182274
  • madmanic
    és egyik sem jó zuhogó esőben...

• sKeezo
    de száraz pályásból is több fajta van
  • nearo
    Kössél bele... szerintem mindenki értette, hogy a száraz pályás gumira gondol.
  • sKeezo
    tavaly még nem slick gumi volt kedves szagértő úr
  • b-type
    Na igen, elég valószínű hogy Alonso tudott róla...de egy dolog ezt gondolni, és más dolog lenyilatkozni.
    ...mert az utóbbit nem árt ha alá tudja támasztani, különben hirtelen találja magát egy rém kellemetlen helyzetben tök egyedül, és/vagy nagy pénzeket fizet ide-oda.
    Rá is lett koppintva, hogy senkinek semmi baja vele haver, ha ezen marcangolod az agyad, és a polód alatt -Felipe Massa 2008 F1 world championship- trikót hordasz, amíg ez nem hoz kínos helyzetbe másokat is.
  • Bandee1987
    Jaja, csak idióta retekklub felvételről közvetíti, mert fontosabb a csillag születik...Viszont azt nem értem, hogy akkor miért nem képesek legalább a sportklubon élőben adni, annak is van úgyis sugárzási joga az f1-hez...
  • jefferson83
    Aki csak bogyó aggyal rendelkezik annak is egyértelmű, hogy Alonso tudott róla. Ha van is bizonyíték őt senki nem fogja és nem is akarja elmeszelni (árt az üzletnek). Viszont nekünk nem is kell bizonyíték csak egy kicsit használjuk az eszünket. A világ 8. csodája lenne, ha sutyiban megnyerették volna vele a versenyt.

Einstein mondta amikor kérdezték, hogy hisz-e a csodákban (Istenben): Vagy abban hiszünk, hogy minden ami körülöttünk van csoda műve, vagy abban, hogy semmi sem az.
  • Totti5
    Ha nem esik akkor nem lett volna Glock, nem lett volna izgalom, nem lett volna Vettel Hamilton csata, nem hitte volna Massa hogy nyer.

Glock csak azért volt Hamilton előtt mert bevállalta a száraz gumit, míg a többiek kimentek cserélni, de annyira esett hogy lehetetlen volt slicken végigmenni, így annak módja szerint visszaesett, hogy ez pont az utolsó körben volt azt az élet így akarta, így volt izgalmas.
  • SzocsA
    de alonso az utolsó futamon kijelentette hogy massát fogja támogatni és 2. lett szal segített neki!
    meg 1 ponton múlott most egy pontot bármelyik hibára rá lehetne fogni !

amúgy meg ha nem esik az eső a végén lehet hogy massa nyer és vb lesz de lehet nem ilyen lett volna a vége akkor! akit lehetne okolni az az égi áldás!

most jelentették be nemrég hogy alonso megy hozzájuk erre lenyilatkozik ilyet!

egyszer már túltette magát rajta most meg megint felhúzza magát rajta!
  • kirol
    "22:50 Forma-1 (élő) - Brazil Nagydíj - Interlagos
    Az időmérő edzés közvetítése élőben"

Ez ugye nem igaz? Nem élő?

19:00-kor lesz az élő időmérő ugye?
  • WNW
    Na ennyit a spanyol aknamunkarol...
  • Totti5
    Nem kellene Massának ezt erőltetnie. Pikéék szerint sem tudta Alonso és semmi bizonyítékuk nem volt ellene, akkor Massa meg pláne nem tudhatta és nem is tudhat róla semmit.
  • G_ArchAngel #87981
    Apa, kezdodik...?
  • Pluskast
    Nekem erröl a festésről a régi Jordan csapat jut eszembe :)
  • Totti5
    nem dől össze, csak még vissza is ír hogy én nézzek utána:), nem nekem kell...
  • sKeezo
    ajjaj most összedől a világ
  • Totti5
    Azt hogy szinte senki nem vette észre hogy ez a 2007es 30. szülinapi festése az elég szomorú, még a 30as szám is ott virít rajta, sőt anno rakat kép ide is be volt rakva róla. Lehet más lesz a festése az IGN miatt, lehet hasonló lesz mint ez, de ez nem az!, ez egy 2007es kép.

