FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett
2 hete várom már 😄
Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Eddig nem volt fogható a mekláren a "kiscsapatoknak" és nem is problémáztak miatta. Most hogy feljöttek rá elõkerült a dolog hogy pár századot(esetleg tizedet) ezzel is hozzanak rajta.(pl.:bmw,renault-nak lehet fontos, tavaly a kémbotrány miatt inkább nem problémáztak, és nem is lett volna sok értelme)
Büntetés valószínûleg nem lesz, de a problémát valahogyan meg kell oldaniuk.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mi van???
Downhill!!
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
na ilyet Massa nem mondott még szerintem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem Kimi sem lenne oda h fejre állna a kocsival... ezvan, hibáztam, majd holnap nem fogok.
Más:Nem tud ez egyik se vezetni, mi kellenénk oda sztem😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
De az amirõl szóvan egy hete itt. Az nem errõl szól.
Meg az a magsröptö hsz amit beitál F1cl-bõl sem.
Downhill!!
kb. ez a színvonal. Azt soha nem fogod megmagyarázni nekik, hogy a vezetõi hiba nem egy számítható, tervezhetõ dolog. Massa a béna és kész. pfff... LOL
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Elkapott részletek a Ferrari rádióbeszélgetéseibõl:
Massa: gyorsan rakjátok fel a gumit és adjatok 3 körre üzemanyagot most megmutatom a csapattársamnak ki a legény a háznál. Csapat :rendben , rakjuk de sporólj a felvezetõn mert nem biztos hogy elég lesz az üzemanyag.
Massa: Értem ,Kimi hogy áll ?
Csapat: Most futja a 13-ik körét a lágy gumikon és megjavitotta az idõdet is egy kicsit.
Massa: Picsába akkor siessetek azzal a gumival.
Csapat : Ok
Massa: Húúú milyen idõt futottam srácok látjátok én vagyok a király.
Csapat : az vagy szépet mentél , próbáld meg a versenyen is ezt.
Massa: Mit ?
Csapat : hogy körbe tudsz érni a pályán 50x egymás után(háttérben röhögés)
Massa: menjetek a pi...ba.
Kimi: lemaradtam valamirõl? ez már az idõmérõ volt?
Csapat :nem Kimi az csak holnap lesz...
Kimi: Jó akkor megyek még 1 kört mert az elöbb nem tudtam megszámolni hogy mennyi piros és mennyi fehér kerékvetõ van , nem volt tiszta a pálya elöttem .
Csapat : rendben Kimi pihenj csak majd szólunk ha kezdõdik(idõmérõ)
Kimi😮k ,ja még egy kérdés...... a szabadedzésen elért eredmény bele számit már a pontversenybe?
Csapat: Ittál?
Kimi :Még nem , miért este buli lesz?
Engem az idegesít hogy Massa ront akkor mindenki beledöngöli a betonba ebben topikban hogy gey szerencsétlen stb. De ha más.. Akkor ez benne van.. Nem érzitek ebben a közröhejt?
Te nézed a Motogp-t Ott van Stoner.. 2006-ban mist csinált??? a futamok 70%-át az õ hibája miatt dobta. Esett kelt. Tehetségtelen??? Asszem Vb.. Vagy nem jól tudom? Szóval ennyit errõl..
Solberget mindenki leirja Rallyban hogy már kiégett és hogy sokat esik kel.. Most hétvégén az õ hibája volt hogy 2-dik helyrõl kiesett? Õ hibája hogy egy szar az autoja és kockázattania kell? Nem valószínû õ is egy vb..
Szóval kicsit fel kéne nyitni a függönyt a szemek elõl. És nem csak vagdalózni kellene..
Downhill!!
A szabededzésen azt próbálgatják a kocsi belövésén kívük , hogy mi a max amíg eltudnak menni, plusz esetleg új ívek, a rázókövet mennyire lehet használni stb.
Az idõmérõn meg a versenyen, nem lehet már bohóckodni, ott már pontokba kerülhet, itt még nem.
Tehát az ha valaki ront edzésen azzal semmi gond nincs. Ja meg hogy õ a Hamilton, de ha futamon ront akkor egy tehetségtelen béna és nincs helye az f1-ben?? Na készz. Hát gratulálok ehhez az elfogulatlan véleményhez...
Downhill!!