FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
jólvan dikk dühhbõl jött 😄

kifli
Az azért elég más volt itt a világbajnoki címért megy a harc...
Ott kicsit a körülmények is rosszabbak voltak esõs utcai pálya ez meg csak egy száraz box volt ráadásul monacoban kicsit a sebesség is nagyobb volt min itt
DjDano
Rohadjon meg az RTL klub a mocskos szakértõivel együtt... Wéber, Szabó, Héder ezek jelentkezzenek az Anti Raikkönen FAN klubba! Jókedélyûen, röhögcsélve, kárörvendõen azt merik mondani, hogy 1:1.
Hol van ez Sutil esetétõl, ahol Kimi a vizes pályán megcsúszott? Az sima versenybaleset volt... ez viszont egy amatõr Hamiton hiba.

+ rátesznek még egy lapáttal azzal, hogy Kiminél ez az õrjöngés és kinevetik szó szerint... Inkább arról beszélnének, hogy ki reagálta volna le még ilyen higgadtan, hátba veregetve azt aki pokollá tette a hétvégéjét!!! SENKI A VILÁGON.

Könyörgöm Kimi ezt a versenyt valószínûleg behúzta volna, lehet hogy itt úszott el a VB címe. Olyan ideges lettem ezektõl a mocsokláda szakértõi dumáktól, hogy mindjárt szétrobbanok

ui: Ha ezért nem kap büntetést Hami akkor semmiért....

kiserik
Na ettõl féltem. A 2 héttel ezelõtti baleset felhántorgatásától. És még a nyomorék retek kluppon is ezt csinálják, hogy így kell neked Kimi, GRATULÁLUNK Hami, szép volt, mert az elõzõ meccsen a világbajnok megcsúszott, korrigált, majd beleesett egy csalással elé került pilótába (jó kicsit sarkosítok, de akkor is). Ez egyértelmûen egy AMATÕR hiba volt Hamitól, nem versenybaleset. Ha ezt Sumi vagy DC ellen teszi régebben, valószínûleg egy-két atyai nyaklevessel, sírva megy vissza a boxba <#nevetes1>

ezért kaptak már ma páran <#felkialtas>😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

passatgt
"ti mindig fikáztok valakit."
"bezeg ha más hibázik azt nem fikázzátok"

😊

KUBICA atom durva és a BMW csapat megérdemelte már ezt a gyõzelmet!

Nathan66
azért ez mst nagyon jó volt, mert ma a németek meg a lengyelek csapnak össze szintén a fociEB-n is😊

Attila889
Nemtom mit kell szekálni Hamiltont.Akkora egy faszok vagytok hogy nem igaz...ti mindig fikáztok valakit...nektek senki se jó.Már nem azért.Most hibázott nah bumm...bezeg ha más hibázik azt nem fikázzátok ennyire.Ennyit rólatok ti csírák.Majd sírtok ha VB-s lesz.És leszarom ha büntit kapok meg ilyenek...meg ha leoltotok mert én kedvelem Hamitlon.LESZAROM!!!!!Én megmondtam a véleményemet.És ha valami nem tetszik róla akkor KUSS LEGYEN!

Peppus
Massa meg bement kimivel együtt kereket cserélni 😄😄

SitatiS
<#eljen>

Let the good times roll.

bordy
na grat, a bmw-nek meg kubicának. nagyon ott lebegett ez már nekik.
hamiltonnak meg elgalább ez a hatalmas pofon most remélhetõleg visszaverte az arcát. a lámpákhoz is tudni kéne alkalmazkodni.
ez tetszet az rtl-n. akkor kiminek ez most olyan mint ha ordítana 😊

Errõl van szó!

massa az utolsó helyrõl hozta visza az 5.re hm?
hami meg 100 km/h ról nem bír megállni egy olyan kocsival aminek 25 méteres féktávja van 350 rõl!
Firerock
valaki ahhoz az uccso ismétléshez amikor hami ellökte a kamerát
tudna valaki linket adni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Mert a két eset között volt egy kis különbség

Szóval csak azt akartad mondani hogy a Kimié versenybalesetvolt ez meg Hamilton pancser amatõr hozzá állása!kösz

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

DJKonya
annyit hogy Hamilton is hibázott meg Kimi is hibázutt még két héttel ezelõtt, akkor egy olyan versenyzõtöl vett el ha még csak 1 pontot is de nemtom pontosan mennyit, akinek nem mindig adódik meg az hogy pontot szerezzen, és akkor Kimi vette el tõle, most ugyan úgy fel lehetnénk rá háborodva mint Hamiltonra mert ott õ volt a hibás..... szal csak ennyit.....

