182274
  • M@TriX
    akkor az a valaki ne olvassa, én mindig elfelejtem és jó hogy belinkeled, mert mindig elolvasom...

szóval linkeled bátran ;)
    plz
  • WNW
    Reklamnak... Ilyen alapon barmelyik belinkeles az, mert altalaban olyan oldalra visz, ahol a cikk mellett van reklam is... Pfff... Egyesek nagyon raernek..............
  • G_ArchAngel #88470
    van uj Gorbe Tukor, de nem linkelem, mert multkor is beszolt vki, hogy az reklamnak minosul...
  • WNW
    Rakj ala mondjuk egy McLarent, dobogo kornyeken fog stabilan autokazni.. Nem egy villogo tipus, de tenyleg rendkivul egyenletes tud lenni, mindenfele korulmenyek kozott...
  • Mersant
    "Heidfeld, igazad van, veszélytelennek látszik ugyanakkor viszont nagyon stabil"
    igazatok van. a hatso regiokban nagyon stabilan lehet autokazni, probalna meg elol
  • vass17
    Már láttunk példát erre a felállásra, és hogy is fogalmazzak...nem volt a legszerencsésebb:D És ez jól is van így, (szerintem!) a mezőny két legjobb pilótája a két nagycsapatnál. Remélhetőleg valami izgalmas fog belőle kisülni.
  • spect16
    Csodát ne várj tőle, egy sima munkás aki elméletileg ha a Mekinél vezetne akkor jó hátvédje lenne Hamiltonnak. Rosberg meg egyből a nyakára nőne Hamiltonnak és talán lenne olyan belviszály mint Alonso-Hamilton párosnál volt.
  • b-type
    Nálam az ideális párosítás Alonso-Hamilton lenne, és ezzel azt hiszem meg is válaszoltam a kérdést. :)
    ...de ez már nem jön össze.
    Mégpedig azért gondoltam ezt, mert a vezetési stílusuk közel áll egymáshoz...ez szerencsés az autó alapbeállítása/fejlesztése szempontjából, miután Hamilton azzá lett aki úgy Alonso is egy más felfogásban érkezne/dolgozna és vezetne mellé és ellene.
    A csapaton belül sem lehet elbizonytalanodni, mert nyílvánvaló (már) hogy két vas van a tűzben, nem pedig menet közben derül ki hogy hoppá az is vas.
    Valamint Hamilton-nak még tanulnia kellene, annak ellenére hogy nálam holtversenyben a mezőny legjobb versenyzője...még kicsit fiatalnak tartom ahoz hogy egy ekkora név mint a McLaren a vállán legyen. Tudja csinálni, de neki nem jutott egy MS a mezőnybe akinek az oldalán látta volna hogy kell a magasan tartott színvonalat még magasabbra emelni az ellenfél miatt (by Agassi).
    Alonso még képes lenne rá,...és ebből a szempontból természetesen Kimi is, de jelen pillanatban ha valakit mellétennék akkor az egyértelműen Alonso lenne...még ha el is veri esetleg, az egy dolog nyerni mindig a legjobb legyen.
    Ez a kettős által fejlődne az autó, és fejlődne Hamilton,..és még talán ALonso-ból is kihozna olyasvalamit amit még nem láttunk tőle.

Heidfeld, igazad van, veszélytelennek látszik ugyanakkor viszont nagyon stabil. ...és egyébként nem annyira veszélytelen :) csak a mezőny szürke egere.
    Kovalainen-nél jobb, sokkal. az arca is beleillik a McLaren képbe (míg teszem azt Liuzzi nehezebben), valamint ha a McLAren valóban Bmw erőforrásban gondolkodik, akkor szintén előny hogy onnan jön. Valmint szintén McLaren nevelés őt pon Kimi miatt tette mellékvágányra a McLaren.
    Szal sok minden mellette szól, én meglepődtem hogy mennyire nem lepődtem meg azon hogy felmerült a neve.
  • Kit--Kat
    Hidd el szerintem se kell félteni, csak annyira szeretné, ha Hamilton mellé egy gyengébb pilóta érkezne, akivel nem kellene számolni csapaton belül.
    Ezért kérdeztem szvsz jogos.
  • G_ArchAngel #88463
    ha helyre nem is, de kezdokent egalban volt vele, ami nagy szo - raadasul Alonso-t nyomtak az elso futamokon, es De La Rosa is a honfitarsanak kuldte at a Ferrari doksikbol szarmazo adatokat...
  • ScarY MAN
    inkább, mint hogy ezt az idényt megismételjék......
  • Totti5
    Szerinted félteni kellene Hamiltont bárkitől is? Alonsot is helyrerakta elég keményen.
  • desigo
    Massát nyilván most a balesete után mindenki szereti,biztatja.

Majd nem lesz mosoly jövőre amikor egymást szorítják le :)
  • Kit--Kat
    Csak nem félted Hamiltont egy újabb csapaton belüli kiélezett csatától?!
    Azt hittem többet látsz benne.
    Ejnye na!
  • Ulvar
    Jó kép. Jó lenne ha mindenki mindenkivel kezet rázna és jót partiznának együtt. Jól összefogni a társaságot pályán kívül.
  • b-type

Egyébként meg noné, akár Heidfeld is beülhet a McLaren-be.

