FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
entshuldigung a képekért 😄

apa kezdõdik 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

BigReaper
massa
kimi
kubica

www.team-gigabyte.com

oneal1
massa
kubica
kimi

!Forza Ferrari!

bardocz
Kimi
Massa
Glock
Massa
Kimi
hamilton
😊

MaSzKa

Kimi
Heikki
Hamilton

elsõ 3 befutó 😊

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

bordy
én arra tippelek hogy a megszokottnál több van benne. fogyott 8 kilot kubica 😄

Punker
hõség miatt? lehet európában lesz csak rajta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa
sokla vadabb lenne így a gép

MaSzKa
amúgy az érdekes a BMW miért nem használja a kerekeken az év elején bemutatott légellenálláscsökkentõt?

mflex
ez csak akkor lesz,ha a bmw-ben hasonló mennyiségû benzin van,mint a mekiben vagy a ferrariban,amit erõsen kétlek

What about the forests?

bordy
egy biztos ha az elsõ helye nem is.
kemény csatái lesznek kubikának 😄

MaSzKa
remélem futam végén is ez lesz 😄

Istencsászár
Mert Massát most feltartotta Rosberg😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

desigo
hát ha kocsmázással azt a teljesítményt hozza Kimi mint Massa kemény munkával akkor nincs mirõl beszélnünk <#nyes>
Kit--Kat
Hány futamot is nyert tavaly Massa?

És induljunk csak ki mondjuk a Nürburgringrõl, na itt vannak a problémák elásva...

És akkor abba kötnek be aki tavaly a mezõnybe a legtöbb futamot nyerte, komolyan vicc...

Elképzelem hogy szétszedtétek volna Keke Rosberget.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Btw elõzõ pályán sokkal többet adott Massa Kiminek idõmérõn mint most, aztán láttuk mi volt a versenyen😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

desigo
tényleg alig látni...

mondjuk a banner bal felsõ részén ugyis csak a csajt nézi mindenki xD
MaSzKa
fasza csak alig észrevehetõ

M@TriX
szerintetek én viccbõl csináltam a visszaszámlálót a bannerba, vazz? 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Talán tényleg nem akkor kellene Kimi alkalmatlanságát és Massa klasszis mivoltát feszegetni, amikor az utóbbi még pontot sem szerzett a szezonban. Különben is mi lenne, ha nem két futam után tennétek közzé az idei teljesítményükre - mellékesen az egész pályájukra - vonatkozó "elemzéseket".

Az a baj, hogy sokan hozzászoktak ahhoz, hogy Schumacher a többi toppilótához képest is nagyon keveset hibázott (persze õ is szokott volt, de azért tavaly is szembetûnõ volt a szokásosnál több kisebb-nagyobb hiba), és rendre elverte a csapattársát, így ha valaki azt nem utcahosszal teszi, az már nem, lehet méltó arra, hogy a Ferrari színeiben világbajnok legyen.
MaSzKa
megint megmondom BMW a 2. lesz

2 hete bánom nem fogadtam akkor is bejött 😄

ki lett a vb? Ennyit errõl

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Zummm, zummm.. Monzaban "morzsolodott le", mikor kihullott alolla a kocsi.. Az meg nem az elejen volt, inkabb a vegen....
Amugy ertheto, hogy az ossz. Kimi nyalo kotozkodik Massaval.. Kiderult, hogy a dedelgetett, agyonsztarolt kedvencuk gyak. 1 szinten van Massaval, aki sose volt agyonajnarozva, csendesen, munkaval felert oda, ahova a masik csak ugy beesett egy-egy kocsmazas kozben.. Nehez ezt megemeszteni...<#eplus2>

bordy
mert mikor kezdõdik akkor ha nem élõben adja az rtl?
ismétlést már az sportkulbbon szokták nyomni.

jaszy
Élõben megy!!!
Nézd meg az óra visszaszámlálótITT !

desigo
13:30-kor lesz élõben közvetítve...
de nem élõbe adja hanem felvételrõl
John Cena
Elsõ 3. idõmérõn ki lett fiúk? nem néztem

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

desigo
miért ne adná?

13:00

Forma 1 - Bahreini Nagydíj
- Sakhir, Manama
mikor lesz a futam mert az RTL nem adja élõben!
hol tudnám élõbe nézni?
Meki szépen leredukálta 7,5-et kap a két pilóta 😊

Sato annyit keres, mint Kovalainen? 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

desigo
Hamilton jó keveset kap...
ez zseniális

Kimi jó pilóta de egyszerûen képtelen fejlõdni, sokat tud alapból jók az adotságai de innentõl kezdve semmire nem hajlandó ....

Nem tud tanulni? Pont egy olyan emberre mondod, aki elsõ évében egy kimért angol stílusú csapat után nyert a digókkal? Szezon közben baromira meglátszott a tanulási folyamat, kezdeti gyenge szereplés után fokozatosan fejlõdött, megszokta a dolgokat. Massa ehhez képest egyhelyben áll 3. éve...

Punker
az össz alatt minden csapatot, minden lóvét értek, Berni papa mennyit is kapott/kap évente? ugyanaz a helyzet itt is mint pl a zenészeknél õk melóznak de a kiadó nyúlja le a pénz nagyrészét.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ezt az aligot gondoljuk át azért 😊 20-on millió dollárok, + õk is ugyanúgy kapnak egyéb támogatást, és egy egész TOPcsapat költségvetése mennyi is kb. 300-400 millió, 10%-nyit megkap a pilóta saccra, bõven meg vannak fizetve, de ez nem azt elenti, hogy sajnálom tõlük.

Punker
mihez képest?

ha az F1 összeségét nézem reklám tv bevétel minden, akkor alig kapnak ahhoz képest hogy õk kockáztatnak.

Szerintem meg mindenki túl van fizetve 😊)

Ember, kevés ilyen szûklátókörû lénnyel találkoztam, mint Te...

Szerencsére azok, akik ÉRTENEK a F-1-hez - Te ennek a halmaznak a látótávolságában sem vagy - kicsit másképp látják.
Itt most nem Farkas Péterre vagy Wéber Gáborra gondolok, hanem Michael Schumacherre, Aldo Costara, Jean Todtra, Niki Laudara, Norbert Haugra, Fernando Alonsora, stb..., stb...

Nem jó vki idõmérõn?
Drágaságom, adnak a poleért pontot?
Nem!
Ki nyeri meg a VB-t?
Akinek a legtöbb pontja van.
Hogy lehet pontot szerezni?
Az elsõ nyolcban kell végezni.

Fizetések - Kimi túlvan fizetve Massához? Szerintem Massa van túlfizetve a mezõnyhöz...

http://gaborszantai.co.uk/

gercse
😄D én is visszavonom...

jobb lesz ha összeszedi magát, aztán egyel több ember küzd majd a vb-címért

Kit--Kat
+1

lefulladás is ér?😄

Na jó nem kívánom neki, szeretném, ha végre kultúráltan végigmenne.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
😄
+1

desigo
lehetne fogadni,hogy holnap ki szerint fog kicsúszni Massa xD

+1
Bandee1987
Kubicának grat, szép teljesítmény. Amúgy holnap hajrá Ferrarik! 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

NaNoKuTyA
ha tényleg érvelt volna, nem pedig süketel, szerintem senki se reagált volna így rá!

\':..:\'

Kit--Kat
Szerintem te közelíted a gyerekes értelmetlen Kimi szapulásoddal a 14éves kort...

proway
én nem mondtam azt h alo szar, félre ne érts, csak ku**-ra nem értelek ennyi...

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

lac coo
<#nyes><#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!