FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy kimi menyen el utcát seperni:@ Sutilnak ez az éklete futama lett volna,ha beér,hiába nyer esetleg itt késõbb akármivel,de ez akkor is nagy teljesítmény volt,remélem Masa lesz a vb,Kimi meg a hátvéd mostantól.
Kimi.. A nemt RTL-en azt mondta, hidegek voltak meg a fekek, azert rontotta el Sutil mogott..
Massa.. Jezusom, figyeltetek mit mondott..?! A verseny felenel mikor mar elkezdett felszaradni a palya, atraktak 1 tankolasra, mert esore szamitottak.. Tele tankkal ment, mikor Hami annyira felgyorsult ures tankkal.. Aztan mehetett vissza szaraz gumiert.... Aaaaaaaaaaaaaaa.......
http://gaborszantai.co.uk/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
De hagyjuk!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
eredményekhez nem füznék semmit
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Fontosabb eredmények
Egyiptom Világkupa Futam 2. hely
A Világkupa sorozat 2005-ös összetett 9. helyezése
Dakar 18. hely
A sportág elsõ magyar tereprally világkupa pontja
A magyar autósport történetének elsõ világkupán szerzett dobogós helye
Kimi talan a 4. volt ekkor, Kanada utan ebredt fel...
http://gaborszantai.co.uk/
Szoros lett a vébé és vsz jót tett neki. Montreálban kijön majd hol is tart a McLaren valójában.
A medve nem játék.
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
azt mintha feltámadt volna azóta megállíthatlanul tõr elõre
ráadásul sztem inkább szárazpályára volt belõve a gép
Részemrõl ennyi!
A medve nem játék.
ezért mondtam azt ha nincs az elején a fal nem biztos hogy ez a vége, de most jól jött ki
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az elején összetörte az autót és nem kívánt boxkiállás lett a vége
azt a hátrányból hogy csinált 40mp-es elönyt
ezt magyarázza meg valaki mert fogalman nicns
csaltak a Mclarennél???
alonso szerez pontot > piquet nem szerez pontot
alonso nem szerez pontot > piquet kiesik
na ezt csak hülyeségbõl írtam le
<#idiota>#idiota>
Még mindig tartom, hogy Kimi valamilyen szinten fasz volt, mert müködése következtében hozzájárult ahhoz, hogy Sutil bukja ezt a futamot, de az is biztos, hogy ez nem egy tipikus "elfékezés" volt, hanem valamilyen más hiba. Ilyen alapon Senna is elfelejtett fékezni San Marinoban. (NO FLAME!)
Itt van pár okos elfékezés és pár "elfékezés".
Itt is Hakkinen mekkora "fasz volt", hogy nem fékezett, pedig jött a kanyar ...
stb.
Sutil utolsó nagy versenye? 😄
Figyeld meg Sutil jövõre egy nagy csapatnál folytatja majd, az tuti. Már idén is majdnem összejött neki a Meki, de Kovát választották.
A medve nem játék.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
NEm tudom mi volt vele az elején, de kb azt hozta Kimi amit Massától vártam, mintha sisakot cseréltek volna: Le a kalappal Massa elõtt...
Mondjuk az elején elcseszték neki a versenyét, de piszok lassú volt, egyszerûen nem értem mitõl volt ilyen lassú.
Az a baleset csak hab volt a tortán, a végén.
Amellett, hogy kikúrt nagy faszfej volt, ahogy páran elmondták, azért õ összeszedte a kocsit 280annál, Coulthardal ellentétben, csak ott volt Sutil aki szintén kicsúszott, azért szépen összeszedte Kimi csattanásig a Ferrarit, ez tetszett.
Ami még kemény volt, amikor Sutil ott állt a boxban leállított motorral és Kimi elment mellette orrkúp csere után, hát nem lehetett túl kellemes érzés Sutilnak, hogy ráadásul Kimi Ferrarija mûködõképes maradt.
Nagyons sajnáltam Sutilt, de ez verseny, Kimi meg elszúrta ennyi.
A végén pedig, azok a körrekordok, jobb lett volna, ha Kimi a seggén marad és beáll a boxba, így csak magát égette, hogy a verseny 80%ban meg félgõzzel ment.
Én még arra lettem volna kiváncsi Kimi mennyi benzinnel indult a versenyen és mien beállításokkal.
Hamilton ma nagyot autózott, szép volt, Kubica pedig az eljövendõ évek legjobbjai közt lesz, 1 VB-t tuti nyerni fog.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és még a BMW-t is kilökte a szemét spanyol 😞(((
más mint amit mutat!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
teljesen együtt érzek vele
most biztos sír
ûfõleg mikor elcseszte Nick Heidfeld versenyék a kötsögje 😞
ezek olyan dolgok amiket soha a büdös életben nem fogunk megtudni, mibõl mit hoznak ki éppen.
és kár hogy nem Plalik közvetített sokat sobott volna a futam hangulatán
de most a 24 órás Nürgburgringi versenyen nyomja BMW M3-al 😄