182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #87953 Massa mar ma tesztel..?! -
WNW #87952 Glock betegszabin, nindzsa bevetesen.. -
Hát a TOP 10-be már nem egyszer jutottak be. Szerintem nem véletlen.
Az igaz, hogy az utcai pályákon nem vmi jók, de kinőtte magát az utolsó helyekről és mostmár az erős középmezőnybe tartozik szerintem.
Interlagoson megint jók lehetnek :) -
WNW #87950 Szerintem a McLaren, es a Ferrari fejlodot a legtobbet ev eleje ota, de az olaszok mire tenyleg visszaertek volna az elejere leallitottak az idei fejleszteseket... A Force India egy karakterisztikaju palyakra specializalta a kocsijat, azokon tenyleg jok, de az atlagteljesitmenyuk azert nem annyira kiugro... -
Szerintem a Force India fejlődött a legtöbbet. -
A titkok háza: bukósisakgyár
A pályán száguldva a belélegzett levegő tele van rákkeltő részecskékkel, a szűrés létfontosságú.
-
Elég, ha jövőre is az év elején lesznek jók. :)
Én sem hiszem, de azért most se rosszak. Bár tény, hogy talán a McLaren fejlődött a legtöbbet. -
brawn nemhizsem hogy jőre is ilyen jó lesz, mint most év elején -
Ha Rosberg ezt mondja, akkor Hamilton repül? 

Kimi vsz Toyota ha a pénz számít, Brawn, ha a VB cím. -
G_ArchAngel #87944 Mai talalgatasok:
- Rosberg -> McLaren
- Kovalainen -> Renault
- Raikkonen -> Toyota
Rosberg szerint Kimi rallyzni fog, mert O mar leszerzodott a McLaren-nel.
A Toyota szerint Kimi kellene nekik, mert az auto kepes lenne mar most is a dobogora, csak a pilotak nem.
Nagy a szerelem az F1-ben... -
HUmanHunter #87943 ha annyira olcsó lenne, énis beszállnék. :D -
Teljesen egyetértek. -
spect16 #87941 Eszem a zúzájukat:) Hány éve is mondogatják ezt és mindig visszatáncolnak egyéb okokra hivatkozva.
-
Naneee ennél szerintem többet érdemelne Kubica:S -
-
Borg #87938 Végre testhezálló nevet talált a rönó csapat?
-
A Volkswagen beszállna a forma1-be -
egyetértek. -
G_ArchAngel #87935 mas...
regen ereztem igy, de most mar nem bannam, ha vege lenne az idenynek, mert az idei ritka sz@r volt...
az elso felelv meg erdekes volt, de most mar halal unalmas, szinte fizikai fajdalom egy futamot megnezni - es ez sajnos a forumokon is visszakoszon, mert a "rajongok" jobban osztjak egymast, mint a korabbi evekben... -
G_ArchAngel #87934 Szvsz a "rajongok szamat" butasag internetes szavazotok alapjan megallapitani. Farkas Peter kicsit tobb helyszinen volt, mint mi osszesen, tehat lathatta, hogy mennyi finn es Ferraris zaszlo lobog egyutt es gondolom arrol is van fogalma, hogy egy-egy pilota utan mennyi ajandekot es egyeb targyat tudnak eladni.
En pl. a budos eletben nem mentem volna be a Ferrari Store-ba, ha Kimi nem ul bele a FIAT-ba...
...vagy egyszeruen csak a McLaren-es emlekekbol el, mert akkor lenyegesen tobb rajongoja volt a finnek. -
Ok-ok, nem kell magyarázni, engem pl. egyáltalán nem érdekelnek ezek a szavazások. Nem vitázni akarok, csak jeleztem, hogy ez egy tök régi szavazás volt. Egyébként nagy ívben... :)))
-
G_ArchAngel #87932 popcorn.gif -
Igen,...viszont mivel ez teljesen mindegy, így teljesen mindegy.
Mivel Kimi 2007-ben lett világbajnok, így az hogy 2008-ban készült a felmérés, vagy ma tök mindegy...emelkedni mitől emelkedett volna, a sülyedés meg nem érdekel.
aztán még mielőtt teljesen balra elmegy a dolog, ez az egész Kimi és Alonso népszerűségének összehasonlításából eredeztethető, ezzel kezdtem.
Nem azt akarom bebizonyítani, hogy Kimi népszerűsége sülyed, vagy megvilágítani hogy most hol tart jelenleg.
Azzal kezdtem hogy:
Szal sztem az F1 jelenlegi legnépszerűbb versenyzője jó eséllyel Alonso, azaz nem csinált rossz cserét a Ferrari, azaz F.P. mondata sztem simán értelmetlen, és még csak nem is tartom különösebben megalapozotnak:
"Sokak szemében éppen ez a mások által taszítónak tartott, már-már abszurd közönyösség teszi vonzóvá, ám a sportág aktuálisan legnépszerűbb versenyzője definíció szerint biztosan nem lehet "PR-katasztrófa." Az emberek odavannak érte (ő nincs oda értük), tehát eladható. Ennyi. Ebből a szempontból a Ferrari mindenképpen rosszul járt vele, hogy kitette a szűrét." [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=87891]#87891[/URL]
Az F1 Fanatic hozszólásban már ironia is volt, de magas volt a léc.
