lajcsika ügyes volt!
  • Black Ghost
    Vissza olvastam, az alapján mondtam, és te kezdted, és igen a Hemike chrash-al, de nem bosszant ...csak hát a stílus!
  • Peppus
    Egyre mélyebbre süllyedsz, szerintem hagyd abba..

• jaszy
    Figyu olvass már vissza! Úgy látom belém kötöttek!
    Neked muszáj belekotnyeleskedni?

Vagy Hemike chrash-e bosszant? Én pezsiztem rá!
  • WNW
    Igen ugraltak, es ordibaltak, hogy vegre kepernyore kerulnek... A hatterben meg csorgott a reklamido szamlalo...
  • Black Ghost
    Muszáj kötözködnöd.
  • jaszy
    Hála istennek úgy néz ki hogy több mint neked :)

madmanic arra jártatok családostul? És hogy vagy?
  • madmanic
    ők jól szórakoztak ,sok kis sárga emberke meg a világ másik felén őrjöngve ugrált
  • madmanic
    istenem... tajgetosz..
  • lama king19
    alig várom h felkerüljön a netre az a rész amikor palik űvőlt a futam elején mikor liuzzi akciózik
    beszarás volt, és jó volt a futam is
    hamiltonnak nem kellett volna eröltetnie
  • Máté94
    Akkor sok eszed van 40-hez közeledve!GRAT!
    Neked meg kívánom,hogy Brawn-nok robbanjanak fel!:)
  • jaszy
    Baszki ez van! Igazából az alattad író pöccentett be! De lehet igazad van! Öregszem, butulok!
  • Ulvar
    Te meg ahogy öregszel úgy hülyülsz :). Minek válaszolsz kötekedésre? :) Ja és miért nem veszed a poént ha ott a kicsike kis szmájli :).

Ezért szar megöregedni...látod baszki :).
  • jaszy
    Paraszt aki mondja! Majd ha a 40-hez közeledsz te is akkor mát te is leszarod mit ír egy tacskó! Helyesírás? Ki nem szarja le! Nem abból élek hanem az eszemből!
    Passatos :
    Brawn baszki! Nem érted? Gyenge az agy vagy kötekedni akarsz?

Na ez szép kötekedni azt tudtok! De mind1 ez nem az és szegénységi bizonyítványom!
  • Kit--Kat
    Sajna már 4 futam óta tudja folyamatosan, 4 futam, 40 pontból 30...
    Ez van
  • Ulvar
    Igen. Helyesírási készséget fejleszteni :).
  • Máté94
    mekkora egy paraszt vagy!
  • passatgt
    braun?:D

az hajvágót csinál
  • jaszy
    De szép verseny volt! A braunok szépen mentek! Hami hála istennek chrash-elt! Kimi is dobogón volt! Akarunk ennél többet?
  • Peppus
    Sutil megérdemelte volna a dobogós helyet, sajna Kimi rájött, hogy mire való a KERS :(
  • icemankimi

apuci is örült
    Amúgy meg Bari nagyon szépet ment
  • WNW
    Glock
    "Nem ilyen eredményt akartunk elérni, de legalább jól szórakoztunk. Már akkor küzdöttünk Jarno (Trullival), amikor kijöttem a boxutcából, elég szoros volt, de ő került előrébb. A vége felé aztán láttam, ahogy megpróbálja megelőzni Kazuki Nakajimát, de átugrott a rázókövön és kisodródott. Remek csatánk volt, és biztosítottuk, hogy tiszta maradjon. Végül is, én voltam a belső (íven), így megnyertem a küzdelmet."

