FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Nekünk van modunk MMG 2007-el, minden pályával autóval és tökéletesen megy, de gyanítom hogy a többi mod is... fagyni nem szokott meg ilyenek, mondjuk lehet hogy nem ilyen eszkábált 2008as "szarokkal" kell póbálkozni hanem valami komolyabb egyén vagy csapat munkáival mert azokkal nincsenek nagy gondok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
érdekes

ha 1-el akarok játszani akkor ezzel játszok nem az rfactorral

mivel mindig lefagy meg nem minden pályán lehet menni minden autóval
sok a hiba is benne amikor már 7gb track van benne
sokszor be se tölti a pályát

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Istencsászár
Ne terjeszd a hülyeséget. Az F1C nagyon jókis gém, de az Rfactor fényévekkel jobb minden téren és a CTDP, MMG meg egyéb 2005-2008 modokkal a legjobb F1es gém.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
F1 Challenge 99-02

2008-as kiegészítéssel

bardocz
Most már pc-re is lesz árkád játék😄D
Kit--Kat
Most vette meg a Codemasters a jogokat, jövõre jön egy új játék megint PC-re.
Jó ideig sajnos a Sony-é voltak a jogok, addig csak konzolra nyomott ki gyenge árkád játékokat.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Ma ilyen,hogy faszányos kifejezetten F1 szimulátor nem létezik,ami a legjobb,az az LFs-en lévõ BMW-Sauber,utána pedig valamelyik rFactoros mod jön.viszont lfs-ben nincsenek valódi pályák,én ezért rFactort favorizálom,meg ahoz több kocsi van.
NaNoKuTyA
kérdés: melyik manapság a legprofibb f1 szimulátor??😊

\':..:\'

MaSzKa
Az új Concorde Egyezmény megoldhatja a jogi és a költségvetési problémákat is. Max Mosley maradni akar, hogy véghez vigye terveit.

MaSzKa
akkor gondolom saját maguknak adták a díjat 😄

Punker
ha minden évben akkor miért hiányzik pár?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa

Robert Kubica Formula-1-es autóval utazott a díjátadóra. A BMW-Sauber istálló versenyzõje a 'szolgálati autójával' teljesítette a Faenza és Brisighella közti tizenegy kilométeres távot, hogy átvegye a Bandini trófeát, amelyet minden évben a mezõny legjobb harcosának ítélnek oda.

"Soha nem fogom elfelejteni ezt a tizenegy kilométert. Nagyon örülök a megtiszteltetésnek. Sokat köszönhetek az olaszországi versenyeknek. Ha nem tudtam volna itt folytatni a pályafutásomat, akkor talán soha nem jutottam volna el a Formula-1-be. Nagyon szépen köszönöm a díjat!"

"Meglepetés, hogy éppen én kaptam a díjat, de örülök, hogy ilyen sokan bíznak a képességeimben."

Kubica mellett Peter Saubert is kitüntették - a svájci úriember életmûdíjat kapott.

Az eddigi díjazottak:

1992: Ivan Capelli
1995: David Coulthard
1996: Jacques Villeneuve
1998: Giancarlo Fisichella
1999: Alexander Wurz
2000: Jarno Trulli
2001: Jenson Button
2002: Juan-Pablo Montoya
2003: Michael Schumacher
2004: Kimi Räikkönen
2005: Fernando Alonso
2006: Mark Webber
2007: Felipe Massa
2008: Robert Kubica

MaSzKa
lehet fogadok a BMW-re 😛

MaSzKa

Count Adyn
Egy netes fogadóiroda szerint az esélyek:
Kimi Raikkonen 3.00
Lewis Hamilton 3.50
Felipe Massa 4.00
H. Kovalainen 9.00
Robert Kubica 15.00
Fernando Alonso 17.00
Nick Heidfeld 21.00

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

MaSzKa
10 milló ft tutti van 1 kis kövecske 😄

jó sokáig elég lenne nekem

MaSzKa
emlékeztek mikor úgy 3-4éve a Jaguáron 1 marhanagy gyémánt volt az orrkúpon?

