FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

osho
Nem lehetett amíg a mezõny vége el nem ment.
Gagyi szabály, remélem a versenybíróság a jogos büntik után átgondolja, hogy jó-e ez így.
A BMWnek jó<#pardon1>

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Skynet85
Lol bezzeg, ha neki megy indulatosan, akkor most az menne mert Kimi az öröjöngõ vad állat bírom ám az ilyen, ha nincs mibe belekötni akkor már a pozitív tualjdonságokba is belekötök dumát. A tévés szakértõk 1:1-éhez meg anyit, hogy mint már anyian írtátok az verseny baleset, ez jó indulatal is elég komoly elnézés volt, amit simán kilehet védeni, ha épp az arcomtól nem hiszem azt, hogy a box utca végérõl repülõ startal vmi csoda folytán kimi felett, alatt elmegy neki... valamint nem akarom bántani Sutilt, de már õ sem egészen a kanyar íven volt... szal ha beveszi õ is a kanyart, ahogy azt kell nem száll bele Kimi.

Istencsászár
Na... lassan Kubica is közutálat tárgya lesz, gyors, precíz, magabiztos és veszélyes Kimire meg Hamira.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

télleg bocsi

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bordy
hehe, dc ma este viagrához fog nyúlni hogy bírja a tempot 😄

gordon 24
Egyszerü!

Azért mert a box nem volt nyitva.. Piros volt!
Aki itt hibázott az az volt aki nem állt meg! Rosberg és Hamilton..

HA egy közlekedési lámpánál hátulról beleállsz valakibe a rendõrnek azt mondod majd, miért volt még piros?? Nem Piros volt. Ki hibázot?? Aki nem állt meg.

Egyszerü mint az 1x1..

Downhill!!

Solten
Hami kilökte Kimit, így volt végre a bmw-nek is esélye... <#hehe>

Saor Alba

Pepsi Twist
KHM amit hamiltonék csináltak a boxba az röhejes volt 😄 amit meg massa csinált "1 csapásra 2 legyet" az viszont szép volt!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Az meg a másik,hogy futam elõtt kijelentette,hogy õ itt nyerni fog.Remélem viszafog a pofájából a következõ verseyre egy pöpet.
bardocz
Jó kis verseny volt.Massa nagyon szépeket elõzött,megmutatta,hogy tud õ is valamit.Grat Kubicának,Nicknek,és a BMW-nek!(maszka,nyertél vele valamit?)
hamilton meg nem tudom mi a faszt keres itt,amikor nem ismeri fel a piros lámpát,meg azt hiszi viccbõl fékeznek elõtte,oké,hogy színvak,de már onnan felismerhette volna a pirosat,hogy a Ferrari piros,azt meg gondolom elég sokszor hallota már életében,hogy a Ferrari szine a piros...
DC-nek meg külön gratula,nagyot ment az öreg<#wink> Barichellot sajnáltam a végén,õ is addig nagyon szépen tartotta a mögfötte lévõket.Vettel meg gyönyörüen tartotta Kovát,sajnálom hogy meklárenben ül.
MaSzKa
a winner engine 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Máté94
Szerintem ahelyett,hogy Hamiltont mér nem azokat hordjátok le akik mondjuk nem nyitották a boxutca végét?
Solten
Lassú a gyerek... <#vigyor>

Saor Alba

MaSzKa
ajándék nektek 😄

Solten
<#sir>

Saor Alba

bordy
jah, bisztos nem látott a dühtõl hogy 2-en is leszervízelték õt.

proway
"Nem ez volt a legjobb megállásom. Láttam a két fiút elõl csatázni a bokszutcában, majd hirtelen megálltak. Láttam, hogy piros a lámpa, de mire lassítottam, már késõ volt"- idézte a kanadai pályán nyilatkozó Hamiltont az autosport.com. "Teljesen más dolog, ha azért vagy mérges, mert nekimész a falnak, ez nem ugyanaz. Bocsánatot kérek Kimitõl, de ilyen elõfordul. Jobb lett volna, ha egyikünk sem esik ki, mert gyorsak voltunk, és én az élen álltam. Legközelebb jobb lesz." ha 1általán vlki engedi h legyen legközelebb!

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Solten
<#hehe>

Saor Alba

"Jobb lett volna, ha egyikünk sem esik ki, mert gyorsak voltunk, és én az élen álltam." Hát ez így nem igaz. A koppanáskor õ már csak a harmadik volt. Furcsa látni, hogy egy viszonylag szerény srácból egy év alatt mi tud válni a híresség miatt.

MaSzKa

Solten
Hamilton... <#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>

Ezt a fõkretént te jóég... Remélem köv. futamrõl eltiltják.

Saor Alba

Firerock
"Hamilton az élrõl rajtol Kanadában, de nem bízta el magát"

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MaSzKa

gordon 24
Az tök hülyeség hogy direkt csinálta!

Dehogy egyszerüne elnézte és egy nagyon béna hibát követett el..

