182274
  • Dark Angel 666
    Ez volt a verseny legjobb pillanata
  • WNW
    Hami jol nyomta... Vegig elen vezetve probalta nyomni Buttont, hatha hibazik... Ebbe a sajat hiba is benne van... Kimi, Sutil ugyan ezt jatszotta, nagyon szep volt...
    KERS, nem KERS, es Palikek.. Szabadon valaszthattak a csapatok, hogy beteszik, nem teszik.. Egyik itt elony, masik amott.. Osszesegeben, a nem KERS-esek vannak elonyben... Ez a nyavajgas abszolut hulyeseg.. Azert miert nem panaszkodnak Palikek, hogy kanyarban a KERS-esek szenvednek..?! Hulyek...
  • DannyL
    Ez ván mikó kápkodunk! :D
  • Tigristank
    Utóbbi 4 futamon ő szerezte messze a legtöbb pontot, csak kár, hogy az év elején gyenge volt a kocsi. :(
  • Bandee1987
    Grat BrawnGp, Grat Kimi, Grat Lajos
  • baxxterboy
    én már nem is csodálkozom, hogy ilyen túlképzett kommentárjaink vannak, akik néha beszélni sem tudnak... ha meg igen, akkor is csak baromságot...
  • a.carkey
    Jó az negyedszernek is a dobogón. :)
  • Black Ghost
    Miért szerinted nem?
  • baxxterboy
    persze... liuzzi megfogta volna raikkonent... ez alapvető...
  • Máté94
    Csalt........
  • a.carkey
    Ecclestone kivetette a +500 kilós súlyokat a Brawnokból ... :)
  • Zoli007
    És most jöjjenek a hozzászólások, hogy Kimi megint csak azért dobogós mert...
  • SL
    Hamilton _:SA?DA_S:D?AS_:D?AS_:D?
  • dav1d
    hehe
  • Tigristank
    NSO: "A két Toyota gyönyörű versenyt vívott továbbra is a századik helyért. Végül Trulli bírta kevésbé idegileg, és megtáncoltatta az autót a kavicságyon. Csak a szponzorok örülhettek a Toyotánál."

Más: Hamilton szépen összehozta Kiminek a 3. helyet. :D
  • bardocz
    Azért nem nyert Fisichella, különben nem lett volna gyorsabb a Ferrari.
  • a.carkey
    Iszonyat unalmas szar volt. Span kívül idén nem tudom előztek-e első és második helyen haladók nem boxban ...?
  • Peppus
    Hamilton legalább küzdött a végsőkig.. Szegényke :(
  • baxxterboy
    az good job hamilton...
  • RelakS
    Lajos XD
  • Dark Angel 666
    Hamilton FAIL ...
  • 5m0k3sh0w
    hehhe lámpi :D
  • Máté94
  • Count Adyn
    haha lajos :D
  • Máté94
    HAMI!:O
  • baxxterboy
    Annyira idegtépő a Czolner baromságait hallgatni! Főleg, hogy állandóan a Kimi ellen pedáloz. A múltkori beszólása is nagyon tetszetős volt, miszertint: "Fisichella azért nem nyert, mert Raikkonen autójában KERS van!" És a Gyula szerint azt a ferrarit egy gép vezérli? És most is állandóan ezen a KERS témán ugrálgatnak. Nem értem, mire föl? Én már hang nélkül nézek F1-et...
  • Tigristank
    2 Toyota
  • WNW
    Ugytunik a brawn papa jobban szamolt....
  • WNW
    Palikek miert az elso kerekcserere akarnak +1 kerekcserenyi idot kiautoztatni a 2 cseresekkel, az 1 cseresek ellen...?? Nekik arra 2 etapjuk van, 2x puha gumival, es 1x kemennyel.. A masodik kerekcserere kell visszakerulniuk az 1 cseresek ele...
  • Skynet85
    Szemét Kimi már megint csalt, pofátlan módon fél kerékkel a füvön előzött ami tudni illik(sg szagértők bebizonyítják ezt is) sokkal jobb mint az aszfalt csík...:D:D:D
  • Máté94
    Mág megint ordibál:D
  • a.carkey
    Hamilton az időmérőn pl. nem is a célegyenesben nyomta. Kimit nem mutatták.

Ha Sutilt nem rajtolják le, azon meglepődöm.

De áll, amit tegnap írtam. Sutil-Kimi egymásnak, Hamilton nyer egy baromi unalmas futamon ...
  • WNW
    Elvileg a kanyarokban a KERS nelkuli jobb, ahol a KERS-es tudja hasznalni egyenesben, ott varhatoan a KERS-es, ahol nem tudjak egyenesben, ott nagyjabol egalban lehetnek.. Szoval eso nelkul Sutilnak nagyon nehez dolga lesz szerintem...
  • passatgt
    Megpróbáltam összeszedni streameket:

http://i-tv.hu

barmi, köszi
  • b-type
    Nem minden egyenes a KERS-nek kedvez (akkor nagyobb lett volna a különbség az időmérőn is).
    A Parabolica és a nagy egyenes pl egy nagy semmi a KERS autónak, Hamilton qual körén lehetett látni hogy semmi nem maradt neki az Ascari-ra. A szektorokat nézve egyáltalán nem biztos hogy nem lesz megtámadva Hamilton ha Sutil ügyes.
    pláne a rajt után ahol a KERS autók elsütik a KERS jó részét a rajtra.
  • Totti5
    Remélem, jó lenne egy India győzelem, drukkolok neki. Amikor megvette a csapatot Mallya mondta hogy pár éven belül a dobogón lesznek és futamot nyernek. Mindenki nevetett rajta, de ugyfest komolyan gondolta.
  • Count Adyn
    Szerintem Sutil 4.iknek fog elfordulni:)
  • WNW
    En is csodalkoznek, ha Sutilnak lenne eselye a KERS-es kocsik ellen.. Ha elotte vannak ranyomjak az egyenes elejen, ez annyi egerutet jelenthet, hogy kiegyenliti a szealarnyekot.. Ha mogotte vannak, akkor a KERS+szelarnyek eleg lehet, hogy elmenjenek mellette... Erdekes lesz..
    Ha Fisico tuleli az elso kanyart, a sok KERS nelkui kocsi kozott az egyenesekben feljohet jo helyre is....
  • b-type
    Sztem van esélye, Hamilton el fogja nyomni a KERS-t a rajtnál és a sikánnál, és talán még a Lesmo2 utánra is marad.
    ..és ha Sutil jól csinálja akkor simán bepróbálhatja Hamilton-t az Ascari után ha jól sikerül neki, és a Parabolica-ból kijőve a nagy egyenesben.
    Nagyon is veszélyes, ha ott tud maradni.
    KERS-s autó a Roggia-ra, és az Ascari-ra érkezve tud előzni.
    Azaz két kisebb sebességű kigyorst követő hosszabb szakaszon, míg a KERS nélküli a két gyors kanyart követően.
    Sztem van sansza Sutil-nak....de azért feltehetően Hamilton sem ül tétlenül.
  • Banano
    Hoopppppááácskaaaaa egy ember a pályáááááááán!!!!!!!