és késöbb összetört az autó de a gyémántot nem találták meg 😄

Gyémántkirakású sisak dukál a mclareneseknek Monacóra 2008

Attila889
igen tudom,de szerintem akkor se fog összejönni nekik.A Mclaren ha agresszív taktikát vált akkor biztos lesz a futamgyõzelemben....aztán ha esetleg Kovalainennek nem jön össze akkor inkább a biztos pontszerzés legyen hogy a BMW-t leelõzzék 😊

kulabácsi
😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

desigo
A Török Nagydíjon a Bridgestone egyik kamionsofõrjeként elsõ munkanapját megkezdõ Simon 'Blue' Scattergood felejthetetlen élményben részesült vicces kedvû kollégáinak köszönhetõen. A naiv Scattergoodot társai meggyõzték arról, hogy az elsõ szabadedzés során végig viseljen tûzálló felszerelést. A derék Simont teljesen lázba hozta, hogy magára húzhatja a japán gyár szabványos overallját és a védõszemüvegét, azaz teljes egészében a Bridgestone színeiben pompázhat. Miután beöltözött, rögtön elsietett a Red Bull garázsába, hogy ellenõrizze az abroncsok hõmérsékletét. A vastag overallban sínylõdõ Simonnak körülbelül 15 percébe került, amíg ráeszmélt, hogy körülötte mindenki csak pólót és rövidnadrágot visel. Persze, hogy még inkább fokozzák szegény sofõr kínos érzetét, a hátára az "új fiú" feliratot is felragasztották humoros kollégái, így tudatva mindenkivel, hogy a kemény munka mellett azért mindig marad idõ egy kis viccelõdésre is.
b-type
ez érdekes azért..
oké végül is érthetõ, de azért csak van a dologban egy kis bicsaklás, Vettel-nek pont sikerült végigmennie egy futamon, nem csak párszáz métert futott...erre nesze 5 hellyel hátrébb.
Mondom végül isérthetõ az egész, csak a franc vigye el 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

NaNoKuTyA
remélem most kimi nem lesz tök részeg már a futam vége elõtt!😄

oneal1
de ne feledd hogy már a ferkáknak rövideítettek a tengelytávjukon, eddig azért nem ment ott jól nekik állítólag

!Forza Ferrari!

Mivel én nagy Ferraris vagyok régota nézem viszont sg-zni 3napja kezdtem(😄 ) szala tippem remélem Ferrari 1,2 sorrend nekem tök, és utánna is...de viszontlehet más is ide jön itt mindig érdekességek szoktat történni...

Forza Ferrari
Attila889
hello 😊
Én is betársulok ide.Folyamatosan nézem az F1-et már évek óta vannak jó kis emlékek az F1-bõl 😄
Nah szóval Monacoban a Mclaren már jó rég óta van fölényben.Remélem a sorrend ez lesz:
1.Hamilton
2.Kovalainen
3.Massa
Ha ez így lenne akkor a tavalyi Alonso-Hamilotn botrányt meglehetne elõzni.Kovalainen úgyis lassabb mint Hamilton 😊
Mármint Monacobban 😄

NaNoKuTyA
a drift!😊

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

oneal1
itt jó lesz a srác.

érdekes lesz az idõmérõ!
Kitépem közben a hajamat az biztos😊

Ugye mindenki kevesebb benzinnel fog majd nekivágni a rajthely miatt.

mások meg hogy az elsõ két etapban gyorsnak is kell lenniük de minnél kevesebb kockázatot vállalni, nehogy "bukótér"😄 legyen😄😄

!Forza Ferrari!

oneal1
na jaah😄😄

!Forza Ferrari!

bardocz
Nem,majd egyszer öszejön,és mondhatjuk,hogy mi megmondtuk😊
mindig kubicát várjátok a dobogóra, mégis ritkán jön össze 😞

