182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Chief #88432 mi van hülye vagy bazmeg? -
Császtok, nektek se jön be a www.myvip.com nál az a cuccos ha beléptek?
Sorry a hülye megfogalmazásért XD Csak egy rövid választ légyszi
Köszi :D -
Imi29 #88430 Barichello:
http://premium.f1-live.com/f1/photos-hires/2009/gpinterlagos/diapo_378.jpg
-
Vagy bebaszott mint a disznó és átment Retardált üzemmódba...ha már ennyi retardált komment érkezett egy Retardálttól. -
tényleg retard vagy -
bocsi ezekért :S
valami modi törölje köszi -
www.myvip.com -
myvip -
Császtok, nektek se jó a www.myvip.com nál az a cuccos ha beléptek?
Elég értelmetlenül fogalmaztam meg de remélem értitek xD Csak egy rövid választ légyszi
Köszi :D -
rubens sem szomorkodik:D -
-
Nekem kegyetlenül nem tetszik....ha nagyobb lenne ezen verdák szívó hatása a szél árnyékban azt mondom ok... de így...értelmetlen. -
sKeezo #88420 nem is rossz ez a pálya -
jó hosszú boxlátogatások lesznek ez alapján szerintem -
:D -
Én 94 óta, de őszintén ennyit még nem aludtam. Csak amikor kis srác koromban nem bírtam végig nézni az esti futamokat (Argentin, Brazil).
De hagyjuk. -
Webbernek majd nem fog tecceni a boxkijárat Abu Dhabiban 
-
szal vkinek tetszik, vkinek nem. nem mindenkinek sikerülhet jól egy idény. mellesleg én asszem 96-97 óta nézem a forma1t. -
Ja ez így van, köszi a válaszokat :). -
mindegyiket, de mi közöd van hozzá, he?
Sutilra csak úgy írtam, Ecclestonera szintén csak úgy loloztam, mert ez már lol, amit mond, hülye fasz. negatív lol.
miért volt jó... mert izgalmas volt. de nem mondom tovább, mert neked más a véleményed róla, nekem tetszett, neked nem. akkor miafaszért erőlteted rám a témádat? miért olyan nehéz elviselni, ha vkinek tetszik. ízlések és pofonok, tudod. -
ez ő? -
Húúú...látom sokat értesz a cuccokhoz :D. Sutil pont hogy nyugtatta Trullit, nem hogy beszólt. Abba mi volt LOL amit Ecclestone mondott inkább szomorú. És a Brazil és az Ausztrál futamon kívűl melyiket nézted meg? :)
Most nem baszogatás képpen mondom tényleg kíváncsi vagyok hogy ez az év számodra miért volt jó. Ezt halál komolyan kérdezem. -
Kobayashi nem ma kezdte, az biztos, kemény gyerek ;)
-
icemankimi #88409 Button apján mindig ugyan az az ing van 
remélem button vesz egy újat neki a következő futamra -
nekem jó volt. -
lol -
lehet Sutil beszólt neki. -
Igen akkor még izgalmas volt az F1... -
jó futam volt nagyon. -

-
az új pálya most biztos morcos hogy tét nélkül ér oda a cirkusz. -
98 Spa. Volt futás a boxokba a verdákért. Hill nyerte, Couldhard Schumi "bunyó" Én meg a fotelba röhögtem :). -
Felment a pulzusa 2 vel:D -
Erre a futamra emlékszik még valaki? -
Nem baromság. 1991-ben sem volt tankolás se box utca limit...Nagyobb lesz a tankjuk. -
amúgy nem is értem ezt a tankolás betiltást...
annyival nagyobb lesz a tankjuk?
vagy annyival kevesebb kört fognak menni?
hogy lesz ez az egész baromság? -
Nem olyan szempontból amit mondott, hanem amiatt hogy Senna balesete rávilágította az F1et hogy még nagyobb biztonsági előírások szükségesek, és biztonságosabbá kell tenni a verdákat. De hogy emiatt több ember kezdett volna el versenyezni? Nem hiszem, és nem is igaz szerintem. -
Durva, hogy mit kibírnak ezek az autók. Ég az eleje, továbbmegy, a többszázezret érő kormánynak semmi baja nem lesz, stb. Még jó, hogy nem volt annyira meleg! :D -
Zseniális ez a srác! :)
Viszont az durva, hogy jövőre betiltják a tankolást, de azért idén még egy szép tankolásos balesettel zárnak. Tényleg az kéne, hogy 10 futam eredménye számítson bele a VB végeredményébe. Az a tíz, amelyiken a legtöbb pozícióváltás történik az első 10 között. A többi meg ne számítson, mint korábban a 16ból a 10 legjobb eredménye, csak itt ne versenyzőre, hanem versenyre nézzék. -
Sajnos nem láttam a futamot, de ez a video... Egy pillanatra biztos összepiszkította a gatyáját Räikönnen... :D