FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Az nem érdekes, hogy miért esik vissza az illetõ. A lényeg az, hogy vissza esik. Akkor így teszem fel a kérdést. Ki a gyorsabb, aki a 67 körös futamot 1:34:00 alatt fejezi be, vagy aki 1:35:00 alatt? Asszem elég egyértelmü a válasz. Hogy közben a sebességek, idõk hogy oszlottak meg teljesen lényegtelen.

Mióta F1-et nézek (10en vhány év) azóta rendíthetetlenül MS-nek szurkoltam. De az igazság az, hogy az egész brazil futamot tekintve, az összes történést egybevéve mindent, nem õ volt a leggyorsabb mert Massa 1:31:53.751, míg Sumi 1:32:17.751 alatt fejezte be a versenyt! Ha csak azt az idõt nézzük amit a pályán és nem a boxban töltött akkor az égvilágon semmi kétség nem fér hozzá, hogy szana-széjjel alázta az egész mezõnyt Kimistõl, Massástól, Alonsostól mindenestõl együtt ahogy volt!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Istencsászár
Vitathatatlan tény hogy az aki elsõnek halad át egy célvonalon az teljesíti a leggyorsabban a versenytávot😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Önhibán kívül is vissza lehet esni, nem csak tempóvesztés miatt. Emlékezhetünk azokra az idõkre, amikor Kimi rendre leghátulról rajtolt, és onnan hozta be 2-3. pozícióba a McLarent, de például Schumacher is nagyot ment az utolsó futamán, végeztek elõtte olyanok is, akire nem mondhatjuk azt, hogy gyorsabb volt nála.

De mivel minden pozíció és helyzet más és más, nem feltétlenül ugyanolyan tempót diktál - eleve érdekes beleszámolni az esetleges teli tankos taktikákat-, kár ezt ennyire komoylan venni, a csapattaktika és a végsõ helyezések számítanak. (Az elõbbi is fontos, ugyebár enélkül nem lett volna világbajnok Kimi, ha Massa megnyeri a tavalyi Brazil Nagydíjat, aligha veregetik hátba - legfeljebb Dennisék. A mostani esetet inkább nem kommentálom, de elég végletes megközelítés csípõbõl azt feltétlezni, hogy a Ferrarinál merõ gonoszkodásból és amatõrségbõl oltják szegény Massát.)
nem mindegy ki a leggyorsabb? ^^ a pozíció számít nem az hogy milyen gyors

BaliBoy
És azt miért nem számítod bele amíg visszaesik két kört? Akkor már átlagban meg sem közelíti a többit monjuk ha a gyõzteshez képest a befutás pillanatában már csak 1 vagy fél kör hátrányban van! És itt - még egyszer hangsúlyozom - nem az számít, hogy 1 körön vagy néhány körön ki a leggyorsabb, hanem az, hogy az egész futamot nézve átlagban ki milyen. Mindezt persze a gyõzelem szempontjából és a gyõzteshez viszonyítva.

egyébként alonso kocsiját nem tankolják meg elsõ lesz és megnyeri a futamot! hihi
elég durva hogy a bmwsek elõl lesznek ámbár ha idõmérõn hozzák akár nyerhetnek is! mivel nem lehet elõzni!

massa meg már nem olyan béna szóval nem volt gond az elmúlt futamokon nem pörgött meg , de elõfordúlhat!

ja és mivel nem egyenletes az aszfalt vannak kissebb nagyobb gödrök és dobálja a kocsikat elképzelhetõ hogy sokan a kipõrgésgátló hiányában odavágják a falnak a kocsijukat!
Minstrel
Trulli is jó Monaco-ban és a Toyota is elég jól megy idén

http://topgearhungary.blogspot.com/

a.carkey
A Ferrari nem lesz jó Monacoban.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Sztem Kimi gyõz, de a dobogón mindenképp ott lesz, én inkább a dobogósokra tippelnék, Kimi, Hamilton, Kova, Kubica 4esbõl lesznek a dobogósok ez 100% esetleg még Rosebrg és Webber érhet oda.
De nagy csalódás lenne, ha nem Kimi nyerne.

Kár, hogy még 1 hét távolságra van a fuam😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
az aki a legrövidebb idõ alatt teljesíti a versenytávot az a gyõztes,..de nem feltétlen a leggyorsabb.
a leggyorsabb az aki a a legmagasabb tempót diktálta a legtöbb körben, de az nem feltétlen jelenti a leggyorsabbat, pl. van akit 2 kör hátrányba tesz valami probléma, és utána viszont minden körben megfutja a leggyorsabb kört, ezredenként javítva,...vagy az elsõ négy balesetbe keveredik az utolsó körben, ezért utolsónak futnak be, és az addig 5. megnyeri a futamot 😊
..stb. 😊
Szal szvsz a leggyorsabb az aki a legmagasabb tempót diktálta a legtöbb versenykörben.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Mirõl beszélsz? kinek irtam mit? amint látod 2-3 napi 1 komment megy, de te lenyomod mindegyikre ugyan azt a szánalmas fröcsögést, elég volt...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

djfuge
Kimi drukker vagyok,de félek hogy a Ferrari nem lesz jo Monacoban.igy a tippem:
1. Kova
2. Kimi
3. Kubica

Massa kipörgésgátlo miatt megpördül vagy odacsapja,Hamilton meg összeütközik valakivel a rajtnál.

