FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
a fenébe majdnem nyertem 😞((((((

13x-os szozója volt Kubikának

hogy Hamilton nem bírta összetörni a verdát 😞

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ladarevolution
Elõzõ este buli volt, és a futam végére múlt el a fejfájása 😄

lac coo
Tegyük hozzá: Sutil is simán keresztbe rakta volna magát, ha a Ferari nem tolja vissza 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
Multkor is szar volt... mindig nem lehet szar.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Punker
sz@r volt az a kocsi az elején már.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Peppus
biztos a lyukas orrkúpon beesett a sok-sok esõ, és ezért volt nehezebb a Ferrari 😊 erre még senki sem gondolt? 😄

Bocsanat, igazad van, Kubicat kihagytam😊

http://gaborszantai.co.uk/

ladarevolution
Volt izgalom a mai futamon 😊

Az eredmény nem lett rossz, szoros a világbajnokság. Sutilt sajnáltam 😞
Kimi simán megcsúszott szerintem, korrigálás közbe meg nem tudott annyit fékezni h megálljon Sutil elött, ezt benézte ennyi. Sutil meg rosszkor volt rossz helyen. Elõfordul.

Az ITV-n azt mondtak, hogy lefele jovet rament egy vizfoltra, nekem is remlik, hogy sotetebb volt ott az aszfalt, de nem tudom visszanezni...

amugy:
- Kapott egy buntetest a csapat miatt
- 3-4 tizeddel lassabb, volt, mint a tobbiek a Top8-ban, Massanal egy masodperccel
- Massa megfogta az autot a celegyenes utan, O osszetorte az elejet
- A csapat lassan cserelt elso szarnyat (masok szerint, en nem ertek hozza)
- Tovabbra is lassu volt
- Valamiert nekiment Sutilnak
- Kapott egy uj orrkupot
- Az utolso korokben ment, mint egy allat - keson szoltak neki, hogy verseny van?

Mi a tokomet csinalt 70 korig az a pilota, aki vizatfolyason eloz meg masokat?
Elfogult vagyok, ha Kimirol van szo, de most nagyon kivancsi vagyok a magyarazatara...

Istencsászár
Nem õ gázt adott.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

raikkönen gz, világbajnokhoz méltó volt

a.carkey
Akkor elfékezte? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Ennyit a két marháról!

A medve nem játék.

GregSB
Sztem ez a helyes:

1. Lewis Hamilton 38 pont
2. Kimi Raikkönen 35 p
3. Felipe Massa 34 p

a.carkey
Kimaradt a "szimulátorbajnok" fejezet, ahonnan az egész "elindult". Ez valahogy olyan, mint amikor a volt állampárt marad ki egy-két önéletrajból, mert ciki ...

A medve nem játék.

Istencsászár
Miért szerinted hol fékeznek?😄

lac coo
Akkor ahoz külön gartulálok neki, hogy még fékezni is elfelejtett a pálya leggyorsabb egyenese után... 😄DDDD

LOOOOL

a.carkey
Nézd meg azt a baszott felvételt. Szerinted ott volt egyáltalán fék? Olyan volt, mintha egy rossz kormánymozdulattól elszállt volna a segge és már nem tudta megfogni az autót. De elfékezte???? Hol? Mit? Merre?

A medve nem játék.

Istencsászár
Igen, az nincs benne.

Norbi1990
Valenciában 3. hely a Seat Leon Eurókupán
Istencsászár

a.carkey
Nem mindenki vágja, de nem is keresünk csak baromságok ismételgetésével százezreket/hétvége az RTLnél ...

A medve nem játék.

bordy
kb. már a tapétát téptem mikor 3 perce azon ment a vita milyen gumi is az.
nem, de, nem, de, nem mégis igen az...

ha nem tudja maradjon csendben inkább.

Istencsászár
Miért mit csinált? állt a gázon?

lac coo
Gondolom itt mindenki az elsõ pillanatban vágja kinek a kocsija van épp képernyõn ... 😄DDD

Ez tuti olyan, mint a keménymag fradisták, akik el nem tudnák sorolni a játékosok nevét 😄DDDDDD

a.carkey
Ez a 65153ra ment.

A medve nem játék.

Punker
mert nem engedi a rendszer?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Leszarom Kimit. Elsõként írtam le, hogy mekkora fasz volt ... de azt kijelenteni, hogy "elfékezte", hát baz ...

A medve nem játék.

a.carkey
Miért nem?????? Tudtommal igen.

Zollnert tudtommal még anno Palik nyomta be a F1 részlegbe, amikor átjátszotta az RTLnek a közvetítést a MTVtõl ...

A medve nem játék.

autoszimulator
Szerintem sokan tisztában vannak vele, és te is tudod, hogy amit õk csinálnak, amit tudnak, az bizony nem TV-s közvetítések lebonyolítása.. Attól hogy autóversenyzõk, és értik a dolgokat, még nem lesznek forma 1-es szakemberek, fõleg ha ezt párosítjuk Czollner Alonso fanatizmusával, ami, mióta vezette a kocsiját, megduplázódott.. Ez ma tragikus volt, amit össze vissza kevertek, legalább a sisakokat nyomtassák ki maguk elé, és abból legyenek képben, és ne szidjanak 2-3 versenyzõt ordítva, hogy egy körön át nem engedik el az õket lekörözõt, mikor valójában nem is voltak hozzá képest körhátrányban!

