FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott kicsit a körülmények is rosszabbak voltak esõs utcai pálya ez meg csak egy száraz box volt ráadásul monacoban kicsit a sebesség is nagyobb volt min itt
Hol van ez Sutil esetétõl, ahol Kimi a vizes pályán megcsúszott? Az sima versenybaleset volt... ez viszont egy amatõr Hamiton hiba.
+ rátesznek még egy lapáttal azzal, hogy Kiminél ez az õrjöngés és kinevetik szó szerint... Inkább arról beszélnének, hogy ki reagálta volna le még ilyen higgadtan, hátba veregetve azt aki pokollá tette a hétvégéjét!!! SENKI A VILÁGON.
Könyörgöm Kimi ezt a versenyt valószínûleg behúzta volna, lehet hogy itt úszott el a VB címe. Olyan ideges lettem ezektõl a mocsokláda szakértõi dumáktól, hogy mindjárt szétrobbanok
ui: Ha ezért nem kap büntetést Hami akkor semmiért....
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
hamiltonnak meg elgalább ez a hatalmas pofon most remélhetõleg visszaverte az arcát. a lámpákhoz is tudni kéne alkalmazkodni.
ez tetszet az rtl-n. akkor kiminek ez most olyan mint ha ordítana 😊
hami meg 100 km/h ról nem bír megállni egy olyan kocsival aminek 25 méteres féktávja van 350 rõl!
tudna valaki linket adni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Minden egyes kurva oldalt,minden egyes kurva sort tudnia kell még ha álmából is ébresztik fel. ez nem úgy van hogy pl DC nek 15-16 éve van liszence akkor neki nem kell tudni az újakat. Amint uj szabályt tudnia kell akármikor is hozzák és ez nem a csapat hibája volt .
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
mert ha nem akkor bunti lesz belõle!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
2. BMW-SauberF1 70 pont
3. McLaren-Mercedes 53 pont
1. Robert Kubica 42 pont
2. Lewis Hamilton 38 pont
3. Felipe Massa 38 pont
4. Kimi Raikkönen 35 pont
5. Nick Heidfeld 28 pont
6. Heikki Kovalainen 15 pont
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
pontosan látni mikor reagál, rántja a kormányt, és már csattan
nincs 1 mp
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Hamilton egy köcsög, -fav
Most 1 hétig MaSzKa ellát minket BMW-s képekkel, történetekkel 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Azt csinálta amit kellett. Jobbra fal, csak balra ránthatta a kormányt mindezt 80 km/h nál ( a belsõ kamerán látszik mennyi ideje volt reagálni )
Az idióta boxutca csiki csuki szabályt már rég el kellett volna törölni..
Versenyek óta mindenki csak szív miatta, kapják a büntetéseket...
Megnyitják a boxutcát a kijárat meg PIROS??? Miért? Nem haladt el a mezõny?? Akkor amíg nem zárkózik fel az egész mezõny nem kell megnyitni a boxutcát!
Vicc az egész.. meg a rendezés is akkora kalap sz@r, hogy az már cilinder.. Lerohad egy autó és nincs egy nyomorult daru kilométeres körzetben...
Alonso, kurva váltó <#szomoru1>#szomoru1>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
És téged se akartalak inzultáli verbálisan...
Csak annyi mégegyszer a véleményem, ha ezt egy Japán csinálja, akkor soha sem versenyezhetne sehol
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !