182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
De ne egy Monacon nézzük ezt, igaz ne is ma, hanem amikor lehetett még előzni. -
Utólag el is mondták hogy jó sz'r ötlet volt :) -
Monacói Nagydíj - Az autók súlya Hamilton a 15. helyen könnyű autóval rajtolt el. Körülötte mindenki 40 kilóval nehezebb volt. -
El, hogy miért nem volt képes a Piké klán szép csöndben a fülét farkát behúzva eltünni a Forma1ből, mert súlyos vereséget szenvedtek, ehelyett amióta kirugták ( tök jogosan ) csak a pofázás megy. Itt most Piké bedurcizott Birósra és megy a dobálódzás egymásra, hogy igaz e vagy nem igaz? FIA eldönti, viszont semmi sem bizonyít hogy Alo köünnyű autóval indult, mert más versenyeken más pilóták is megették ezt, az sem bizonyíték hogy Piké felkenődött a falra hiszen már rutinból csinálta, az viszont piszok szerencse hogy Massa tankolása fail volt, Piké a falnak ment, és Alo az élen volt, de mintha ilyen mák dolgok a multban is lettek voltak... kiszámíthatatlan, persze simán lehetett szándékos, de ha nem mondták neki rédión hogy irény a fal akkor mi fogja bizonyítani? semmi, mert mindenki a sajét igazát mondja, max kap a rönó egy kis pénzbüntetést a hercehurca miatt. -
"Aki a tizenötödik helyről indul, az nem fog keveset tankolni az autójába, mert azzal legfeljebb három-négy autót tud megelőzni a rajtnál, aztán visszaesik oda, ahol előtte volt"
Ezt ilyen törvényszerűen kijelenteni kicsit erős szerintem. -
Őszintén meg mondom, ezek teszik tönkre ezt a "sportot" mert ezt már annak se nevezném. Se izgalom, se élvezet, és még ráadásul minden évben van valami kibaszott botrány ami üzleti célból történik leginkább...Értelmetlen. De mind1. Nem számít. -
Nem az egész évre gondoltam hanem erre az egy adott futamra... -
G_ArchAngel #86627 elgondolkodtato... -
sokkal szebb volt a ferrari
-
Nem kell töle ennyire félni, már nem tudja megvédeni a VB címét. -
Nem gondoltam volna, hogy az utolsó kör kezepe felé ennyire kellemes fejlemény történhet. Bearanyozta az egész versenyhétvégét. :) -
Túl sokat éltél Szibériában és nem fejlődött ki az agyad? Tanulj már meg értelmezni! Idióta! Mondtam, hogy összevásárolták? Egy lehetőséget írtam le, hogy kb. mihez hasonlít az egész. -
Vki egy linket nem tud adni ahonnan le lehet tölteni :S nem láttam és megszeretném nézni -
ok -.- -
Hát nincs. Mert nem tudhatod! -
Azt ne mond, hogy nincs igazam. -
Biztos volt már, de hátha nem:
-
motort, váltót, karosszériát, stb...És pedig a Honda dolgozott kurva sokat a cuccal, mert nem sok tesztlehetősége volt a csapatnak év elején... -
Ezért nézek IndyCar-t. Az nem is óvoda, és még jó futamok mennek...na persze az óvodák többsége izgalmasabb, és nem az a lényeg nekem hogy hűűű 15 év múlva ami most van az F1 be bekerülhet az én kocsimba wahhhh...hanem hogy rohadjál meg 3an vannak egymás mellett és mindjárt kibasszák egymást ehelyett waaaaaa befordul mind 3. Ezt akarom látni, de nem csak az első körben, hanem egész végig. Ami eddig százszor jobban teljesít idén mint az F1 az az IndyCar meg a GP2. (Formula Nippont idén nem néztem, de kéne majd). -
te olyan sötét vagy, hogy az már fáj. nem vásárolták össze az autót, csak motort szereztek kb. az utolsó pillanatban.
a Honda rengeteget dolgozott az autón (pontosabban inkább ők, hiszen nem lett sok csere a csapatban...) -
Ja :) Hát az happy volt! Süllyedni peppus ? :) na neeeeeeeeeeee -
Pedig ez szar futam volt. A boxban cserélt helyet a díszes társaság, megint volt "na most megelőzi vagy sem" szitu, ami ugye idén - meg jó régóta - vagy sem. Végigszenvedték egyesek az egész versenyt a pályán, a végén szarrá törtek és az egész cselekedetük lótúróra sem volt elegendő, csak max. "huh, 10 méterre közel kerültem a másodikhoz" szitu lehetett volna belőle. Baromi "izgalmas" idény! A Brawnokból Bernie kiszedette a szezon közepére számukra kötelezővé tett +félmázsás súlyt, és megint simán nyernek, csak most nem Gomb, hanem a festő, de ez is csak illúzió, mert a végén úgyis a britek győznek. Nem azt mondom, hogy csúnya amit csinálnak, mert baromi összeszedett és eredményes az egész évi működésük, de ha csak egy fogaskereken is változtatniuk kellett volna, akkor nem lennének itt, és félek, hogy jövőre sehol sem lesznek a letisztult szabályok (no tankolás, egyelő súlyú időmérők) után. Már idén is bukta lett volna, ha év közben, zéró tesztlehetőség mellett, nekik kellett volna újjáépíteniük az egész autót, nem a Ferrarinak és a McLarennek, mert az ő anyagi és technikai hátterük ezt nem bírta volna el. De nem kellett és az oka ennek Brawn és Button (brit). Na ez van ...
