FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a Renault-t talán ha ketten tudnák úgy terelgetni a pályán mint azt Alonso teszi !!!Zseniális amit csinál és amit tud !!!! Persze mivel neked van fogalmad az F1-rõl bizonyára ezt látod te is ....
Na innentõl tényleg kiszálok, 14 éves gyerekkel nem vitázom, lövésed nincs az egészrõl ! LOL !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
End .
Alonsot miért nem említed, õ is hozzájárult a VB-hez mint a maradék 18 pilóta, meg is köszönte a 2008as mezõnynek az ajándékotXDDD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Alonsot tartom jelen pillanatban a legjobb pilótának ....Tarolna egy Ferrariban . Kiminek Massa és Hamilton adta a kezébe a VB-címet.Vagy tán nem ...?
Érdekes hogy ezt mondod😊, mi meg elvakult Kimi antikkal nem😊 1-1
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ráaádsul az egészet felülírhatja, ha holnap Massa megint kicsúszik, vagy egyszerûen Kimi elõtte végez. Lehet lebecsülni Kimit, lehe turálni is, midnenmkinek meglehet a maga véleménye, de ennyi után kitenni Räikkönent igencsak szélsõségesen érzelmi alapon hozott döntés lenne.
\':..:\'
Két verseny után meg mit mondjak , akárki gyõzhet még ....
Kiminek 14 pole-ja volt és 16 gyõzelme van eddig. És asszem eddig 5 pole-os gyõzelme volt. Szánalmas abba belekötni, hogy Kimi 22. helyrõl is tud gyõzni, ahelyett, hogy pole-ból indul és üres pályán végig megy. Úgy tudom van olyan pilóta a mezõnyben akinek több pole-ja van mint gyõzelme... Az kínosabb szerintem. Elõzõ futamon is 3. ról lett 1.
Mind1 kár volt erre reagálnom.
Én kapásból lecserélném Kimit Vettel-re, Nico-ra stb .....Szvsz nem éri meg a pénzét .
IDÕMÉRÕN úgy általában soha nem volt jó ..... Volt ugyan néhány hihetetlen köre is de szsvsz valamiért nem tudja azt hozni ami benne van ....
Ha nem megy a kulcsfontosságú idõmérõ -márpedik nagyon nem megy neki, soha nem is ment -,akkor lehetetlenné teszi saját gyõzelmét, és bizony van nem egy olyan pilóta jelenleg aki hozza azt amit kell ! Massa ugyanez, csakhogy õ tavaly sokakat megdöbbentõ fejlõdést mutatott míg Kimi az életben nem fog jól menni idõmérõn ....
Percig nem kétlem, hogy Massa összeszedi magát, és nagyszerû versenyeket fog futni ....Kimi viszont soha nem fog változni lassú az idõmérõn, szerintem lett volna sokkal jobb vásár is a Ferrari számára mint õ....A VB címet meg mint tudjuk ajándékba kapta 😊)))
No one can stop Death!
ugye kimi?
ha igen a kor irj igennel ha nem akkor nemmel mert akkor nem is érdekel.
nem de?
ennyi nemet egy mondatba 4
grat Kubicának! hibátlan volt akkor amikor kellett és már megérdemelte a polet...
Kimi érdekes,hogy nem végzett elõrébb de majd holnap meglátjuk ki mire képes...
Massa no comment megint amikor a legfontosabb lett volna (utolsó kör) akkor nem volt toppon
Holnap már villantania kell valamit...
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D
közben ugyan azt csinálta mint massa. Mind2en hibáztak, minde2en lassabbak voltak mint kellene, csak massa versenyen, hamilton meg idõmérõn(szabadedzésen).
Utána meg magyaráztkondnak. ki így ki úgy. 😄