182274
  • Punker
    igen, ahogy az új szabályok is amivel megfingatták MS siker sorozatát
    a bevételt a bulvár és botrány hozza az adja a nagy nézettséget, nem a rajongók.
  • zsutyesz
    Senna halála jól jött a Forma-1-nek????
  • BaliBoy
    Ez egy f@sz. Legalább azt mondta volna, hogy azóta jóval biztonságosabb lett a sportág.
  • G_ArchAngel #88389
    Ecclestone: Senna halála jól jött a Forma-1-nek
    2009.10.18. 17:11 JoóGabi
    Az F1-főnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van.

"Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetően kezdett el érdeklődni a sportunk iránt" - nyilatkozta a Folha di Sao Paulo című napilapnak.

A gazzetta.it szerint azonnal tagadta, hogy ilyet mondott volna, de az újságíró, Fabio Seixas több helyi rádiónak eljuttatta a beszélgetésükről készült hangfelvételt, amin szóról szóra ez van.

Bernie Ecclestone a vasárnap esti Brazil Nagydíj miatt van az országban, nyáron azzal akasztott ki mindenkit, hogy egy interjúban Adolf Hitlert dicsérte. Állította, kiforgatták a szavait, de később bocsánatot kért, elismerte, "idióta" volt.

Senna az 1994-es San Marinó-i Nagydíjon vesztette életét.

Be kellene zarni ezt Mosley-val es Biatore-val egy szobaba, adni nekik ket felcsatolhato mubranert es egy vodor vazelint - szorakozzanak egymassal, ne az F1 es emberek emlekeinek meggyalazasaval...
  • b-type
    Sztem simán túlreagálta, amennyire emlékszem Sutil belassult Kimi miatt...Kimi autóján ugye letört az első szárny, Sutil figyelmét jobban Kimi és a közte lévő helyzet kötötte le, mint a Trulli.
    Trulli meg mindebből semmit nem tudott, és gondolom berágott, ő csak azt érezte hogy Sutil nem számolhatóan megy, azaz meglassult és ívet módosított.
  • fifi
    én csak azt nem értem, hogy Trulli miért ugrált és pofázott Sutilnak...
    többször visszanéztem, és semmi Sutiltől eredő hibát nem lehet észrevenni...
  • G_ArchAngel #88386
    "Nagyon örülök, hogy sikerült, Jenson remekül versenyzett, számos előzést láthattunk tőle, és közben megittam egy üveg vörösbort is. Nyolcéves kora óta ezért hajtunk és most sikerült megszerezni. Örökre bajnok marad." – jelentette ki az idősebb Button.

• desigo
    apjával együtt feltolják őket gurulós székekben xD
  • Jacek
    ahamm button ugy fogjak folhuzni a gepre mint egy szankot:D
  • Jacek
    te varnal mi?
  • vass17
    Nem tudnának várni a szezon végéig?
  • Totti5
    Úgy tűnt, hogy az újdonsült világbajnok Jenson Button nem ünnepelhet ma este Brazíliában a csapatával, mivel a brit versenyzőnek szponzori PR rendezvényen kell megjelennie kedden - Európában. Ahhoz, hogy az eseményre időben érkezzen, ma este kellett volna egy menetrendszerinti járattal távoznia a dél-amerikai országból.

Ám eközben a British Airways gépével műszaki problémák adódtak, a repülő javításra vár és a reptéren vesztegel. Ezek után a brit versenyző csapattársa, a bajnoki csatában éppen ma alulmaradt Rubens Barrichello felajánlotta, hogy Button és édesapja maradjon az országban éjszakára, és holnap reggel a brazil versenyző magángépével repüljön Európába.

A nagyvonalú ajánlatnak köszönhetően Button ma este a csapattal maradhat, s közösen ünnepelhetik a versenyen bebiztosított két világbajnoki címüket.

Button kedden kora délután a Kentben található Bluewater Shopping Centre-ben már mint friss világbajnok vesz majd részt a Virgin Media rendezvényén.

• SzocsA
    kimit nem csak webber szorította le hanem sutil szárnya okozta neki a defektet is!
  • Black Ghost
    nem is neked írta! :)
  • ÁjjLe BoBBi
    "Sem Kimi, sem a versenybizottsag nem kifogasolta Webber manoveret, akkor talan masoknak sem kellene..."

ez a véleményemen semmit sem változtat.
  • G_ArchAngel #88377
    Kimi Räikkönen: "Nem vagyok elégedett ezzel a nappal, mert felállhattunk volna a dobogóra is. Ami a rajtnál történt, az tönkretette a versenyemet. Mindenki megpróbál javítani a helyezésén, így lehetnek ütközések, de sajnos az én első légterelőm megsérült. A tűz nem zavart, mert nem tehettem semmit. Láttam, hogy Heikki szórja a benzint, de nem tudtam, hogy hova térhetnék ki. Sajnos a szemembe is jutott belőle. Hamarosan lángolt a sisakom és a pilótafülke, de szerencsém volt. Ha több benzin gyulladt volna meg, akkor ki kellett volna állnom. A KERS sokat segített, különösen a rajtnál, amikor megelőztem Sutilt. Sikerült pontokat szerezni. Még lesz egy verseny, és majd meglátjuk, hogy mit tudunk elérni a konstruktőrök csatájában."