Fórumokon is ugy beszélnek erről a képről az emberek mint ha most látták volna először és 100%osnak veszik hogy ez lesz...
  • Laceee
    És mit nem értesz ezen ?
    segítek : A híresztelések szerint Brazíliában és Abu Dhabiban a Renault a tradicionális sárga és fekete színeket veheti fel újra, mint ahogy azt egy modern (ám versenyben soha részt nem vett) F1-es autón is látni lehetett, amikor a csapat 30. évfordulóját ünnepelte 2007-ben.
  • dav1d
    [URL=http://www.vezess.hu/forma1/f1_uj_festest_kap/20974/]elöbb nézz már utána mielött "dehogy"-ozol...[/URL]
  • Pluskast
    Mi lesz Rosbergel? Megy a Mclaren-hez?
  • Ulvar
    Én meg a Ferrari tesztpilótája leszek 25 év múlva. Előbb megvárom míg Bari szájából hallom ezt, utána elhiszem.
  • madmanic
    Barrichello a Williamshez szerződött

• bardocz
    Pedig ez jó lenne, jobb a kék-sárga, meg a mostani festésnél is.
  • WNW
    Massa ujra lora pattant...
  • Totti5
    dehogy, két éve volt 30 éves a Rönó F1 Silverstoneba, annak a tiszteletére készült a festés az új kocsira, de versenyen nem használták
  • bardocz
    Tényleg ez lesz? Ez kurva jól néz ki.
  • kifli
    és könnyűek is :)
  • dav1d

A Renault új festése
  • paj01
    Sztem ebben az esetben meg elony is h csak 7eves:)
    Nagyon gyorsan tanulnak... Es ugyesek! Ez olyan mint mikor ocsem megalaz akarmilyen playstation jatekban:D
    Plusz meg hozzajon, hogy kb zero felelem van bennuk:)
    Akarmilyen sportrol is legyen szo sztem ha kiskoraban megkedveltetik az emberrel es napi szinten csinalja akkor szep eredmenyeket erhet el.
  • G_ArchAngel #87964
    a routerben kellene a hibat keresnem?

ha wifi-n csatkakozom, akkor nem megy, 3G-n igen...
  • zsutyesz
    pedig műxik...
  • G_ArchAngel #87962
    f1hirek.hu-val mi tortent? napok ota nem tudom elerni...
  • Totti5
    Érdekes. Rosberg Meki vagy Brawn?
  • desigo
    Brit lapértesülések szerint a Williams a hétvégén bejelenti, hogy leszerződtette Rubens Barrichellót, aki Nico Hülkenberg csapattársa lesz, így az idei GP2-es bajnok a Formula-1 legtapasztaltabb versenyzőjétől tanulhat.
  • M@TriX
    szerintem olvass megbízhatóbb oldalakat... ;)
  • Gabor_(HSF)
    Hát igen..
    45mp alatt ér körbe,az több mint 80-as átlag,ami a felvételen nemigazán jön át,kb 120-ról fékezi meg 100-ra a célegyenes végi jobbost és úgy fordul el..
  • Solten
    Wow, komolyan tolja a kicsi...
  • Gabor_(HSF)
    Ha esetleg valakit érdekel..
    Hogyan megy nálunk 15 óra után,egy 7 éves kisfiú...remélem elfér itt.
    ime
    őőőőőőőőő...kamerakezelésből 1-es,ne azt nézzétek,15 éve nem volt a kezembe,főleg ilyen kicsi
  • WNW
    Mar frissitettek, holnap lesz...
  • mcmoha
    E szerint csak holnap, ami sokkal logikusabb.