Szar, ha felveszem az idegbeteg, "csak azert is belerugok valakibe" stilusodat?

http://gaborszantai.co.uk/

djfuge
Tippek Monacora? Elsõ 3-at!!!

BaliBoy
<#eljen><#integet2>

Istencsászár
Fejezd már be ezt a fröcsögést, leszarom Alonsot, de már leállhatnál ezzel a nyomoréksokodással amit mûvelsz...

djfuge
Most az egyszer egyett értünk😊

BaliBoy
Igen, de tisztán csak a köreit nem nézhejük mert tankolni is meg kell állni. És ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Szóval mégsem õ volt a leggyorsabb. A leggyorsabb mindíg az aki mindenegyes dologgal együtt véve a leggyorsabb. Átlagosan a pályán a leggyorsabb és a boxban töltött idõ is nála a legkevesebb. Vagy a kettõ közül valamelyik annyival kevesebb, hogy a másik tényezõt kompenzálni tudja vele. Hamilton a pályán átlagosan tényleg a leggyorsabb volt, de a box idejei messze a legrosszabbak ugyebár a +1 kiállás miatt. Szóval a futam egészét tekintve nem õ volt a leggyorsabb.

djfuge
Én csak annyit mondanék hogy itt ugy látom mostanában sokan lehordják az uralkodo világbajnokot,ami nem szép. Hát majd ujra bebizonyitja Kimi hogy õ lesz 2008-ban is a világbajnok. Aki meg Massat védi az meg majd koppan egy jo nagyot.😊

Kit--Kat
De ha egyenletesen nézzük a verseny köreit, Hamilton volt most a leggyorsabb.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
1 kör alatt Kimi volt a leggyorsabb, amúgy meg Hamilton.

BaliBoy
Szerinted ki a gyorsabb, aki 100km-ert megtesz egyenletesen 60km/h-val, vagy az aki az elsõ 20 km-ert megteszi 200 km/h-val a fenn maradó 80at meg 10 km/h-val?

BaliBoy
A leggyorsabb mindíg az aki elsõnek befut. Ehhez nem kell nagy tudomány. Az teljes mértékben mellékes, hogy ki futotta meg a leggyorsabb kört versenyben, mert az csak 1 kör, ha mondjuk az összes többiben - vigyázat sarkított péda!! - mondjuk másodpercekkel lasabb volt mint az aki megnyerte a futamot. Az a leggyorsabb aki az összes többi körben is gyors tud lenni egyenletesen.

Nem ismered meg?
Neki az a leggyorsabb, aki a versenyt elso helyen fejezi be, kiveve, ha Alonso-e a leggyorsabb kor, mert akkor Alonso a leggyorsabb, megha csak negyedik is lesz...

a.carkey
"/ megfutotta a leggyorsabb kört? attól még nemõ volt a leggyorsabb... /"

Ja bocs, akkor biztos Massa.

A medve nem játék.

b-type
Sztem nincs, ...ha fecskében járna a Paddock-ban nekem az is beférne, de tudomásul kell venni, hogy bizonyos embereknek meg nem,...és ehez joguk van.
Miért is kellene jó képet vágniuk hozzá? Adjuk már meg azt a jogot, hogy ne tessen nekik. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bercy
De most komolyan, szerinted nincs tullihegve ez a dolog? 😊
Az oké, hogy bizonyos pozíciókban levõ embereknek meg kell feleni bizonyos normáknak (szóismétlés...) ezzel nincs is baj. De én ezt kicsit tulzásnak érzem már.
passatgt
ki is a tipikus agresszív ellendrukker?😄

BaliBoy
<#levele><#szomoru2>

Istencsászár
Hol volt a leggyorsabb?, megsérült... oké, én inkább arra mondanám a sérülést hogy ha letörik valami, de még akkor is mennek mint az állat, láthattuk nemegyszer😊, megrepedt, meg válója is szar volt, másnapos is volt, és aznap a csillagok rosszul álltak😊

/ megfutotta a leggyorsabb kört? attól még nemõ volt a leggyorsabb... /

a.carkey
Bocs, de nézd vissza: tavaly azzal kezdõdött itt az egész, hogy kb. azok, akik most is védik elkezdték, hogy Massa milyen király, amikor a téli teszteken megverte, alázta, szájbabaszta, leiskolázta (a megfelelõ szó aláhuzandó!) Kimit. Aztán persze kuss lett az elsõ verseny után, és ez tartott addig, míg Massa nem nyert. Azért ez nem a MS vs akármelyik Ferrari csapattárs szitu, amikor volt ugye NO1 driver és volt NO2. Ha a NO1 hibázott, akkor ha képes volt rá a NO2 elérhetett valamit. Na ezért tûnik úgy, hogy Massa egálban van, pedig nem (tavaly sem Kimi futott a legújabb fejlesztésekkel versenyeken ...).

