182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"és mér nem akarak BMW motorokat a McLarenesek?" ez most komoly kérdés volt? -
McLaren-Honda után meg milyen furán hangzott a McLaren-Mercedes... aztán megszoktuk :) -
nyolcvanezer #87871 lehet hogy én vok dilettáns, de a renault nem lenne visszalépés kubicának?
és mér nem akarak BMW motorokat a McLarenesek? -
WNW #87870 McLaren/BMW motor... Szombaton a McLaren mar tagadta... -
Ez jó hír, lehet majd rá építeni a csapatot, remélem gyümölcsöző lesz a kapcsolat, de jó lenne oda Briós is... -
Mondjuk ezt lehetett sejteni, mert Kubica nem rossz pilóta, és ugye megszűnik a BMW csapat, így várható volt, hogy egy nagyobb csapat lecsap rá. -
Az F1 hírek.hu-n, a Formula.hu-n és a Vezess.hu-n is fönn van a hír, hogy hivatalos. -
nerhard #87866 ha az nso azt írja "állítólag", akkor általában úgy is szokott lenni.
Bár most német és angol sajtóhírekre hivatkoznak csak... -
NSO-s cikkre: Ezt én sem tudnám elképzelni furán hangzana, mindenesetre érdekes, az "állítólag" is ott van a mondatban, úgyhogy ki tudja mi lesz ebből:) -
Hivatalos: Kubica váltja Alonsót a Renault-nál -
Amúgy meg FAKE! -
Le vagy maradva nem kicsit!-.- -
Az nem semmi, és akkor az lesz a neve a csapatnak, hogy McLaren-BMW?
Elég furcsán hangzik :)
Nem is láttam ezt a hírt még sehol, az NSO jó gyorsan kirakja a híreket... -
BMW motorokkal versenyez majd a McLaren -
Jason Plato, és igen ő az, valamint abszolút kitűnő versenyző a BTCC mezőnyben :). -
De, meg a Ötödik Sebesség egyik müsorvezetője. -
SzocsA #87857 nem az ki a nemek harcában van a discoveryn????? -
Uhhuh... szegény manusz :D
Akárhogyis, egy ilyen jelenet után valamiért mindig fülig ér a szám :) -
rip 

-
Plato ... ejjjjj az a manusz is egy tag :D -
Meg Bin Laden felirat is volt rajta!:) -
Ha valaki lelőné a gecibe, és meghalna, akkor itt a fórumon mindenki örülne neki, vagy azért mindenki beírna egy rip-et? -
újabb szélütés? -
Álmodj királylány! :D -
Hétvégi BTCC befutó Brand Hatch race1, itt most is van izgalom.
A race3 volt a szezon legjobbja ajánlom mindenkinek. :D
Tom Chilton (Ford) 17 körön át vezetett.
-
LOL a Williams! Nem engedi indulni a Saubert (ilyen-olyan okból). A legszebb, a "gyanús arab érdekeltség" szöveg. :)
Bezzeg amikor az ő létük forgott veszélyben, nem vetették meg az Abdul AGt meg az Air Saudiat ... :D
-
G_ArchAngel #87847 mit gondolsz, ha MS-nek sem lehetett, akkor Massa-nak hogy lehetne?
-
"FIA jóváhagyása mellett hamarosan egy két évvel ezelőtti F-1-es Ferrariban is kipróbálja magát"
2 éves autó, semmi köze a mostanihoz, ne a FIA döntse már el, hogy ki vezetheti és ki nem. Szánalmas. Ezek után a szabályváltoztatások után simán lehetne a tavalyi kocsival is furikázni. -
WNW #87845 Ugytunik az a rugo se vette el a kedvet... -
Ő IndyCar, csak a pontosításért, a CART volt a külön vált egyik rész a másik a CC. :). -
Gabor_(HSF) #87843 Az már a közelébe sem volt annak,főleg annyi segitő kütyüvel..
A mostani helyzet már inkább hasonlít a 90'-es évekre,legalább is abban,hogy hasonlóan kezelhetettlenek az autók..
Sztem az előzéshez már az is elég lenne,ha feloldanák a váltóáttételezés tilalmát..
Igy lehetőség nyilna arra,hogy lehetne játszani a kigyorsításra,vagy nagyobb végsebességre,vagyis külömböző kanyaroknál,féktávoknál,más-más sebesség lehetne..
