182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
akkor az a valaki ne olvassa, én mindig elfelejtem és jó hogy belinkeled, mert mindig elolvasom...
szóval linkeled bátran ;)
plz -
WNW #88471 Reklamnak... Ilyen alapon barmelyik belinkeles az, mert altalaban olyan oldalra visz, ahol a cikk mellett van reklam is... Pfff... Egyesek nagyon raernek.............. -
G_ArchAngel #88470 van uj Gorbe Tukor, de nem linkelem, mert multkor is beszolt vki, hogy az reklamnak minosul... -
WNW #88469 Rakj ala mondjuk egy McLarent, dobogo kornyeken fog stabilan autokazni.. Nem egy villogo tipus, de tenyleg rendkivul egyenletes tud lenni, mindenfele korulmenyek kozott... -
"Heidfeld, igazad van, veszélytelennek látszik ugyanakkor viszont nagyon stabil"
igazatok van. a hatso regiokban nagyon stabilan lehet autokazni, probalna meg elol
-
vass17 #88467 Már láttunk példát erre a felállásra, és hogy is fogalmazzak...nem volt a legszerencsésebb:D És ez jól is van így, (szerintem!) a mezőny két legjobb pilótája a két nagycsapatnál. Remélhetőleg valami izgalmas fog belőle kisülni. -
spect16 #88466 Csodát ne várj tőle, egy sima munkás aki elméletileg ha a Mekinél vezetne akkor jó hátvédje lenne Hamiltonnak. Rosberg meg egyből a nyakára nőne Hamiltonnak és talán lenne olyan belviszály mint Alonso-Hamilton párosnál volt. -
Nálam az ideális párosítás Alonso-Hamilton lenne, és ezzel azt hiszem meg is válaszoltam a kérdést. :)
...de ez már nem jön össze.
Mégpedig azért gondoltam ezt, mert a vezetési stílusuk közel áll egymáshoz...ez szerencsés az autó alapbeállítása/fejlesztése szempontjából, miután Hamilton azzá lett aki úgy Alonso is egy más felfogásban érkezne/dolgozna és vezetne mellé és ellene.
A csapaton belül sem lehet elbizonytalanodni, mert nyílvánvaló (már) hogy két vas van a tűzben, nem pedig menet közben derül ki hogy hoppá az is vas.
Valamint Hamilton-nak még tanulnia kellene, annak ellenére hogy nálam holtversenyben a mezőny legjobb versenyzője...még kicsit fiatalnak tartom ahoz hogy egy ekkora név mint a McLaren a vállán legyen. Tudja csinálni, de neki nem jutott egy MS a mezőnybe akinek az oldalán látta volna hogy kell a magasan tartott színvonalat még magasabbra emelni az ellenfél miatt (by Agassi).
Alonso még képes lenne rá,...és ebből a szempontból természetesen Kimi is, de jelen pillanatban ha valakit mellétennék akkor az egyértelműen Alonso lenne...még ha el is veri esetleg, az egy dolog nyerni mindig a legjobb legyen.
Ez a kettős által fejlődne az autó, és fejlődne Hamilton,..és még talán ALonso-ból is kihozna olyasvalamit amit még nem láttunk tőle.
Heidfeld, igazad van, veszélytelennek látszik ugyanakkor viszont nagyon stabil. ...és egyébként nem annyira veszélytelen :) csak a mezőny szürke egere.
Kovalainen-nél jobb, sokkal. az arca is beleillik a McLaren képbe (míg teszem azt Liuzzi nehezebben), valamint ha a McLAren valóban Bmw erőforrásban gondolkodik, akkor szintén előny hogy onnan jön. Valmint szintén McLaren nevelés őt pon Kimi miatt tette mellékvágányra a McLaren.
Szal sok minden mellette szól, én meglepődtem hogy mennyire nem lepődtem meg azon hogy felmerült a neve. -
Hidd el szerintem se kell félteni, csak annyira szeretné, ha Hamilton mellé egy gyengébb pilóta érkezne, akivel nem kellene számolni csapaton belül.
Ezért kérdeztem szvsz jogos. -
G_ArchAngel #88463 ha helyre nem is, de kezdokent egalban volt vele, ami nagy szo - raadasul Alonso-t nyomtak az elso futamokon, es De La Rosa is a honfitarsanak kuldte at a Ferrari doksikbol szarmazo adatokat... -
inkább, mint hogy ezt az idényt megismételjék...... -
Szerinted félteni kellene Hamiltont bárkitől is? Alonsot is helyrerakta elég keményen. -
Massát nyilván most a balesete után mindenki szereti,biztatja.
Majd nem lesz mosoly jövőre amikor egymást szorítják le :) -
Csak nem félted Hamiltont egy újabb csapaton belüli kiélezett csatától?!
Azt hittem többet látsz benne.
Ejnye na! -
Jó kép. Jó lenne ha mindenki mindenkivel kezet rázna és jót partiznának együtt. Jól összefogni a társaságot pályán kívül. -

Egyébként meg noné, akár Heidfeld is beülhet a McLaren-be.