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Istencsászár
Ok, akkor a fél mezõny liszenszét vissza.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

LaszloLedzenyi
Szerinted egy pilóta hogy kaphat versenyzõi liszenszet?
Minden egyes kurva oldalt,minden egyes kurva sort tudnia kell még ha álmából is ébresztik fel. ez nem úgy van hogy pl DC nek 15-16 éve van liszence akkor neki nem kell tudni az újakat. Amint uj szabályt tudnia kell akármikor is hozzák és ez nem a csapat hibája volt .

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

MaSzKa

Istencsászár
Majd 5 év mulva ráér higgadt lenni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hol van mutasd linkelj!
Olvasd csak el a nyilatkozatait amit a mai versennyel kapcsolatban van. Nem kicsit nagyképû volt.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

az RTL élõben adta le az idõmérõt?
mert ha nem akkor bunti lesz belõle!
Nathan66
BMW foreva!!!

Egyvalami hiányzik Hamiltonból, ami miatt szerintem sokan nem szeretik, ez pedig az alázat. Nagyon sokat gondol magáról, pedig még igen sokat kellene tanulnia. Rövid pályafutása során emiatt elég sok hibát követtet el.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Istencsászár
Egy apró kérdés, mióta ez a hülye szabály van hányan mentek át a piroson? szinte már mindenki vak a mezõnybe... ez nem a pilóták hibája, ez csapat hiba, mert nemtudják a szabályt, és nem nézik azt a rohadt lámpát vagy nem akarják, nemtudom.

MaSzKa
Kimi-nek ami visszajár
az jár

MaSzKa
1. Ferrari 73 pont
2. BMW-SauberF1 70 pont
3. McLaren-Mercedes 53 pont

1. Robert Kubica 42 pont
2. Lewis Hamilton 38 pont
3. Felipe Massa 38 pont
4. Kimi Raikkönen 35 pont
5. Nick Heidfeld 28 pont
6. Heikki Kovalainen 15 pont

nézd meg a viszajátszást a belsõ kamerát:

pontosan látni mikor reagál, rántja a kormányt, és már csattan

nincs 1 mp

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A futam elõtt azt írták, hogy tarolhat Hamilton. Tulajdon képpen igaz lett. 😞

na jó.. ha zsigeri utálat akkor természetesen kivétel <#hehe>

LaszloLedzenyi
te meg úgylátom a mormon niggernek szurkolsz. ez az õ hibája volt, nem hiszem el hogy nem látta a villogó pirosat és azt hogy 2 auto áll elötte,pláne úgy hogy kb 1-2 mp el utánuk jött ki a pitstopból. ha ezért nem büntetik meg akkor a McLaren és Hamilton seggét nyalja az FIA.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

N o N a m e
Grat Kubica!
Hamilton egy köcsög, -fav

Most 1 hétig MaSzKa ellát minket BMW-s képekkel, történetekkel 😄
szerintem ez nem divathóbort, legalábbis magamból kiindulva😄DDDD

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

amúgy Hamilton beszopta a tegnapi nagy arcát 😄

SitatiS
<#nevetes1>

Let the good times roll.

Egyébként grat Kubica.. ráfért már

Kit--Kat
Ajjaj most jön 2 hét Maszka féle BMW-s hadjárat<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa

Kit--Kat
Most olvassuk el újból Lewis "legjobban alkalmazkodk a különleges helyzetekhez" Hamilton szerény verseny elõtti nyilatkozatát...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

OMG.. végigolvastam közel 300 hszt.. ennyi igazi "divatbólutáljukHamiltontdrukkert" istenem....

Azt csinálta amit kellett. Jobbra fal, csak balra ránthatta a kormányt mindezt 80 km/h nál ( a belsõ kamerán látszik mennyi ideje volt reagálni )

Az idióta boxutca csiki csuki szabályt már rég el kellett volna törölni..

Versenyek óta mindenki csak szív miatta, kapják a büntetéseket...

Megnyitják a boxutcát a kijárat meg PIROS??? Miért? Nem haladt el a mezõny?? Akkor amíg nem zárkózik fel az egész mezõny nem kell megnyitni a boxutcát!

Vicc az egész.. meg a rendezés is akkora kalap sz@r, hogy az már cilinder.. Lerohad egy autó és nincs egy nyomorult daru kilométeres körzetben...

gz Kubica<#eljen>
Alonso, kurva váltó <#szomoru1>

végre egy futam, amikor nem az olasz meg az angol himnusz szól :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

pedig az utóbbi idõk legizgalmasabb futama volt de nagyon vegyes érzelmekkel...egyszerre elismerés kubicának de ugyanakkor Alonso versenye. <#szomoru1>jól jött volna ez a pár pont...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

osho
Én reagáltam túl a "benyögdécselés"-t, sorry, sajnálom, elnézést.
És téged se akartalak inzultáli verbálisan...
Csak annyi mégegyszer a véleményem, ha ezt egy Japán csinálja, akkor soha sem versenyezhetne sehol

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

SitatiS
<#szomoru1>

Let the good times roll.

MaSzKa
<#shakehead>