Mert igy,hogy 1-10km/h külömbségek vannak,ez igy elég látványtalan.. -
spect16 #87842 "de megversenyeztetni nem tudja az F1-t" - lásd Cart. Összevesztek-szétváltak-újra együtt vannak. Csak a régi hangulata tünt el. De ilyen esélye nem lesz neki. -
áá..Briatore-val uaz a baj ami Piquet-vel, ki állna vele szóba komolyan?
Melyik szponzor vállalná a nevét egy vele létrehozott sorozatban?
Ráadásul egy új sorozatnak rengeteg kitétele van, és Bernie sokkal jobban levédte az üzletét mint hogy azt egy Briatore meg tudná oldani.
Bernie üzletére egyedül az lehet veszélyes, ha elfordulnak az F1-től a versenyzők egy másik sorozat kedvéért,..és erre egyedül a FOTA lenne képes.
Briatore lehet hogy megpróbál ezt azt, és talán a címlapokra is kerül 3 napig, de ő megbukott csúnyán...és most jelenleg emészti. Valszeg keresi a lehetőségeket a visszavágásra, de sok sok falba fog ütközni és ez majd szépen lecsendesíti.
Elvileg az FIA elnökváltása neki kedvez, ha eleget dolgozik talán törlik a kitíltását,...de megversenyeztetni nem tudja az F1-t. -
WNW #87840 Hat Briatoret, meg a szent fogalmat nem lehet osszekeverni, az biztos...
-
madmanic #87839 lesz itt még új sorozat...
két vén majom nélkül -
spect16 #87838 Hát ja, aki a mézesbödönnél állt és ha kikerült valamilyen oknál fogva attól várható ilyenfajta lépés(nem Bourdais-re gondolok).
De senki se szent. -
G_ArchAngel #87837 Ajanlom az utolso bekezdest...
the show must go on:) -
off:
Ez sztem is így van. :)
Rossi nevét mindenki ismeri az olaszoknál, míg a Ferrari versenyzőinek a nevét alig.
Viszont a Ferrari az nagyon nagy dolog,..Rossi-nál vagy akár Ago'-nál is nagyobb.
Az hogy Capirossi ill. Biaggi az tartományfüggő is, de általánoságban Capirex-t szeretik az olaszok.
Egyébként újzélandon dumáltam texasi sráccal akinek fingja nem volt Nicky Hayden-ről vagy Colin Edwards-ról, de Rossi nevét ismerte. :) -
spect16 #87835 Képet(a csajról):)
A régi színvonal eltűnt, ez egy jó kis móka volt szinte egyedűliként amit az élvezetes versenyek miatt néztek az emberek. Mára ez szinte teljesen elkopott(jó versenyek + a varázs), jöttek mellé más sikeres versenyek és sportágak. Cirkuszt meg bárhol nézhet az ember és olcsóbban is. -
G_ArchAngel #87834 Totalcar anyahajos cikkebol:
"Ha már a sportnál voltunk, rákérdeztem a Forma-1-re is. Csak legyintett, szerinte a legendás tifosik, akik szinte ellepik az Olaszországi versenyeket, jó ha harmada valódi olasz. Az embereket nem érdekli a Forma-1.
-Hát akkor mi? - kérdem én.
-Csakis Rossi. Valentino az Isten. - válaszolja habozás nélkül. - Biaggi, Capirossi öregek már, Rossi a fiatal bajnok. Mindenki imádja.
-Gondolom, van motorod is...
-Persze, egy 748-as Ducatim van, nagyon szeretem.
-Nem szomorúak az olaszok, hogy Rossi nem egy Ducatival versenyzik?
-Nem igazán, de elhiheted, hogy mindenki boldogabb lenne, ha olasz motorral állna rajthoz..."
Na, a torok iskolatarsaim szart sem tudnak az F1-rol, a japanok szinten, az angolokat nem erdekli...
Valojaban egy brazil sracon es egy cseh lanyon kivul senkivel nem lehet beszelgetni az F1-rol egy tobbszaz diakot szamlalo nyelviskolaban. (oke, volt egy spanyol lany, aki szamomra tokeletes volt, mert Kimi-rajongo es amugyis a legszebb csaj volt a suliban, de mar visszament Madridba...) A diakok 2/3 tavol-keleti, tehat onnan jott, ahova Bernia atakarja helyezni az F1 sulypontjat. Kerdem en, minek? Mikor azokban a tulnepesedett orszagokban sem tudjak megtolteni a lelatokat...
Ha apukat es kisfiat erdekli a vonatozas, kimegy az allomasra es megnezik a mozdonyokat (motorkocsikat, vagy mi a neve...)