Trulli
    "A futam nagy részében (Kazuki) Nakajima mögött voltam, és úgy éreztem, hogy gyorsabban is mehetnék, de nehéz volt előzni. Őszintén szólva a vége felé már kissé untam, és nagyon keményen próbálkoztam, hogy lehetőséget találjak (az előzésre). Amint láttam egy kis rést, behúzódtam, és nagyon későn fékeztem. A manőver majdnem rendben volt, de nem igazán volt elég hely, és balszerencsémre átugrottam a rázókövön, majd volt egy kis csatám Timo (Glockkal). Jó mulatság volt, élveztem. Végig a külső íven voltam, de folytattam a küzdelmet, mert kell egy kis akció, és végeredményben nem sokat számít, hogy a 11. vagy a 14. vagyok. Legalább megpróbáltam, mert egyébként a verseny nem volt izgalmas számomra."

Hat igen, egy kis szorakozas jo dolog... Csak Palikek huztak le oket.. Es legalab kepre kerultek...
  • Black Ghost
    Nézd szerintem Fizi nem egy Top 10-es pilóta, pályafutása során számtalanszor megadatott neki a lehetőség hogy bizonyítson, de valahogy sose jött össze, talán a Jordan-nél lehetett No.1, egyébként meg inkább a hátvéd szerepét játszott (pl: Alonso-nál). A Forsz-nál meg nem láttam nagy különbséget a két pilóta között, igaz nagyon lehetőségük sem volt villantani.

A Forsz most egy jó autó és ha ezt egy Kimi kvalitású pilóta kezeli akkor még jobb.
  • cargame
    Mekkora poenod van apam....
  • bardocz
    Igen, ezt látom én is, de most nem erről van szó.
  • Dark Angel 666
    de jobban ment mint Badoer , és ez a lényeg
  • Totti5
    9. helyen ért célba 1 mpre Vettel mögött és nem kapott kört Baritól. Teljesen jól ment tudott javítani a kvalihoz képest nem hibázott és szépen végigment, következő versenyen lehet pontot szerezni erőből.
  • bardocz
    Fizi teljesítménye alapján bármit gondolni is hülyeség, jóhogy nem megy neki rögtön egy új autóval.
  • Black Ghost
    Nem nézem le Sutil-t, végig szorítottam neki, csak Fizi teljesítménye alapján gondolom ezt.

De hogy ne legyen sértődés, ha Kimi ül a Forsz-ban, akkor megelőzi saját magát. :)
  • b-type
    mert egy kör nem egy pályaszakasz. Amennyiben nézted a futamot akkor láthattad hogy a KERS-s autók mit mentek az első sikán és a Roggia közt (a nagy kanyarban). Elég lett volna odaérnie.

Viszont egy teljes körben a Brawn majd azt hozta amit Hamilton,..de az első szakaszon Hamilton jobb(volt).
  • SzocsA
    hamiltonnak volt 12 köre hogy megelőzze buttont ott volt előtte és nem tudta utolérni kersel csak a végére érte be.
  • Totti5
    Ha pedig nincs Kimi a Ferrariban akkor is.
  • JGTC
    Team Radio: Well done Lewis, well done!
  • HUmanHunter
    Hamilton fail
  • b-type
    Hamilton egyszerűen meg akarta előzni Button-t, amikor a falhoz csapta akkor már nagyon közel volt.
    A KERS-l Hamilton-nak elég lett volna az utolsó kör is...egyértelműen csak azon múlt hogy elég közel tud-e kerülni hozzá az első sikánban, mert akkor már elkaphatja.
    Kova' sajna elég gyenge volt a verseny elején. Kimi-nek nagyon nagy rajtja volt. Liuzzi kár hogy kiesett :(
  • bardocz
    Nem kell ennyire lenézni Sutilt, amint valahol leszakadt az eső, máris ment előre az akkor még mezőny végi autóval.
  • Black Ghost
    Azért ha a "Forsz"-ban Hami, Bari, v. Button ül meg lett volna Kimi igaz az is inkább a boxban, mert hát szokás szerint most sem volt előzés.
  • Skynet85
    ááá meg van miért csinálta ott az a sok jodafone tábla mekora reklám! :D
  • DannyL
    Johnny Wrecker