FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ember te nem tudod mit beszélsz !!!
Azt a Renault-t talán ha ketten tudnák úgy terelgetni a pályán mint azt Alonso teszi !!!Zseniális amit csinál és amit tud !!!! Persze mivel neked van fogalmad az F1-rõl bizonyára ezt látod te is ....

Na innentõl tényleg kiszálok, 14 éves gyerekkel nem vitázom, lövésed nincs az egészrõl ! LOL !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BaliBoy
<#eljen> Én is így látom. Sztem is túl van értékelve Kimi. Jónak jó, csak nem annyira mint amennyire beállítják. Én is próbáltam már itt emellett érvelni, még számokkal is, de mind hiába. Én már feladtam. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

proway
bezony h tanul...h kell kicsúszni 2.helyrõl és m,agyarázkodni h blokkoltak a kerekek, "neki a fejében blokkolt 1 kerék"-h Dávid Sándor szavaival éljek 😊 az 1 dolog h tanul, de az akkor semmit se ér ha nyomás alatt összeszakad meg megtorpan... ennyi

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Istencsászár
Még ráér fejlõdni😊, de mostmár nem is kell neki hiszen elérte a csúcsot...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

proway
ha vlki hülyr a forma-1hez az hülye... erre nem tok mást mondani...

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

NaNoKuTyA
sumi is csak azért lett bajnok, mert sato nem tudta hozni a gyõzelmeket!😛

\':..:\'

lac coo
Áááá. annyira nem érdekel a dolog, Kimi jó pilóta de egyszerûen képtelen fejlõdni, sokat tud alapból jók az adotságai de innentõl kezdve semmire nem hajlandó ....Ezért is írtam korábban, hogy ha Massa megint olyan szorgalmasan tanul, figyel akkor mehet a kocsmába, máshová úgysem való 😄DDD

End .

proway
ez így igaz!

Kit--Kat
Ja a 100akárhány pontot meg az 6 gyõzelmet is õk adták. Ez szánalmas, ne haragudj, de nagyon szánalmas...

Alonsot miért nem említed, õ is hozzájárult a VB-hez mint a maradék 18 pilóta, meg is köszönte a 2008as mezõnynek az ajándékotXDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

proway
de ember!!!! te magad ugatod!!!!! idõmérõn hol van?!!!!!! és õ tartod a legjobb pilótának!! xD xD xD 😄😄😄😄 ezt már nem bírom😄

NaNoKuTyA
nem...õk a saját sanszukkal nem tudtak élni...ennyi!

lac coo
Köszi ....😉

BaliBoy
Mondom én. Bátor gyerek vagy. 😊)) További kitartást kívánok. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

proway
nem tehetett arról h Hamilton balfaszkodott... tette a dolgát, nyert, nem tom ennél mit tehetett volna többet... az h igaz nem rajta múlott, de nyert, innentõl kezdve bajnok

lac coo
Tucc ? 😄DDDDDD

Alonsot tartom jelen pillanatban a legjobb pilótának ....Tarolna egy Ferrariban . Kiminek Massa és Hamilton adta a kezébe a VB-címet.Vagy tán nem ...?

Istencsászár
"De elvakult rajongókkal nem igen akarnék vitatkozni"

Érdekes hogy ezt mondod😊, mi meg elvakult Kimi antikkal nem😊 1-1

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NaNoKuTyA
miért is???