Most ugye azon jött ki az egész, hogy Massa lazán átadta a vezetõ helyet Hamiltonnak, míg ha csak 1 körig tartja, Kimi 2. Ennyi. Közben meg kiderült, hogy megésrült Kimi szárnya, de még így is õ volt a leggyorsabb ... Azt hiszem ez mindent elárul, hogy mennyire "láma" is Kimi.

A medve nem játék.

NaNoKuTyA
miért is hülegyerek?

\':..:\'

Nekem semmi bajom nem volt Kimivel, mig a Kimistak el nem kezdtek szapulni Massat, mar tavaly is.. Tessek, ha ez jo nektek, mikor Kimi lama, akkor visszakapjatok.. Lehet berakni a szekrenybe...

b-type
ááá...ez megint olyan könnyen megy 😄D
az nem gáz ha valaki itt nagyon megértõ, de más emberek megértését elbírálni már csak óvatosan, hisz könnyen lehet hogy ez az álszentség..innen (ahol én is ülök) könnyen lehet piszok megértõnek lenni 😊
Azért gondolom a monaco-i hercegség képviseletében több mindennek kell megfelelni, és valójában bizonyos dolgok nagyvonalú kezelése sodorhat igazán kínos helyzetekbe.
Na meg én mint egyszerûember is úgy gondolom, hogy vannak dolgok amiktõl elhatárolódnék, .....egyszerû példa, honi politikusnak lenni sem törvénybeütközõ, én mégsem türném meg magam mellett némelyiket.
vagy bunkóparasztnak lenni sem törvénybeütközõ, viszont detto elhatárolódom. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bercy
Én nem értem miért ekkor probléma a Mosley féle botrány?
Szerencsétlen ember nem élheti ki az aberált perverzióit ha az semmi törvény ellenes dologba nem ütközik???

Aki emiatt ténylegesen elitéli az meg álszent képmutató 😊
tényleg egy sznob bagázs...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

azt sem az Aguri gyartotta, hanem a Honda😊

MaSzKa
igen F1-eseket 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) a jövõ hétvégi Monacói Nagydíj díszvacsorájára más képviselõt küld a szexbotrányba keveredett jelenlegi elnökük, Max Mosley helyett, értesült a Daily Mail címû lap. Az újság szerint Monaco hercegi családja nem lesz hajlandó kezet fogni a brittel.

II. Albert, Monaco hercege
AJÁNLAT:
A csapatok állítólag kerülni akarják Mosley-t Monacóban

Az FIA szakértõvel vizsgáltatja meg Mosley kínos ügyét

Mosley a Monacói Nagydíjon már ott lesz

Mosley helyzetét a Ferrarin belül is másképp látják

Todt reméli, Mosley még évekig elnök maradhat

ADATBANK:
Circuit de Monaco

Sõt, az FIA állítólag arra is kínosan fog ügyelni, hogy a rajtrácson még véletlenül se fussanak össze Mosley-val Albert hercegék, nehogy kínos szituáció teremtõdjön. És ami legalább ennyire érdekes, bár kissé kivitelezhetetlennek tûnik, a csapatvezetõk sem akarnak az elnök közelébe kerülni.

én sajnálom mosleyt sokat tett a vezetõk biztonságáért
azt 1 ilyan incidens miatt vége a karrierjének

Aguri gyart autokat is?

MaSzKa
Fry szerint több autógyártó kellene a Forma-1-be

lol most intézett el 1et 😞

MaSzKa
1 K. Räikkönen Ferrari 1:26.506 20
2 L. Hamilton McLaren 1:26.529 +0:00.023 +0:00.023 31
3 F. Massa Ferrari 1:26.666 +0:00.160 +0:00.137 16
4 R. Kubica BMW 1:26.780 +0:00.274 +0:00.114 17
5 N. Heidfeld BMW 1:27.219 +0:00.713 +0:00.439 20
6 F. Alonso Renault 1:27.280 +0:00.774 +0:00.061 57
7 M. Webber Red Bull 1:27.630 +0:01.124 +0:00.350 14
8 H. Kovalainen McLaren 1:27.640 +0:01.134 +0:00.010 55

Count Adyn
Amugy tényleg nincsenek egy sulycsoporban, egyik VB, másik nem<#integet2><#idiota>
<pff tipikus hülye vita 😊>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ja, biztos Kimi drukkerek találták ki, hogy magának való lusta disznó, aki nem ért az autóbeállításokhoz, és ezért nem tud haver lenni a digókkal...

Ha már az elõítéleteknél tartunk

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

BaliBoy
pff... tipikus elvakult drukker.

jah nyitni kéne egy topicot a f1 es ferrari csapatnak ott lehetne szidni egymást és itt lehetne értelmesen beszélni a forma 1 rõl ^^

tök fura egy ferrari topikban....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

NaNoKuTyA
pfff...tipikus agresszív ellendrukker!

NaNoKuTyA
ami 1:08-nál van az beszarás!😄DDD