Legalább ugyan akkorát mint akik most fel akarják menteni.
Kimi is hibázott 2 hete akkor mindenki fejét vette volna, mostmeg Hami hibázot mindeki: Csapat hibázott!

Én azt mondom aki nem ismeri a lámpát, és a szineket annak nem szanad indulnia..

Downhill!!

Minstrel
lökjél be pár BMW képet, hogy ne tudjanak írni <#nyes>

http://topgearhungary.blogspot.com/

gameplusz
"Nem ez volt a legjobb megállásom. Láttam a két fiút elõl csatázni a bokszutcában, majd hirtelen megálltak. Láttam, hogy piros a lámpa, de mire lassítottam, már késõ volt"

Hamilton

Hát, hozzánk ne jöjjön, mert az arcától nem férne be az ajtón...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

DJKonya
lehet hogy ez nyálas mentegetõzés de láttam hogy soak mondták hogy 350 rõl 25 m a féktáv meg hogy mien hamar megáll egy f1-es autó, de új gumikat kapott, azok még hidegek, és a boxutca jóval porosabb meg mittomén mien mint amin percenként 300-al döngetnek át meg pont ott ahol a legnagyobb fékezések voltak, szerintem ha direkt csinálta volna hamilton akkor nem füstöltek volna a gumik

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

MaSzKa
most ilyenkor megfigyelés alatt van a topic 😄

Firerock
az Spa-ba volt

bordy
most nézem az f1hirek.hu-n "Lewis Hamilton idén is tarolhat Kanadában" <#nyes>
valóban.

MOnacoban a célegyenes végén Schumachert mikor kilökte Sato, õ is odavert a sisakrostélyára... <#nyes>

osho
nyugi, ez már történelem<#vigyor2>

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Nathan66
az nem válbaveregetés volt, hanem, h figyeljen miközben mutatja neki, h piros volt..

Attila889
hidd el ott lesz...és akkor fogsz sírni majd.....meg majd nyalni fogod a gombás lábát neki mert úgy fogod isteniteni és akkor már nem lesz nigger

Peppus
Semmi értelme itt ilyeneket írni, itt a banda 90%-a Kimi fan. Úgyis megmagyarázzák, hogy Kimi az isten, mégha nyomi is 😄 És az hogy higgadt volt Kimi az eset után.. Szerintem egy normális ember nem így reagál, ezért is unszimpatikus ez az ember nekem. Semmi reakció, semmi hév, semmi.. Mint maga a pilóta.

Firerock
#66565 ?

Kimi nem egy kiabáló tipus. Tudta jól, ha örjöng akkor is kiesett, minek kiabálni. Mindentõl függetlenül kiváncsi leszek kap e büntetést Hamilton.

SitatiS
Jól haladsz..

Let the good times roll.

Tény hogy jó pilóta nem ezt mondom!Elismerem a vezetõi tudását de még sokat kell fejlõdnie fõleg ilyen téren!Amugy aszittem Kimi felképeli ott helyszinen de csak lenézõen válba veregette és mutatta a hibát!És ez sztem pont elég volt neki hogy azonnal elszégyelje magát..

hol lesz az vb ? talán egy roncsderbin?<#phone><#nemtudom>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

remélem megint lesz akkora szerencséje, mint tavaly😊
egyébként Alonso is megváltozott szerencsére, már kevésbé nagyképü, de nem tudom mi lesz, ha jobb csapathoz kerül😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Attila889
jajj most kaptam két büntipontot.Azt hiszi a kis modika hogy ezzel most megtanulom a leckét 😄
És még olyat se ír hozzá hogy ne beszélj legközelebb csúnyán vagy valami....Dikk már a véleményt se lehet megmondani faszparasztok.Büös Rai csírák.Rai a világlegtrébb F1-se!

MaSzKa
Ma jónapom van😄

BMW 1. 2. F1
Honda 1. MotoGP
Talmácsi 3.

mi a kérdés? <#confused><#nyes>

MaSzKa
Népszerû témák
1. Namiez?
2. FORMA1
3. Foci EB 2008
4. Kamionok
5. Metallica forever

nelson piquet helyett meg baumgartner nyugodtan beûlhetett volna a renaultba alonso társaként!
Nathan66
kicsit tényleg nagyképû de van mire azért azt megkell hagyni...

Attila889
én megmondtam engem nem érdekel ha büntit kapok.Én megmondtam a véleményemet.És elismerem hogy csúnya hiba volt de nem kell lehórdani.Bezzeg ha valamit jól csinál akkor igen szép volt meg ez meg az....nah jó inkább no comment

röpködnek a <#felkialtas> -k....

Ki szekálja mirõl beszélsz ember?!Nyisd már ki a szemed miket nyilatkozott verseny elõtt?Mi lett belõle?elbaszta két ember versenyét!És h ne szekáljuk,idefigyelj ez egy az egyben versenyzõi tapasztalatlanság és ráadásul még lökdösi a kamerát hagyukmáá..