Na még azt is egy jó döntésnek tartom, Heidfeld gyors, jó taktikus (nehéz elmenni neki), és ismeri a Bímer motorját helyesebben annak jellegzetességeit.
Amennyiben nem Rosberg, akkor Heidfeld kiváló választás sztem.
Na rá tényleg lehet számítani...folyamatosan 33 futamot fejezett be amíg Singapure-ban ki nem lökte Sutil. -
-
Wááá!
Jó volt ez lefekvés előtt. :) Ez a kedvenc részem:
"Domenicali mindazonáltal nyomatékosította, hogy aki nem a csapat érdekeit tartja szem előtt, annak nincs helye a Ferrarinál."
Erre idehozzák Alonsot. :)
"Az első verseny még Michaelnek is nehéz lett volna. Bár ki tudja?"
"Bármit is írunk, a vége mindig az, hogy vannak kékek, vannak világoskékek, van Schumacher és van Massa."
"Úgy érzem, Fernando és Felipe is ezt tartja szem előtt."
Tartja? Miért? Lemaradtam valamiről? Alonso vezette a Ferrarit? Jó nagy hülye ez a Domenicali is ... -
WNW #88454 Hungaroring utan hagytak abba, illetve Spa-ra, Monzara meg megcsinaltak a kis aeros csomagot, azota nem fejlesztenek.. -
SzocsA #88453 hát akkor kimi túlteljesít én nem gondoltam volna hogy ennyire szar a helyzet!
már májusban leálltak! a cikk szerint! -
WNW #88452 Elsiteni akarja erzekeit..? Fejleszteni akarja vezetestechnikajat..? Vezesen Ferrarit.. -
nem lehet egy kellemes érzés :/ -
Räikkönen legszívesebben kiszállt volna az autójából
Azt olvastam, hogy még a verseny vége után is égett a szeme, durva. -
Ne nyissunk vitát!
Bármit is írunk, a vége mindig az, hogy vannak kékek, vannak világoskékek, van Schumacher és van Massa. :) A konklúzió meg az, hogy köcsög Ecclestone és mocskos Mosley!
:D -
:)) túl magas volt a labda hmm? :))
Nincs kétségem hogy Alonso ha pályán marad most is autózik egy jót, viszont így hogy kilökték nem volt miért felhúzza a magát. -
G_ArchAngel #88447 nemreg Raikkonen le lett sajnalva, mert nem tesz meg mindent a jobb pozicioert, Alonso meg mekkora csaszar, hogy a kozepmezonybe is vert izzad - most akkor hogy is van ez? -
Alonso meg se mukkant, de azt nagyon hangosan csinálta :D
Volt abban valami beszédes ahogy egyszerűen beszállt a kocsiba,..valami olyasmi hogy a t'kömet érdekli mit csináltak ezek ketten, a tabella 9. helyéről szivesen csapatott volna egy jót, de az ő jövője rendben van, és a VB 8. helyért meg nem fog vicsorogni. -
Ő meg sem kukkant, peches volt ennyi. -
Alonso szerintem telibe szarja :D. Ő boldog mert nem kellett a pályán szenvednie, mehetett haza a hamarabbi géppel. Ő tudja hogy jövőre biztosított a helye, Jarnonak nem...:). -
spect16 #88443 Hm, Alonso mit mondana, amikor Sutil elszállt előtte? -
[URL=http://www.formula.hu/f1/trulli-elfogadhatatlannak-tartja-sutil-manoveret--video-c29230.html]Trulli: Sutil "rendkívül veszélyes" manővert hajtott végre[/URL]
Sutil: Trulli a hibás, nem én
"Nem szorítottam le, és nem védtem a pozíciómat. Ha ezt állítja, akkor nem mond igazat. Barcelonában is ő ütött ki a rajtnál, és Spában is részese volt a rajtbalesetnek. Nézze meg a belsőkamerás felvételeket, a YouTube-on megtalálja."
-
a biztonság valóban jobb lett, de amit Eccleston mondott, az egy baromság. Nem is értem, h mondhatott ilyet... -
elég tréé ez a pálya :(... -
Mondtam hogy szetcsapja magat:))
Button ”Nem tárgyaltunk még komolyan, le akartuk zárni előtte ezt az ügyet. Most majd leülünk, de csak miután kihevertem a másnaposságom.” -
barmi #88438
Ezt pedig csak úgy :: °²°
;O -
ne végezz félmunkát :D
-
Fasza a hangulat. Vajon kit szopat???
-
G_ArchAngel #88435 ezen beszartam :DDDD -
paj01 #88434 Kocsog arabok:D Mar bennem is felmerult h mekkora moka lenne egy ilyen boxkijarat:) orom lesz nezni ahogy hideg gumival beleallnak a kis alagut falaba a nagy siettsegben:) -
Voltál megfigyelni, hogy Retardáltkodnak a Retardáltok, hogy ilyen otthon vagy benne? :D