..és végül hamvába holt a dolog, ahogy az egyébként előre elrendeltetett így útólag belátom.
Na szal, hogy egy olyan oldal amit a kereső második találatára linkeltem, azzal az oldallal szemben amit viszont olvasok is (mivel az nem volt elég nemzetközi), szal hogy az az oldal 2008 juniusi felmérésével szemben a mai teljesen más eredményt hozna ki, nem fogok vitázni.
Nem tudom vágod-e, mostanában már kicsit elbizonytalanodom :) -
sztem meg ha MA megkérdeznék őket, teljesen más eredmény jönne ki... -
teljesen. -
Which F1 drivers do you like? - Ez egy 2008. júliusi szavazás eredménye...vagy az mindegy?
-
WNW #87927 Masfel napja az volt a hir, hogy Kimi targyal a Red Bullal, es Webbert kirakjak, megy a Toro Rossohoz.. Mara Kimiek cafoltak, nincs semmifele targyalas koztuk... Szoval full kovethetetlen, mi igaz, es mi csak ujsagiroi kacsa. -
Hehe. Ma olvastam, hogy Kubica csak azért írt alá egy évre a Renaulthoz, mert jövőre már a Ferrarihoz akar szerződni. :) Akkor nem véletlen ez a netes felmérés sem, mert ugye a második helyen Robert volt. :) -
hát tudod az én időm sem ér kevesebbet mint másé, futottam egy felesleges kört, betudjuk tévedésnek. :) -
Ez most jó lett, el kell ismerniXDD
Megnézted mit linkeltél be, Kubika az első, jahh ez is egy hiteles felmérés:D
Kimi évek óta úgy van a köztudatba, hogy a legkedveltebb pilóta.
Nem tudok cikket belinkelni meg felmérést sem, de a nálam jobban témában levő Farkas Péter is ezt írta most.
Én csak abból tudok kiindulni, amit a Hungaroringen láttam, de erre meg nem hivatkozok, mivel nem adja vissza az sem az igazságot. -
WNW #87923 Hami Nicolt nyomkodta, Massa rugokat keresgelt, Kimi a vodkas uveg tetejet csavargatta, Vettel Schumi videokat tanulmanyozott, Bari azon elmelkedett, hogy most min nyafizzon, Webber biciklizett, Button a pontokat szamolgatta, Alonso a Feraris szerzodeset kereteztette be eppen, Kubikanak meg maradt a vote gomb.. Van ilyen..
-
Most én is bepipulok mindjárt, mert hol van szegény Hamilton?? :) Elképzelem Kubicát, hogy vadul nyomkodja a Vote gombot :D -
Az..tényleg azzá kezd válni.
simán jó így bejönni egy vitába a semmivel, lefikázni a másik érvelését, majd kiseggelni belöle azzal hogy azt hiszel amit akarsz.
...legközelebb én is egyszerűbbre veszem. :)
-
johnny1030 #87920 Szerintem midegy, hogy ki milyen statisztikát készít. Mindenkinek vannak szempontjai amik alapján szimpatikus vagy sem egy versenyző. Viszont ez mindenkinél más is lehet. -
Ez meg mi ez valami vicc?
Nézd meg mit linkeltél be:D
Jó akkor hidd azt, hogy nem ő a legnépszerűbb, ha így jobb neked.
A közvetítésben is lehetett hallani, Kimi nevének a skandálását:)
#87916 Jól van, te is előkelő helyet foglalnál el a Senior klubban, a Schumi építi a kocsit elméleteiddel. -
WNW #87918 Na ez ugy van, hogy a net-es szavazasokra, mert gondolom ez is az volt, a keletiek, vagyis mi, hajlamosak vagyunk raszervezni.. A lengyelek, romanok, oroszok, meg mi is... Nagyobb szavazasokra meg szavazo scriptek is irodnak... Ekkora elcsuszas azt jelzi, hogy a lengyel tesok kicsit raizgultak a temara.. Pl. mikor a FIFA-nal voltak ilyen szavazosdik, komoly erok mozdultak meg...
-
..hát a 67%-t meg sem próbálom megmagyarázni :))..kemény gyerek Kubica, de 67%, az utána következő legjobb 8%..
t'köm érti :D
De egyébként nem rossz, Kubica tényleg elég jó...csak az arány meglepő pöppet. -
Gabor_(HSF) #87916 Te honnan szeded ezt nem is értem..
A tiniklubban,ezt még alá is írom,mint annak idelyén Vilnövöt is imádták az ostoba egyetemista csajok... -
...egyébként nekem kint volt egy ismerősöm aki szerint meg Troppauer Hümér nevét skandálták az olaszok.. -
WNW #87914 Ezt ahogy nezem megszavaztak maguknak az angliaban labat logato lengyelek..