Na még azt is egy jó döntésnek tartom, Heidfeld gyors, jó taktikus (nehéz elmenni neki), és ismeri a Bímer motorját helyesebben annak jellegzetességeit.
    Amennyiben nem Rosberg, akkor Heidfeld kiváló választás sztem.
    Na rá tényleg lehet számítani...folyamatosan 33 futamot fejezett be amíg Singapure-ban ki nem lökte Sutil.
  • Minstrel
  • a.carkey
    Wááá!
    Jó volt ez lefekvés előtt. :) Ez a kedvenc részem:
    "Domenicali mindazonáltal nyomatékosította, hogy aki nem a csapat érdekeit tartja szem előtt, annak nincs helye a Ferrarinál."

Erre idehozzák Alonsot. :)

"Az első verseny még Michaelnek is nehéz lett volna. Bár ki tudja?"

"Bármit is írunk, a vége mindig az, hogy vannak kékek, vannak világoskékek, van Schumacher és van Massa."

"Úgy érzem, Fernando és Felipe is ezt tartja szem előtt."

Tartja? Miért? Lemaradtam valamiről? Alonso vezette a Ferrarit? Jó nagy hülye ez a Domenicali is ...
  • WNW
    Hungaroring utan hagytak abba, illetve Spa-ra, Monzara meg megcsinaltak a kis aeros csomagot, azota nem fejlesztenek..
  • SzocsA
    hát akkor kimi túlteljesít én nem gondoltam volna hogy ennyire szar a helyzet!
    már májusban leálltak! a cikk szerint!
  • WNW
    Elsiteni akarja erzekeit..? Fejleszteni akarja vezetestechnikajat..? Vezesen Ferrarit..
  • kifli
    nem lehet egy kellemes érzés :/
  • Kit--Kat
    Räikkönen legszívesebben kiszállt volna az autójából

Azt olvastam, hogy még a verseny vége után is égett a szeme, durva.
  • a.carkey
    Ne nyissunk vitát!

Bármit is írunk, a vége mindig az, hogy vannak kékek, vannak világoskékek, van Schumacher és van Massa. :) A konklúzió meg az, hogy köcsög Ecclestone és mocskos Mosley!

:D
  • b-type
    :)) túl magas volt a labda hmm? :))

Nincs kétségem hogy Alonso ha pályán marad most is autózik egy jót, viszont így hogy kilökték nem volt miért felhúzza a magát.
  • G_ArchAngel #88447
    nemreg Raikkonen le lett sajnalva, mert nem tesz meg mindent a jobb pozicioert, Alonso meg mekkora csaszar, hogy a kozepmezonybe is vert izzad - most akkor hogy is van ez?
  • b-type
    Alonso meg se mukkant, de azt nagyon hangosan csinálta :D

Volt abban valami beszédes ahogy egyszerűen beszállt a kocsiba,..valami olyasmi hogy a t'kömet érdekli mit csináltak ezek ketten, a tabella 9. helyéről szivesen csapatott volna egy jót, de az ő jövője rendben van, és a VB 8. helyért meg nem fog vicsorogni.
  • Totti5
    Ő meg sem kukkant, peches volt ennyi.
  • Ulvar
    Alonso szerintem telibe szarja :D. Ő boldog mert nem kellett a pályán szenvednie, mehetett haza a hamarabbi géppel. Ő tudja hogy jövőre biztosított a helye, Jarnonak nem...:).
  • spect16
    Hm, Alonso mit mondana, amikor Sutil elszállt előtte?
  • Totti5
    [URL=http://www.formula.hu/f1/trulli-elfogadhatatlannak-tartja-sutil-manoveret--video-c29230.html]Trulli: Sutil "rendkívül veszélyes" manővert hajtott végre[/URL]

Sutil: Trulli a hibás, nem én

"Nem szorítottam le, és nem védtem a pozíciómat. Ha ezt állítja, akkor nem mond igazat. Barcelonában is ő ütött ki a rajtnál, és Spában is részese volt a rajtbalesetnek. Nézze meg a belsőkamerás felvételeket, a YouTube-on megtalálja."
  • zsutyesz
    a biztonság valóban jobb lett, de amit Eccleston mondott, az egy baromság. Nem is értem, h mondhatott ilyet...
  • JuanG
    elég tréé ez a pálya :(...
  • Jacek
    Mondtam hogy szetcsapja magat:))

Button ”Nem tárgyaltunk még komolyan, le akartuk zárni előtte ezt az ügyet. Most majd leülünk, de csak miután kihevertem a másnaposságom.”
  • barmi

Ezt pedig csak úgy :: °²°

;O
  • kifli
    ne végezz félmunkát :D
  • mcmoha
    Fasza a hangulat. Vajon kit szopat???
  • G_ArchAngel #88435
    ezen beszartam :DDDD
  • paj01
    Kocsog arabok:D Mar bennem is felmerult h mekkora moka lenne egy ilyen boxkijarat:) orom lesz nezni ahogy hideg gumival beleallnak a kis alagut falaba a nagy siettsegben:)
  • Norbi1990
    Voltál megfigyelni, hogy Retardáltkodnak a Retardáltok, hogy ilyen otthon vagy benne? :D