A Brawn egyébként az a típusú csapat, amivel kb. akkor találkozna valaki a "valóságban", ha egy F1 Manager játékban induláskor azt az opciót választaná, hogy "saját csapat indítása nulláról". Aztán ott is te írhatnád be (cheatelhetnéd be) a kezdőtőkét, és alkatrészboltban bevásárolhatnál a piacon lévő összes megvehető termék/alkatrész közül, ahogy azt kb. tették, plusz választhatnál magadnak egy munka nélküli tervezőt és két pilótát. :)
Ugyanis annyira nonszensz az, hogy ők jelenleg itt vannak, ami a valóságban csak a F1 hőskorában történt meg. De annak is már vagy 40 éve. :) -
Eltévesztetted a házszámot, én életemben nem panaszkodtam az F1re.
Nem mondom, hogy minden futam jó és hű de izgalmas, de azért nem kell túlzásokba esni, hogy mennyire de mennyire rossz.
Pl. a múltkori Spa-i sem volt rossz.
Meg ez sem volt vészes.
#86607 Akkor nézd azt és nincs probléma. -
Ezt a "ha"-t hagyjuk már. Sztem. "ha" lett volna KERS a Force Indiában akkor tök utolsők lennének. A Ferrarinak, meg a Mclarennek is fél év kellett, hogy valamire jó legyen.... -
Ne hülyeségeket írogassál hanem mondj valami értelmeset ....ötlet? -
WNW #86609 Szerintem menjenek hatrafele, koronkent csereljenek egymas kozott kocsit, minden harmadik korben tomegverekedes a celvonalnal, aztan aki verseny kozben kiloki a masikat, plusz pontot kap, aki reszegn vezet szinten, es ez igy marhara izgalmas lesz... -
Te meg hihetetlenül fa fejű vagy... panaszkodtok hogy az idei szezon milyen unalmas meg hogy nincs előzés, közben meg nem vagytok nyitottak semmire, a túraautózás is már 50 éves (nem a WTCC) vannak ott jó dolgok.
Csak hát nektek az a jó ha a Mclaren meg a Ferrari van elől, mert hát még is csak ez a világ rendje, és ha már ők ott vannak akkor marha fasza minden. -
"Ez nem óvoda meg forma 25000, ez a Forma1."
? az "óvoda" versenysorozatok 100*orta izgalmasabbak és tökösebbek mint az F1 -
ez a perces dolog hülyeség,a jelenlegi körszámnak a fele lenne a legjobb és az kétszer fordított sorrendbe,tankolás az kéne szerintem kb 11 darab,de ez a gumis szarság ez hülyeség -
Aki erre vágyik az nézze a Seat Leone kupát a Forma 3000et és a WTCC-t.
Hihetetlen, hogy komolyan gondoljátok ezt.
-
Pedig jól beszél. :) -
Ugye nem gondolod komolyan ezt a 2x 40perc sprintfutamot?!
Ez nem óvoda meg forma 25000, ez a Forma1.
Ott lehet jó futamok vannak így, de komolytalanná tenné az f1-et ez a lebonyolítás mód. -
KERS-et kéne tiltani vagy kötelezővé tenni és máris jobb lenne.
Sutil is megelőzte volna Raikonnen-t ha lett volna KERS-e vagy Raikonennek nem lett volna KERS a kocsiba. -
2* 40 perces "sprintfutam", 2. fordított sorrend, no tankolás és gumicsere és máris lenne izgalom... -
Így utólag minden szebbnek tűnik, sajnos évek óta vannak dögunalmas idények, futamok.. Pont ezért van ennyi hülye szabálymódosítás hátha valami bejön, de egyre rosszabb az egész.. -
Hát azért ezt nem mondanám. 2004 ritka unalmas évad volt, Schumi és a Ferrari agyonverte a mezőnyt. Bár örültem neki, hogy Schumi lett a világbajnok, de akkor is baromi unalmas egy évad volt. -
5 éve volt...Szerintem ha ezt nézzük, akkor kurva szar egy futam volt a mai akárcsak a többi. -
viizo #86597 én kb 20-30 perc után bealudtam, egyszerűen semmi nem történt, csak borzasztó unalom.
így tehát valóban jó futam volt - egy délutáni szunyókálásra
-
Amennyire rossz szokott lenni, most még talán tűrhető volt. De kb annyi előzés volt a pályán ahányan lehagyták kovát az első körben =(. -
Jó futam volt ez.
Haminek kár volt eldobni a biztos dobogót...
Paliknak beszólás: TeKers xDDDDD