.: mobilize.hu :.

Czollner Gyula televíziós szakkommentátor, autóversenyzõ.
Wéber Gábor televízios szakkommentátor, autóversenyzõ.

hát a szakkomentátort ezen futamon megkérdõjelezhetjük.
mert hát összekeverik a pilótákat a kocsikat! akkor nem szakkomentátorok!
Istencsászár
<#bdead><#wilting>

Istencsászár
Most hogy Kimit nem lehet éltetni a komentárokat kell szapulni? ez olyan nagy probléma? mintha ez lenne a világ legnagyobb baja... miért nem néztétek az Itvn a neten angolul? ki a franc kényszerít erre ttiteket h õket hallagassátok?

Forrest Gump
Te beteg vagy.
a.carkey
Semmit. Két sima arc, aki versenyzõnek hiszi magát, mert úgy alakult az élete.

A medve nem játék.

lac coo
Speciel Wébernek a lábnyomába nem léphetnél tudásban ....
De mindegy, felõlem lehet szapulni õket 😊))

1. Lewis Hamilton 38 pont
2. Felipe Massa 36 pont
3. Kimi Raikkönen 35 pont

Ez mekkora hülyeség!? Ha tehetséges, akkor máskor is meg tudja csinálni, ha meg csak mák lett volna akkor tökmindegy. Tavaly Vettelnél is ezt mondták elõször, hogy jajj szegény kiesett, ilyen lehetõsége többet nem lesz, és láss csodát, azóta is jól megy. Most is 5. lett. Csak a balfasz kommentátorok idióta agymosása, ez a "ez volt az élete versenye" szöveg.

a.carkey
Miért, egy kommentátornak úgy kell dühöngenie mint Wébernek? Kie neki Sutil? Mint anno Palik Zsótira Indianapolisban ...

A medve nem játék.

Forrest Gump
Ki nem szarja le, katasztrófálisak voltak ma. Ennyi!
a.carkey
Miért, szerinted maguktól voltak ilyen hülyék? Eddig csak Kimi kapott büntetést mert - LOL - 3 percel a kezdés elõtt az egyik szerelõ még törölgette a gumiját ...

Az, hogy Alsono és társai SC piros fázis alatt boxutcát látogattak - ha nem változtak a szabályok -, az persze büntit sem érdemel.

Na mindegy. Kimi taplóságot csinált azzal, hogy Sutilt tulajdonképpen kitette, majd az megállt a boxban, de,

-nem fékezte el, egyszerûen gyors tempóban elszállt,
-õ volt amúgy az elsõ aki Rosberg kiesésekor végigtörölte a pályát az egész kocsival (nem lepõdnék meg, ha köze lenne a kicsúszásához), és szemmel láthatóan voltak darabkák az autóján, ami nem a gumihoz tartozott.

Javasom, ne temessük még a Ferrarit. Massa hozta amit tavaly, Kimi meg egy helyet rontott. Ennyi.

A medve nem játék.

Istencsászár
Dömpert tologatnak?<#idiota>

Skynet85
Lol ez az rtl-es kommentár Czolner stílusa alap volt, már meg se lepõdtem, azt hittem infartust kap(miért nem?:S) amikor Massa korigált egy aprókát kijövetkór.

Wéber viszont eddig tárgyilagos volt, normális, észerü dolgokat mondott, és tényszerüen, ma meg partyban volt Czolnerrel, rossz hatással van rá a két idióta azt bírom amikor képtlen megmodani épp melyik pilóta ül a kocsiban, ettõl csak az jobb amikor már a kocsit sem ismerik fel 😄 ( nem telik normális telminárra vagy lehet nem ártan egy szem orvos) stb stb 😄

lac coo
Gondolom akik így szídják Wéberéket, teljesen tisztában vannak vele, hogy kik õk és mit csinálnak valójában... !?

igen mert szegény szutilt kilökték a nagyok 1 szer adódik ilyen helyzet és ...
valószínûleg késett a felirat

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Istencsászár
Hamilton egy eltolt 2 kiállással ment a hibája után, persze kellett neki az idõjárás mert szárazon nem tudta volna, de igy hogy ezen körülmények közt õvolt messze a leggyorsabb a verseny nagy részében igy sikerült és 40! mpvel vezetett amikor Rosberg bukott... sima 2 kiállása volt.

amikor bejött a SC akkor alonso bement a boxba 1 kör múlva írják ki hogy a box nyítva van!
és az egyik bmws is ígyjárt nem büntették meg õket!
hoztak valami új szabájt vagy mivan?

a két kommentárnak abban igaza volt hogy piquet kiesik 2 körön belûl!
passatgt
senkit nem büntettek meg

a.carkey
Mûgyönyör rulez!

A medve nem játék.

Attila8805
<#nezze>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"