FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gagyi szabály, remélem a versenybíróság a jogos büntik után átgondolja, hogy jó-e ez így.
A BMWnek jó<#pardon1>#pardon1>
De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azért mert a box nem volt nyitva.. Piros volt!
Aki itt hibázott az az volt aki nem állt meg! Rosberg és Hamilton..
HA egy közlekedési lámpánál hátulról beleállsz valakibe a rendõrnek azt mondod majd, miért volt még piros?? Nem Piros volt. Ki hibázot?? Aki nem állt meg.
Egyszerü mint az 1x1..
Downhill!!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
hamilton meg nem tudom mi a faszt keres itt,amikor nem ismeri fel a piros lámpát,meg azt hiszi viccbõl fékeznek elõtte,oké,hogy színvak,de már onnan felismerhette volna a pirosat,hogy a Ferrari piros,azt meg gondolom elég sokszor hallota már életében,hogy a Ferrari szine a piros...
DC-nek meg külön gratula,nagyot ment az öreg<#wink>#wink> Barichellot sajnáltam a végén,õ is addig nagyon szépen tartotta a mögfötte lévõket.Vettel meg gyönyörüen tartotta Kovát,sajnálom hogy meklárenben ül.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Ezt a fõkretént te jóég... Remélem köv. futamrõl eltiltják.
Saor Alba
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Dehogy egyszerüne elnézte és egy nagyon béna hibát követett el..
Legalább ugyan akkorát mint akik most fel akarják menteni.
Kimi is hibázott 2 hete akkor mindenki fejét vette volna, mostmeg Hami hibázot mindeki: Csapat hibázott!
Én azt mondom aki nem ismeri a lámpát, és a szineket annak nem szanad indulnia..
Downhill!!
http://topgearhungary.blogspot.com/
Hamilton
Hát, hozzánk ne jöjjön, mert az arcától nem férne be az ajtón...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
egyébként Alonso is megváltozott szerencsére, már kevésbé nagyképü, de nem tudom mi lesz, ha jobb csapathoz kerül😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
És még olyat se ír hozzá hogy ne beszélj legközelebb csúnyán vagy valami....Dikk már a véleményt se lehet megmondani faszparasztok.Büös Rai csírák.Rai a világlegtrébb F1-se!
BMW 1. 2. F1
Honda 1. MotoGP
Talmácsi 3.
1. Namiez?
2. FORMA1
3. Foci EB 2008
4. Kamionok
5. Metallica forever