Kit--Kat
Tudjuk, MassánXD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

proway
xD akkor kin?! börni papán??

proway
meg há már a kirúgásnál tartunk... 😊 akkor menjen alo is ahova akar mert nem megy jól az idõmérõn... meg akkor már kova, hamilton, sato meg sorolhatnám.... 1 szóval hülyeségéker írsz csak nem tucc róla

lac coo
Csak az a baj, hogy az a VB-cím nem rajta múlt 😉 De elvakult rajongókkal nem igen akarnék vitatkozni... 😄DD

proway
mé mit kap massa? meg akkor kit hasonlítanál össze ha nem egy csapat 2 pilótáját?! talán a ferkát a force indiával... áh nem tod mirõl is beszélsz... csõlátás... erre csak ezt tom mondani :S

Tisztázzuk: Massa gyakorlatilag edzésmenõ (idõmérõn még kis híján Schumachert is szorongatta, a versenyekhez viszotn többnyire feannyi köze nem volt), valamint ez az egyik legjobban nekifekvõ pálya. Kimi hátrányának emellett a "lassúságán" egyéb oka is lehet: például az állítólagos fülgyulladása, késõbb jön egy-két körrel - mondjuk én egyikrõl sem vagyok meggyõzõdve, de számolnék ezekkel a lehetõségekkel, mielõtt kirúgnám világbajnokot...

Ráaádsul az egészet felülírhatja, ha holnap Massa megint kicsúszik, vagy egyszerûen Kimi elõtte végez. Lehet lebecsülni Kimit, lehe turálni is, midnenmkinek meglehet a maga véleménye, de ennyi után kitenni Räikkönent igencsak szélsõségesen érzelmi alapon hozott döntés lenne.
NaNoKuTyA
elsõ évében hozta a vb-t, nem tudom mit kéne tennie, hogy megérje a pénzét??? na ez tényleg a vicc kategória😊

NaNoKuTyA
másnak drukkol...ennyi...egyébként tényleg nagy faszságokat ír!

gogogo kimi!😛

lac coo
Amennyit Massa kap feltétlenül megéri .Eleve "másodpilótának" hozták .Meg ez most melyiküknek jó kritika és melyiküknek rossz , hogy egymáshoz hasonlítjuk a két pilótak, hogy ki is éri meg jobban ? 😉
Két verseny után meg mit mondjak , akárki gyõzhet még ....

Istencsászár
Mert Massa megéri? tavaly mondhatni elég hamar lemorzsolódot a vb szempontjából, idén 0a pont a mérlege, viszint Kimi ott van tûzközelbe.

Kit--Kat
Ajándékbe most jó ez neked, hogy lejáratod magad??? Erre nem mondok semmit, mert ennél értelmesebb vagyok, mint, hogy ezzel kezdjek fogalalkozni.
Kiminek 14 pole-ja volt és 16 gyõzelme van eddig. És asszem eddig 5 pole-os gyõzelme volt. Szánalmas abba belekötni, hogy Kimi 22. helyrõl is tud gyõzni, ahelyett, hogy pole-ból indul és üres pályán végig megy. Úgy tudom van olyan pilóta a mezõnyben akinek több pole-ja van mint gyõzelme... Az kínosabb szerintem. Elõzõ futamon is 3. ról lett 1.
Mind1 kár volt erre reagálnom.

lac coo
De nem törvényszerû hogy valaki évek óta rossz legyen valamiben 😊

Én kapásból lecserélném Kimit Vettel-re, Nico-ra stb .....Szvsz nem éri meg a pénzét .

Istencsászár
Mindenben nem lehet jó senki... ha a kvali jobban megy Massának akkor ezvan... Kimi meg majd elõzget a boxba😊, vagy a pályán, persze inkább a boxba hisz az látványosabb😊)

lac coo
Nem mondtam ,hogy magyarázkodik, ez a hülyeség engem nem érdekel 😄DD
IDÕMÉRÕN úgy általában soha nem volt jó ..... Volt ugyan néhány hihetetlen köre is de szsvsz valamiért nem tudja azt hozni ami benne van ....

