182274
  • Black Ghost
    Nem is kellene ide jönniük, maradtak volna Silverstone-ba, Donington az egyik legjobb túraautós pálya, de ezeknek muszáj ezt is szétb..ni.
  • bodajoci
    Jól néz ki, de a lexarabb az összes közül ez a pálya...
  • kifli
    "KIVENNI AZT A KURVA DIFFÚZORT!!!"
    mibajod a diffuzorral? méne inkább a hátsó szárnyat szedjék le? vagy az elsőt?

"erősebb váz valamint felfüggesztés"
    nemtudom mennyivel erősebbet szeretnél, a felfüggesztések sokkal erősebbek a legtöbb versenyfelfüggesztésnél mivel nagy sebességnél elég nagy súly nehezedik rá, avázzal sem érted mi bajod

"És egy normális kaszni"
    ezt részleteznéd?

"Gyári csapatok mellőzése kis csapatok támogatása"
    egyből lelassulna a fejlődés és visszaesne egy másodosztályos autóversennyé az egész, most képzeld el hogy csupa olyan csapat lenne mint a force india, még az is komoly csapatnak számítana mert ugye bekerült az f1-be, szal annál is sokkal gyengébb csapatok lennének (tudom mostanában jól teljesítettek de egész éves teljesítményük...)

tudom a redbull és a brawn sem gyári csapat de gyári csapat nélkül sehol nem lennének, a brawn kocsikat nagyrészt a honda tervezte, redbull-nak pedig renaultal vannak kapcsolataik
  • WNW
    Ne vicceljunk, Doningtonban se lehetne F1-es kocsival elozgetni, tele van az eleje kozepgyors, gyors ives kanyarokkal, ahol meg lassu kanyarok vannak a vegen, alig van a kov. kanyarig ter.. Hogy mi lesz belole, nem tudom, de ez aligha valtozik..
  • a.carkey
    Alonsonál jó volt az utolsó megjegyzés.
  • JuanG
    előre sajnálom, donington kiváló pálya volt eddig :(((
  • viizo
    kommentátorok:

verseny: gyenge középszer

toyota végre:
  • Black Ghost
    Allah, Jézus és Buddha hallja meg imád. :)
  • kifli
    ez de szar pálya :S
    Azért kicsit letakaríthatták volna, ráadásul annyi esély sincs előzésre mint monacoba
  • jaszy
    Franc!
  • Insideman
    gyerekek
    ekkora szart ...........
  • Insideman
  • Norbi1990
    Am Donington-t is Tilke tervezi át :D
    Abból a pályából is rakás fost csinál csak, hogy legyen rajta F1.
  • Black Ghost
    A sercinger név sztem nem illik hozzá, vagy ez egy "dél-német" csaj? :D
  • Norbi1990
    Valahogy úgy
  • bardocz
    Ez egy kalap fos volt.
  • Count Adyn
    hu felriadtam egy himnusz hangjára álmomból:D
  • chalezlopez
    Akkor ő az F1 Uwe Bollja? Amihez hozzányúl az egy fos lesz?
  • Ulvar
    Megmondom mi kéne

4 gumi szállító, 80 féle motor amit polcról lehet szedni 32 autó ezekhez a boxokat megcsinálni.

Gyors road pályák egy street pálya: Monaco.

Visszamenni a széles gyors kanyarokkal és hosszú egyenesekkel teli pályákra, kevés szűk 90 fokos valamint lassú és visszafordító kanyarokkal. (Ilyen pályát mint szingapúr paintel 2 perc alatt megfestem a nyomvonalát, a többi már csak körítés.)

V12 es motor, KIVENNI AZT A KURVA DIFFÚZORT!!! Ne legyen sok elektronika és ne legyen kipörgésgátló. Nagy bukótér erősebb váz valamint felfüggesztés. És egy normális kaszni. Gyári csapatok mellőzése kis csapatok támogatása. Kb ennyi így gyorsan. De még lenne pár radikális változtatás pl: Tilke Börni Mózli agyonlövetése.
  • sKeezo
    média
  • a.carkey
    Csak egy sercingernyi időre. :)
  • Norbi1990
    Tilke forever. Ő tervezi a Abu Dhabit is :)
  • chalezlopez
    Aki ezt a pályát idecsináltatta meg megtervezte, autósport közelébe sem engedném élete végéig. Ez a pálya egy szánalom!!
  • passatgt
    nem úgy volt hogy sercinger szakított a hamival?
  • Skynet85
    Hát, kérdezed az Apehet:) Viccet férre téve szerintem itt már a szórakoztatás a legutolsó amire adnak :D
  • danikarate
    Legunalmasabb futam ever.
  • Black Ghost
    Jaj... ne nézz lámának, tisztában vagyok hogy mi ennek a gazdasági jelentőség, csak nem lehetne úgy pénz keresniük hogy közben én élvezzem is?
  • passatgt
    biztos csal
  • Norbi1990
    Raikonennek miért úgy van a fedélzeti kamerája, hogy nem lehet látni a kezét és a kormányt? :D
    Már elég régóta így van.
  • Skynet85
    Pont azért amiér Monaco PÉNZ, sok sok pénz, néz szét mi van ott, sajnos a renault, mekis és egyéb fiaskók után, számomra ez már cak egy vasárnapi könnyed kis show műsor... Meg kell hagyni ennek a versenyzésre teljsen alkalmatlan fosnak(pálya) szép a körítése, de ennyi...
  • Insideman
    mondom mit kéne csinálni:
    Kézi váltó,nem kell telemtria meg minden szar, csak EGY SOFŐR+ EGY AUTÓ
    nem kell a box-ból autót irányítani
    Mit gondoltok????
  • Norbi1990
  • Black Ghost
    Ez valami ó borzalom, szar az egész év de ez a futam überel mindent. Mondjátok meg mi a francnak kell itt futamot rendezni, minek nekünk egy távol keleti Monaco?
  • a.carkey
    Látom nem csak én gondolom ugyanezt ...
  • a.carkey
    Nos, ez így egy kalap szar!

Unalmas, értelme semmi, és már a boxban se előznek, amihez gratula!

Szóval ki kéne rúgni mindenkit aki jelenleg üzemelteti ezt a sportot, és az alapokról, a 80-as 90-es évek filozófiájától újrakezdeni. Nem lesz nehéz. Jönnek vissza a régiek: jövőre a Lotus, és utána ki tudja még ki ...
  • Insideman
    Webberről ennyit
  • Ulvar
    Megalkotom az FIA elleni bizottságot. NEVE: FYSFIA = FUCK YOU SHITY FIA.

Megyek is tüntetni hogy ilyen szart amit autóversenynek hívnak tiltsanak be amíg nem lesz radikális javulás.

Jelszavunk: LÓGNI FOGTOK!

Javaslatim: Tarkó lövés azoknak az embereknek akik így elbaszták a világ régen volt legjobb autósportját, csak azért hogy 80 éves létükre 20 éves kurvákat tudjanak venni akik örömteljesen nyelnek pénzért.

Bővebb info később: Lehet jelentkezni :).
  • RelakS
    Kicsit matattam a google maps-on. Jól nézem, hogy a formula1.com-on látható pálya 22-03-mas része (gyakorlatilag a célegyenes) nincs rajta a térképen?
  • Norbi1990
    Érdekes verseny. Eddig csak 1 ember előzött a pályán.
  • a.carkey
    Ő tartja a kapcsolatot a bírákkal, kommunikál a csapatokkal, pilótákkal, lehet kérdezni tőle is. Komolyan!