Sem Kimi, sem a versenybizottsag nem kifogasolta Webber manoveret, akkor talan masoknak sem kellene...
  • ÁjjLe BoBBi
    tök nagy ötlet...jövőre lehet interlagos only!
    minden éven nagyobb izgalom van ezen a pályán mint az egész szezon alatt összesen
  • ÁjjLe BoBBi

A LEGNAGYOBB KIRÁLYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    hát esküszöm állva ordítottam a tv-nek hogy MENNYÉL TE ÁLLAT MENNYÉL!!!!!!!!!!
    Nagyon nagy futam volt...a legnagyobb!
    bár jobban örültem volna hogy ha a döntés meg marad abu izére...
    webber egy szar, kimit kigyujtották - rohadt kemény volt az is

de ami biztos, hogy KAMU A KOBAYASHI A LEGNAGYOBB KIRÁLY!!!!!! :D:D:DA_S?_A:?D_:AS?D_A:S?D
  • paj01
    hu azert para volt ez a kis benzin froccs:) meg johogy nem volt nyitva a sisak rostely mert akkor tuti leszedi a szemoldoket szegenynek:)
    a masik meg h a ferrari uzemanyagtolto nyilasa meg nyitva volt.. mondjuk gondolom megoldott dolog az h ne eghessen be ott az uzemanyag de azert nem veszelytelen dolog ez.
  • Black Ghost
    tessék:

Kimi motiválatlan, nem tud előzni, csak vonatozik a mezőnyben. Menjen nyugdíjbaaaa!!!!

:DDD
  • Kit--Kat
    Áhh láttad mit művelt a futam hátralévő részében?
    Kizárt.
    Másrészt nem itt bukta el a VB-t, hanem ott ahol hibázgatott. A technikai problémákat egy pilótának nem lehet kivédeni, viszont a saját magáét igem az-az ő kezében van.
    De ezt már 1000 lezongoráztuk, egy év nem egy futamon megy el.
  • kifli
    nemaz, de ez azért nagy előnyt jelentett kovának, csak megált egyből lekapták a csövet, massa esetében fáziskésés, a box elejéről a végér rohantak a szerelők stb
  • Kit--Kat
    Várom a varázsszavakat: Kimi motiválatlan, nem tud előzni, csak vonatozik a mezőnyben. Menjen nyugdíjbaaaa!!!!

Amúgy a futamon Hamilton, Kimi, Vettel és Kubi ment kiemelkedőt.
  • Totti5
    persze, ha megflelő a napállás és a mars mélyűri sugárzása , akkor talán lehet...
  • kifli
    am felmerül az ha massa kocsijáról tavaj másik csapat leszedi a csövet lehet hogy megnyeri a vb-t?
  • kifli
    kocsihoz nem csak a csőhöz nyúltak :D
  • RelakS
    Jut is eszembe: Ezért meg is büntethetik őket, nem? A másik csapat kocsijához nem nyúlhatnak, ezért szaladt a ferráris egyszer Massa után
  • barmi
    A Brawnosok veszik le Kova autójáról a csövet :O

A nyomorék nyalókás ember hibája az egész mert felemelte a táblát.
  • barmi
  • Ulvar
    Télen menjünk Fiorentinába...gyüszöl? :D
  • Bandee1987
    Nem azt mondtam, hogy idén nem drukkolok neki(k), csak azt, hogy már a jövő évben gondolkodom (reményekedem, ha így jobban tetszik a megfogalmazás)
  • Kit--Kat
    Jó hát akkor gondolkodj csak a jövő évben, én az utolsó futamig drukkolok Kiminek.
  • WuFraZselic
    lol, epic :D
  • Totti5
    Dehogy cikázott. GP2 ( Ázsia ) bajnok ahol elég durva meccseket vívott, nem most jött le a falvédőről.
  • Bandee1987
    Hát ha a Ferrarit nézem, akinek ugyebár drukkolok, akkor már a szezon közepe óta a jövő évben gondolkodom...
  • Kit--Kat
    Hát azért nem volt egyszerű dolog amikor a ynakába ömlött a benzin és meggyulladt egy pillanatra.
    Malajziában meg a cockpit kezdett el füstölni alatta, nem volt egy sima éve idén sem.
  • kifli
    azért ha belobban a kocsi a jégember is megolvad :D
  • Bandee1987
    Räikönnent sztem nem nagyon érintette meg a dolog, nem az az ijedős fajta, kicsit balra kormányzott, de ennyi :D
  • greg benz
    Köszi!
  • kifli
    azért az para volt mikor ott begyulladt a karosszéria, be is húzta a kezét :D