Miért ne fordulhatna elõ? Nem ez volt a kérdés, te viszont csak magyarázkodsz 😉 Részemrõl ennyi hozzászólást ért a "vita" a semmirõl.
proway
hát én nem nagyon tudlak megérteni... az már más h nem is nagyon akarlak, mondod h kimi magyarázkodik, akkor mit csinál a drágalátos hamilton, vagy massa a maláj után... kérdem én... 1 világbajnokról beszélünk csak úgy mellékesen, 😊 "csak most valahogy egész F1 -es pályafutása alatt gyenge volt" xD akkor te milyen Forma-1et néztél az elmõlt 5-6 évben...

a.carkey
Kocka nem nõs? (ls. 3. kép)
Szerintem most csak õt ...ja ... 😄

A medve nem játék.

ladarevolution
Maj holnap javíthat Kimi, lenyomja Hamit, Massa meg Kubicát és meg is van a dobogósok sorrendje😊

lac coo
ÉN (!) rúgnám ki azt mondtam ! 😊)

Ha nem megy a kulcsfontosságú idõmérõ -márpedik nagyon nem megy neki, soha nem is ment -,akkor lehetetlenné teszi saját gyõzelmét, és bizony van nem egy olyan pilóta jelenleg aki hozza azt amit kell ! Massa ugyanez, csakhogy õ tavaly sokakat megdöbbentõ fejlõdést mutatott míg Kimi az életben nem fog jól menni idõmérõn ....
Percig nem kétlem, hogy Massa összeszedi magát, és nagyszerû versenyeket fog futni ....Kimi viszont soha nem fog változni lassú az idõmérõn, szerintem lett volna sokkal jobb vásár is a Ferrari számára mint õ....A VB címet meg mint tudjuk ajándékba kapta 😊)))

minimize
szerintem a Kubica-lufi holnap kidurran, jön a szokásos Meki-Ferka ki megy ki elõbb-stb. játék.remélem nem alszom el rajta azért...<#eljen>

No one can stop Death!

Persze nagy hamiltonnál ilyen nem fordulhat elõ, hogy elbénázta.
bubu13
visszeolvasol és kiderül+net
amugy nem

EEE 1899

császtok ki nyert ma?
ugye kimi?
ha igen a kor irj igennel ha nem akkor nemmel mert akkor nem is érdekel.
nem de?
ennyi nemet egy mondatba 4
Kit--Kat
Jó a meglátásod a Világbajnoki címvédõt, pontversenyben 2. helyen állót, gyakran kirúgják évközben😄

desigo
Jó lesz a holnapi az tuti
grat Kubicának! hibátlan volt akkor amikor kellett és már megérdemelte a polet...

Kimi érdekes,hogy nem végzett elõrébb de majd holnap meglátjuk ki mire képes...

Massa no comment megint amikor a legfontosabb lett volna (utolsó kör) akkor nem volt toppon
Holnap már villantania kell valamit...
MaSzKa
valakinek hozzáférése is van hozzájuk

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

N o N a m e
Mindig a Red Bull pitlányok a legszebbek <#szeret>
MaSzKa
teeee ha nemnyered meg holnap akkor lelölek így

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

tihs
dávid kultárd most ezeket a muffokat tookogatja

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

Ezzel az erõvel mindenki folyamatosan magyarázkodik a nyilatkozatokban. Massa másokat okolt (ráadásul a tényekkel szemben), Hamilton nem. Kár összemosni a két attitûdöt, minimális szövegértéssel világosan elválaszthatók egymástól.
De azt. Csak úgy állítja be, hogy mindenn szép és jó.
közben ugyan azt csinálta mint massa. Mind2en hibáztak, minde2en lassabbak voltak mint kellene, csak massa versenyen, hamilton meg idõmérõn(szabadedzésen).
Utána meg magyaráztkondnak. ki így ki úgy. 😄
De ezzel nem a saját bizonyítványát magyarázta, hanem azt deklarálta, hogy a McLaren versenyképesebb a látottaknál, és egy jobban összerakott körrel elõrébb végezhetett volna.
magyarázkodás.... Minden jó volt, csak nem tudott jobbat menni, pedig 1 hely is fogható lett volna.(szerinte)