182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez volt a verseny legjobb pillanata 
-
WNW #86553 Hami jol nyomta... Vegig elen vezetve probalta nyomni Buttont, hatha hibazik... Ebbe a sajat hiba is benne van... Kimi, Sutil ugyan ezt jatszotta, nagyon szep volt...
KERS, nem KERS, es Palikek.. Szabadon valaszthattak a csapatok, hogy beteszik, nem teszik.. Egyik itt elony, masik amott.. Osszesegeben, a nem KERS-esek vannak elonyben... Ez a nyavajgas abszolut hulyeseg.. Azert miert nem panaszkodnak Palikek, hogy kanyarban a KERS-esek szenvednek..?! Hulyek... -
Ez ván mikó kápkodunk! :D -
Utóbbi 4 futamon ő szerezte messze a legtöbb pontot, csak kár, hogy az év elején gyenge volt a kocsi. :( -
Grat BrawnGp
, Grat Kimi
, Grat Lajos
-
baxxterboy #86549 én már nem is csodálkozom, hogy ilyen túlképzett kommentárjaink vannak, akik néha beszélni sem tudnak... ha meg igen, akkor is csak baromságot... -
Jó az negyedszernek is a dobogón. :) -
Miért szerinted nem? -
baxxterboy #86546 persze... liuzzi megfogta volna raikkonent... ez alapvető... -
Csalt........ -
Ecclestone kivetette a +500 kilós súlyokat a Brawnokból ... :) -
És most jöjjenek a hozzászólások, hogy Kimi megint csak azért dobogós mert... 
-
SL #86542 Hamilton _:SA?DA_S:D?AS_:D?AS_:D? -
dav1d #86541 hehe -
NSO: "A két Toyota gyönyörű versenyt vívott továbbra is a századik helyért. Végül Trulli bírta kevésbé idegileg, és megtáncoltatta az autót a kavicságyon. Csak a szponzorok örülhettek a Toyotánál." 
Más: Hamilton szépen összehozta Kiminek a 3. helyet. :D -
Azért nem nyert Fisichella, különben nem lett volna gyorsabb a Ferrari. -
Iszonyat unalmas szar volt. Span kívül idén nem tudom előztek-e első és második helyen haladók nem boxban ...? -
Hamilton legalább küzdött a végsőkig.. Szegényke :( -
baxxterboy #86536 az good job hamilton...
-
Lajos XD -
Hamilton FAIL ... -
5m0k3sh0w #86533 hehhe lámpi :D -
-
haha lajos :D -
HAMI!:O

-
baxxterboy #86529 Annyira idegtépő a Czolner baromságait hallgatni! Főleg, hogy állandóan a Kimi ellen pedáloz. A múltkori beszólása is nagyon tetszetős volt, miszertint: "Fisichella azért nem nyert, mert Raikkonen autójában KERS van!" És a Gyula szerint azt a ferrarit egy gép vezérli? És most is állandóan ezen a KERS témán ugrálgatnak. Nem értem, mire föl? Én már hang nélkül nézek F1-et... -
2 Toyota
-
WNW #86527 Ugytunik a brawn papa jobban szamolt.... -
WNW #86526 Palikek miert az elso kerekcserere akarnak +1 kerekcserenyi idot kiautoztatni a 2 cseresekkel, az 1 cseresek ellen...?? Nekik arra 2 etapjuk van, 2x puha gumival, es 1x kemennyel.. A masodik kerekcserere kell visszakerulniuk az 1 cseresek ele... -
Szemét Kimi már megint csalt, pofátlan módon fél kerékkel a füvön előzött ami tudni illik(sg szagértők bebizonyítják ezt is) sokkal jobb mint az aszfalt csík...:D:D:D -
Mág megint ordibál:D -
Hamilton az időmérőn pl. nem is a célegyenesben nyomta. Kimit nem mutatták.
Ha Sutilt nem rajtolják le, azon meglepődöm.
De áll, amit tegnap írtam. Sutil-Kimi egymásnak, Hamilton nyer egy baromi unalmas futamon ... -
WNW #86522 Elvileg a kanyarokban a KERS nelkuli jobb, ahol a KERS-es tudja hasznalni egyenesben, ott varhatoan a KERS-es, ahol nem tudjak egyenesben, ott nagyjabol egalban lehetnek.. Szoval eso nelkul Sutilnak nagyon nehez dolga lesz szerintem... -
Megpróbáltam összeszedni streameket:
http://i-tv.hu
barmi, köszi -
Nem minden egyenes a KERS-nek kedvez (akkor nagyobb lett volna a különbség az időmérőn is).
A Parabolica és a nagy egyenes pl egy nagy semmi a KERS autónak, Hamilton qual körén lehetett látni hogy semmi nem maradt neki az Ascari-ra. A szektorokat nézve egyáltalán nem biztos hogy nem lesz megtámadva Hamilton ha Sutil ügyes.
pláne a rajt után ahol a KERS autók elsütik a KERS jó részét a rajtra. -
Remélem, jó lenne egy India győzelem, drukkolok neki. Amikor megvette a csapatot Mallya mondta hogy pár éven belül a dobogón lesznek és futamot nyernek. Mindenki nevetett rajta, de ugyfest komolyan gondolta. -
Szerintem Sutil 4.iknek fog elfordulni:) -
WNW #86517 En is csodalkoznek, ha Sutilnak lenne eselye a KERS-es kocsik ellen.. Ha elotte vannak ranyomjak az egyenes elejen, ez annyi egerutet jelenthet, hogy kiegyenliti a szealarnyekot.. Ha mogotte vannak, akkor a KERS+szelarnyek eleg lehet, hogy elmenjenek mellette... Erdekes lesz..
Ha Fisico tuleli az elso kanyart, a sok KERS nelkui kocsi kozott az egyenesekben feljohet jo helyre is.... -
Sztem van esélye, Hamilton el fogja nyomni a KERS-t a rajtnál és a sikánnál, és talán még a Lesmo2 utánra is marad.
..és ha Sutil jól csinálja akkor simán bepróbálhatja Hamilton-t az Ascari után ha jól sikerül neki, és a Parabolica-ból kijőve a nagy egyenesben.
Nagyon is veszélyes, ha ott tud maradni.
KERS-s autó a Roggia-ra, és az Ascari-ra érkezve tud előzni.
Azaz két kisebb sebességű kigyorst követő hosszabb szakaszon, míg a KERS nélküli a két gyors kanyart követően.
Sztem van sansza Sutil-nak....de azért feltehetően Hamilton sem ül tétlenül. -
Hoopppppááácskaaaaa egy ember a pályáááááááán!!!!!!!