Istencsászár
Köszi, de ez a stílus nagyon nem az én világom, hugom biztos menne, de Pesten van, kellemes szórakozást😊

bardocz
Kimi
Hamilton
Kubica
oneal1
tipp monacora: massa,kubica,kimi

!Forza Ferrari!

b-type
😄
én azért ha riporter lennék rákérdeznék, hogy leggyorsabb úr,..ha miközben ön ráfordul a célegyenesre, és közben bármi okból meg kell szakítani a futamot (azaz leintik mivel lefutottnak számít ilyen esetben), és így term. az utolsó befejezett kör számít a végeredményben, tehát akkor ön most második lenne igaz?
-igen.
hmmm...jó gyors utolsó kör lehetett. 😄D
na tûz, itt sem vagyok. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Is igaza is lenne, jobban vigyazott a kocsira, az adott korulmenyek, feltetelek kozott, O hozta ki a legtobbet a versenybol..<#eplus2>

b-type
De befejezi..hiszen ha megfutotta a százalékot akkor befejezettnek tekintik a futamát....de jó akkor ne legyen ennyire se bonyolult, 67 kör 66 körében folyamatosan javítja a körrekordot, aztán mindnégy kerekérõl leesik a gumi és felnin szikrázik be az utolsó helyen.
tehát akkor ha az elsõ a leggyorsabb, akkor a ugye az utolsó a leglassabb.
pedig nem...a srác mindenkinél gyorsabb volt, de kapott egy négykerekes defektet az utcsó körre, az a köre addig tartott hogy mindenki leelõzte.
Ezek után a szerencsés gyõztes azt nyilatkozza hogy kemény volt a futam, de hát hiába én voltam a leggyorsabb. 😊
Na ez fals mint malac.

Mindegy..
OFF:Istencsászár(!) ma a bratyómék játszanak a Molothow-ban, ha éppen kedved lenne lemenni (Holy Shit!), én kilencre megyek.
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

En meg elcelodtem.. De nehez a fejetek..😊)

de ez az egész csak szavakon lovaglás akkor

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

BaliBoy
<#smile>
Ez most, hogy jön ide? Arról nem volt szó, hogy ki kit ismer vagy nem ismer el. 😊
Egy a lényeg, aki az elsõ helyen fejezi be a versenyt, annak legnagyobb az átlag sebessége. Aki nem fejezi be annak meg nincs érteme - meg nem is lehet - átlag sebességét nézni mivel nem fejezte be. Nem ment annyit mint azok akik befejezték.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

senki nem vitatta, hogy mi a lényeg és mi nem, de verseny után el lehet ismerni sztem, hogy ki milyen tempót tudott

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

de nem õ volt a leggyorsabb, mivel kiesett..😊

De ez két különbözõ dolog, ez a lényeg

b-type
😊)
ez most mindegy, mivel sarkítva volt szándékosan.
Na most már vége a MotoGp-nek megyek tényleg kertisütni 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
AZ összes tradícionális európai pálya helyett ilyen csicska országokba tervezetet a Tilkével, nagyon unom már.

Spec a Hockenheimi pálya az átépítése óta, elvesztette a varázsát, de azért szemétség amit velük (is) csinálnak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
A pénz délrõl jön õ meg arra megy az orra elõtt lobogtatják.

bardocz
Börnit már valaki jól picsánrúghatná
az európa nagydíj is németországban van vagy nem?

de ha nem õ lenne az egyik leggyorsabb akkor nem is érne el jó pozíciót hacsak nem esnek ki elõle? 😊

Kit--Kat
Akkor sem értem mit nem ehet érteni azon, ha valaki a 60ból 30 körön repszeti a leggyorsabb köröket 1. helyen, majd felrobban a motorja és kiáll és nyer a mögötte lévõ addig + fél mp-ket kapó pilóta és továbbra is olyan alssú köröket megy. Nyert az 1ik, de aki gyors volt az kiesett.
Mind1, ez izgalmasabb:

Veszélyben a Hockenheimi pálya?

passatgt
több mint ennek, meg annál is több, hogy ezt most leírtam<#smile>